Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gabriella Ulvefeldt

Gabriella Ulvefeldt

Om mig

Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar, både genom att ha en hög kvalitet i min kommunikation, vara påläst men också lägga ner den tid och engagemang som behövs för att ta affären till nästa nivå. En av dom roligaste delarna i mitt arbete är att få bygga långsiktiga relationer och att arbeta med människor. Mitt mål är att både köpare och säljare ska se mig som det självklara valet och rekommendera mig vidare till alla i sin omgivning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mörbylund 17, Mörbylund, Danderyds kommun

Mörbylund 17

Lägenhet
Mörbylund, Danderyds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 295 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/10
2 925 kr/mån
67 500 kr/m²

Här erbjuds en fantastiskt fin lägenhet med en stor balkong i härligt solläge, stambytt badrum och genomgående fint ytskikt. En smart layout som gör det möjligt att omvandla bostaden till en tvåa om så önskas. Generösa förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda. Stambytt och helkaklat badrum som ger en känsla av lyx och komfort. Lägenheten har en stor klädkammare som kan rymma alla dina kläder och mer därtill. Bostaden ligger i ett mycket attraktivt område, perfekt för dig som vill bo nära både stadens puls och naturens lugn. - Utmärkta kommunikationer med tunnelbana, bussar och Roslagsbanan på bekvämt gångavstånd. - Perfekt läge för studenter, med cykelavstånd till både Universitetet och Tekniska Högskolan. - Närhet till vacker natur och fina promenadstråk längs Edsviken, vilket gör det enkelt att njuta av utomhuslivet. Tveka inte att komma på visning och upplev detta fantastiska boende själv. Här har du chansen att skapa ett hem i en trivsam miljö där du kan njuta av både natur och bekvämlighet. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och boka en visning!

  • Balkong
  • Hiss
Trefaldighetsvägen 12B, Gribbylund, Täby kommun

Trefaldighetsvägen 12B

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 495 000 kr
101 m²
4 rum
8 477 kr/mån
34 604 kr/m²

Välkommen till ett väldisponerat hem där det rika ljusinsläppet är det första man lägger märke till. Ett hem att trivas i. Den funktionella hallen med gott om plats för jackor och skor ger ett hemtrevligt första intryck. Vidare finns ett praktiskt och trevligt kök med generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Utöver det finns tre sovrum, två badrum och ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Den härliga altanen ger chans till soliga dagar för lek och långa middagar. Här finns plats för både en stor matgrupp och loungemöbel.

  • Uteplats

Visar alla 2