Mäklare Erik Harder

Erik Harder

Om mig

Som Värmdöbo sedan början av 90 - talet har jag omfattande kunskap om Värmdö. Nyckelord för mig är noggrannhet och kvalitet, kombinerat med ett gediget engagemang som syftar till att såväl säljare som köpare skall bli helnöjda kunder. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar som säljare. Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2009 och när du anlitar mig får du hjälp med allt från tips och råd inför försäljningen till hjälp med att hitta nytt boende och hjälp med deklarationen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lillholmsvägen 33, Bodatorp, Värmdö kommun

Lillholmsvägen 33

Fritidshus
Bodatorp, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

4 595 000 kr

60 m²

4 rum

2 101 m² tomt

Välkommen till Vindö - Bodatorp och denna skärgårdsdröm, belägen på en stor, inbjudande och plan tomt med bästa sydväst-läge, inramad av en gärdsgård med badrocksavstånd till både badplats och båtbrygga. På tomten finns huvudbyggnad med ett stort trädäck i sydväst-läge. Ett rymligt gästhus, ett isolerat förråd om 10 kvm och ett vedförråd. Stor gräsmatta, perfekt för lek och spel blandat med lite berg i dagen. Det finns gott om plats för odlingar på tomten och här finns både plommonträd och äppelträd samt ett trädgårdsland. Huvudbyggnaden är ett vinterbonat fritidshus om ca 60 kvm och består av entréhall med avhängning, tre sovrum, WC - och duschrum samt ett ljust vardagsrum med braskamin med matplats och kök i öppen planlösning. Från köket kommer man ut på den stora soliga altanen, delvis under tak, med plats för både matplats och lounge-grupp. Huset är byggt 1978 och är väl underhållet, åtgärder har utförts löpande, fackmannamässigt av hantverkare. Till exempel är taket omlagt 2019, grunden är isolerad, dränerad och fuktskyddad med marktäckning av åldersbeständig plast 2008, det har aldrig varit några fuktskador i grunden. Det välbehållna gästhuset (taxerat nybyggnadsår 2003) är ca 28 kvm, här finns sommarvatten, varmvattenberedare och ett Trinette-kök med kokplattor, diskho och kylskåp samt toalett med handfat och Separett. Storstuga med matplats och plats för sängar - gott om plats för gäster. Området kring fastigheten är en riktig skärgårdsidyll med grusvägar, karakteristisk skärgårdsnatur och kort gångavstånd till både sandstrand med badbrygga, klippbad samt bryggor med båtplatser. Tomtägarföreningen anordnar traditionellt midsommarfirande på områdets fotbollsplan och även gemensamt kräftfiske i närbelägna Bodatorpsträsket, vilket även är en utmärkt badsjö. Som ägare av fastighet i området är man obligatoriskt medlem i två samfälligheter; Bodatorps tomtägareförening och Tranvik- Fjällsviksvägens samfällighetsförening. Djurö/Vindö erbjuder flera mysiga skärgårdskrogar såsom Abborrkrogen vid Överby brygga, Motorverkastan i Djurö by, Djurönäset och Sjöboden strax efter Djuröbron. Från Sollenkroka brygga går båttrafik till bland annat Vaxholm, Möja och Stavsudda. I Djurö by, som är centrum på Djurö/Vindö finns det bland annat livsmedelsbutik, idrottshall, bibliotek, restaurang, skola F - 9, vårdcentral och tandläkare. Bageri/konditori Munken erbjuder nybakta bullar och bröd. Nära till Stavsnäs som erbjuder matbutik, konditori/restaurang och Waxholmsbåtar bland annat till Sandhamn. Ett bekvämt åretruntboende endast 45 minuter från stan med bil

