Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Sebastian Hanisch

Sebastian Hanisch

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klostergatan 20, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Klostergatan 20, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Klostergatan 20, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Klostergatan 20

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 345 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/3
2 474 kr/mån
39 559 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och inbjudande etta om 34 välplanerade kvadratmeter med härlig inglasad balkong där en fantastisk vy och utsikt ges över Mälaren! Perfekt bostad för förstagångsköparen, övernattningslägenhet eller för studerande på Europaskolan med ett centralt och sjönära läge. Väl in i bostaden välkomnas ni av en hall med rymligt klädkammare, sovalkov med utrymme för 160-säng, badrum med bl.a. tvättmaskin, rum med plats för soffa och mindre matbord och en köksdel. Generös, inglasad balkong att spendera tid på från tidig vår till sen höst som blir ett utmärkt extrautrymme att vistas i och vackra båtar att beskåda från balkongen under båtsäsongen! Till bostaden hör även ett källarförråd. Inbjudande och mysig innergård med grillplats och grönskande planteringar. Stabil och bra bostadsrättsförening om 15 st lägenheter som genomfört stora renoveringar i närtid som fasad, balkonger, tak, fönster samt solpaneler på tak. I byggnaden finns även en fräsch tvättstuga och torkrum. På Klostergatan 20 bor ni på en lugn gata med ett bekvämt gångavstånd till centrum, resecentrum med tåg- och bussförbindelser samt till stadens utbud av restauranger, butiker, caféer. Med bara ett par hundra meter att gå når man den vackra strandpromenaden genom staden och möjlighet till badplatser på flera håll. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lasarettsgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Lasarettsgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Lasarettsgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Lasarettsgränd 2

Villa
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
6 995 000 kr
173 m²
6 rum
412 m² tomt

Nytt sänkt pris! Denna fantastiska bostad på Lasarettsgränd 2 bjuder in till ett liv fullt av charm och bekvämlighet i centrala Strängnäs. Beläget i ett område som andas historia och med Mälaren som granne, erbjuder detta hem en unik möjlighet att bo i en totalrenoverad fastighet med generösa 173 kvm fördelade över två plan. Med fyra rymliga sovrum är detta hem perfekt för familjer eller för den som önskar extra utrymme. Det stora vardagsrummet pryds av en vacker kakelugn som skapar en varm och inbjudande atmosfär. Ett generöst kök gör det till en glädje att laga mat och umgås med nära och kära. Till fastigheten är fiber indraget och huset värms upp med fjärrvärme. Den mysiga trädgårdstomten är en fridfull plats att koppla av på, komplett med ett inglasat uterum för mysiga stunder året runt. Den stenbelagda uteplatsen är perfekt för att njuta av soliga dagar och sköna kvällar medan garagelängan inte bara erbjuder plats för bilen utan även tre separata förråd för förvaring. Med Mälaren inpå knuten och en badbrygga inom bekvämt badrocksavstånd kan du njuta av bad och möjligtvis en båtplats för den båtintresserade i Nabbviken. Sammanfattningsvis erbjuder Lasarettsgränd 2 en fantastisk livsstil i en historisk miljö med modern komfort och nära till naturen. Detta är en unik möjlighet att bo i en omsorgsfullt renoverad bostad med alla bekvämligheter man kan önska sig. Resecentrum med avgångar mot Stockholm/Eskilstuna nås på en promenad inom fem minuter - perfekt för dig som pendlar eller bara vill till huvudstaden för ett käka middag och sedan bekvämt åka hem med tåget på kvällen. Kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
Flodins väg 25, Tosterön, Strängnäs kommun
Flodins väg 25, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 2
Flodins väg 25, Tosterön, Strängnäs kommun, bild 3

Flodins väg 25

Villa
Tosterön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
4 850 000 kr
136 + 97 m²
6 rum
949 m² tomt

