Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Joachim Dannapfel

Joachim Dannapfel

Om mig

Joachim har en lång erfarenhet inom försäljning och att bemöta kunder. Vilket betyder att joachim vet hur man sätter kunden i fokus. Joachim är lyhörd och uppmärksam samt med lång erfarenhet av kundbemötande och sälj. Att vägleda säljare och köpare genom bostadsaffären ser Joachim som ett privilegium och han strävar alltid efter att överträffa sina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Mesangatan 4, Öster Mälarstrand, Västerås kommun

Mesangatan 4

Lägenhet
Öster Mälarstrand, Västerås kommun
2 945 000 kr
89 m²
3 rum
vån 4/5
5 588 kr/mån
33 090 kr/m²

Varmt välkomna till Mesangatan 4 och denna trevliga lägenhet på populära Östra mälarstrand. Det första som möter dig när du kliver in är en ljus och praktisk hall, i anknytning ligger det första sovrummet som är väl tilltaget storleksmässigt med gott om förvaringsmöjligheter genom klädkammare. Brevid så har vi även det helkaklade badrummet, vidare in så kommer vi till köket som är kombinerat med vardagsrummet. Här finns det plats för matlagning och sociala stunder med vänner och familj. Vidare så har vi det andra sovrummet som också är väl tilltaget med utsikt mot innergården. I anknytning till vardagsrummet så har vi också en inglasad balkong med utsikt mot innergården. Föreningen har en gemensam relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar, som man får nyttja som medlem i föreningen. Övernattningslägenhet finns. Området är känt för sin charm och sin närhet till vattnet, och erbjuder en mängd bekvämligheter och aktiviteter inom gångavstånd. Med mysiga kaféer och restauranger till vackra parker och promenadvägar längs vattnet, finns här något för alla smaker och intressen. Anmäl er till visningen på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren) Endast bokade sällskap.

  • Balkong
  • Hiss
Blåsenbergsvägen 6, Kvicksund, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blåsenbergsvägen 6

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
1 695 000 kr
58 + 7 m²
3 rum
2 465 m² tomt

Vid intresse kontakta mäklaren för privat visning på 070-182 61 04 Förverkliga din dröm på denna stora hörntomt om 2 465 kvm, komunalt vatten och avlopp är inkopplat samt fiber draget till tomtgärns! Bostaden ligger även nära två väldigt populära badplatser, sandbadet samt svinskärsbadet som bara är en promenad på cirka 5 minuter bort. Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Blåsenbergsvägen 3, Kvicksund, Västerås kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Blåsenbergsvägen 3

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
2 495 000 kr
90 + 14 m²
4 rum
1 848 m² tomt

Välkommen till detta fritidshus i idylliska Kvicksund. Omgivet av en naturskön oas med sjöutsikt så bjuder detta hem in till en fridfull och avkopplande miljö. Huset är präglat av dess närhet till vattnet samt har en stor tomt, som ger generösa utrymmen för avkoppling och utomhusaktiviteter. Här kan du njuta av soliga dagar på gräsmattan eller ta dig ner till populära sandabadet för ett svalkande dopp, perfekt för familjemiddagar eller sommarfester. Området tillåter ett generöst bygglov om 300 kvm Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Kolmilavägen 6, Kvicksund, Västerås kommun

Kolmilavägen 6

Villa
Kvicksund, Västerås kommun
4 195 000 kr
131 m²
5 rum
2 086 m² tomt

Välkomna till denna vackert belägna bostad om 130 kvm med tillhörande tomt på hela 2086 kvm. Huset är charmigt utbyggt och renoverat, med ett väl tilltaget vardagsrum samt ett öppet och socialt kök. Här finns plats för hela familjen att skapa nya minnen och njuta av den vackra miljö som Kvicksund erbjuder. Detta är verkligen en bostad som måste upplevas på plats, då bostaden är belägen nära vattnet samt fantastiska grönområden. I närheten av huset så finns även vackra promenadstråk samt Svinskärsbadet och Sandabadet. Kvicksund är en attraktiv villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Här finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring. Anmäl er till en visningstid som passar via mäklarens hemsida. Endast bokade sällskap.

