Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Linus Meyer

Linus Meyer

Om mig

Jag drivs av nya utmaningar och arbetar alltid efter att presterar på topp. Med hög tillgänglighet, ödmjukhet och ett otroligt driv så arbetar jag tillsammans med kunden för en trygg bostadsaffär och för att nå det bästa resultatet. Mig anlitar du som värdesätter en hårt jobbande mäklare, som alltid finns tillgänglig för dig. Går ni i sälj tankar, har funderingar kring bostadsmarknaden, eller nyfiken på värdet på din bostad? Kontakta mig redan idag så går vi igenom hur jag kan hjälpa dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Narvavägen 42, Vetterstorp, Västerås kommun
  • Sön 19 maj kl 14:15
Narvavägen 42, Vetterstorp, Västerås kommun, bild 2
Narvavägen 42, Vetterstorp, Västerås kommun, bild 3

Narvavägen 42

Lägenhet
Vetterstorp, Västerås kommun
1 995 000 kr
116 m²
5 rum
vån 1/3
5 571 kr/mån
17 198 kr/m²

Välkommen till denna utmärkta bostad på Vetterstorp! - Närhet till förskola, skola, lekpark - Stabil föreningen med god ekonomi - Öppen och genomtänkt planlösning Denna välplanerade femrumslägenhet sträcker sig över imponerande 116 kvadratmeter. Med ljusflödet från tre olika riktningar förstärks den trivsamma atmosfären, särskilt med den inglasade balkongen som fångar morgon- och förmiddagssolen på bästa sätt. Planlösningen är öppen och väl genomtänkt, med ett matrum som kan omvandlas till ytterligare ett sovrum om behov uppstår. Köket och vardagsrummet sammanbinds smidigt av detta mellanrum, medan tre sovrum erbjuder gott om förvaringsutrymme. Köket är luftigt och utrustat med delvis ny utrustning och präglas av en genomtänkt design. Spisen med fläkt är elegant placerad i ett hörn, vilket bidrar till en harmonisk atmosfär. Badrummet är stort, helkaklat och smakfullt utformat, medan det separata wc-rummet ger extra bekvämlighet. Denna bostadsrättsförening, Brf Vetterstorp nr 3, är känd för sin välskötta ekonomi och gedigna erfarenhet av underhåll och förbättringar. Solceller på taket bidrar till minimala elkostnader för de boende. Föreningen erbjuder också en rad bekvämligheter, inklusive ladd stolpar för elbilar, övernattningsrum, motionsrum, tvättstuga och en välskött innergård. Området runt Narvavägen 42 är familjevänligt och fridfullt, med bekvämligheter som busshållplats, förskola, skola, lekpark och pulkabacke inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Balkong
Lövhagsgatan 21, Råby, Västerås kommun

Lövhagsgatan 21

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
745 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 1/3
4 607 kr/mån
11 825 kr/m²

Varmt välkommen till Lövhagsgatan 21 och denna elegant utformade och välbelägna 2,5-rumslägenhet på första våningen! - Stilrent kök - Fräscht badrum - Första våningen - Stabil förening Lägenheten imponerar med sitt stilfulla kök, avkopplande sovrum med tillgång till en härlig inglasad balkong och ett rymligt vardagsrum som rymmer både en bekväm soffhörna och en matsalsdel. Dessutom finns ett modernt badrum komplett med tvättmaskin och bubbelbad, samt ett mindre kontorsrum. Föreningen är välskött och trivsam, med bekvämligheter som relaxavdelning med bubbelpool och bastu, övernattningsrum samt fest- och fritidslokaler. Ytterligare information om föreningen finns tillgänglig på deras officiella hemsida: https://23an.se/ Lägenheten har en utmärkt placering med närhet till alla bekvämligheter. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Lövhagsgatan  59, Råby, Västerås kommun

Lövhagsgatan 59

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
825 000 kr
84 m²
3 rum
vån 3/3
5 935 kr/mån
9 821 kr/m²

Varmt välkommen till Lövhagsgatan 59 och denna välplanerade trerummare om 84 kvm! - Mysig och inglasad balkong - Stort källarförråd - Stabil förening Denna ljusa och rymliga tre rummare är perfekt för den som söker en bekväm bostad. Lägenheten har en öppen planlösning med härligt ljusinsläpp vilket ger ett luftigt och socialt utrymme. Köket är utrustat med moderna vitvaror och har gott om förvaringsmöjligheter. De två sovrummen är rymliga och ljusa. Det större sovrummet har plats för en dubbelsäng och har en stor garderob. Det mindre sovrummet kan användas som gästrum eller som ett arbetsrum. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Det är utrustat med dusch, toalett, handfat och handdukstork. Lägenheten har också en mysig inglasad balkong där man kan njuta av soliga dagar. Det finns också tillgång till en gemensam tvättstuga och ett cykelrum. Läget är utmärkt med närhet till både naturen och stadens puls. Det finns goda kommunikationer i området med bus inom gångavstånd. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Balkong
Kungsfågelgatan 27, Råby, Västerås kommun

Kungsfågelgatan 27

Lägenhet
Råby, Västerås kommun
695 000 kr
51,9 m²
2 rum
vån 3/3
3 685 kr/mån
13 391 kr/m²

Varmt välkommen till Kungsfågelgatan 27 och denna trevliga tvårummare om 51,9 kvm! - Stabil förening - Renoverat badrum - Parkering & bredband ingår i avgiften - Närhet till matbutik, förskola, skola Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med gott om plats för avhängning, ett rymligt och renoverat badrum med tvättmaskin, ett praktiskt kök, ett tilltalande sovrum samt ett socialt vardagsrum med balkong som vetter mot fina grönområden. Lugnt område med mycket grönska runtom och trevliga promenadstråkar. Närhet till bland annat matbutik, förskola, skola och Erikslunds shoppingcenter. Välkommen med din anmälan, vi ses på visning!

  • Balkong

Visar alla 4