Välkommen hem till denna välskötta familjevilla är belägen i ett fridfullt kvarter med en charmig atmosfär och närhet till både grönskande parker och den vackra Mälaren. Här välkomnas ni av en rymlig och välvårdad bostad som sträcker sig över tre våningsplan och erbjuder generösa sociala ytor samt möjligheten till upp till fem sovrum för den som så önskar. Bevarad från 70-talet har huset en karaktäristisk charm samtidigt som det håller en modern standard med bekvämligheter såsom vattenburen bergvärme, fiberanslutning, renoverat kök och badrum, samt en väl underhållen takkonstruktion och grund. Genom den inbäddade entrén öppnas dörren till en rymlig hall inredd med tidstypisk redwoodpanel, vilket genast ger ett inbjudande intryck. Det moderna köket, beläget i direkt anslutning till hallen, lockar med generösa arbetsytor och tillräckligt med plats för en större matgrupp, perfekt för sammankomster. En halv trappa ner tar det socialt utformade vardagsrummet vid, med stora fönster som ger en vacker utsikt över trädgården och tillåter naturligt ljus att strömma in. Från vardagsrummet leder en dörr ut till altandäcket och den insynsskyddade trädgården, perfekt för avkoppling och umgänge i det soliga sydvästläget. På entréplanet finner ni även tre väl tilltagna sovrum, ett badrum samt en praktisk kontorshörna. En trappa ner öppnar sig ett charmigt allrum med en stämningsfull insatskamin och färgade fönsterglas som ger en unik atmosfär. Källarplanet rymmer också ett nyrenoverat badrum med bastu, ytterligare ett kontor/sovrum samt gott om förvaringsutrymme för familjens behov. Den yttre delen av fastigheten erbjuder en insynsskyddad och lättskött trädgårdstomt i ett fantastiskt sydvästläge, perfekt för utomhusaktiviteter med gröna gräsmattor och en mångfald av växtlighet såsom fläder, äpple- och päronträd, syrén samt perenna växter. Praktisk bevattning görs enkelt med sjövatten. Vid entrén finns även garage med plats för bilen.

  • Premium
Marielundsvägen 5, Marielundsviken, Strängnäs kommun

Marielundsvägen 5

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
5 250 000 kr
134 + 9 m²
5 rum
308 m² tomt

Välkommen till Marielundsvägen 5 och detta optimalt planerade kedjehus i attraktiva och barnvänliga Marielundsviken. Fastigheten är belägen med en idyllisk omgivning med närhet till grönskande natur och promenadstråk samt station för Östra Södermanlands Järnvägs ånglokstrafik. Energieffektivt hus med solceller på tak och laddbox för elbilen. Här erbjuds ett bekvämt och lättskött boende i lugna villakvarter med bad- och båtplats runt knuten. Huset erbjuder trevliga sociala ytor på entréplanet med mysig eldstad i vardagsrum och en trappa upp finns den privata sfären med tre sovrum, allrum samt bastu i badrum. På båda våningsplanen finns helkaklade badrum. Bostaden har dessutom bra förvaringsutrymmen med bl.a. två walk-in closet i huset utöver det isolerade förrådet på 9 kvm på husets baksida. Inbjudande och insynsskyddad baksida med utsikt mot herrgård och grönytor där sommarens grillkvällar kan avnjutas i goda vänners lag. Intill huset har ni plats för bilen i carporten och på den asfalterade infarten. Altan på husets framsida ligger i soligt söderläge. Fiber finns indraget till huset. Till Mariefreds pittoreska stadskärna tar du dig enkelt med bil på ca. 5 minuter. Det finns även en upplyst gång- och cykelväg för dig som föredrar en promenad eller cykeltur. För den golfintresserade har ni på ett bekvämt avstånd till Gripsholms Golfbana som erbjuder 18-hållsbana och range. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. Promenadavstånd till Läggesta station med direkttåg till Stockholm, Arlanda och Uppsala där Stockholms centralstation nås på ca 38 minuter.

