Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Daniel Senkal

Daniel Senkal

Om mig

Kontakta mig så berättar jag lite om mig själv och min strategi med just din försäljning. Mina säljare uppskattar att jag är väl förberedd till visningarna och visar stort engagemang i kontakten med alla visningsgäster. Av mina kunder får jag ofta höra att det är lätt att kontakta mig och att jag snabbt svarar på både telefonsamtal och mail. Är det viktigt för dig med maximalt engagemang från vår första kontakt fram till deklarationsdags.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Arkitektvägen 45, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun
Arkitektvägen 45, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun, bild 2
Arkitektvägen 45, Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun, bild 3

Arkitektvägen 45

Lägenhet
Bromma - Abrahamsberg, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
3 995 000 kr
59 m²
2 rum
3 360 kr/mån
67 712 kr/m²

Välkommen till denna moderna och väldisponerade bostadsrättslägenhet på Arkitektvägen i natursköna Bromma. Med en yta på 59 kvadratmeter erbjuder denna bostad generösa utrymmen och en smart planlösning som passar perfekt för dig som söker en bekväm och funktionell boendemiljö. På bottenplan i en stabil och välskött förening finner du denna pärla av en bostad. Här kan du njuta av en bekväm och naturnära tillvaro, samtidigt som du har närhet till allt som Bromma har att erbjuda. Den moderna utrustningen i lägenheten ger en känsla av stil och komfort. Här finns alla bekvämligheter du behöver för att trivas, medan de stora fönsterpartierna släpper in generöst med naturligt ljus och ger en vacker utsikt över omgivningen. Bromma - Abrahamsberg är ett område som lockar med sin grönska och närhet till både parker och vatten. Här kan du njuta av avkopplande promenader eller cykelturer längs med vackra stigar. Denna välplanerade bostad erbjuder ett rymligt vardagsrum, ett modernt kök och ett stilrent badrum. Här finns även ett sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Detta är verkligen det perfekta hemmet för dig som vill bo bekvämt och njuta av det bästa som Bromma har att erbjuda. Välkommen till Arkitektvägen – en plats där moderna bekvämligheter möter naturnära skönhet!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Troxhammar byväg 35F, Troxhammar, Ekerö kommun
 • Lör 8 jun kl 11:00
Troxhammar byväg 35F, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 35F, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 35F

Lägenhet
Troxhammar, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
4 980 000 kr
87 m²
3 rum
vån 1
0 kr/mån
57 241 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Troxhammars Trädgårdar utvecklas som nyproducerade bostäder med starkt fokus på hållbarhet och miljö. Klimatpåverkan minimeras genom framförallt att husen byggs i trä. Detta i kombination med byggnader som har en låg energiförbrukning och solpaneler. Här skapar man bostäder som är hållbara nu och i framtiden. Bostäderna i projektet har genomtänkt planlösning med fokus på sociala ytor men även allt det praktiska för att få ihop vardagspusslet. Här kan du flytta in och börja njuta av ditt boende omgående och framförallt erbjuds det lantliga i kombination med att endast ha ca 2 mil till Stockholms innerstad. De moderna bostäderna är smakfullt inredda och rejäla fönsterpartier innebär mycket ljus! Materialvalen finns det mer info om i dokumentet som heter "Rumsbeskrivning". I dokumentet finns info om hur genomtänkt det hela är med kök från Ballingslöv, helkaklade fräscha våtrum, vitmålade väggar med mera. Varm faluröd nyans är något som knyter an fasaden till den omkringliggande miljön och den lantliga idyllen. Förutom det visuella så har denna erfarna entreprenören även satsat på moderna lösningar såsom solceller och egen parkeringsplats för samtliga bostäder komplett med elbilsladdare. Totalt byggs 13 st bostäder i Brf Troxhammar Trädgårdar i lite olika storlekar och utföranden samt att du får två års avgiftsfritt! Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda bussförbindelser, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Tveka inte med att höra av dig till ansvarig mäklare för få svar på det som är väsentligt för just dig. Observera att avvikelser kan förekomma gällande visualiseringsbilder, text och dokumentation.

