Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Eva Nelléus

Eva Nelléus

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kaprifolvägen 44, Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Kaprifolvägen 44, Hässelby Villastad, Stockholms kommun, bild 2
Kaprifolvägen 44, Hässelby Villastad, Stockholms kommun, bild 3

Kaprifolvägen 44

Villa
Hässelby Villastad, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
6 495 000 kr
165 + 91 m²
7 rum
652 m² tomt

Välkomna till denna mycket välplanerade 1,5-plans villa med källare och stort garage, totalt 256 m²! En perfekt villa för familjen, egenföretagaren eller för de som önskar en villa med stora ytor och rymd. Villan är funktionell med tidstypisk inredning och karaktär som måste upplevas. Här erbjuds bland annat ett inbjudande och ljust vardagsrum med utgång till stor altan och över altanen finns eldriven markis vilken är både solstyrd och vindstyrd, kök och matrum i delvis öppen planlösning med gott om plats för både familj och gäster, rymligt sällskapsrum perfekt att att använda för lek, hobby eller biorum. I huset finns möjlighet att ha upp till sju sovrum varav fyra på samma våningsplan. Här finns vidare två badrum, bastu, tvättstuga samt mycket gott om förvaringsutrymmen. Med separat ingång, och självklart via huset, når ni nedre hall och entré till sovrum, från hallen nås även en separat WC, denna del av huset är perfekt för egen företagaren eller att använda som en uthyrningsdel. I huset finns även ett mycket stort garage med plats för upp till tre bilar, en dröm för dig som är intresserad av att meka med motorer eller för dig som vill ha ett större hobbyrum. Grönskande tomt gränsande mot allmänning, där ni kan följa solen från morgon till kväll, med plan gräsmatta vilket ger stora möjligheter för lek, spel och skön avkoppling. På den soliga uteplatsen i väster kan ni sitta och njuta av kvällssolen i ett helt insynsskyddat läge. Den rymliga altanen med utgång från vardagsrummet inbjuder till trevlig samvaro med familj och vänner. Bra läge på trevlig villagata med närhet till Mälaren och grönområden. Nära till förskolor, den närmaste ligger ca 100 meter bort på samma gata, skolor samt kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Fyrspannsgatan 177, Hässelby Strand, Stockholms kommun
Fyrspannsgatan 177, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 2
Fyrspannsgatan 177, Hässelby Strand, Stockholms kommun, bild 3

Fyrspannsgatan 177

Lägenhet
Hässelby Strand, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/4
4 054 kr/mån
37 667 kr/m²

Söker ni en lägenhet där ni bara kan flytta in och där ni även har närhet till natur och Mälarens glittrande vatten? Välkomna till denna ljusa och inbjudande lägenhet med stor inglasad balkong! Lägenheten erbjuder till att börja med ett stilrent kök i öppen planlösning med vardagsrum, stor inglasad balkong, rymligt sovrum där inbyggda garderober med spegeldörrar ger extra rymd, här finns vidare ett helkaklat badrum med golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Den härligt öppna planlösningen med stora fönsterpartier i två väderstreck ger ett underbart ljus. Genomgående ekparkett och ljusa väggar allt i bästa skick med stilrena och smakfulla materialval. Bra förvaringsmöjligheter och hiss. Ett mycket spännande och expansivt område med närhet till natur, Mälarens, härliga bad, löpspår, T-bana, caféer samt butiker. Detta är ett perfekt boende för er som bara vill flytta in och njuta.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viltorpsbacken 39, Vinsta, Stockholms kommun
Viltorpsbacken 39, Vinsta, Stockholms kommun, bild 2
Viltorpsbacken 39, Vinsta, Stockholms kommun, bild 3

Viltorpsbacken 39

Radhus
Vinsta, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vällingby
5 475 000 kr
116 + 69 m²
5 rum
207 m² tomt

Välkomna till detta radhus om totalt ca 185 m² i ett mycket barnvänligt, grönskande och tryggt radhusområde. Ett inbjudande och underbart hus som förmedlar en varm känsla. Huset har renoverats och byggts om så att det nu erbjuder en ljus och luftig planlösning som tilltalar en barnfamilj. Här finner ni till att börja med öppen planlösning mellan kök, matrum och vardagsrum. Ljuset flödar in tack vare fönster i två väderstreck och planlösningen är optimal för att umgås med familj och vänner. Vidare finns 3 sovrum, alla på samma plan, stort allrum för barnens lek och spel eller för familjens filmkvällar, badrum med badkar, separat WC, en tvättstuga där ni kan skapa ett eget SPA, möblerbar och rymlig hall vilken kan användas som arbetsrum samt ett hobbyrum/förråd vilket kan byggas om till ett gästrum. Här är även mycket goda förvaringsmöjligheter i förråd och på vind. På de fina altanerna kan ni följa solen från tidig morgon till dess att den går ned för kvällen och den odlingsintresserade har fina odlingsmöjligheter. I trädgården finns en grind där de små redan från tidig ålder kan gå ensamma ut till den roliga lekplatsen där man nästan alltid hittar en kompis att leka med. Även de vuxna umgås och finner vänner för livet i detta unika och mycket inkluderande område. Ett perfekt boende! Det finns möjlighet att ha en separat lägenhet på nedre plan, med egen ingång, för egenföretagaren eller kanske som ett uthyrningsrum? Friköpt tomt, låga uppvärmningskostnader tack vare fjärrvärme samt garage i länga. Området är en oas för barnfamiljer och läget är mycket eftertraktat. Här kan barnen leka fritt på områdets stora, fina grönområde med lekplats, sandlåda och bollplan som ligger mellan husen och avskilt från biltrafik. Nära till förskolor, skolor, kommunikationer och vidsträckta grönområden. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv

Visar alla 3