Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Amanda Dalberg

Amanda Dalberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Komperöd 112, Ucklum, Stenungsunds kommun
  • Tor 1 aug
Lilla Komperöd 112, Ucklum, Stenungsunds kommun, bild 2
Lilla Komperöd 112, Ucklum, Stenungsunds kommun, bild 3

Lilla Komperöd 112

Villa
Ucklum, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 850 000 kr
86,5 m²
4 rum
1 023 m² tomt

Med ett lantligt och soligt läge strax utanför Ucklum hittar ni denna hemtrevliga idyll, passande både som åretruntbostad och som fritidshus. Här erbjuds en välplanerad och uppdaterad bostad med mysig trädgård, växthus och garage. Inom några hundra meter bjuder omgivningen på en fantastisk natur med bland annat bär och svampmarker samt bad och utflyktsplatser vid kringliggande sjöar. Ett riktigt smultronställe som bör upplevas på plats, välkommen på visning!

  • Premium
Kärrkrassevägen 8, Högenorum, Stenungsunds kommun

Kärrkrassevägen 8

Villa
Högenorum, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
3 495 000 kr
139 + 36 m²
5 rum
845 m² tomt

På en mycket populär adress i Högenorum finner ni denna trevliga enplansvilla med inte mindre än fyra sovrum. Här finns möjlighet att utveckla och skapa efter egna önskemål då huset är i behov av viss renovering. Här erbjuds även en lättskött tomt med en härlig uteplats på baksidan. Promenadavstånd till skolor, idrottsanläggning, nöjen och restauranger samt Stenungstorg med dess breda shoppingutbud. Välkomna på visning!

Parkers gård 2, Centralt, Stenungsunds kommun

Parkers gård 2

Radhus
Centralt, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 795 000 kr
89 m²
3 rum
152 m² tomt

På promenadavstånd från torget kan vi nu erbjuda detta trevliga radhus på populära Parkers Gård. Bostaden inrymmer tre rum och kök i två plan. Här finns bland annat badrum på båda våningarna, härliga uteplatser, förråd, samt garage i länga. Ett lättskött och bekvämt boende med gångavstånd till det mesta så som skolor, livsmedelsbutiker, kommunikationer för pendling och givetvis härliga salta bad. Välkomna på visning!

Brackeliden 19A, Ucklum, Stenungsunds kommun

Brackeliden 19A

Lägenhet
Ucklum, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 195 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
4 630 kr/mån
30 486 kr/m²

Nästintill nyproducerad lägenhet med alla tänkbara bekvämligheter i natursköna Ucklum. Hög standard och vackra materialval med en genomtänkt design gör dina rum smakfulla och tidlösa. Lägenheten har dessutom en väl tilltagen altan med dag/kvällssol och en rogivande utsikt över ängarna. Promenadavstånd till vacker natur och härliga bad i Hällungen. Stenungsund med all dess bekvämlighet ligger dessutom på behagligt avstånd. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Kyrkvägen 22, Rönnäng, Tjörns kommun

Kyrkvägen 22

Lägenhet
Rönnäng, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/2
6 694 kr/mån
30 948 kr/m²

Mitt i det mysiga kustsamhället Rönnäng finns nu möjlighet att förvärva denna bostadsrätt med slående havsutsikt och hotellförmåner. Lägenheten har ytskikt i ljusa ljuva färger och den underbara utsikten över västerhavet avnjuts från såväl kök/allrum, sovrum som den väl tilltagna balkongen. Promenadavstånd till fin och populär badstrand, livsmedelsbutik, restauranger samt Rönnängs brygga med färjeläget som tar dig vidare ut i skärgården. Tjörns Havspensionat hyr ut lägenheten när den står till förfogande och ca 50% av hotellpriset går till ägaren. Ett riktigt smultronställe med god inkomstmöjlighet. Välkommen på visning!