Hästhagsvägen 1, Kvicksund, Eskilstuna kommun

Hästhagsvägen 1

Villa
Kvicksund, Eskilstuna kommun
5 750 000 kr
198 m²
6 rum
2 317 m² tomt

Välkommen till Kvicksund och denna fantastiska fastighet med plats för hela familjen. Huset samt dubbelgarage är byggt 2010 av Smålandsvillan, huset är placerat på höjden med en glimt av Mälaren. Tomten är på hela 2 317 kvm med stora gräsytor samt trevlig altan med swimspa med simdel samt jacuzzi. På gaveln av huset så har vi en stor inglasad del som man kan njuta av året runt med ingång till köket. Huset är fördelat på två plan med plats för två sovrum på övervåningen samt ett stort allrum. Här finner vi också ett badrum med bastu, dusch och WC. På entréplan så finner vi en stor ljus hall med ingång till kök, i anknytning så finns det stora vardagsrummet med utgång till altanen mot södra gaveln. På entréplan så finner vi också ett sovrum samt ett rum som nyttjas som walk in closet, men som kan göras om till sovrum eller hemmakontor. Följer vi korridoren så kommer vi sedan till groventren som ligger i anknyttning till uppfarten på gaveln. Vi välkommnas av en stor och trevlig uppfart som erbjuder stort dubbelgarage på gjuten platta, från garaget så når vi huset genom en charmig grusgång. Del av gemensam brygga finns även ett litet promenadstråk bort, där man kan hyra båtplats om man vill. Kvicksund är en attraktiva villaidyll som ligger vid Mälaren med bad och båtliv. I närheten av bostaden ligger den populära skolan Tegelviken, som har både förskoleklass och årskurs 1-9. Kvicksund erbjuder Sundbyviks golfbana (pay and play). Det finns mataffär, restaurang, pizzeria, café, glassbar, frisör, idrottsplats, gym och padelbana. Kvicksund ligger bra till för pendlare med tåg eller bil till Eskilstuna, Västerås samt Stockholm. Kvicksund är en perfekt plats för barnfamiljen eller ni som vill bo med Mälaren som ständigt närvarande granne. Har finns många härliga promenadstråk i underbara miljöer. Bostadens säljes förbesiktigad med Dolda-fel försäkring.

Svärdsliljegatan 9C, null, Västerås kommun

Svärdsliljegatan 9C

Lägenhet
Västerås kommun
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 560 kr/mån
23 981 kr/m²

Vid intresse kontakta mäklaren för privat visning på 070-182 61 04 Välkommen till denna trevliga lägenhet på grönskande Gideonsberg omgiven av lugna kvarter, belägen ostört på våning 3. Direkt ni kliver över tröskeln så möts ni av en genuin känsla från denna trevliga bostad. En välplanerad lägenhet med stilfulla färgval och gott om förvaring genom stora garderober samt tillhörande förråd. Njut av rymlig balkong, stort sovrum, rymligt kök med matplats, badrum med plats för tvättmaskin och stort vardagsrum med utgång till balkong. Detta är en bostad att njuta av och trivas i. På Gideonsberg bor ni med närhet till mataffärer, restauranger och kommunikation. Behagligt avstånd till city med dess mångfacetterade utbud av butiker och restauranger bara en cykeltur bort. Anmäl er till visningstid som passar under bostaden på vår hemsida (Läs mer hos mäklaren). Obs endast bokade sällskap.

  • Balkong
Björkvägen 4, Kolbäck, Hallstahammars kommun

Björkvägen 4

Tomt
Kolbäck, Hallstahammars kommun
845 000 kr
1 512 m² tomt

Förverkliga din dröm och bygg ditt eget hus i lugna och trivsamma kvarter med Strömsholms kanalen några meter bort! Tomten ligger i bästa solläge (söder och västerläge). Barnvänligt område med flertal barnfamiljer i området samt nära fotbollsplan och pulkabacke. Skolskjuts finns samt bra busskommunikationer med gratis buss till Borgåsund i söder och Virsbo i norr. Flertal förskolor och grundskolor finns i kommunen. Man har också påbörjat bygget av en ljudvall som kommer att sträcka sig hela vägen efter området, som redan nu har börjat givit god effekt. Perfekt pendlingsläge åt Västerås-Stockholm, Köping-Örebro, Eskilstuna och Fagersta. På den stora tomten finns redan ett garage som kan göras om till ett mindre dubbelgarage. Det finns även åvatten framdraget för bevattning. Fiber och Kommunalt VA Fördelarna med att bygga nytt är många, bland annat slipper man fastighetsskatten de första 15 åren och man slipper underhåll och reparationskostnader i många år framåt samt att driftkostnaderna blir låga.

Karlsgatan 27, Centralt, Västerås kommun

Karlsgatan 27

Lägenhet
Centralt, Västerås kommun
2 295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/4
4 370 kr/mån
33 750 kr/m²

Vid intresse kontakta mäklaren för privat visning på 070-182 61 04 Varmt välkommen till Karlsgatan 27 och denna synnerligen tilltalande bostad mitt i city! Ett smakfullt boende som karaktäriseras av ett smakfullt renoverat kök med plats för matgrupp och utgång till mysig balkong, ett rymligt och rogivande sovrum samt ett lättmöblerat vardagsrum där en del idag används som ytterligare ett sovrum. Helkaklat badrum med bland annat tvättmaskin samt en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. Här bor du på attraktiv adress i välskött förening med Västerås Citys stora utbud av restauranger, barer och livsmedelsbutiker endast ett stenkast bort. Inom några minuters promenad når du centralstationen. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
  • Hiss
Gångholmen 1, Gångholmen, Västerås kommun

Gångholmen 1

Villa
Gångholmen, Västerås kommun
1 695 000 kr
83 m²
3 rum
2 588 m² tomt

Vid intresse kontakta mäklaren för privat visning på 070-182 61 04 Välkommen till Gångholmen 9 och denna trevliga villa på trevlig arrendetomt. Bostaden erbjuder ett kök, ett vardagsrum med öppen spis, ett badrum med bl. a. tvättmaskin och torktumlare, ett sovrum samt en matsal som också kan nyttjas som sovrum. Stor och härlig tomt med rogivande vyer. På tomten finns redskapsbod med vedförvaring samt en byggnad med garage, gäststuga och bastu. Ett boende som kan nyttjas året om. Här är bara att flytta in och trivas. Kontakta mäklaren för mer info!

  • Plus

Visar alla 9