Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Skånevägen 45, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Skånevägen 45

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
4 650 000 kr
175 + 15 m²
6 rum
404 m² tomt

Nu har vi möjlighet att presentera denna villa som erbjuder en unik kombination av äldre charm och modern bekvämlighet. Denna vackra bostad välkomnar dig med sina bevarade detaljer samtidigt som moderna lösningar underlättar vardagen. Köket och matsalen är hjärtat i hemmet, där äldre charm möter modern funktionalitet. Här har du gott om plats för matlagning och umgänge både inne och ute i den skyddade uteplatsen i söderläge. På entréplan återfinns även stora sociala ytor i en tillbyggnad som med stora fönster badar rummet i naturligt ljus och ger en öppen och inbjudande atmosfär, perfekt för familj och vänner att samlas. Huset har genomgått en varsam renovering för att bevara dess ursprungliga charm samtidigt som det erbjuder gott om bekvämligheter. Boka din visning redan idag och välkommen hem till Skånevägen 45.

  • Premium
Nevisborg 47, Nevishög, Staffanstorps kommun

Nevisborg 47

Lägenhet
Nevishög, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 900 000 kr
86,4 m²
3 rum
vån 2/2
6 663 kr/mån
21 991 kr/m²

Välkommen till denna trerumslägenhet på andra plan med bra läge i Staffanstorp. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende med balkong i sydvästläge och bo nära bekvämligheter och promenadstråk. Lägenhetens rumsindelning är idag två sovrum, stort kök med matplats och större öppning mot vardagsrum med utgång till inglasad balkong. I entréhallen återfinns badrum, klädvård och klädkammare/förråd. Till lägenheten hör en carport och förråd. Varmt välkommen att anmäl intresse och boka visning!

  • Balkong
Nummer Ettavägen 9, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Idag kl 12:30

Nummer Ettavägen 9

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 400 000 kr
70 m²
3 rum
362 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna charmiga villa i östra Staffanstorp. Uppfört i början på 1900talet återfinns här mycket historisk charm samtidigt som bostaden moderniserats i omgångar. Här finns stora möjligheter att skapa ett hem att trivas i. Den vackra trädgården ger utrymme för lek, odling och avkoppling. Nummer Ettavägen är en återvändsgata med direkt närhet till goda kommunikationer till Malmö och Lund och nära service som erbjuds i Staffanstorp med till exempel affärer, skolor och grönområden. Boka din visningstid eller anmäl intresse via vår hemsida.

  • Plus
Kavallerivägen 17-11, Staffanstorp/Grevie, Staffanstorps kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kavallerivägen 17-11

Villa
Staffanstorp/Grevie, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
5 650 000 kr
161 + 15 m²
6 rum
1 051 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna exklusiva villa med ett lugnt och lantligt läge med alla moderniteter som förenklar vardagslivet. Njut av en härlig uteplats där du kan ta emot dagen med en kopp kaffe eller avsluta den med middagar under bar himmel. För de soliga dagarna är villans pool den perfekta platsen att svalka sig på, medan det intilliggande ”poolhuset” som ger skugga och komfort. Med härligt perfekta solläget kan du njuta av solens strålar från morgon till kväll. Villan har nyrenoverat kök och har utrustats med solceller och elbilsladdare, Den öppna planlösningen med stora fönster skapar en ljus och välkomnande atmosfär för både familj och besökare. Missa inte chansen att göra denna villa till ditt nya drömhem! Varmt välkommen att boka din visningstid!

Vikhems bygata 81, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhems bygata 81

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
1 985 000 kr
59,9 m²
2 rum
vån 1/3
2 771 kr/mån
33 139 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna tvårumslägenhet på markplan. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt boende utan trappor med lättskött uteplats i söderläge. Här hittar du modern design och funktionell layout, med ett ljust och luftigt intryck. Modernt och välutrustat kök med gott om förvaringsutrymme. Tilltaget duschrum med gott om plats för klädvård. Här kan man bo bekvämt och stilfullt i en eftertraktat läge i direkt närhet till vackra Vendelparken med härliga grönytor för hela familjen samtidigt som det aldrig är långt till bekvämlighet och service. Anmäl dig till visning redan idag!

  • Uteplats
  • Hiss
Skånevägen 79, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Skånevägen 79

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Staffanstorp
2 750 000 kr
81 + 18 m²
4 rum
519 m² tomt

Nu har vi möjlighet att erbjuda denna charmiga villa i Staffanstorp. Byggt i början på 1900talet återfinns mycket historisk charm samtidigt som bostaden moderniserats och byggts till. Här finns stora möjligheter till vidareutveckling och flera olika nyttjandeformer. Till exempel bör ytan i gamla uthuset kunna renoveras och göras om till boarea. Även planlösningen erbjuder möjligheter till alternativa lösningar för att omdisponera utnyttjandet vilket skulle ge utrymme för fler sovrum, hobbyrum eller ateljé med egna ingångar. Skånevägen 79 ligger i ett område med nära till det mesta. Staffanstorp erbjuder närhet till grönområden, skolor och goda kommunikationer med Malmö och Lund lättillgängliga. Anmäl intresse och boka din visningstid direkt via vår hemsida.

Visar alla 6