Ormbunksvägen 13, Älvsala, Värmdö kommun

Ormbunksvägen 13

Fritidshus
Älvsala, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

3 995 000 kr

65 m²

3 rum

2 144 m² tomt

I härlig skärgårdsmiljö med natursköna omgivningar ligger detta fritidshus med permanentstandard, renoverat och med bra planlösning. Denna fastighet har i dag en generös byggrätt, 150 kvm BYA för huvudbyggnad och 40 kvm BYA för komplementbyggnad. Ny detaljplan är under arbete och kommer medföra en ny byggrätt om 180 kvm BYA eller 240 kvm BTA avseende huvudbyggnad och 60 kvm BTA avseende komplementbyggnad. Preliminär tidsplan för antagande av detaljplanen är våren 2023 och VA-utbyggnaden kan ske parallellt med planarbetet enligt Värmdö kommun. Huvudbyggnad som rymmer hall med golvvärme, två sovrum, duschrum med golvvärme, kakel och klinker, WC och handfat samt tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med en stor täljstenskamin som ger maximal värme. Fullt utrustat kök och matsalsdel med utgång till den stora altanen i sydostläge. Fiber från Telia är indraget i huset. Ett isolerat gästhus om ca 6 kvm och en friggebod om ca 9 kvm finns också på tomten. Dryga kilometern från fastigheten ligger områdets badstrand i Älvsalaviken. En härlig sandstrand med badflotte, omklädningsrum och även klippbad och badbryggor. Ett stenkast därifrån finns båtklubben där möjlighet finns att hyra en båtplats. I hamnen finns mastkran, mastskjul och egen uppläggning. Från Älvsalaviken kommer man snabbt ut till Kanholmsfjärden eller Nämndöfjärden, mitt i Stockholms mellanskärgård. Knappt 2 kilometer från fastigheten ligger Bullandö Marina, som är norra Europas största privata marina. Här finns restaurang, café, glassbar och lite butiker, ett perfekt utflyktsmål med båten eller cykeln. I området finns också fina strövområden med bär- och svampskog. Bussen går ända till Slussen och tar ca 55 min, med bil tar resan ca 40 min. Det här är ett trivsamt boende för den som vill ha lugn och ro och närhet till både skärgård och natur.

Dalhuggevägen 13, Brunn, Värmdö kommun

Dalhuggevägen 13

Villa
Brunn, Värmdö kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

7 995 000 kr

127 m²

7 rum

1 341 m² tomt

Välkommen till denna inbjudande pool-villa i två plan med fin planlösning på en insynsskyddad tomt med bästa läge i Brunn. På framsidan av huset finns ett garage och längs med södra långsidan en generös uteplats i bästa sydvästläge utanför vardagsrummet, i direkt anslutning till poolen. På baksidan finns en rymlig och plan tomt, perfekt för lek och spel och med ett växthus. Tomten angränsar mot en allmänning med skog i bakkant. Huvudbyggnaden rymmer en välkomnande entré i markplanet (övre plan), hall, nyrenoverat kök (2022) och matrum med öppning mot vardagsrummet med braskamin, tre sovrum och badrum. Utgång till altanen och poolen med solchans hela dagen via vardagsrummet. Souterrängplanet har en egen ingång med hall, två sovrum, en rymlig klädkammare/förråd, ett stort allrum alternativt sovrum med öppen spis, toalett och ett rymligt badrum med tvättstuga, dusch och bastu. Vattenburen golvvärme på nedre plan. Säljaren har gjort en besiktning och har för avsikt att teckna en sk doldafel-försäkring, som gäller i tio år. Det är nära till såväl förskola i området, som skola (1 - 9) i Brunn. Här finns också mataffär, idrottsanläggningar, elljusspår (300 m från fastigheten), ute-gym och bra kommunikationer in till Stockholm. Fina badmöjligheter i närområdet, både för insjö- och havsbad. Brunn är centralorten på Ingarö men man har även närhet till golfbana, skog och grönområden. Detta är ett perfekt boende för familjen som vill ha ett rymligt och fint boende med naturen utanför dörren men ändå ha närhet till det mesta inom bekvämt avstånd.

Visar alla 3