Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Alexandra Pettersson

Alexandra Pettersson

Om mig

Med bred erfarenhet från försäljning och service både i Sverige och internationellt, är jag passionerad och engagerad i mitt arbete, strävandes efter att överträffa dina förväntningar och säkerställa ett optimalt slutresultat. Jag värdesätter noggrann planering och en stark strategi för att tillsammans skapa den mest framgångsrika bostadsaffären för dig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sveavägen 89,4tr, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sveavägen 89,4tr, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun, bild 2
Sveavägen 89,4tr, Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun, bild 3

Sveavägen 89,4tr

Lägenhet
Vasastan - Odenplan, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vasastan
8 800 000 kr
80 m²
3.5 rum
vån 4/5
4 144 kr/mån
110 000 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 20-tals pärla med bevarade originaldetaljer såsom vackra furugolv, spröjsade fönster, speglade dörrar, strukturer och takrosetter. - Topp-renoverad - Balkong i syd-väst läge! - Ljuvligt ljusinsläpp - Trevlig planlösning - Stabil förening med god ekonomi - Låg belåning på 2098 kr/kvm (årsredovisning 2022) - Föreningen äger marken Här erbjuds en top-renoverad 3,5:a med en fantastisk balkong i sydvästläge, ljuvligt ljusinsläpp och en trevlig planlösning. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och vacker furu på golven som skapar en harmonisk atmosfär. Det stora vardagsrummet är ljust och rymligt, perfekt för sociala tillställningar och leder ut till en fridfull balkong mot innergården där du kan avnjuta av ditt morgonkaffe eller kvällsaperitif i total ro och avskildhet. Två rofyllda sovrum erbjuder plats för dubbelsängar och förvaring, medan den eleganta bibliotek/matsalen med vackra vägglister målade i en förtrollande mörkblå nyans skapar en inbjudande atmosfär. Boendet har även förmånen av närhet till Hagaparken för löpning, promenader och bad vid Brunnsvikens kanotklubb. Tennisspelande entusiaster kan njuta av närbelägna tennisbanor vid Brunnsviken. Med gångavstånd till Sergelstorg/City och Odenplan samt närhet till tunnelbana och pendeltåg erbjuder platsen smidig åtkomst till hela Stockholm. För naturälskare finns Vanadisparken mittemot med en vacker utsikt, hundpark och uppvärmd utomhuspool på Vanadisbadet. Restauranger som Greasy Spoon, L'Avventura, Bistrot Paname och många andra finns nära. Skolor och förskolor, inklusive Gustav Vasaskolan, Vasa real och Vasastans Montessoriskola, är inom gångavstånd. Med närheten till Vasaparken och Hagaparken blir detta boende en komplett kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet. En mångsidig och trivsam plats med rika fritids- och rekreationsmöjligheter. Missa inte denna unika bostad, kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torsgatan 74, null, Stockholms kommun
Torsgatan 74, null, Stockholms kommun, bild 2
Torsgatan 74, null, Stockholms kommun, bild 3

Torsgatan 74

Lägenhet
Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vasastan
10 995 000 kr
98 m²
3.5 rum
vån 3/5
6 251 kr/mån
112 194 kr/m²