  • Balkong
Brattås 638B, Kungsviken, Orust kommun
Brattås 638B, Kungsviken, Orust kommun, bild 2
Brattås 638B, Kungsviken, Orust kommun, bild 3

Brattås 638B

Villa
Kungsviken, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
6 550 000 kr
1 234 m² tomt

I det mysiga kustsamhället Kungsviken finns nu möjlighet att förvärva två trevliga tomter med huspaket från Dala Trähus, priset är per styck. Kungsviken bjuder på vackra idylliska miljöer med både hav och skog. Marinan och salta bad finns bara en kort promenad bort. Den andra fastigheten är Brattås 1:73, med adress Brattås 635B som har en tomtarea på 1010 kvm. I annonsen ser ni ett förslag på Villa Vallmo, 140 kvm, som är en rymlig enplansvilla med öppen, modern planlösning. Här finner ni bland annat ett ordentligt kök med matplats, tre sovrum samt sociala ytor för både stora och små. Bygglov, el etc ingår i priset. Dala Trähus erbjuder ett stort utbud av populära villor i olika storlekar och utformanden, här är fritt fram att välja efter egna önskemål och drömmar. Fastigheten ligger inom detaljplanerat område, planbestämmelser finns under fliken dokument.

  • Premium
Hällesdalen 101, null, Stenungsunds kommun

Hällesdalen 101

Fritidshus
Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
1 595 000 kr
48 m²
3 rum
910 m² tomt

Välkommen till detta charmiga torp med gammaldags charm i mysiga Hällesdalen. Med en yta på 48 kvadratmeter erbjuder denna fritidsbostad tre rum, dessutom finns ytterligare utrymme och sovplatser på vinden. Tomten om 910 kvadratmeter ger fastigheten gott om utrymme för utomhusaktiviteter och uteplatser. Här kan du skapa din egen lantliga oas och njuta av den vackra omgivningen. Trots den avskilda och lugna platsen är det bara en kort promenad till badet, vilket gör detta till ett idealiskt val för dig som älskar att vara nära naturen. Ta chansen att förvärva denna unika fastighet och skapa ditt eget drömboende i harmoni med naturen.

Ekliden 429, Henån, Orust kommun

Ekliden 429

Fritidshus
Henån, Orust kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 495 000 kr
110 + 18 m²
5 rum
1 490 m² tomt

Strax utanför Henån hittar ni denna charmiga 1,5-plansvilla med närhet till naturen. Bostaden erbjuder bland annat lantligt kök, trevliga sällskapsytor, braskamin, och ett härligt uterum. Trädgården ger gott om utrymme för såväl odling, lek och mysiga platser. På tomten finns även en gäststuga med uthyrningsmöjlighet (ca 45 kvm med pentry och badrum), garage och solceller. Välkommen på visning!

  • Plus
Skogsborg 82, Kyrkesund, Tjörns kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skogsborg 82

Fritidshus
Kyrkesund, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 095 000 kr
102 m²
3 rum
1 766 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus beläget i det soliga och natursköna fritidshusområdet Skogsborg, med närhet till både havet och vacker natur. Här erbjuds du en stor tomt på hela 1766 kvadratmeter, vilket ger dig gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och avkoppling under soliga dagar. Huset som är i ett plan har en boyta på 102 kvadratmeter och på tomten finns även en atelje och gäststuga som ger möjlighet till extra utrymme för kreativitet och gäster. Fastigheten har renoveringsbehov, men erbjuder samtidigt en stor potential för den som vill skapa sin drömbostad antingen som fritidshus eller permanentboende. Säljs med friskrivningsklausul.

Håby 215, Jörlanda, Stenungsunds kommun

Håby 215

Villa
Jörlanda, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 795 000 kr
90 + 50 m²
4 rum
1 028 m² tomt

Strax utanför Jörlanda hittar ni denna charmiga 1,5-plansvilla med närhet till naturen. Bostaden erbjuder bland annat lantligt kök, trevliga sällskapsytor, och en härligt solig altan. Vackra detaljer som slipade trägolv och en värmande kamin sätter en mysig prägel runtom i huset. Trädgården ger gott om utrymme för lek, odling och mysiga platser. Här bor ni med naturen som granne men ändå med närhet till Jörlanda/Stenungsund och alla dess bekvämligheter, inklusive mycket goda pendlingsmöjligheter både norr och söderut.

