Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Dalberg

Amanda Dalberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Anefors 372, null, Orust kommun
  • Lör 6 apr kl 11:00

Anefors 372

Fritidshus
Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 495 000 kr
52 + 15 m²
3 rum
1 803 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus med lantligt läge på vackra Orust. Här erbjuds ett perfekt tillflyktsort för avkoppling och rekreation. På den stora tomten om 1803 kvadratmeter finner du även en gäststuga, vilket ger möjlighet till att ta emot besökare eller kanske använda som ateljé eller kontor. Detta boende lockar med sina trevliga uteplatser där du kan njuta av många soltimmar och vackra omgivningar. Perfekt för att umgås med familj och vänner eller bara koppla av med en bok och en kopp kaffe. Interiört erbjuder huset två sovrum, kök, allrum och badrum. Med närhet till natur och vackra omgivningar får du möjlighet att njuta av allt det bästa som Bohuslän har att erbjuda. Välkommen till ett härligt boende i lantlig miljö!

  • Plus
Bråland 338, null, Stenungsunds kommun

Bråland 338

Villa
Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 995 000 kr
295 + 65 m²
5 rum
1 707 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade enplansvilla belägen i natursköna Bråland. Med en imponerande boyta på 230 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Den tilltagna takhöjden skapar en luftig och ljus atmosfär. Med modern utrustning och bekvämligheter är detta hem redo för att möta dagens krav. Det stora köket erbjuder en idealisk plats för matlagning och social samvaro. Garaget rymmer bekvämt flera bilar och ger extra utrymme för förvaring. Ovanpå garaget finns en fullutrustad lägenhet om ca 65 kvm (2 rok), optimalt för generationsboende eller uthyrning. Uteplatserna runt huset bjuder på många soltimmar och är perfekt för avkoppling och trevliga stunder med vänner och familj. Omringad av naturen finns det fantastiska möjligheter till friluftsliv och avkoppling men ändå med närhet till både skolor, Stora Höga, E6:an och pendelstation.

Ekliden 429, Henån, Orust kommun
  • Mån 1 apr kl 14:00

Ekliden 429

Villa
Henån, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 495 000 kr
110 + 18 m²
5 rum
1 490 m² tomt

Strax utanför Henån hittar ni denna charmiga 1,5-plansvilla med närhet till naturen. Bostaden erbjuder bland annat lantligt kök, trevliga sällskapsytor, braskamin, och ett härligt uterum. Trädgården ger gott om utrymme för såväl odling, lek och mysiga platser. På tomten finns även en gäststuga med uthyrningsmöjlighet (ca 45 kvm med pentry och badrum), garage och solceller. Välkommen på visning!

  • Plus
Tångräkans gård 2C, Getskär, Stenungsunds kommun
  • Tis 2 apr

Tångräkans gård 2C

Lägenhet
Getskär, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 560 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 649 kr/mån
41 290 kr/m²

På Tångräkans gård 2C hittar ni denna trivsamma tvåa med promenadavstånd till havet och härliga bad i Getskär. Lägenheten som är belägen på markplan är välplanerad med genomgående ljusa färger samt två härliga uteplatser som ger maximalt med sol. Här bor ni bekvämt i en lugn och stabil förening med närhet till grönområden, allmänna kommunikationer, skolor/förskolor och affärer. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Modistvägen 5G, Hallerna, Stenungsunds kommun

Modistvägen 5G

Lägenhet
Hallerna, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 160 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2/2
5 104 kr/mån
32 239 kr/m²

Välkommen till Modistvägen 5G och denna välskötta lägenhet om 3 rum och kök. Här erbjuds en ljus och modern bostad vars stilrena ytskikt både imponerar och inspirerar. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande och praktisk hall med bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, kontor, badrum och ett mysigt och stort sovrum med garderob och plats för dubbelsäng. Köket är socialt och öppet med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga och öppna vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och stora fönster. I badrummet finns toalett, dusch, kommod, handfat, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. I köket hittar vi utgången till bostadens underbara balkong, sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Vid entrén finns också möjlighet att ta en kvällsfika och avnjuta en härlig kvällssol. Här bor du vid ett av Hallernas bästa lägen, med Stenungsunds Arena och Hallerna Skola inom gångavstånd. Stenungstorg ligger en cykeltur bort och Göteborg finns 40 minuter från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Stenungsund har att erbjuda.

  • Balkong
Kyrkvägen 22, Rönnäng, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
6 694 kr/mån
30 948 kr/m²

Mitt i det mysiga kustsamhället Rönnäng finns nu möjlighet att förvärva denna bostadsrätt med slående havsutsikt och hotellförmåner. Lägenheten har ytskikt i ljusa ljuva färger och den underbara utsikten över västerhavet avnjuts från såväl kök/allrum, sovrum som den väl tilltagna balkongen. Promenadavstånd till fin och populär badstrand, livsmedelsbutik, restauranger samt Rönnängs brygga med färjeläget som tar dig vidare ut i skärgården. Tjörns Havspensionat hyr ut lägenheten när den står till förfogande och ca 50% av hotellpriset går till ägaren. Ett riktigt smultronställe med god inkomstmöjlighet. Välkommen på visning!