 • Premium
 • Uteplats
Molnstigen 41B, Väsjön, Sollentuna kommun
Molnstigen 41B, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 2
Molnstigen 41B, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 3

Molnstigen 41B

Lägenhet
Väsjön, Sollentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
2 890 000 kr
54,5 + 3 m²
3 rum
vån 3/4
1 466 kr/mån
53 028 kr/m²

Étage-lägenhet på våning 3 och 4 av 4. Här har du en nybyggd lägenhet 2023 i natursköna Väsjön med stor balkong. Föreningen tillåter juridisk person och har generösa uthyrningsregler. Kontakta mäklare för vidare info. Lägenheten är väldigt yt-effektiv, modern och svenskt nyproducerad från välkända Vårgårdahus med smakfull design. Nära till grönska, vatten och från den lättmöblerade balkongen har du en trevlig utsikt som du når från vardagsrummet/köket. - Föreningen har möjlighet att godkänna juridisk person. Kontakta mäklare för vidare information. - Möjlighet till uthyrning finns. Friare regler har tillämpats utan att kompromissa med föreningens intressen. Kontakta mäklare för vidare information. - Parkeringsplats kan hyras för 450 kr/månaden. Bil som behöver laddas? Kontakta mäklare för vidare information. - Intresserad av energiprestanda och klass? Kontakta mäklare för vidare information. - Externt förråd ingår i avgiften. - Hög standard och kvalitet som till exempel vattenburen golvvärme. - Kök från Vedum och vitvaror från Siemens. - Badrummet är välplanerat med fokus på form, funktion och hållbarhet samtidigt som de ska erbjuda en känsla av lyx och kvalitet. En genomtänkt helhet med en kvalitativ känsla i ditt hem presenteras med standardval från Vedum, Gustavsberg och Konradssons. - Bostaden erbjuder sammantaget väl genomtänkta rum och ytor med stora fönsterpartier som tar till vara på ljuset och utsikten. Bostäderna i Väsjöhöjden är arkitektritade efter förutsättningarna på platsen. Målet har varit att ta tillvara på markens naturliga förutsättningar och skapa en plats med variation och integritet i kombination med yteffektivare bostäder. Alla lägenheter nås via egen ingång utifrån, något som ger en tydlig identitet och spännande uttryck, såväl inne som ute. Väl inne ser vi genomgående bostäder i etage där entréplanet bjuder in till såväl det vardagliga umgänget som festligheter. Väl separerat hittar vi platsen för avskildhet och vila, antingen en våning upp eller ner. Går vi uppåt ges snedtakets charm och rymd medans vi i det nedre planet ges utgång till mindre täppa! OMRÅDET Väsjön är en naturnära stadsdel i Sollentuna med närhet till det aktiva och naturen. Mellan Rösjöskogens och Törnskogens naturreservat växer den nya stadsdelen Väsjön fram. Visionen är att skapa en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. En helt ny stadsdel med hus och bostäder i alla former och storlek. I Väsjön hittar du en spännande mix av hem som uppfyller alla dina önskemål. Här finns utrymme både för aktivitet och avkoppling. Från Väsjön tar man sig till Sollentuna centrum på 10 minuter och har endast 5 minuters bilväg till påfart för E4/E18 samtidigt som man har närhet till skidbacke, elljusspår och friluftsliv. I anslutning finns också områdena Törnskogen samt det mycket populära Edsviken med sitt vackra sjöläge och båtliv. Varmt välkommen till ditt nya hem i Väsjön!

 • Premium
 • Balkong
Solstigen 26B, Väsjön, Sollentuna kommun
Solstigen 26B, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 2
Solstigen 26B, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 3

Solstigen 26B

Radhus
Väsjön, Sollentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
5 595 000 kr
130 + 7 m²
5 rum
9 093 kr/mån
43 038 kr/m²

