Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Walid Mirzazadeh

Walid Mirzazadeh

Om mig

Killen som älskar träning och brinner för resultat. En bostadsaffär är en utav de största och viktigaste händelserna i våra liv därav är valet av fastighetsmäklare inget som skall lämnas åt slumpen. Min ambition som fastighetsmäklare inför de uppdrag jag tar mig an, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån mina kunders bostad och läge. Jag vill jobba på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Täppgränd 8, Enskededalen, Stockholms kommun
  • Borttagen före visning
Täppgränd 8, Enskededalen, Stockholms kommun, bild 2
Täppgränd 8, Enskededalen, Stockholms kommun, bild 3

Täppgränd 8

Lägenhet
Enskededalen, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
2 200 000 kr
38 m²
1.5 rum
2 037 kr/mån
57 895 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Hiss
Segelflygsgatan 33, Skarpnäck, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 13:00
Segelflygsgatan 33, Skarpnäck, Stockholms kommun, bild 2
Segelflygsgatan 33, Skarpnäck, Stockholms kommun, bild 3

Segelflygsgatan 33

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
1 995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 635 kr/mån
32 439 kr/m²

-Lugnt läge nära naturområden och stadspuls -Loftgång med privat läge -Nära kommunikationer, service & natur -God ekonomi i föreningen Välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet om 61,5 kvm belägen i ett attraktivt område i Skarpnäck. Bostaden är mycket välplanerad och har potential med lite renoveringsarbete finns möjligheten att skapa ditt drömhem efter din egen smak och stil. Det generösa vardagsrummet är lättmöblerat och har gott om plats för både soffgrupp och Tv-möblemang. Från vardagsrummet har du också tillgång till en solig balkong, perfekt för avkoppling och för att njuta av både förmiddags- och eftermiddagssol. En av de mest unika fördelarna med denna bostad är loftgången med ett helt privat läge. Loftgången erbjuder en avskild och lugn miljö där du kan koppla av och njuta av kvällssolen. Dessutom finns en rymlig klädkammare via hallen, som för närvarande används som ett barnrum eller kan omvandlas efter dina önskemål. Köket är rymligt och har gott om förvaringsutrymme samt plats för ett matbord för 4-6 personer. Detta gör det till en perfekt plats för trevliga måltider och sociala sammankomster. Bostadens badrum är stort här finns badkar, toalett samt handfat. Belägen en våning upp ger denna lägenhet en trevlig utsikt över omgivningen. Det är ovanligt att lägenheter med detta attraktiva läge och planlösning kommer ut på marknaden, vilket gör detta till en unik möjlighet att äga en sådan. Här har du chansen att skapa ditt drömboende i en populär del av Skarpnäck med en lägenhet som har stor potential och erbjuder unika egenskaper som loftgång, solig balkong och rymligt kök. Bostaden är belägen i välskötta Brf Segelflygaren som består av 376 lägenheter, fördelat på fem fastigheter. Brf Segelflygaren är stabil HSB-förening med eget garage, föreningslokal, gästlägenhet samt tvättstuga i varje portuppgång, läs gärna mer på föreningens hemsida http://www.brfsegelflygaren.se/. I månadsavgiften om 4635:- ingår värme, vatten och förråd. Från bostaden promenerar du till tunnelbanan på bara 1 min och på mindre än 20 minuter når du T-centralen. På gångavstånd från bostaden ligger även Skarpnäcks centrum med livsmedelsbutiker, restauranger, café, gym, vårdcentral, bibliotek, mindre butiker och kyrka. Nackareservatet ligger precis inpå Skarpnäck och här finns det vandringsleder, golfbana samt badsjöar bl.a. Flatenbadet. Detta är ett boende som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Horisontvägen 14C, null, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Horisontvägen 14C, null, Stockholms kommun, bild 2
Horisontvägen 14C, null, Stockholms kommun, bild 3

Horisontvägen 14C

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
1 295 000 kr
31 m²
1 rum
3 127 kr/mån
41 774 kr/m²

- Solig uteplats - Optimalt planerad etta - Diskmaskin i lägenheten - Rymligt badrum - Nära natur och stadspuls På Horisontvägen 14C kliver ni in i en bostad med fönster i två väderstreck. Fullutrustat kök med social öppen planlösning mot allrummet som har plats för matbord, soffa och säng. Kökets maskinella utrustning består av kombinerad kyl och frys, spis/ugn/fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin. Bostaden har rymligt helkaklad badrum med dusch, handfat, och wc. Här har du tillgång till en härlig solig uteplats med eftermiddagssol mot den lummiga innergården, detta är en given plats för avkoppling. Lägenheten ligger otroligt välplacerad med närhet till både stadspuls med shopping, uteliv, caféer m.m samt naturen i Nackareservatet, Flatenbadet och Söderbysjön för den som gillar skidåkning vintertid. Promenadavstånd från lägenheten når du bussarna som tar dig till Kungens kurva runt som erbjuder ett utbud av servicebutiker, diverse affärer och restauranger. Även Globen har du nära till som också erbjuder bra shopping, idrottsevenemang samt konserter. Detta är ett drömboende med närhet till allt, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Fallskärmsgatan 12, Skarpnäck, Stockholms kommun
Fallskärmsgatan 12, Skarpnäck, Stockholms kommun, bild 2
Fallskärmsgatan 12, Skarpnäck, Stockholms kommun, bild 3

Fallskärmsgatan 12

Lägenhet
Skarpnäck, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede
2 600 000 kr
62,6 m²
2 rum
4 630 kr/mån
41 534 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visning! - Accepterat pris - Nära kommunikationer, service & natur - Två uteplatser med olika väderstreck - Underbar innergård - Stort kök När du kliver över tröskeln och in denna stora tvåa möts du av en ljus lägenhet vars öppna ytor ger en unik rymd. Den här bostaden utnyttjar sin yta på bästa tänkbara sätt. Lägenhetens genomtänkta utformning gör att du enkelt får plats med favoritmöblerna utan att utrymmet känns litet. Det första man möts av i denna bostad är en fantastisk uteplats med eftermiddagssol, bostadens hall är trevlig och inbjudande med goda avhängningsmöjligheter. Vidare kommer ni till ett härligt kök med stora fönster, köket har plats för matbord samt stolar för upp till sex personer, utrustning i form av kyl och frys, spishäll, ugn samt diskmaskin. Via hallen kommer ni till ett rymligt badrum med klinkergolv och kaklade väggar, badrummet är utrustad med badkar, handfat och spegel. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat härifrån kommer ni åt den trevliga stora uteplatsen med förmiddagssol. Via hallen kommer ni även åt lägenhetens rogivande sovrum med plats för dubbelsäng här finns en mycket rymlig garderob. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns två underbara uteplatser som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner. Hsb Brf Fallskärmen är en stabil och trevlig förening med god ekonomi i avgiften om 4243:-ingår värme, vatten och förråd. Föreningen har även trevlig gym, bastu, rymlig lokal och grillplats. Boendet har ett utmärkt läge nära det bästa Skarpnäck har att erbjuda och är perfekt för den med höga krav på sin boendemiljö. Tunnelbanan ligger runt knuten och en cykel- eller gångtur bort hittar man Nackareservatet och Flatenbadet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4