Håstahagvägen 46, Selaön, Strängnäs kommun
Håstahagvägen 46, Selaön, Strängnäs kommun, bild 2
Håstahagvägen 46, Selaön, Strängnäs kommun, bild 3

Håstahagvägen 46

Fritidshus
Selaön, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 750 000 kr
56 + 20 m²
3 rum
1 386 m² tomt

Tillfälle att möta våren i attraktiva Håsta Hage på sommaridylliska Selaön och detta vinterbonade fritidshus där strålande sjöutsikt mot Mälaren ges. Här kommer ni till ett naturskönt läge där möjlighet till avkoppling ges cirka en timmes bilfärd från Stockholm. Båtplats som ni på ett smidigt och bekvämt sätt når Mälarens samtliga pärlor med båt. På fastigheten hittar ni ett boningshus med ett härligt inglasat uterum med värmegolv, generöst vardagsrum med mysig eldstad, två sovrum, kök samt ett duschrum. Rymligt altandäck i soligt söderläge som bjuder in till sköna grillkvällar med vänner och bekanta. För övernattande sommargäster finns det plats i antingen gäststugan eller i gästhuset där det även finns en tvättstuga. Fin badplats med badrocksavstånd att svalka sig i under de varma sommarmånaderna. Fiber är framdraget till tomtgräns. Sommarvatten för bevattning finns uppdraget till tomten. Från Stallarholmen har ni flertalet närliggande golfbanor av hög klass på ett bekvämt bilavstånd. I Stallarholmen kan ni besöka värdshuset Gripen, Gula Industrihuset med bl.a. prisbelönta Printz bageri, ett besök på barockslottet Mälsåkers slott. Kommunikationer i form av tåg och buss avgår från Läggesta station i Mariefred samt Resecentrum i Strängnäs mot Stallarholmen.

  • Premium
Vretgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Vretgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Vretgränd 2, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Vretgränd 2

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 350 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/3
3 584 kr/mån
27 000 kr/m²

Välkommen till Vretgränd 2 och denna inbjudande tvårummare med optimal planlösning belägen högst upp i huset! Denna genomgående ljusa och fräscha lägenhet erbjuder en riktigt fin utsikt från matplatsen i köket ned mot Nabbviken och Mälaren. Bostaden är fullutrustad med ett kök där ingenting saknas, ett rymligt vardagsrum, ett sovrum med gott om plats för en dubbelsäng samt ett badrum. Du kommer att uppskatta bekvämligheter som hiss, förråd på samma våningsplan, bredband och tillgång till tvättstuga i huset. Bostadsrättsföreningen består av sju bostäder och har en gemensam mysig grillplats/uteplats som kan avnjutas under de härliga sommarmånaderna. En parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Från Vretgränd 2 har du direktanslutning till parken med fina promenadstråk längs sjön, en badplats i Nabbviken och bara ca två minuters gångavstånd till Resecentrum, vilket ger dig enkel åtkomst till pendeltåg och bussar som tar dig till destinationer som Stockholm eller Eskilstuna. Strängnäs centrum med sitt utbud av butiker, shopping och restauranger nås på bara ett par minuters avstånd. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Lilla Eksåg 3, null, Strängnäs kommun

Lilla Eksåg 3

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
5 995 000 kr
172 + 40 m²
5 rum
5 237 m² tomt