Kontakta mäklare för visning. Endast bokade visningar. Välkomna till detta trevliga parhus med fasad av cederträ i mysiga Väsjön med tomt där man har sol från morgon till kväll och två parkeringsplatser (En ingår, en extra kostar 550 kr/mån)! Här saknar man inget - lugnt läge, exklusiva materialval samt tre, möjlighet till fyra sovrum - här trivs hela familjen. Här springer barnen mellan husen likt Bullerbyn medans man njuter av solens strålar under långa middagar på den härliga altanen. Invändigt väntar tre murade våningar, samtliga med golvvärme. Entrép.an bjuder på kök samt vardagsrum i social öppen planlösning. Här har man fönster från golv till tak vilket tillsammans med det höga läget ger en luftig, ljus känsla. Här har man byggt med omsorg och valt stilrena, exklusiva materialval. Entréplan bjuder dessutom på ett påkostat badrum med dusch samt en separat tvättstuga. På plan två har man tre generösa sovrum som alla har förvaringsmöjligheter. Master bedroom har en generös klädkammare vilken med fördel görs om till barnkammare/arbetsrum. Dessutom även här ett badrum med badkar. Våning tre är vindsetage med härliga takfönster som idag disponeras som ett allrum men som med fördel kan delas av om man är i behov av sovrum alternativt arbetsrum. Utvändigt har man gott om plats för att parkera bilen samt samt rör dragna för att installera laddstolpe. I Sollentuna kommun växer den nya stadsdelen Väsjön fram invid sjön med samma namn. Väsjön är en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. Genom långsiktig och noggrann planering har grunden lagts för ett område, där bostäder finns i nära anknytning till naturreservat, idrotts- och rekreationsområden, och där en modern stad växer fram i ett sammanhang som ska locka många fler än bara de boende. Beläget mellan Törnskogen och Rösjöskogens naturreservat är naturen ständigt närvarande. Det geografiska läget erbjuder aktiviteter som passar stora som små året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske som mot hösten ersätts av svampplockning till långa söndagsmiddagar. När vintern tar vid och kajakerna tas in, visar de närliggande sjöarna hur härligt det kan vara med skridskor. Backhoppning eller fartfylld skidåkning i Väsjöbackens många nedfarter möjliggör variation och puls även under vinterhalvåret. Kommunikationer finns med buss 527 från hållplats Norrsätra (ca 700 m) mot Sollentuna Centrum och pendeltåg eller flertalet andra busslinjer eller vid bussbyte mot Mörby Centrum och tunnelbana. Med pendeltåg från Sollentuna eller tunnelbana från Mörby tar resan till stan endast 15 minuter. Tar du dig en något längre promenad till hållplatsen Edsbergs sportfält på ca 1 km kan du ta direkt buss till City i rusningstrafik (buss 526) alternativt hoppa på matarbussen 607 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Mörby och Sollentuna till Karolinska Sjukhuset. För kommunikation till och från Väsjön planerar kommunen dels för utökad busstrafik. Med bil är du snabbt ute på Norrotsleden som ansluter till E4:an mot city eller Arlanda eller så åker du via Frestavägen ut till Danderydsvägen och vidare mot E18. Väsjöskolan, som är planerad kommer att byggas i två etapper. I den första etappen ingår en F-3-skola med plats för ca 360 elever. I etapp två byggs Väsjöskolan ut till en F-9 skola med plats för totalt 900 elever. Väsjöskolan kommer att ligga vid området Väsjö torg. I anslutning till skolan planeras det även att

 • Premium
 • Uteplats
Bondhagsvägen 41, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
 • Idag kl 13:30
Bondhagsvägen 41, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 2
Bondhagsvägen 41, Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun, bild 3

Bondhagsvägen 41

Radhus
Bro Mälarstad, Upplands-Bro kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
3 700 000 kr
120 m²
5 rum
4 930 kr/mån
30 833 kr/m²

