Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Birgitta Rosenberg

Birgitta Rosenberg

Om mig

Kontakta mig om du vill diskutera försäljning eller värdering av din bostad! Jag har alltid ett stort engagemang kombinerat med gott om tålamod i alla affärer. Med över 19 års erfarenhet som fastighetsmäklare är jag van att hantera komplexa frågor, budgivningar och även diskussioner som ibland kan uppstå. Jag bor själv i Täby sedan 25 år och har bra kunskap om det mesta som är värt att veta om kommunen - allt ifrån skolor till kommunikationer. Jag ser fram emot att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lärkvägen 4A, Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Lärkvägen 4A, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Lärkvägen 4A, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Lärkvägen 4A

Villa
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
13 500 000 kr
180 m²
7 rum
1 074 m² tomt

Välkommen till en läcker och välplanerad 50-talsvilla i gott skick och med fina detaljer såsom högt i tak, stora fönsterpartier och en fin planlösning med hela fem sovrum. På entréplan finns en välkomnande hall med loungekänsla med mysig och värmande eldstad. Vidare finns ett häftigt vardagsrum med matsalsdel, med stora fönster, högt i tak och utgång till terrass och trädgård. Snyggt kök med matplats och kamin. Två bra sovrum samt en tillbyggd del som ligger som en separat svit, med master bedroom, badrum och bastu. På övre plan finns två bra sovrum och ett badrum. Insynsskyddad och mysigt uppvuxen trädgårdstomt om 1 074 kvm med suveränt solläge, trädäckad terrass med spa-bad intill huset. Garage finns, samt två bilplatser på uppfarten. Mycket bra läge i ett lugnt och tryggt villaområde, med närhet till förskolor, skolor, kommunikationer och vackra Värtan med badplatser, båthamnar och strandpromenad.

  • Premium
Örnstigen 31, 3 tr, Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30

Örnstigen 31, 3 tr

Lägenhet
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 750 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/3
3 797 kr/mån
48 077 kr/m²

Välkommen till en av Örnstigens finaste 3:or – en riktig pärla på 78 kvm med det bästa från 50-talet omsorgsfullt bevarat. Här strömmar ljuset in från fönster i tre väderstreck med utsikt mot trädtopparna utanför. Lägenhetens ljusa behagliga färgval tillsammans med vitlaserad fiskbensparkett och sobert målade trägolv förstärker känslan av rymd och ljus. I det rymliga vardagsrummet, med köket och en fin matplats i öppen vinkel, är det lätt att trivas och umgås alla årstider. Den vackra öppna spisen lockar till en brasa under mörka vinterkvällar. Under sommarhalvåret erbjuder den skyddade balkongen sol från lunch till sena kvällen. Köket är välplanerat med en flyttbar köksö som ger extra arbetsyta och förvaring. Sovrummen har båda lugnt läge mot parkområdet och bra med klädförvaring. Duschrummet helrenoverat 2021. Välkomnande och väl tilltagen hall med klinkers. Stabil förening med god ekonomi som nyligen installerat solceller på fastigheten. På den barnvänliga gården ordnas spontana träffar med möjlighet till granngemenskap. Örnstigen är något av en avskild oas med 50-talets charm, ingen genomfart och närhet till fina promenader, skolor m m. Nära och bra kommunikationer såsom Roslagsbanan och motorvägsbuss med bara en hållplats till Mörby Centrum.

  • Plus
  • Balkong
  • Energieffektiv
Radarvägen 10, 4 tr, Hägernäs, Täby kommun
  • Imorgon kl 11:00

Radarvägen 10, 4 tr

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 995 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/6
4 632 kr/mån
31 526 kr/m²

Välkommen till en mycket fin och välhållen fyra om 95 kvm med högt och fritt läge i Hägernäs! Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, ljusa väggar, fräscht helkaklat badrum samt separat gästtoalett. Generöst kök med bra arbetsytor och plats för stort matbord framför fönster, vardagsrum med utgång till balkong och tre bra sovrum. I Hägernäs bor du med närhet till Roslagsbanan, livsmedelsaffär, skola och inte minst fin natur - det finns fina promenadstråk till Rönninge by och sjön Skavlöten samt även till Hägernäs Strand och havet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 20, Näsbypark Sjösidan, Täby kommun
  • Imorgon
Parkvägen 20, Näsbypark Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Parkvägen 20, Näsbypark Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Parkvägen 20

Villa
Näsbypark Sjösidan, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
14 600 000 kr
199 + 33 m²
7 rum
1 107 m² tomt

Varmt välkommen till denna härliga och rymliga 3-plansvilla med utmärkt läge på attraktiva Sjösidan i Näsby Park. Här finns en fint planerad villa om totalt 232 kvm med ett ljust och generöst kök, ett fantastiskt vardagsrum med stora fönsterpartier med strålande utsikt, upp till sex sovrum, två bad-/duschrum varav det ena har bastu och ett härligt uterum med möjlighet till sköna dagar och kvällar även på vår och höst. Vidare finns ett rymligt garage intill huset, samt p-platser för tre-fyra bilar. Stor trädgård, 1 107 kvm, med ogenerat läge på baksidan av huset. Högt och fint läge på Sjösidan, med närhet till Värtan med strandpromenad, båthamnar, badplatser mm.

  • Premium

Visar alla 4