Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Anette Eliasson

Anette Eliasson

Om mig

När man jobbar med människor som är i olika situationer gäller det att vara lyhörd och anpassa sitt sätt efter kundens situation. Jag är bra på att lyssna in kunderna och att vara tydlig när jag förklarar olika saker. Min styrka är också att se till helheten i affären och hjälpa kunderna hela vägen med vad som krävs vid varje enskild affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Trädgårdsgatan 15A, Fimmelstången, Västerviks kommun

Stora Trädgårdsgatan 15A

Lägenhet
Fimmelstången, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 125 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 5/5
6 210 kr/mån
13 314 kr/m²

Trevlig lägenhet högst upp i huset med hiss. Fina utsiktsvyer mot söder och väster. Inglasad balkong med infravärme. Två sovrum, vardagsrum, hall och kök med trägolv. Kyl och frys från 2021. Bra förvaring med garderober och rymligt förråd i hallen. Badrum med dusch och ny toppmatad tvättmaskin 2023. Stort förråd i källaren med hiss hela vägen. Tvättstuga på bottenplanet. Övernattningsrum och lokal finns att hyra i Stallet. F n finns ledig p-plats att hyra. Visningar planeras att ske strax efter påsk.

  • Balkong
  • Hiss
Kungsvägen 41, Ankarsrum, Västerviks kommun

Kungsvägen 41

Radhus
Ankarsrum, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
895 000 kr
118 + 6 m²
4 rum
226 m² tomt

Precis intill skogsområdet vid Axgöl ligger detta radhus på 4 rum och kök. Stort vardagsrum som går att göra om till två rum om fler sovrum behövs. På övre planet finns två sovrum, allrum, som också går att avskilja som ett sovrum, klädkammare och badrum. Baksidan, med altan under tak, är insynsskyddad och här finns också ett förråd. På framsidan finns en altan och nytt staket.

Lindögatan 10, Johannesdal, Västerviks kommun

Lindögatan 10

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
500 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 438 kr/mån
9 009 kr/m²

Ljus genomgångslägenhet med bra läge i huset, högst upp. Vardagsrum med parkettgolv och utgång till rymlig balkong i söder. Kök med plats för matbord. Badrum med dusch och ett sovrum. Flera garderober. Låg månadsavgift där det ingår el, fiber m m.

  • Balkong

Visar alla 3