Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Caroline Sabouri

Caroline Sabouri

Om mig

12 års erfarenhet – 100 % engagemang Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2010 och beskrivs som driven, energisk och målmedveten. Jag lämnar aldrig någonting åt slumpen och strävar alltid efter att leverera det bästa slutresultatet. En lyckad försäljning är aldrig en tillfällighet. Jag ser fram emot att höra från dig! Med vänlig hälsning Caroline Sabouri

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla Norrtäljevägen 113, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Sön 28 apr
Gamla Norrtäljevägen 113, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 113, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 113

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 950 000 kr
74 m²
3 rum
vån 3/7
7 872 kr/mån
66 892 kr/m²

LYXIGT SENIORBOENDE! Villa Nest - Unikt boende - Centralt läge i Roslags Näsby - Lunch en dag i veckan i loungen - Bemannad reception med värdinna måndag-fredag kontorstider - Lounge och flera möblerade takterrasser - festlokal, övernattningslägenhet - Gym - Gemensamma aktiviteter - Trevlig planlösning med fönster i två väderstreck - Två balkonger och tre spanska balkonger - Tillhörande källarförråd - Garage i huset - Övernattningslägenheter Lägenhet ligger i ett bra läge med en planlösning som tilltalar många med ett fantastiskt ljusinsläpp och med högkvalitativ och exklusiva materialval. Denna trivsamma 3:a har en ljus, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till balkongerna i trevligt läge. Två sovrum samt ett helkaklat stort badrum med dusch och en helkaklad tvättstuga med wc. Två balkonger och tre spanska balkonger. Till lägenheten hör också ett källarförråd. För ännu mer information om projektet läs broschyren " Villa Nest Västra Roslags Näsby" finns under beskrivning och sedan dokument. Villa Nest är ett modernt boendekoncept som förenklar och berikar seniorlivet. Hit flyttar du som vill leva ett aktivt och självständigt liv. Du kanske helt enkelt tröttnat på de praktiska bestyr som är förknippade med att bo i villa eller du kanske bara vill ha en händelserik tillvaro. Med funktioner som bemannad reception och lounge, festlokal, övernattningslägenhet, gym (utomhus och inomhus) är detta ett bekvämt boende med bra förutsättningar för en god social gemenskap och trygghet. Här finns även 3 inredda takterrasser för att njuta av solens alla timmar. Villa Nest är med och formar framtidens äldreomsorg. Det gör dom genom att med nytänkande utveckla och driva högkvalitativa och moderna boenden med en tydlig länk till hälsa och omvårdnad. De vill erbjuda ett flexibelt erbjudande för den som själv vill skapa sina egna förutsättningar - var och en väljer de tjänster och funktioner man värdesätter. Roslags Näsby är ett mycket omtyckt och populärt område i Täby och det är många som vill bo här. Här finns bra kommunikationer med både Roslagsbanan och buss, närhet till flertalet förskolor, skolor och spännande lekplatser för både stora och små barn. På ett par minuters promenad bort ligger Täby centrum med ett stort utbud av restauranger och service. Det planeras även för fler projekt med seniorboende i området! Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kometvägen 1, Grindtorp, Täby kommun

Kometvägen 1

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 395 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/11
4 133 kr/mån
40 252 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen i ett av Grindtorps bästa lägen. Dubbelbalkong och bästa solläge, centralt och lugnt läge nära kommunikationer. Kök med mycket goda förvaringsmöjligheter samt arbetsbänk och matplats intill fönstret. Härifrån når ni lägenhetens ljuvliga dubbelbalkong.. Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp, rymlig hall med läckert marmorgolv och ett bekvämt sovrum även det med utgång till balkongen. Helkaklat badrum med bubbelbadkar, wc, handfat, kommod och skåp. Dubbelbalkong varav den ena med dubbel takhöjd. Välskött äldre förening med god ekonomi. Grindtorp, som är en arkitekturisk pärla, är ett mycket populärt område med utmärkt läge nära Täby centrum, bra kommunikationer, skolor och förskolor. Här bor ni i en välskött och bra förening med god ekonomi. En härlig innergård med lekplatser, fina bord och sittplatser. Boende i föreningen har också tillgång till ett fritidscentrum som heter Galaxen med gym, bastu, pingisrum, dart och inomhusbana för boule som kan bokas mot en avgift. Det finns även gott om garage och p-platser i föreningen till låg kostnad. Kom och upplev lägenheten och området på plats, varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2