Varmt välkomna till Lilla Eksåg 3 och lugnet på denna herrgårdsliknande karolinervilla om 172 kvm på privat och skyddat läge med skogen som närmsta granne! Inbjudande södervänd skogstomt där ni finner all tänkbar vardagslyx i form av en svalkande pool med skjutbart tak att hoppa i under de varma sommarmånaderna, egen damm, gott om sällskapsytor att umgås med nära och kära samt plan fin gräsyta för lek och bus. Väl in i bostaden kommer ni slås av den väl tilltagna takhöjden, det vackra och generösa burspråket i vardagsrummet och det påkostade köket med köksö och tjusiga tegelväggar. Öppen, härlig social yta med utrymme för matplats intill den mysiga eldstaden, loungemöbler och soffgrupp - perfekt för er som älskar att ha tillställningar hemmavid! Badrum för den kräsne med bl.a. bastu för 4-6 personer och fint högblankt klinkergolv. Tre st sovrum med plats för dubbelsäng varav två av sovrummen har utgång till husets fantastiska baksida. Tvättstuga utrustat med tvättmaskin, torktumlare och en dusch. Gäst wc. Enskilt VA. Garage med förråd om totalt 40 kvm. Grusad infart där flertalet bilar ryms. Förutom att fastigheten omgärdas av skog är det även en grind vid infarten som ger en pampig känsla. Perfekt bostad för er som önskar ett privat, smakfullt boende som sticker ut bara ca en timmes bilfärd från Stockholm. Närhet till fin badplats med strand och golfbana. In till centrala Strängnäs och dess vackra stadskärna är ni på ca 10 min med dess utbud av restauranger, butiker, skolor och resecentrum för pendlaren där Stockholm C nås på ca 45 min med tåg. Goda pendlingsmöjligheter med E20 och 55:an som nås på några minuter med färdriktningar mot Eskilstuna, Enköping, Stockholm och Bålsta. Drömmer ni att bo lantligt med högsta livskvalité där du kan koppla av omgärdat av naturens sköna famn, tveka inte på att boka in dig på visning!

  • Plus
Vildsvinsvägen 10A, Läggesta, Strängnäs kommun
Vildsvinsvägen 10A, Läggesta, Strängnäs kommun, bild 2
Vildsvinsvägen 10A, Läggesta, Strängnäs kommun, bild 3

Vildsvinsvägen 10A

Radhus
Läggesta, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mariefred
3 495 000 kr
117 m²
5 rum
7 298 kr/mån
29 872 kr/m²

Högkvalitativt boende med ett av områdets bästa lägen med uteplats i soligt söderläge endast 17 min från Södertälje och 37 min från Stockholm med tåg! Välkommen till Vildsvinsvägen 10A och detta smakfulla parhus med genomgående stilfulla materialval och ett energieffektivt hus som erbjuder solpaneler på tak och genererar ca 6 050 kWh per år. Bostadsrättsparhus på 117 km fördelat i två plan med tilltalande planlösning, trevlig gräsmatta på bostadens baksida, kallförråd om ca 4 kvm samt indraget fiber. På entréplanet välkomnas ni av en social, öppen yta mellan kök och vardagsrum med stora fönsterpartier för bästa tänkbara ljusinsläpp, snyggt helkaklat duschrum och en separat tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepanna. Övervåning med fyra st sovrum samt ett tjusigt helkaklat badrum med badkar. Två bilplatser intill entrén med laddstolpe för el/hybridbil. På ett bekvämt promenadavstånd nås Läggesta station med ca 37 minuters resa till Stockholms centralstation och ca 17 min till Södertälje Syd. För er som pendlar med bil nås E20 på bara någon minut! I området finns lekplatser, förskola, badplats vid Mälaren och fin natur att motionera i. Till Mariefreds pittoreska stadskärna tar du dig enkelt med bil på ca. 5 minuter. Det finns även en upplyst gång- och cykelväg för dig som föredrar en promenad eller cykeltur. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. Promenadavstånd till Läggesta station som tar dig till Stockholms centralstation på ca 38 minuter och Södertälje Syd på ca 17 min. Välkommen till er kommande drömbostad!

