Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Tilda Johansson

Tilda Johansson

Om mig

Tilda Johansson heter jag och är uppvuxen i en by utanför Skellefteå och har sedan 7 år tillbaka vart bosatt i centrala Skellefteå. Detta har gett mig god kunskap för objekt runt om i kommunen, på landsbygden likväl som i stan - där allt har sin charm. Som fastighetsmäklare är det av största prioritet att du som kund känner dig trygg genom hela processen Genom målmedvetenhet och transparens hjälper och vägleder jag dig genom en av ditt livs största affärer, alltid med ett leende på läpparna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bodbysund 242, null, Skellefteå kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Bodbysund 242

Villa
Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
1 395 000 kr
55 + 55 m²
1 250 m² tomt

Varmt välkommen till Bodbysund 242 och denna charmiga villa. Här bor du med ett lantligt läge med utsikt över öppna vyer och vattendrag. närhet till skola, förskola, gym och hittar övriga nödvändigheter så som vårdcentral, mataffär, bussförbindelser, bensinmack, idrottsanläggning och restaurang - allt inom promenad- och cykelavstånd. Bostaden fördelar sig över 1 ½ plan där du på entréplan finner de sociala ytorna samt ett badrum. Du kliver in i en välkomnande hall som lämnar utrymme för förvaring av ytterkläder och eventuellt nättare möblemang. Via hallen nås entréplanets badrum utrustat med wc, handfat, dusch samt bekväm golvvärme. Vidare från hallen kliver du in i det väl tilltagna köket med trevligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, spis med ugn, diskmaskin samt en charmig vedspis. Köket inrymmer en matplats för 4-6 personer. Vidare finner du bostadens vardagsrum, en plats att samla nära och kära. I vardagsrummet finns en kamin som lämpar sig väl för såväl en extra uppvärmningskälla som en förhöjning av mysfaktorn. Vardagsrummet inrymmer såväl soffgrupp som matgrupp. Vardagsrummet får en naturlig förlängning genom det intilliggande uterummet med glaspartier mot öppna vyer. På övre plan finns två sovrum med möjlighet till förvaring. På tomten finns även andra byggnader som erbjuder garage, snickeri, förrådsutrymmen samt vedbod. Söker du en nättare villa med ett lantligt läge? Varmt välkommen till Bodbysund 242!

  • Plus
Frögatan 410, Anderstorp, Skellefteå kommun
  • Idag kl 16:30

Frögatan 410

Lägenhet
Anderstorp, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
1 850 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1/2
3 945 kr/mån
24 832 kr/m²

Mycket fin trerummare på absolut bottenplan med egen ingång på Anderstorp. Lägenheten är totalrenoverad 2022 med ett vackert laminatgolv och ljusa toner på väggarna. Köket går i grå toner och ger en modern känsla med öppna ytor mot det ljusa vardagsrummet där utgången till den trivsamma altanen i väster finns som vetter mot grönområden. Två sovrum med förvaringsmöjligheter samt renoverat badrum med nya ytskikt. Söker du ett modernt och inflyttningsklart boende i en omtyckt förening så har du nu hittat rätt! Detta är en kommande försäljning, ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
  • Uteplats
Risgatan 12, Boliden, Skellefteå kommun
  • Ons 15 maj kl 16:30

Risgatan 12

Villa
Boliden, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
895 000 kr
112 + 110 m²
6 rum
773 m² tomt

Välkommen till Risgatan 12, en rymlig 1-plans villa med 6 rum. Här rymmer ni hela familjen och kan njuta av vardagen i det trivsamma villakvarter och den härliga naturen Boliden har att erbjuda! I huset har ni goda sociala ytor med ett rymligt kök, vardagsrum samt gillestuga i källarplan. På entréplan finner ni 3 stycken sovrum, vill man utöka till 4 så går det fint att omvandla gillestugan till ett sovrum. På tomten får ni även ett fristående garage samt en altan i bästa sydvästläget! I Boliden finns fyra förskolor samt en grundskola (F-9). Här finns även badhus, bibliotek, mataffär, fritidsgård , ishall samt idrottsföreningar. Boliden ligger naturnära med vackra promenadstråk och elljusspår. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Smedjevägen 18, null, Skellefteå kommun

Smedjevägen 18

Villa
Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
550 000 kr
152 + 20 m²
5 rum
956 m² tomt

Välkommen till Smedjevägen 18, en rymlig villa belägen i närhet till Renströmsgruvan. Huset erbjuder god boyta med fyra sovrum, två badrum samt två allrum. Här får du en härlig och ljus tillvaro tack vare generöst ljusinsläpp i kombination med rymliga rum. I allrummet på övre plan finns en härligt värmande braskamin. I anslutning till huset har du ett varmgarage med plats för 1 bil. På gården finns en friggebod samt en bastu där du kan koppla av under såväl sommar- som vintertid. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Jägarvägen 22, Norrböle, Skellefteå kommun

Jägarvägen 22

Villa
Norrböle, Skellefteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skellefteå
4 250 000 kr
112 + 166 m²
4 rum
938 m² tomt

Nu kommer en välskött och fin enplansvilla med källare på Jägarvägen, Norrböle. En perfekt villa för den stora barnfamiljen som uppskattar enkelheten med att bo centralt och närhet till livsmedelsbutik, Skellefteå Kraft arena, Vitbergsområdet, skolor, förskolor samt allt det utbud som erbjuds i centrala Skellefteå. Huset är bra planerat med tre sovrum, badrum, kök och vardagsrum i entréplanet, samt en fullstor källare med hobbyrum, tvättstuga, dusch och bastu, två tonårsrum, samt fina förrådsutrymmen. Vidbyggt varmgarage med plats för bil och arbetsbänk. Huset som ursprungligen uppfördes 1945 byggdes ut 1969 med köket, vardagsrummet, samt källaren under dessa utrymmen. Huset är i genomgående bra och underhållet skick med ett fint besiktningsprotokoll. Läget på Norrböle är trevligt med en hörntomt som erbjuder fina gräsytor, träd som ger behaglig skugga, hallonbuskar, planteringar och ett mindre växthus. Intill huset finns både en öppen altan samt ett inglasat uterum. Stor uppfart att ställa bilarna på, samt en cykelbod med ett kallförråd i samma byggnad. Varmt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 5