Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Birgitta Rosenberg

Birgitta Rosenberg

Om mig

Kontakta mig om du vill diskutera försäljning eller värdering av din bostad! Jag har alltid ett stort engagemang kombinerat med gott om tålamod i alla affärer. Med över 19 års erfarenhet som fastighetsmäklare är jag van att hantera komplexa frågor, budgivningar och även diskussioner som ibland kan uppstå. Jag bor själv i Täby sedan 25 år och har bra kunskap om det mesta som är värt att veta om kommunen - allt ifrån skolor till kommunikationer. Jag ser fram emot att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Radarvägen 10, 4 tr, Hägernäs, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 11:00

Radarvägen 10, 4 tr

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/6
4 632 kr/mån
31 526 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och välhållen fyra om 95 kvm med högt och fritt läge i Hägernäs! Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, ljusa väggar, fräscht helkaklat badrum samt separat gästtoalett. Generöst kök med bra arbetsytor och plats för stort matbord framför fönster, vardagsrum med utgång till balkong och tre bra sovrum. I Hägernäs bor du med närhet till Roslagsbanan, livsmedelsaffär, skola och inte minst fin natur - det finns fina promenadstråk till Rönninge by och sjön Skavlöten samt även till Hägernäs Strand och havet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 20, Näsbypark Sjösidan, Täby kommun
  • Fre 19 apr kl 12:30
Parkvägen 20, Näsbypark Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Parkvägen 20, Näsbypark Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Parkvägen 20

Villa
Näsbypark Sjösidan, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
14 600 000 kr
199 + 33 m²
7 rum
1 107 m² tomt

Varmt välkommen till denna härliga och rymliga 3-plansvilla med utmärkt läge på attraktiva Sjösidan i Näsby Park. Här finns en fint planerad villa om totalt 232 kvm med ett ljust och generöst kök, ett fantastiskt vardagsrum med stora fönsterpartier med strålande utsikt, upp till sex sovrum, två bad-/duschrum varav det ena har bastu och ett härligt uterum med möjlighet till sköna dagar och kvällar även på vår och höst. Vidare finns ett rymligt garage intill huset, samt p-platser för tre-fyra bilar. Stor trädgård, 1 107 kvm, med ogenerat läge på baksidan av huset. Högt och fint läge på Sjösidan, med närhet till Värtan med strandpromenad, båthamnar, badplatser mm.

  • Premium
Sollidenvägen 9, Södra Gribbylund, Täby kommun

Sollidenvägen 9

Villa
Södra Gribbylund, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
10 500 000 kr
120 + 120 m²
7 rum
988 m² tomt

Välkommen till denna härliga villa om 240 väldisponerade kvm med pool, garage och ett toppenfint läge i Södra Gribbylund. Underbara sociala ytor i form av stort kök, matsal och vardagsrum i öppen planlösning - här umgås man gärna med familj och vänner! Här finns en fin eldstad mitt i rummet, stora fönsterpartier i tre väderstreck och dubbla utgångar till den generösa trädäckade terrassen där poolen blir en naturlig samlingspunkt. Vidare finns fyra-fem sovrum, stort allrum på nedre plan, två bad-/duschrum, det ena med bastu, samt förråd i huset. Dessutom ett garage med ett isolerat förråd/rum. Fastigheten ligger perfekt placerad på en liten återvändsgata mitt i ett trivsamt villakvarter med närhet till såväl Rönningesjön med badplatser och fina promenadstråk som till Täby Centrum och flera skolor.

  • Plus

Visar alla 3