  • Premium
  • Uteplats
Bergavägen 14, Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun

Bergavägen 14

Villa
Åkers Styckebruk, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
3 250 000 kr
108 + 108 m²
5 rum
1 558 m² tomt

Välkommen till Bergavägen 14 i barnvänliga Åkers Styckebruk – där familjelivet kan påbörjas i denna charmiga villa i ett plan med hel källare. Denna bostad är perfekt för den moderna familjen och är i genomgående gott skick. Belägen på en lugn gata med endast 23 hus, erbjuder den en tilltalande planlösning. På entréplanet möts ni av ett rymligt vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Köket är välutrustat och inbjudande, och det fräscha helkaklade badrummet med golvvärme erbjuder den perfekta platsen att starta dagen. Här finns även tre sovrum med inbyggda garderober för optimal förvaring samt en välkomnande entréhall med gästtoalett. Källarplanet erbjuder en stor gillestuga komplett med en mysig eldstad, tvättstuga, bastu, hobbyrum/förråd och ytterligare förvaringsutrymmen. Kostsamma renoveringar såsom tak, bergvärmepanna och nya fönster är redan utförda, vilket ger er en bekymmersfri boendemiljö. Uppvärmning sker via effektiv bergvärme, och fiberanslutningen gör det idealiskt för dig som behöver arbeta hemifrån. Den härliga fastigheten om 1 558 kvm är belägen i soligt söderläge och erbjuder plana gräsytor perfekta för barnens lek och bus. Det stora inglasade uterummet om ca 25 kvm blir snabbt familjens favoritplats att tillbringa tid tillsammans med släkt och vänner, oavsett väder. Sjövatten för bevattning av fastigheten. Det isolerade dubbelgaraget rymmer bekvämt två bilar och erbjuder ytterligare förvaringsmöjligheter Från Bergavägen 14 har ni ett bekvämt promenadavstånd till natursköna engelska parken och Sörmlandsleden som erbjuder vandringsled och ett rikt djur- och växtliv samt stenålderslämningar som är 7 000 år gamla. Vid sjön Visnaren finns fin badplats för den som önskar ta sig ett dopp, kanotning eller fiske. Vintertid går det bra att snöra på sig långfärdsskridskorna för en tur. I Åkers styckebruk finns flertalet förskolor och skola upp till årskurs 9. Centrum med bland annat en matbutik. För den som pendlar är du på E20 inom ett par minuter med färdriktning mot Stockholm/Eskilstuna. Läggesta Station nås på ca 10 min med bil som tar er med tåg till Stockholms centralstation på 37 min. Välkommen på visning!

  • Plus
Tobo 10, Härad, Strängnäs kommun
Tobo 10, Härad, Strängnäs kommun, bild 2
Tobo 10, Härad, Strängnäs kommun, bild 3

Tobo 10

Villa
Härad, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 695 000 kr
91 m²
3 rum
1 523 m² tomt

I denna vackra sörmländska idyll ges ett ypperligt tillfälle för den hästintresserade att förvärva denna charmiga mini-hästgård med två st arrenderande hagar om ca 1 ha st precis utanför bostaden - närmare till hästen går inte att komma! Här kommer ni till en lantligt fastighet bestående av en enplansvilla på 91 kvm, stall med två st hästboxar, ponnyspilta, sadelkammare, foderlada samt vindskydd med plåttak för hästarna. I soligt sydvästläge kan sommaren spenderas på den takade altanen och blicka ut över den fina vyn och hästarna när de skuttar runt i hagarna. Väl in i bostaden möts ni av genomgående generösa ytor med ett helkaklat badrum, rymligt vardagsrum, kök, två st sovrum samt hall med klinkergolv. Uppvärmning via luftvärmepump, braskamin och direktverkande el. Vatten via grävd brunn med ny pump. Pågående ärende hos Strängnäs kommun där installation av ett reningsverk Aquatec Modell AT8 handläggs pga föreläggande av nuvarande avloppsanordning. På fastigheten finns även en gäststuga. Tobo 10 har ni trevliga promenadstråk i lantlig miljö för både häst och hund med skogen inpå knuten som ger ro i själen. Från fastigheten nås E20 inom kort med bil med färdriktningar mot Eskilstuna/Stockholm - perfekt för pendlaren. Välkommen på visning!

