Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ankie Björk

Ankie Björk

Om mig

Min arbetsglädje som fastighetsmäklare har bestått i över 20 år & avspeglar sig såväl i priset för din bostad som hos nöjda kunder. Jag älskar att få hjälpa människor uppfylla deras bostadsdrömmar. Genom mitt driv & förmåga att anpassa bostadens attribut mot rätt målgrupp & tillgång till Länsförsäkringars stora kundregister & värdehöjande tjänster, skapar vi framgångsrika bostadsaffärer & nöjda kunder. Välkommen att bli riktigt nöjd du med.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Långsjövägen 101, Trollbäcken, Tyresö kommun
 • Lör 25 maj kl 13:00

Långsjövägen 101

Villa
Trollbäcken, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
8 750 000 kr
132,5 m²
5 rum
1 808 m² tomt

Arkitektritad familjevilla helt ombyggd 2015 med nyproduktionskänsla, energismart med bland annat solceller och med en unik och lättskött gårdsidyll precis intill Långsjön med fyra bostadsenheter. Exklusiv bullerbykänsla på denna väl tilltagna och stora fastighet med fantastiska miljöer och harmoniserade sidobyggnader. Med naturen och allmänning som närmsta granne ligger denna fastighet fint inbäddad med sol från morgon till kväll – helt utan insyn. Sällan till salu! Välkomna till en exklusiv och lättskött fastighet som erbjuder en mängd lösningar och inte minst möjligheten att fullinreda de fina byggnaderna på fastigheten till gästhus eller inkomstmöjligheter vid uthyrning. Vackert belägen fastighet precis intill Långsjöns glittrande vatten och svalkande bad ligger pittoreska Långsjövägen 101 med ett inbäddat och helt insynsskyddat läge. Stora terrassdäck som fint förbinder accesser från villans många altandörrar. Det är förberett för SPA bad eller liknande med gjuten isolerplatta och 3-fas el framdragen. El-laddare för två bilar finns vid biluppställningsplatserna.

 • Plus
Dyviksvägen 44, Brevik, Tyresö kommun
 • Lör 25 maj kl 11:00

Dyviksvägen 44

Villa
Brevik, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
3 995 000 kr
71 + 23 m²
3 rum
2 813 m² tomt

Underbart skärgårdshus med stor tomt intill naturreservatet, Dyviks Lövängar och det gemensamma strövområdet. Magiska utemiljöer nås från egna tomten med vidsträckt utsikt över hav och natur endast 35 minuters bilfärd från citypulsen. Tyst och lugnt. En magisk plats året runt. Från de högre punkterna möts du av en bedårande utsikt över Gränöfjärdens öar ända ner mot Smådalarö och även mot Kalvfjärden och Bagarsundet. På fastigheten finns två gästhus, ett större och ett mindre. Det finns gott om förvaring i huvudbyggnadens källardel och på tomten. Till fastigheten hör en egen brygga med båtplats. Platsen är behagligt avskild och skyddad . Här finner man stillhet och ro trots att man har nära både till Tyresö centrum och storstadens puls. Nära intill finns underbar skog för sköna promenader samt flera avskilda badplatser. Med egen båt eller skärgårdsbåten från Trinntorp tar man sig snabbt ut i Stockholms skärgård.

 • Plus
Videvägen 17A, Tyresö Strand, Tyresö kommun
 • Sön 26 maj kl 15:00
Videvägen 17A, Tyresö Strand, Tyresö kommun, bild 2
Videvägen 17A, Tyresö Strand, Tyresö kommun, bild 3

Videvägen 17A

Villa
Tyresö Strand, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
7 950 000 kr
163 + 10 m²
7 rum
1 268 m² tomt

REPRESENTATIV FAMILJEVILLA BYGGD 2020 I POPULÄRA STRAND – MAGISKT BELÄGEN INTILL NATURRESERVAT PÅ PLAN OCH FINT TOMT. HÅLLBART VAL & GRÖNT BOLÅN KAN BEVILJAS FÖR DENNA FASTIGHET.