Varmt välkommen till detta vackra och genomtänkta hem, rikt på både känsla och design samt en atmosfär som slår det mesta! - Topprenoverad! - Föreningen är lågt belånade och har en stabil ekonomi - Ljuvligt ljusinsläpp - Föreningen äger marken - Tvättstuga i lägenheten - Trevlig planlösning - Stort masterbedroom med wc I hallen möts vi av det schackrutiga golvet som en inbjudan till en värld av harmoni och elegans. Därefter når vi den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, där ljuset strömmar in genom generösa fönster. Mitt i detta rum av trivsel finner du en imponerande köksö i lyxig sten, en samlingspunkt som binder samman det moderna köket och luftiga vardagsrummet. Här finns gott om förvaring samt plats för både en stor soffgrupp och ett välkomnande köksbord, perfekt för både vardag och fest. De vackert betsade trägolven/fiskbensparketten skapar en harmoni som följer vidare till resterande rum i bostaden. I anslutning till kökets del finns även ett mindre rum med charmigt runt fönster, perfekt som kontor, eller för den som önskar kanske ett walk in skafferi där man kan rada upp tomatsås efter skörd eller varför inte ett alldeles eget vinrum, möjligheterna är oändliga! Vidare till Master bedroom, med väggar i en dov grön kulör som skapar en fristad av avkoppling. Platsbyggda garderober erbjuder gott om förvaring, så du kan hålla ditt nya hem i ordning utan ansträngning, samt en heltäckningsmatta för den totala känslan av lyx! Därefter finner ni allrum/sovrum, med ännu en ingång till bostadens tredje sovrum. Varje rum är noga utvalt för att skapa en enhetlig atmosfär, med dova och harmoniska färger som är en fröjd för ögat. Lyxen når nya höjder i det renoverade badrummet, där beige kakel och svarta detaljer skapar en oas av avkoppling och stil. Gäst wc är inget undantag, med sina greiga nyanser och silverdetaljer som sätter pricken över i:et. Här bor du i en central och levande miljö med samma närhet till både vatten och stadens puls som naturens grönska och lugn. Två minuters gångväg till Torsplan med Hemköp, Systembolaget, Buss, Pendeltåg, och planerad Tunnelbaneuppgång (Gul linje Odenplan-Arenastaden). Gott om trevliga restauranger och barer i området. Fantastiskt läge i välskött förening med god ekonomi och låg belåning. Det här är inte bara en bostad. Det är ett konstverk av komfort och smakfull design, där varje detalj är noga övervägd för att skapa en plats du stolt kan kalla hem. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning !

  • Premium
  • Hiss
Ingemarsgatan 8, 2tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 5 maj
Ingemarsgatan 8, 2tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 2
Ingemarsgatan 8, 2tr, Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun, bild 3

Ingemarsgatan 8, 2tr

Lägenhet
Vasastan - Sibirien, Stockholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Vasastan
5 300 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/4
1 129 kr/mån
120 455 kr/m²

** Accepterat pris ** Välkommen till denna magiska sekelskiftespärla på Ingmarsgatan 8 i Vasastan - Sibirien. - Föreningen är välskött och stabil och som gott obelånad! - Låg avgift - Goda kommunikationer runt hörnet - Fantastisk takhöjd - Vackra plankgolv - Föreningen äger marken Denna charmiga bostad välkomnar dig med genomgående vackra plankgolv, högt i tak och bevarade sekelskiftesdetaljer såsom djupa fönsternischer och höga golvlister. Lägenheten omfamnas av en ljus och trivsam atmosfär, där det naturliga ljuset strömmar in genom fönstren och fyller rummet med en behaglig glöd. När du kliver in möts du av en rymlig hall med goda avhängnings möjligheter. Bostaden är genomgående och har i vardagsrummet finns gott om plats för soffmöblemang och en sideboard, vilket möjliggör en flexibel och välplanerad möblering. Det stilrena köket imponerar med påkostade vitvaror, vita släta luckor, vitt kakel och en elegant bänkskiva från Dekton. Sovrummet är smakfullt inrett och ger möjlighet till ytterligare möbler som arbetsbord eller byrå. En trendig industrivägg skapar en avskild atmosfär, och för den som önskar finns även ett praktiskt sovloft att nyttja. Det helkaklade badrummet är komplett med handfat, spegel, wc och duschvägg, vilket skapar en stilren och funktionell plats. Förvaringsmöjligheterna i lägenheten är generösa, med en klädkammare och ett bevarat skåp intill köket. Föreningen har en stabil ekonomi och är i princip obelånad, med goda intäkter från lokaler och försäljning av hyresrätter. En trygg och trivsam bostad väntar på Ingmarsgatan 8. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium

Visar alla 3