  • Premium
Kristinavägen 10B, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun

Kristinavägen 10B

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
4 290 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till denna centralt belägna tvåa i superfint skick - här är det bara att flytta in! Väl in i lägenheten möts ni av vacker fiskbensparkett och ett härligt ljusinsläpp från fönsterpartierna i det rymliga vardagsrummet där ni även kan gå ut till balkongen i bästa söderläge! Sovrum med dubbeldörrar ut mot vardagsrum, helkaklat badrum med tvättmaskin, stilrent kök med bl.a. integrerad diskmaskin samt en praktisk och luftig hall med flertalet garderober för förvaring. Till bostaden hör även generöst förråd till. Tvättstuga finns i föreningen. Planerat för fiberinstallation i huset under november -23. Stadskärnan med dess utbud av matbutiker, shopping och restauranger nås på en kort promenad när ni kliver ut från porten. Mysig småbåtshamn och Visholmen som erbjuder bad, tennis, minigolf och härliga promenadstråk längs med Mälaren. Närhet till Resecentrum med goda tåg- och bussförbindelser till destinationer som Stockholm och Eskilstuna.

  • Plus
  • Balkong
Björsund 130, Björsund, Strängnäs kommun

Björsund 130

Tomt
Björsund, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 050 000 kr
1 114 m² tomt

Nu ges möjligheten att förvärva denna friköpta tomt i naturskönt och Mälarnära läge i vackra Björsund. Här kan ni bygga ert framtida drömhus på en plan tomt med färdig gräsmatta och som ligger utanför detaljplan. El är framdraget till fastigheten men inte inkopplat. Möjligt att koppla på sig till det kommunala v/a. Fiber finns i området. För dig med båt finns möjligheter att hyra en båtplats. Närhet till ica-butik, Vårfruberga skola med åk F-3 i Fogdö och Kjula skola åk F-6 i Kjula. Behagligt pendlingsavstånd till både Strängnäs och Eskilstuna. Björsunds byalag erbjuder ett trevligt traditionsenligt midsommarfirande men även boulespel, pubkvällar och utomhusgym. För den golfintresserade ligger Fogdö Golfbana inte långt ifrån Björsund! Kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Vansö Karlberg 3, null, Strängnäs kommun

Vansö Karlberg 3

Fritidshus
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 250 000 kr
116 + 3 m²
4 rum
3 063 m² tomt

Varmt välkommen till Vansö Karlberg 3 och detta charmiga och unika fritidshus om 116 kvm! Här kommer du till en bostad som erbjuder en plan och rymligt tomt för lek i solen med en rogivande och fridfull omgivning. Väl in i bostaden möts du av hallen som välkomnar dig vidare in till köket. Köket är utrustat med fin vedeldad spis, två st kyl/frys, diskho i rostfritt och plats för matbord vid fönster. Intill köket finner du ett sovrum med platsbyggd sovalkov och det andra sovrummet med kamin och plats för säng. Förbi sovrummet tar du dig vidare till den delen av huset som är utbyggt och möts av vardagsrummet med plats för soffmöblemang och tv-möbel. Här är det öppet till nock vilket skapar en rymlig och härlig atmosfär. I korridoren finns en braskamin belägen och här nås även badrummet med planerad bastu samt garderober. Badrummet och bastun är inte färdigställt vilket ger dig som köpare möjligheten att sätta din alldeles egna prägel i bostaden. Vidare in finner du den tilltalande matsalen som även här har öppet till nock där plats för större matbord för middagsbjudningar ges. Från matsalen har du även utgång till trädgården. På fastigheten finns en gäststuga och flertalet förråd och vedbod. I Vansö bor du lantligt samtidigt som du når Strängnäs centrala stadskärna och E20 inom 10 minuter med bil.