Nu ges möjligheten att flytta in i detta BR-radhus där ingen annan har bott, beläget i den växande stadsdelen Bro Mälarstad. Här bor ni med Mälaren som granne och med en av Europas främsta golfbanor, Bro Hof, på andra sidan skogsdungen. Radhuset präglas av ljusa och öppna ytor samt en genomgående hög byggkvalitet med bland annat enstavsparkett. Nedre plan har möblerbar hall med goda förvaringsmöjligheter samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Kök från Marbodal med det mesta i utrustningsväg samt matplats för minst 8 personer. Från vardagsrummet nås den vackra altanen med utsikt mot hål 16 vid "Castle Course". Badrummet har bland annat tvättmaskin, torktumlare duschhörna. Ovanvåning med fyra rymliga sovrum samt ett övre allrum med plats för soffgrupp. Badrummet på övre plan har badkar. Utanför huset finns plats för parkering samt ett förråd med goda förvaringsutrymmen. Effektivt uppvärmningssystem med frånluftsvärmepump, vattenburen värme. I området finns Jensen Education som erbjuder skola för F-9. I Bro finns dessutom flertalet kommunala skolor och förskolor. Flertalet badplatser och möjlighet till båtplats finns inom en kort biltur från huset. Goda kommunikationer med gångavstånd till buss för vidare färd mot pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det drygt 30 minuter in till City.

 • Premium
 • Energieffektiv
Snörmakarvägen 1, Åkeshov, Stockholms kommun

Snörmakarvägen 1

Lägenhet
Åkeshov, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
1 950 000 kr
42 m²
2 rum
vån 3/3
4 300 kr/mån
46 429 kr/m²

Varmt välkommen till Snörmakarvägen 1 och denna genomgående lägenhet! Här finner du en rymlig och ljus tvårummare som har allt du behöver. Stig in genom dörren och låt dig välkomnas av en varm och mysig atmosfär med fina ljusinsläpp, välplanerad planlösning samt goda förvaringsmöjligheter. Tidstypiska 40-tals detaljer har bevarats samtidigt som smakfulla renoveringar gjorts. Lägenheten är belägen på en lugn och attraktiv gata med bra kommunikationsutbud och gott serviceutbud med matbutiker, restauranger, gym och mycket mer. Det blir ett optimalt boende för dig som vill bo lugnt men samtidigt ha närhet till allt. Detta är en bostad med hög trivselfaktor! Kyl, frys och diskmaskin är inköpta 2023-2024. BRF Väverskan 8 - Föreningen äger marken. - Bredband (fiberoptik) ingår i avgiften (Bahnhof 1000/1000mbit). - Stabil förening som gjort många av de större renoveringarna - 7 569kr/kvm i belåning (2,2 mkr i kassan). - Intäkter = ca 250 000kr/år från hyreslägenheterna, lokalerna + parkeringsplatser. Kommunikation: Med tunnelbanan från Brommaplan når du bland annat såväl Fridhemsplan som Vällingby på 10 minuter. På ca 5 min avstånd med antingen buss eller tunnelbana finns även tvärbanan som smidigt tar er mellan Solna i norr och Sickla/Hammarby Sjöstad i söder.

Flygkårsvägen 11, Södra Hägernäs, Täby kommun

Flygkårsvägen 11

Lägenhet
Södra Hägernäs, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/5
4 381 kr/mån
39 196 kr/m²

Här finner du en fin och välplanerad 2:a med fina ytskikt och stor härlig balkong! Bostaden disponerar ett väldigt stort sovrum, helkaklat badrum och ett ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck i anslutning till kök med matplats. - Målning av väggar och tak (2024) - Nytt: Köksfläkt, bänkskiva, diskho och blandaren i köket (2024) Hägernäs är ett trevligt område i Täby där du framförallt har goda kommunikationsmöjligheter och närhet till mataffär, olika restauranger och fina promenadstråk. Närservice finns i Hägernäs Centrum på promenadavstånd, ett gränslösare utbud finns i Täby Centrum ca fem minuter bort med bil. Inom promenadavstånd kommer du till en badstrand i Hägernäs Strand och den härliga omkringliggande naturen. Med närhet till Roslagsbanan och bussar som tar dig fram smidigt blir det här det optimala valet. Välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
Troxhammar byväg 35C, Ekerö, Ekerö kommun
 • Lör 8 jun kl 11:00
Troxhammar byväg 35C, Ekerö, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 35C, Ekerö, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 35C

