Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppvidinge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppvidinge

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vitsippevägen 4, Klavreström, Uppvidinge kommun

Vitsippevägen 4

Villa
Klavreström, Uppvidinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppvidinge
650 000 kr
73 + 70 m²
3 rum
812 m² tomt

Perfekt villa för den mindre familjen, i vackra Klavreström. Villan har en boarea på 73 kvm och en biarea på 70 kvm och har 3 rum varav 2 sovrum. Bra uppvärmningssystem genom bergvärme som ger både komfort och låga energikostnader. Bredband via fiber, och 3-glasfönster. Vardagsrum med vackert parkettgolv och öppen spis med keddyinsats. Fastigheten är belägen med närhet till sjöar och vacker natur, perfekt för promenader och friluftsaktiviteter. För de som är intresserade av golf finns det också möjlighet till detta i närheten. Dessutom finns skola och övrig samhällsservice inom bekvämt avstånd. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa den perfekta livsstilen för den mindre familjen, med bekvämlighet, natur och närhet till samhällsservice. Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Smålandsgatan 5, Lessebo, Lessebo kommun

Smålandsgatan 5

Villa
Lessebo, Lessebo kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppvidinge
1 350 000 kr
155 + 50 m²
4 rum
1 225 m² tomt

Charmig 1½-plansvilla med delvis källare, med byggår 1935. Bra uppvärmning genom bergvärme från 2018. Omlagt tak år 2016. Fräscht, rymligt kök. Duschrum med golvvärme och jacuzzi. Vardagsrum med kamin. Trevligt uterum i anslutning till pool. Gästhus med allrum, duschrum och pentry, perfekt för gäster, uthyrning eller för de äldre barnen. Bra läge, mitt i Lessebo samhälle med närhet till samhällsservice och allmänna kommunikationer. Välkommen på visning!

Kärrvägen 15, Lenhovda, Uppvidinge kommun

Kärrvägen 15

Villa
Lenhovda, Uppvidinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppvidinge
1 695 000 kr
200 m²
9 rum
980 m² tomt

Enplansvilla på 200 kvm med 9 rum, varav 5-6 sovrum. Bra planlösning med stora sällskapsytor. Vardagsrum med braskamin. Rymligt badrum med yacuzzi och bastu. Bergvärme från 2017. 3-glasfönster. Stor, inglasad altan. Fiber och larm finns. Perfekt boende för den större familjen med naturnära läge och med närhet till skola och övrig samhällsservice. Välkommen på visning!

Visar alla 3