Sanda Solbacken 1, Sanda, Strängnäs kommun

Sanda Solbacken 1

Villa
Sanda, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
5 495 000 kr
154 + 42 m²
7 rum
1 942 m² tomt

Välkommen till Sanda Solbacken 1 och denna rymliga familjevänliga villa högt beläget med en strålande Mälarutsikt i soliga Sanda! Här kommer ni till en generös villa om ca 200 kvm som erbjuder ett genomgående fint ljusinsläpp från vackra burspråkspartier, ståtlig kakelugn och stor social yta mellan kök och vardagsrum. Inbjudande balkong där släkt och vänner ryms och kan avnjuta den fina vyn som ges och passerande båtar på sjön under sommaren. I villan finner ni även 4-5 sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga med separat klädkammare samt ett garage och anslutande förråd. I bägge våningsplanen är det golvvärme. Uppvärmning sker via frånlufsvärmepump. Fiber. Carport. Här omgärdas ni av en vacker omgivning i form av skog och natur med fina promenadstråk. På ett bekvämt promenad- och cykelavstånd nås Sandabadet för ett svalkande dopp under de varma sommarmånaderna. Från Sanda Solbacken 1 tar det ca 12 min med bil in till Strängnäs och det finns busskommunikationer måndag - fredag som är anpassade efter skoltider. Tåget till Stockholm, Södertälje eller Eskilstuna tar man smidigt från Strängnäs resecentrum, till Stockholm tar det knappt 50 minuter och till Eskilstuna knappt 15 minuter. Pendling med bil fungerar smidigt både till 55:an och E20. Välkommen på visning!

  • Plus
Tomt 8 - Södra Skogen 1:101, null, Strängnäs kommun

Tomt 8 - Södra Skogen 1:101

Tomt
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 950 000 kr
1 279 m² tomt

Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvilla ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Nu saluförs 10 st tomter som samtliga är knutet till Fiskarhedenvillans utbud - personlig kontakt för design och utformning erbjuds. Bra och rejäla tomtstorlekar från 1.200 kvm i sluttande terräng på berg med fin utsikt över natur och sjö ges. Info gällande detaljplan: Största byggnadsarea för friliggande hus är 170 kvm. Garage och förråd får därutöver uppföras med högst 50 kvm. Byggnadsvolym större än 110 kvm ska delas upp i två volymer. Huvudbyggnad ska ha sadeltak med 22 eller 34 graders lutning. Byggnader ska ha träfasader i falurött, grått eller dova jordnära kulörer. Högsta nockhöjd på garage och förråd är 4 m. Tillkommer kostnad för anslutning av kommunalt V/A, el och fiber. Som boende i området har ni närhet till både Läggesta station med ca 37 minuters resa till Sthlm C samt E20 för pendlaren. Idag finns en förskola i Marielundsviken men där det planeras för en F-9 skola. I Mariefreds mysiga och pittoreska stadskärna kan ni avnjuta en bit mat eller bara strosa runt bland dess utbud av butiker och shopping. Se till att säkra er tomt redan idag - först till kvarn gäller med fast priser! För dig som köper en tomt erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida boende!

  • Nyproduktion
Utblicken 1:95, Mariefred, Strängnäs kommun

Utblicken 1:95

Villa
Mariefred, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
6 750 000 kr
161 m²
6 rum
1 994 m² tomt

Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvillan Bostad ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Närmast Mälaren hittar du dessa sluttningshus för den större familjen. Husen är designade och utplacerade för att maximera utsikten med sina stora fönsterpartier och härliga balkong vänd ned mot sjön. Balkongen är vinklad i sydvästläge för att fånga den behagliga eftermiddags- och kvällssolen. Klassiska attribut såsom sadeltak med takpannor och faluröda fasader möter moderna detaljer som minimalt takutsprång och träpanel i varierande bredder. Huset ges därmed ett nutida uttryck samtidigt som det naturligt smälter in i den lantliga miljön. Huset har hela sex rum och kök - varav fyra sovrum, ett vardagsrum plus ett extra allrum. Entréplanet har öppna sociala ytor medan souterrängplanet adderar en mer privat avdelning i huset. Från allrummet på suterrängplanet finns i det stora glaspartiet en fönsterdörr för utgång till nedre delen av trädgården. Insida möter utsida i en snudd på sömlös övergång. Tillsammans med entrédörren på övre plan ges enkel access till hela trädgården från båda våningarna. En fristående carport med isolerat förråd ger extra bekvämlighet året runt. Som boende kommer ni till ett attraktivt natur- och sjönära område med ett bekvämt promenad och cykelavstånd till Läggesta station med ca 37 min tågresa till Stockholms centralstation. För bilpendlaren tar det ca 2-3 min med bil att nå E20 med färdriktningar mot Stockholm och Eskilstuna. För närvarande finns en förskola i Marielundsviken, men det planeras för en F-9 skola i Läggestaområdet. För dig som köper ett hus erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland ett färdigt finansieringserbjudande och bra upplägg för dig som köpare med en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida drömboende!

  • Nyproduktion
Nyckelfärdigt - Södra Skogen Mariefred, null, Strängnäs kommun

Nyckelfärdigt - Södra Skogen Mariefred

Villa
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
fr. 6 750 000 kr
161 m²
6 rum
1 994 m² tomt

I denna härliga skogsbacke strax utanför Mariefred hittar du ditt nya boende med fantastisk utsikt över Gripsholmsviken. Här bor du riktigt naturskönt med närhet till Mälaren samt flera naturreservat och vandringsområden. Samtidigt är det bara några minuters färd till Läggesta station och E20 vilket ger mycket goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Södertälje, Eskilstuna och övriga Mälardalen. Nu bygger Fiskarhedenvillan Bostad 18 moderna och smarta villor med en tidlös touch. Välj mellan ståtliga sluttningshus och trivsamma enplanshus, alla utplacerade för att maximera utsikt och bekvämlighet på varje tomt. Sluttningshusen utrustas med balkong och till enplanshusen ingår en uteplats. För samtliga hustyper ingår carport. Ditt nya villaliv börjar här!

  • Nybyggnadsprojekt
Tomter - Södra Skogen Mariefred, null, Strängnäs kommun

Tomter - Södra Skogen Mariefred

Tomt
Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
fr. 1 400 000 kr
3 259 m² tomt

Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvilla ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Nu saluförs 10 st tomter som samtliga är knutet till Fiskarhedenvillans utbud - personlig kontakt för design och utformning erbjuds. Bra och rejäla tomtstorlekar från 1.200 kvm i sluttande terräng på berg med fin utsikt över natur och sjö ges. Info gällande detaljplan: Största byggnadsarea för friliggande hus är 170 kvm. Garage och förråd får därutöver uppföras med högst 50 kvm. Byggnadsvolym större än 110 kvm ska delas upp i två volymer. Huvudbyggnad ska ha sadeltak med 22 eller 34 graders lutning. Byggnader ska ha träfasader i falurött, grått eller dova jordnära kulörer. Högsta nockhöjd på garage och förråd är 4 m. Tillkommer kostnad för anslutning av kommunalt V/A, el och fiber. Som boende i området har ni närhet till både Läggesta station med ca 37 minuters resa till Sthlm C samt E20 för pendlaren. Idag finns en förskola i Marielundsviken men där det planeras för en F-9 skola. I Mariefreds mysiga och pittoreska stadskärna kan ni avnjuta en bit mat eller bara strosa runt bland dess utbud av butiker och shopping. Se till att säkra er tomt redan idag - först till kvarn gäller med fast priser! För dig som köper en tomt erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen. Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida boende!

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 18