Radhus
Ekerö, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
5 450 000 kr
112 m²
5 rum
vån 1
0 kr/mån
48 661 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Troxhammars Trädgårdar utvecklas som nyproducerade bostäder med starkt fokus på hållbarhet och miljö. Klimatpåverkan minimeras genom framförallt att husen byggs i trä. Detta i kombination med byggnader som har en låg energiförbrukning och solpaneler. Här skapar man bostäder som är hållbara nu och i framtiden. Bostäderna i projektet har genomtänkt planlösning med fokus på sociala ytor men även allt det praktiska för att få ihop vardagspusslet. Här kan du flytta in och börja njuta av ditt boende omgående och framförallt erbjuds det lantliga i kombination med att endast ha ca 2 mil till Stockholms innerstad. De moderna bostäderna är smakfullt inredda och rejäla fönsterpartier innebär mycket ljus! Materialvalen finns det mer info om i dokumentet som heter "Rumsbeskrivning". I dokumentet finns info om hur genomtänkt det hela är med kök från Ballingslöv, helkaklade fräscha våtrum, vitmålade väggar med mera. Varm faluröd nyans är något som knyter an fasaden till den omkringliggande miljön och den lantliga idyllen. Förutom det visuella så har denna erfarna entreprenören även satsat på moderna lösningar såsom solceller och egen parkeringsplats för samtliga bostäder komplett med elbilsladdare. Totalt byggs 13 st bostäder i Brf Troxhammar Trädgårdar i lite olika storlekar och utföranden samt att du får två års avgiftsfritt! https://www.lansfast.se/till-salu/bostad/stockholm/ekero/ska/troxhammar-byvag-31a/cmnyprod5ems4cj3u4an16kc/ Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda bussförbindelser, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Tveka inte med att höra av dig till ansvarig mäklare för få svar på det som är väsentligt för just dig. Observera att avvikelser kan förekomma gällande visualiseringsbilder, text och dokumentation.

 • Premium
 • Uteplats
Troxhammar byväg 35E, Troxhammar, Ekerö kommun
 • Lör 8 jun kl 11:00
Troxhammar byväg 35E, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 2
Troxhammar byväg 35E, Troxhammar, Ekerö kommun, bild 3

Troxhammar byväg 35E

Lägenhet
Troxhammar, Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma
5 495 000 kr
124 m²
5 rum
44 315 kr/m²

Bostadsrättsföreningen Troxhammars Trädgårdar utvecklas som nyproducerade bostäder med starkt fokus på hållbarhet och miljö. Klimatpåverkan minimeras genom framförallt att husen byggs i trä. Detta i kombination med byggnader som har en låg energiförbrukning och solpaneler. Här skapar man bostäder som är hållbara nu och i framtiden. Bostäderna i projektet har genomtänkt planlösning med fokus på sociala ytor men även allt det praktiska för att få ihop vardagspusslet. Här kan du flytta in och börja njuta av ditt boende omgående och framförallt erbjuds det lantliga i kombination med att endast ha ca 2 mil till Stockholms innerstad. De moderna bostäderna är smakfullt inredda och rejäla fönsterpartier innebär mycket ljus! Materialvalen finns det mer info om i dokumentet som heter "Rumsbeskrivning". I dokumentet finns info om hur genomtänkt det hela är med kök från Ballingslöv, helkaklade fräscha våtrum, vitmålade väggar med mera. Varm faluröd nyans är något som knyter an fasaden till den omkringliggande miljön och den lantliga idyllen. Förutom det visuella så har denna erfarna entreprenören även satsat på moderna lösningar såsom solceller och egen parkeringsplats för samtliga bostäder komplett med elbilsladdare. Totalt byggs 13 st bostäder i Brf Troxhammar Trädgårdar i lite olika storlekar och utföranden samt att du får två års avgiftsfritt! Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda bussförbindelser, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Tveka inte med att höra av dig till ansvarig mäklare för få svar på det som är väsentligt för just dig. Observera att avvikelser kan förekomma gällande visualiseringsbilder, text och dokumentation.

