Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Gabriella Ulvefeldt

Gabriella Ulvefeldt

Om mig

Jag strävar alltid efter att överträffa mina kunders förväntningar, både genom att ha en hög kvalitet i min kommunikation, vara påläst men också lägga ner den tid och engagemang som behövs för att ta affären till nästa nivå. En av dom roligaste delarna i mitt arbete är att få bygga långsiktiga relationer och att arbeta med människor. Mitt mål är att både köpare och säljare ska se mig som det självklara valet och rekommendera mig vidare till alla i sin omgivning.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Örtvägen 5, Nora, Danderyds kommun
  • Sön 21 apr kl 11:30
Örtvägen 5, Nora, Danderyds kommun, bild 2
Örtvägen 5, Nora, Danderyds kommun, bild 3

Örtvägen 5

Radhus
Nora, Danderyds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
10 995 000 kr
166 + 20 m²
839 m² tomt

Varmt välkommen till detta fina och välplanerade parhus. Förfrågningar om enplanshus är alltid stort och nu finns äntligen chansen att köpa ett med mysig trädgård och perfekt planerad planlösning. Här kommer du in i en stor och välplanerad hall med skjutgarderob och bra förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett ljust och lättmöblerat vardagsrum och kök i öppen planlösning, med plats för både soffa och matgrupp. Bostaden har tre sovrum, ett grovkök/tvättstuga med förvaring och två badrum. Ett perfekt boende för en barnfamilj eller för familjen som vill köpa ett praktiskt boende med välplanerade kvadratmeter. - Attraktivt läge - Generöst ljusinsläpp - Solceller - Härlig tomt i bra solläge - Bergvärme - Totalrenoverat 2014 Huset står på en barnvänlig tomt med stor gräsyta, fruktträd, växthus, redskapsbod samt friggebod. Uppfarten är stenlagd med premium belysning installerad. Här finns allt att önska sig av ett boende och stora möjligheter att sätta sin egen prägel. I området finns lekparker, bra kommunikationer och vackra grönområden. Bilder och beskrivning interiört kommer efter påskhelgen. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
Marknadsvägen 161, Täby Centrum, Täby kommun
  • Sön 21 apr kl 12:40

Marknadsvägen 161

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 550 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 994 kr/mån
53 125 kr/m²

Välkommen till denna stilfullt renoverade bostad med en atmosfär som genomsyras av ljus och trivsel. Den efterfrågade 1,5an, som disponeras som en tvåa, som sällan är till salu finns nu redo för nästa ägare att ta över! Du möts av en hall med generös förvaring i form av rymlig klädkammare med Elfa-system och förvaringsmöbel samt ett nyrenoverat badrum. Genom att skilja av sovrummet med vitrinskåp/garderob har man lyckats skapa ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Här finns gott om plats för både middagsbjudningar och mysiga kvällar i soffan. Det moderna köket har ljusa luckor och är utrustat med alla bekvämligheter. Från köket når du även den soliga och inglasade balkongen på 6 kvm som ger ett härligt extra uterum större delen av året. Lägenheten har frå utsikt över grönområdet i Täby Park. Denna lägenhet är idealiskt belägen intill Täby Centrum, vilket innebär att du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Ett brett utbud av butiker, restauranger och underhållning finns bokstavligen på din tröskel, vilket ger dig en bekväm vardag med allt du behöver nära till hands. Dessutom är kommunikationsmöjligheterna utmärkta, vilket gör pendlingen till Stockholm city och andra delar av Täby smidig och effektiv. Brf Volten är en av Täbys mest välskötta bostadsrättsföreningar med en stabil ekonomi och låg skuldsättning. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet den perfekta kombinationen av generös rymd, bekväm komfort och närhet till det bästa som Täby har att erbjuda. Du är varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Trefaldighetsvägen 12B, Gribbylund, Täby kommun

Trefaldighetsvägen 12B

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 495 000 kr
101 m²
4 rum
8 477 kr/mån
34 604 kr/m²

Välkommen till ett väldisponerat hem där det rika ljusinsläppet är det första man lägger märke till. Ett hem att trivas i. Den funktionella hallen med gott om plats för jackor och skor ger ett hemtrevligt första intryck. Vidare finns ett praktiskt och trevligt kök med generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Utöver det finns tre sovrum, två badrum och ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Den härliga altanen ger chans till soliga dagar för lek och långa middagar. Här finns plats för både en stor matgrupp och loungemöbel.

  • Uteplats

Visar alla 3