 • Premium
 • Energieffektiv
Videvägen 26, Tyresö Strand, Tyresö kommun

Videvägen 26

Villa
Tyresö Strand, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
7 500 000 kr
126 + 23 m²
5 rum
1 039 m² tomt

Underbar och mycket välskött och gediget byggd enplansvilla finns nu äntligen till salu i populära Strand. Påkostad och vackert anlagd tomt. Fin stenläggning och ljusarkitektur som ramar in och förstärker det representativa uttrycket. Förutom det rymliga garaget finns det gott om plats för parkering. Tomtens baksida möter en magisk naturridå med vackra och prunkande växter. En riktig härlig och avskild oas med plats för avkoppling och stämningsfulla middagar i glada vänners lag. På gräsmattan finns ytor för ben med spring i. Kvar på fastigheten finns en bevattningsbrunn. Perfekt för den trädgårdsintresserade. Här bor du centralt och på lugn återvändsgata med Strands bästa läge med en kort promenad till bussen, trygg och otrafikerad cykel- och gångväg till Strandtorget och skolor, havet och naturen runt knuten.

 • Plus
Sjöbergavägen 4B, Brevik, Tyresö kommun
 • Sön 26 maj kl 09:45

Sjöbergavägen 4B

Villa
Brevik, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
6 750 000 kr
78 + 5 m²
5 rum
2 870 m² tomt

Med en storslagen havsutsikt belägen på en solig tomt och en villa på totalt 83 kvm samt två gästhus och även med möjlighet att låta uppföra ett Attefallshus och förse gästhusen med egen infart på skaftväg. Gästhusen ligger avskilt belägna på fastigheten och det är lättillgängligt och nära till anslutning mot VA. Denna fastighet är en unik och sällan återkommande möjlighet. Underbart altandäck i nivåer där en del utgör ett underbart ute SPA med bubbelpool och utblick över havet. Välkomna till en fantastisk fastighet och en underbar villa där alla sällskapsytor möter havet. Villan ligger belägen på lugn återvändsgränd och vackert belägen med kort badrocksavstånd till badstrand och klippor samt två minuters promenad till innerstadsbussar som tar dig från havsbrus och fågelkvitter till citypulsen på knappt 40 minuter. Nästan oavsett vart du befinner dig på tomten eller i huset, möter du den milsvida havsutsikten. Under 1900-talets början byggdes Breviks villasamhälle, stora sommarvillor åt välbeställda familjer som ville fly innerstaden. Sedan 1990-talet har många nya familjer sökt sig till halvöns natursköna lägen.

 • Plus
Pastellgränd 4, Trädgårdsstaden, Tyresö kommun

Pastellgränd 4

Lägenhet
Trädgårdsstaden, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
1 795 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/4
2 962 kr/mån
48 514 kr/m²

Riktig posh-living när precis alla attribut finns på plats och smarta och effektiva förvaringslösningar! Fint och lugnt belägen intill Strandstorget i vackra Tyresö Strand nära till precis allt. Till bostaden hör ett ca 8 kvm stort förråd till.

 • Hiss
Grenvägen 11, Fornudden, Tyresö kommun

Grenvägen 11

Villa
Fornudden, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
8 000 000 kr
200 + 25 m²
7 rum
982 m² tomt

Ljus, högt belägen villa med representativa och stora sällskapsytor på totalt 225 kvm i möjligheternas hus. Fristående garage ca 30 kvm. Mycket trevlig och formbar planlösning. Fin öppen spis med insats. Gott om förvaringsutrymmen. Vidbyggd del med fönster och enorma förvaringsytor. Potentiell uthyrningsdel med egen ingång. Husets tak är omlagt 2016 och öppna spisen är nybesiktigad utan anmärkning.

Visar alla 7