 • Premium
Stenstavägen 10, Väsjön, Sollentuna kommun
Stenstavägen 10, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 2
Stenstavägen 10, Väsjön, Sollentuna kommun, bild 3

Stenstavägen 10

Tomt
Väsjön, Sollentuna kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
20 000 000 kr
5 056 m² tomt

Tomt om 5 056 kvm i Väsjön. Detaljplanen är pågående och tomten ligger nära Frestavägen med bussförbindelser. Detaljplanen som är under framtagning föreslår 9 kedjehus förutsatt att detaljplanen vinner laga kraft och kan möjliggöra nyproduktion i form av en utvecklingsfastighet för flera bostäder. Information om vad som planeras i Väsjön https://www.sollentuna.se/bygga-bo--miljo/stadsutvecklingsomraden/Vasjon/ https://vasjon.nu/ Kontakta SEOM på 08-623 88 00 och byggnadsnämnden på kommunen 08-579 210 00 för mer information. Det är upp till dig som köpare att själv undersöka vilka byggmöjligheter det finns. Säljaren är mycket flexibel med tillträdet och ni är fria att besöka tomten när det passar er. - Stadsdelen Väsjön - I Sollentuna kommun växer den nya stadsdelen Väsjön fram invid sjön med samma namn. Inom Väsjön förbereds för cirka 4 400 bostäder i form av villor, stadsradhus och flerbostadshus. Väsjön blir en småskalig, variationsrik och naturnära stadsmiljö med det aktiva livet i centrum. Genom långsiktig och noggrann planering har grunden lagts för ett område, där bostäder finns i nära anknytning till naturreservat, idrotts- och rekreationsområden, och där en modern stad växer fram i ett sammanhang som ska locka många fler än bara de boende. Utbyggnaden av skolor och service i Väsjön planeras och sker i takt med inflyttningen i området. Beläget mellan Törnskogen och Rösjöskogens naturreservat är naturen ständigt närvarande. Det geografiska läget erbjuder aktiviteter som passar stora som små året om. Sommarhalvåret bjuder på brygghäng, bad, kajakpaddling och fiske som mot hösten ersätts av svampplockning till långa söndagsmiddagar. När vintern tar vid och kajakerna tas in, visar de närliggande sjöarna hur härligt det kan vara med skridskor. Backhoppning eller fartfylld skidåkning i Väsjöbackens många nedfarter möjliggör variation och puls även under vinterhalvåret. Kommunikationer finns med buss 527 från hållplats Norrsätra (ca 700 m) mot Sollentuna Centrum och pendeltåg eller flertalet andra busslinjer eller vid bussbyte mot Mörby Centrum och tunnelbana. Med pendeltåg från Sollentuna eller tunnelbana från Mörby tar resan till stan endast 15 minuter. Tar du dig en något längre promenad till hållplatsen Edsbergs sportfält på ca 1 km kan du ta direkt buss till City i rusningstrafik (buss 526) alternativt hoppa på matarbussen 607 som trafikerar sträckan Danderyds sjukhus via Mörby och Sollentuna till Karolinska Sjukhuset. För kommunikation till och från Väsjön planerar kommunen dels för utökad busstrafik. Med bil är du snabbt ute på Norrotsleden som ansluter till E4:an mot city eller Arlanda eller så åker du via Frestavägen ut till Danderydsvägen och vidare mot E18. I de planer som finns just nu ingår bland annat förslag på två förskolor och en skola. Väsjöskolan, som är planerad kommer att byggas i två etapper. I den första etappen ingår en F-3-skola med plats för ca 360 elever. I etappen ingår också en tillfällig förskola. I etapp två byggs Väsjöskolan ut till en F-9 skola med plats för totalt 900 elever. Väsjöskolan kommer att ligga vid området Väsjö torg. I planerna just nu finns även en förskola i Södersätra. I anslutning till skolan planeras det även att byggas en fullstor idrottshall.

 • Premium
Troxhammar Trädgårdar, null, Ekerö kommun
 • 9 lediga bostäder

Troxhammar Trädgårdar

Radhus
Ekerö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
fr. 4 950 000 kr
86-124 m²
3-5 rum