  • Balkong
Skogsvägen 13, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Skogsvägen 13

Villa
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 995 000 kr
152 + 107 m²
6 rum
906 m² tomt

Stor och rymlig enplansvilla med källare i populärt område. Perfekt för familjen som vill ha gott om plats. Här finns även garage, en lättskött trädgård och ett härligt uterum. Promenadavstånd till allt du behöver - skolor, affär och kommunikationer. Njut av närheten till vacker natur och salta bad samtidigt som du har smidigt pendlingsavstånd till Göteborg. Kontakta mäklaren idag för mer information och boka en visning!

Stora Höga, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Stora Höga

Tomt
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
950 000 kr
1 000 m² tomt

Med ett vackert och naturskönt läge erbjuds nu två tomter om ca 1000 - 1200 kvm styck. Förhandsbesked finns och tomterna kommer att styckas i samband med försäljning. Valet av husleverantör eller ett eget lösvirkeshus ligger hos köparen. Kostnad för V/A och el tillkommer. Inom bekvämt avstånd nås bland annat förskola/skola, mataffär samt härliga salta bad.

Uppegårdsvägen 64, Uppegård, Stenungsunds kommun

Uppegårdsvägen 64

Lägenhet
Uppegård, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 695 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/3
6 492 kr/mån
21 321 kr/m²

Högst upp i trappuppgången ligger denna ljusa bostadsrätt. Lägenheten har tre rum och kök och erbjuder en yta om 79,5 kvm. Bostaden erbjuder ett klassiskt kök i ek samt med rostfria vitvaror. Här kommer du kunna njuta av att laga mat och skapa minnesvärda måltider för både familj och vänner. Badrummet är stilrent med kaklade väggar och moderna inredning. Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten för bästa möjliga bekvämlighet. Med tre rymliga rum finns det gott om plats för att skapa en personlig och bekväm livsstil. Använd de extra rummen som sovrum, hemmakontor eller hobbyrum - möjligheterna är oändliga! En extra bonus är den inglasade balkongen som förlänger din levnadsyta och erbjuder en underbar plats att koppla av och njuta av den lummiga utsikten året runt. Oavsett om du vill njuta av en kopp kaffe på morgonen eller läsa en bok på kvällskvisten, kommer denna balkong att bli din favoritplats i hemmet. Det omtyckta området på Uppegård är ett populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt och fint. Här bor man nära till allt vardagen kräver – förskola, lekparker, busshållplatser, matbutik och lummig innegård. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Amanda Dalberg 0760 - 08 80 94 för intresseanmälan och mer information.

  • Plus
  • Balkong
Åledammsvägen 13, Åstol, Tjörns kommun

Åledammsvägen 13

Villa
Åstol, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
6 495 000 kr
90 + 60 m²
6 rum
221 m² tomt

På idylliska och pittoreska Åstol bor du här på ett av öns bästa lägen och med västerhavet som granne. Bostaden är ett välhållet skärgårdshus i 1,5-plan med inredd källare. I tre väderstreck bjuds en levande havsutsikt som du aldrig tröttnar på. Huset som är uppfört 1953 har bara haft en ägare och är väl omhändertaget med mycket låga driftskostnader (ca 7000kwh/år), detta tack vare bergvärme, god isolering samt nya fönster. Strax nedanför tomtgränsen avnjuts härliga salta bad från de vackra klipporna. På ön finns bland annat matbutik, café, restaurang samt en populär badplats med rutschkana för barnen. Färjan till Rönnäng tar ca 15 min. Välkomna på visning och upplev denna skärgårdspärla!

Brålandsvägen 1, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Brålandsvägen 1

Övrigt
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
7 995 000 kr
3 030 m² tomt

Industrifastighet om drygt 3000 kvm med bra skyltläge och tillgänglighet i Stora Höga industriområde. Lokal/verkstad om ca 650 kvm har under senaste åren nyttjats av lackfirma men stor flexibilitet finns för annan verksamhet. Utöver lokal/verkstad finns även en kontorsdel i två våningar innehållande, kontor, omklädningsrum badrum och pentry (ca 120 kvm). Kontakta mäklare för mer information. Lokal/verkstad byggd 1992, ca 600 kvm (inklusive kontor 120 kvm). Oljepanna med vattenburen golvvärme (panna ej i bruk). Lokal/verkstad byggd 1969, ca 170 kvm.

Visar alla 11