Bråland 338, null, Stenungsunds kommun

Bråland 338

Villa
Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
4 595 000 kr
295 + 65 m²
5 rum
1 707 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade enplansvilla belägen i natursköna Bråland. Med en imponerande boyta på 230 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. Den tilltagna takhöjden skapar en luftig och ljus atmosfär. Med modern utrustning och bekvämligheter är detta hem redo för att möta dagens krav. Det stora köket erbjuder en idealisk plats för matlagning och social samvaro. Garaget rymmer bekvämt flera bilar och ger extra utrymme för förvaring. Ovanpå garaget finns en fullutrustad lägenhet om ca 65 kvm (2 rok), optimalt för generationsboende eller uthyrning. Uteplatserna runt huset bjuder på många soltimmar och är perfekt för avkoppling och trevliga stunder med vänner och familj. Omringad av naturen finns det fantastiska möjligheter till friluftsliv och avkoppling men ändå med närhet till både skolor, Stora Höga, E6:an och pendelstation.

Tångräkans gård 2C, Getskär, Stenungsunds kommun
  • Mån 29 jul

Tångräkans gård 2C

Lägenhet
Getskär, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
2 560 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/2
3 649 kr/mån
41 290 kr/m²

På Tångräkans gård 2C hittar ni denna trivsamma tvåa med promenadavstånd till havet och härliga bad i Getskär. Lägenheten som är belägen på markplan är välplanerad med genomgående ljusa färger samt två härliga uteplatser som ger maximalt med sol. Här bor ni bekvämt i en lugn och stabil förening med närhet till grönområden, allmänna kommunikationer, skolor/förskolor och affärer. Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Stora Höga, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Stora Höga

Tomt
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
950 000 kr
1 000 m² tomt

Med ett vackert och naturskönt läge erbjuds nu två tomter om ca 1000 - 1200 kvm styck. Förhandsbesked finns och tomterna kommer att styckas i samband med försäljning. Valet av husleverantör eller ett eget lösvirkeshus ligger hos köparen. Kostnad för V/A och el tillkommer. Inom bekvämt avstånd nås bland annat förskola/skola, mataffär samt härliga salta bad.

Åledammsvägen 13, Åstol, Tjörns kommun

Åledammsvägen 13

Villa
Åstol, Tjörns kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
6 495 000 kr
90 + 60 m²
6 rum
221 m² tomt

På idylliska och pittoreska Åstol bor du här på ett av öns bästa lägen och med västerhavet som granne. Bostaden är ett välhållet skärgårdshus i 1,5-plan med inredd källare. I tre väderstreck bjuds en levande havsutsikt som du aldrig tröttnar på. Huset som är uppfört 1953 har bara haft en ägare och är väl omhändertaget med mycket låga driftskostnader (ca 7000kwh/år), detta tack vare bergvärme, god isolering samt nya fönster. Strax nedanför tomtgränsen avnjuts härliga salta bad från de vackra klipporna. På ön finns bland annat matbutik, café, restaurang samt en populär badplats med rutschkana för barnen. Färjan till Rönnäng tar ca 15 min. Välkomna på visning och upplev denna skärgårdspärla!

Brålandsvägen 1, Stora Höga, Stenungsunds kommun

Brålandsvägen 1

Övrigt
Stora Höga, Stenungsunds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
6 750 000 kr
3 030 m² tomt

Industrifastighet om drygt 3000 kvm med bra skyltläge och tillgänglighet i Stora Höga industriområde. Lokal/verkstad om ca 650 kvm har under senaste åren nyttjats av lackfirma men stor flexibilitet finns för annan verksamhet. Utöver lokal/verkstad finns även en kontorsdel i två våningar innehållande, kontor, omklädningsrum badrum och pentry (ca 120 kvm). Kontakta mäklare för mer information. Lokal/verkstad byggd 1992, ca 600 kvm (inklusive kontor 120 kvm). Oljepanna med vattenburen golvvärme (panna ej i bruk). Lokal/verkstad byggd 1969, ca 170 kvm.

Visar alla 15