Bostadsrättsföreningen Troxhammars Trädgårdar utvecklas som nyproducerade bostäder med starkt fokus på hållbarhet och miljö. Klimatpåverkan minimeras genom framförallt att husen byggs i trä. Detta i kombination med byggnader som har en låg energiförbrukning och solpaneler. Här skapar man bostäder som är hållbara nu och i framtiden. Bostäderna i projektet har genomtänkt planlösning med fokus på sociala ytor men även allt det praktiska för att få ihop vardagspusslet. Här kan du flytta in och börja njuta av ditt boende omgående och framförallt erbjuds det lantliga i kombination med att endast ha ca 2 mil till Stockholms innerstad. De moderna bostäderna är smakfullt inredda och rejäla fönsterpartier innebär mycket ljus! Materialvalen finns det mer info om i dokumentet som heter "Rumsbeskrivning". I dokumentet finns info om hur genomtänkt det hela är med kök från Ballingslöv, helkaklade fräscha våtrum, vitmålade väggar med mera. Varm faluröd nyans är något som knyter an fasaden till den omkringliggande miljön och den lantliga idyllen. Förutom det visuella så har denna erfarna entreprenören även satsat på moderna lösningar såsom solceller och egen parkeringsplats för samtliga bostäder komplett med elbilsladdare. Totalt byggs 13 st bostäder i Brf Troxhammar Trädgårdar i lite olika storlekar och utföranden samt att du får två års avgiftsfritt! Utmärkt centralt läge på omtyckta södra Färingsö med gångavstånd till goda bussförbindelser, golfbana och restauranger. Inom nära avstånd finns även skolor, förskolor, badplats, pizzeria, café, underbara naturområden och mycket mer. Tveka inte med att höra av dig till ansvarig mäklare för få svar på det som är väsentligt för just dig. Observera att avvikelser kan förekomma gällande visualiseringsbilder, text och dokumentation.

 • Nybyggnadsprojekt
Radarvägen 9, 8tr, Hägernäs, Täby kommun

Radarvägen 9, 8tr

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 695 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 8/14
4 839 kr/mån
33 478 kr/m²

Välplanerad bostad i gott skick. Bra förening med god ekonomi samt utmärkta kommunikationer med Roslagsbanan och bussar. Matbutik precis utanför och genomgående ljus lägenhet med balkong i SV-läge. Föreningen är välskött med låga avgifter. Stambyte är genomfört 2010-2011. I närheten finns Hägernäs Strand och rikligt med växtlighet kring Rönninge. Intill lägenheten nedanför har du hela Hägernäs Centrum med butiker som ÄVEN ingår i Brf Hytten och bidrar till den starka stabila ekonomin i föreningen. Förråd hör till lägenheten och tvättstuga finns i samma byggnad. På baksidan bland annat finns föreningens p-platser och Roslagsbanan på kort avstånd. Till Tekniska högskolan tar du dig på ca 15-20 min. - Stambyte 2010-2011 - Fönsterbyte 2017 - Bergvärme 2017 - Nya element/radiatorer 2017 - Solceller 2017 Under 2024 planeras det att avgiften ska höjas med 5 %.

 • Balkong
 • Hiss
Forskningsringen 82A, Ursvik, Sundbybergs kommun

Forskningsringen 82A

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sundbyberg
3 400 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/8
4 026 kr/mån
47 887 kr/m²

Mitt i Ursvik finner ni denna välplanerade trea med genomgående planlösning. Här bor ni ljust och luftigt med stora fönster i två väderstreck! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att lägenheten upplevs trevlig och social. Två rymliga sovrum varav ett master bedroom med närhet till klädkammare. Vidare erbjuder lägenheten ett större badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två rymliga sovrum. Gott om förvaring i bostaden och ytterligare förvaring i form av ett externt förråd i samma trapphus. Ursvik är optimalt för barnfamiljen, i ett familjevänligt område blandat med villor, radhus och lägenheter. Här finns allt för den friluftsintresserade eller för den som vill ha ett bekvämt boende. Närhet till skogsområden i vackra Igelbäckens naturreservat. Här finns grillplatser, hästhagar, löp-/cykel-/skidspår, fotbollsplan samt utegym - ett optimalt läge för den som gillar sport och natur. Någon minut från bostaden finns serviceutbud i form av restauranger, Handlarn och stormarknader (Coop och Willys), Hornbach m.m samt SATS-gym för att nämna några. Här finns alla tänkbara kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Till 2023-2024 planeras tvärbanan vara i drift. Med denna tar ni er bland annat till Kista och Bromma Blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer information!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13