Mäklare Ankie Björk

Ankie Björk

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Skälsätravägen 18B, Trollbäcken, Tyresö kommun
  • Budgivning pågår

Skälsätravägen 18B

Villa
Trollbäcken, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

5 975 000 kr

112 m²

4 rum

1 796 m² tomt

Med vidsträckt utsikt och magiskt altandäck med sol från morgon till kväll, finns nu chansen att förvärva denna ljusa och högt belägna villa mitt i Trollbäckens hjärta. Det är en unik känsla att sitta på första parkett och blicka ut över trädtoppar och tak och se hur årstiderna och himlen bjuder på olika föreställningar. Denna fastighet är perfekt för dig som vill ha en lättskött tomt och njuta av stunderna hemma. Villan ligger beläget på ett berg med trappor upp från infart och garage. Det finns möjlighet att skapa ytterligare sovrum av det redan stora vardagsrummet. Det största badrummet är ihopslaget med ett tidigare sovrum. Sammanlagt finns fyra sovrumsmöjligheter i detta härliga hus utan att det påverkar de luftiga och ljusa ytorna.

Njupkärrsvägen 70, Centrala Tyresö, Tyresö kommun
  • Sön 5 feb kl 12:45

Njupkärrsvägen 70

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

2 290 000 kr

89 m²

3.5 rum

6 474 kr/mån

25 730 kr/m²

Hörnvåning som möter tre väderstreck, belägen högst upp med underbart ljusinsläpp.. Välkommen till ett fint och renoverat hem med påkostade materialval och inslag. Unikt med två badrum och extra gott om förvaring. Samtliga ytskikt är renoverade de senaste åren och elen är utbytt i hela lägenheten med trefas uppdraget.

  • Plus
  • Balkong
Rödstjärtvägen 1, Trinntorp, Tyresö kommun
  • Sön 5 feb kl 11:00

Rödstjärtvägen 1

Villa
Trinntorp, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

7 500 000 kr

128 m²

5 rum

2 695 m² tomt

Med vacker utsikt över naturen mot Kalvfjärden, ligger denna fina, påkostade och högt belägna villa anno 2004. Ca 30 kvm gästhus med bastu och eldstad. Ett perfekt läge mellan Strand och Trinntorp nära kommunikationer. Helt fritt från insyn och inramad av vacker natur med lättskött tomt. Denna fina hörnfastighet erbjuder två adresser. En vacker gårdsbild med omgivande naturpark bjuder in när man kör upp på den fint anlagda asfaltsvägen upp till huset. Vid tomtens början och nedre del finns fina ytor för etablering av t.ex. attefallshus. Här finns även plats för extra parkering utöver de platser som finns på den egna vändplanen vid huvudbyggnaden.

  • Plus
Idegransgången 45, Fornudden, Tyresö kommun
  • Sön 5 feb kl 13:45

Idegransgången 45

Lägenhet
Fornudden, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö

2 700 000 kr

61 m²

2.5 rum

3 473 kr/mån

44 262 kr/m²

Låg månadsavgift! Högt belägen och påkostad bostad på vackra Fornudden i vackra villakvarter ligger denna unika radhuslägenhet med vacker utblick över naturen och ett rymligt terrassdäck som bjuder på många och sköna soltimmar. Med områdets bästa läge bor du avskilt och lugnt längst in med en terrass på drygt 9 kvm. Den fina och formbara planlösningen gör att du enkelt kan skapa inte mindre än tre sovutrymmen utan att det förtar de fina och sociala ytorna. Bostaden är totalrenoverad med nytt kök, badrum, golv, väggar och tak. Bara att flytta in. Välkommen att uppleva en härlig bostad som garanterat bjuder på såväl harmoni som elegans.

  • Plus

Visar alla 4