Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Ankie Björk

Ankie Björk

Om mig

Min arbetsglädje som fastighetsmäklare har bestått i över 20 år & avspeglar sig såväl i priset för din bostad som hos nöjda kunder. Jag älskar att få hjälpa människor uppfylla deras bostadsdrömmar. Genom mitt driv & förmåga att anpassa bostadens attribut mot rätt målgrupp & tillgång till Länsförsäkringars stora kundregister & värdehöjande tjänster, skapar vi framgångsrika bostadsaffärer & nöjda kunder. Välkommen att bli riktigt nöjd du med.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkbacksvägen 75, Centrala Tyresö, Tyresö kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00

Björkbacksvägen 75

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
2 495 000 kr
89,5 m²
3 rum
6 696 kr/mån
27 877 kr/m²

Här bor du i en välplanerad 3/4:a som har en fantastisk och solig täppa med fri utblick över grönområde. - Stabil förening med mycket god ekonomi - Här bor du med närhet till allt. Lägenheten har två vackra helkaklade våtrum som renoverades i samband med stambytet under 2015. - Välplanerat och snyggt kök med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor - Matplats för 6-8 personer i köket - Stort socialt vardagsrum med gott om yta för möblering och från vardagsrummet når man den härliga balkongen - Fina förvaringsmöjligheter i innerhallen samt i sovrummen finns garderobsförvaring. Precis intill lägenheten finns ett eget, uppvärmt förrådsrum.

  • Plus
Sjöbergavägen 24, Brevik, Tyresö kommun
  • Imorgon kl 13:00

Sjöbergavägen 24

Villa
Brevik, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
4 750 000 kr
101 m²
2 034 m² tomt

Underbar, representativ och påkostad skärgårdsvilla anno 2008 med fina materialval och moderna funktioner. Indragen fiber. Carport med el och extra förråd. Unikt boende inbäddad i vacker natur med närhet till havet och sjöar. Tomtkänslan upplevs oändlig tack vare det fina naturläget. På fem minuters cykelavstånd nås idylliska Breviksmaren med båtplatser, badplats med strand och bastu samt simskola för barnen på somrarna. Även den vackra Trollsjön ligger på bekvämt badrocksavstånd på ca 5-7 minuters promenadavstånd. Här bor du i lugnt och idylliskt skärgårdsområde knappt 30 minuter från citypulsen.

  • Plus
Myggdalsvägen 94, Centrala Tyresö, Tyresö kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 31 jul kl 17:00

Myggdalsvägen 94

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
2 995 000 kr
88 m²
4 rum
vån 5/6
7 197 kr/mån
34 034 kr/m²

Mycket fin och högt belägen bostad med vidsträckt utsikt, stor och solig balkong. Helt utan insyn med vackra vyer är nu äntligen till salu!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sjöbergavägen 4B, Brevik, Tyresö kommun
  • Budgivning pågår
  • Imorgon kl 14:30

Sjöbergavägen 4B

Villa
Brevik, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
5 995 000 kr
78 + 5 m²
5 rum
2 870 m² tomt

Denna soliga fastighet är en unik och sällan återkommande möjlighet. Med en storslagen havsutsikt belägen på en solig tomt och en villa på totalt 83 kvm samt två gästhus. Nära kommunikationer och badstrand endast 300 meter från fastigheten. Utsikten är magisk och bilderna du ser stämmer väl med upplevelsen. Här finns en fantastisk möjlighet att flytta in omgående och redan nu njuta av skärgårdssommar eller när det passar dig. Huset kan säljas med befintligt möblemang och allt för trädgård om köparen önskar. Här finns även möjlighet att låta uppföra ett Attefallshus och förse gästhusen med egen infart på skaftväg. Gästhusen ligger avskilt belägna på fastigheten och det är lättillgängligt och nära till anslutning mot VA. **Filmer finns. Kontakta mäklaren för att ta del av dem**. Underbart altandäck i nivåer där en del utgör ett underbart ute SPA med bubbelpool och utblick över havet. Välkomna till en fantastisk fastighet och en underbar villa där alla sällskapsytor möter havet. Villan ligger belägen på lugn återvändsgränd och vackert belägen med kort badrocksavstånd till badstrand och klippor samt två minuters promenad till innerstadsbussar som tar dig från havsbrus och fågelkvitter till citypulsen på knappt 40 minuter. Nästan oavsett vart du befinner dig på tomten eller i huset, möter du den milsvida havsutsikten. Under 1900-talets början byggdes Breviks villasamhälle, stora sommarvillor åt välbeställda familjer som ville fly innerstaden. Sedan 1990-talet har många nya familjer sökt sig till halvöns natursköna lägen.

  • Plus
Videvägen 44, Tyresö Strand, Tyresö kommun
  • Budgivning pågår
Videvägen 44, Tyresö Strand, Tyresö kommun, bild 2
Videvägen 44, Tyresö Strand, Tyresö kommun, bild 3

Videvägen 44

Villa
Tyresö Strand, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
6 975 000 kr
143 + 9 m²
5 rum
1 055 m² tomt

Underbar och mycket fin familjevilla i populära Tyresö Strand intill Lövängarna med vacker trädgård och härliga utemiljöer. Suveränt läge nära kommunikationer, strandtorget och skolor som barnen tryggt kan ta sig till utan att passera trafikerad väg.

  • Premium
Tegvägen 312, Sofieberg, Tyresö kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Tegvägen 312, Sofieberg, Tyresö kommun, bild 2
Tegvägen 312, Sofieberg, Tyresö kommun, bild 3

Tegvägen 312

Lägenhet
Sofieberg, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
2 675 000 kr
63 m²
2 rum
4 913 kr/mån
42 460 kr/m²

Unikt boende vid vackra Drevviken! Avskild gavelbostad med rymlig och solig uteplats som möter tre väderstreck. Stor markis som täcker och skyddar vid gassande sol och duggande regn. Fint inbäddad vid naturpark mitt i villakvartetern i omåttligt populära Sofieberg med utblick mot Gudöån och Drevviken.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Grenvägen 11, Fornudden, Tyresö kommun

Grenvägen 11

Villa
Fornudden, Tyresö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö
8 000 000 kr
200 + 25 m²
7 rum
982 m² tomt

Ljus, högt belägen villa med representativa och stora sällskapsytor på totalt 225 kvm i möjligheternas hus. Fristående garage ca 30 kvm. Mycket trevlig och formbar planlösning. Fin öppen spis med insats. Gott om förvaringsutrymmen. Vidbyggd del med fönster och enorma förvaringsytor. Potentiell uthyrningsdel med egen ingång. Husets tak är omlagt 2016 och öppna spisen är nybesiktigad utan anmärkning.

Visar alla 7