Mäklare Emma Forss

Emma Forss

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Trädgårdsgatan 15D, Fimmelstången, Västerviks kommun

Stora Trädgårdsgatan 15D

Lägenhet
Fimmelstången, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
123 m²
4 rum
8 581 kr/mån
5 650 kr/m²

På Stora Trädgårdsgatan 15D finns det perfekta boendet för dig som vill ha ett rymligt, lättskött och prisvärt boende. Via den egna entrén kommer du in i hallen, en trappa upp möts du av härlig rymd och öppen planlösning mellan vardagsrum och matsal. Vidare tar vi oss till det praktiska arbetsköket med plats för matgrupp. Den övriga ytan utgörs av tre sovrum i bra storlek, badrum och duschrum med tvättmaskin/torktumlare och två förråd. Här bor du i ett lugnt centralt område med närhet till allt man behöver. Föreningen har ett övernattningsrum och en lokal som man får hyra. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Östersjövägen 50B, Karstorp, Västerviks kommun

Östersjövägen 50B

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 2/3
4 335 kr/mån
10 692 kr/m²

Ljus och fin lägenhet med sober färgsättning och nya 3-glasfönster. Bostadens 65 kvm fördelas på hall med plats för klädavhägning, i anslutning till hallen ligger det snyggt renoverade badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp och ingång till klädkammare, vidare tar vi oss till sovrummet som är vältilltaget och målat i en harmonisk kulör. Praktiskt kök med gott om förvaring, plats för matgrupp och utgång till balkong med utsikt över innergården. Populär bostadsrättsföreningen med närhet till skog, natur, motionsspår, förskola, skola, gymnasium och livsmedelsbutik.

  • Balkong
Olvongatan 12, Västralund, Västerviks kommun

Olvongatan 12

Villa
Västralund, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 900 000 kr
145 m²
7 rum
862 m² tomt

I populära Västralund finner ni denna trivsamma 1 1/2-plans villa om 143 kvm som har genomgått stora renoveringar. Övre plan har nya ytskikt och fönster samt renoverat badrum med badkar. På entréplan finner du inbjudande hall, badrum, tvättstuga samt ett sovrum med fräscha ytskikt och vattenburen golvvärme. Köket och de övriga rummen på entréplan är förberedda för golvvärme men kräver då renovering. Här har du möjlighet att planera ditt kök enligt egna önskemål. Planlösningen kan enkelt ändras för att få flera eller färre rum. Fristående garage med fjärrstyrd port och fler förrådsutrymmen. Stor infart med plats för flera bilar som gör livet lite enklare. Trevlig trädgårdstomt med plats för eventuell odling, stenlagd uteplats och inglasad uterum som förlänger sommaren. Här bor du i lugnt område med närhet till skola, förskola, livsmedelsbutik samt gångavstånd till centrum. Närliggande utegym, fotbollsplan, lekplats och härliga stigar i Folkparken gör denna villa perfekt för en aktiv barnfamilj. Välkommen att boka in dig på visning!

Ladustigen 11, Äskestock, Västerviks kommun

Ladustigen 11

Fritidshus
Äskestock, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 995 000 kr
61 m²
4 rum
1 591 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fritidsdröm belägen i Äskestock. Här finner du allt du behöver för att njuta av avkopplande dagar och härliga somrar. En cykeltur på 5-10 min tar er till både bad och båtplats, så du enkelt kan ta dig ut på sjön för sköna bad och fiskeäventyr. Detta fritidshus erbjuder 4 välplanerade rum, varav 3 sovrum och en total yta om 61 kvadratmeter. Tomten är inte bara stor med sina 1591 kvadratmeter, den är också lättskött och ger gott om utrymme för lek och avkoppling. Förutom det huvudsakliga boendet finns två friggebodar med el och värme som ger extra möjligheter för gästboende. Här kan du njuta av naturens lugn samtidigt som du har närhet till badplatser och vackra promenadstråk. Missa inte chansen att förvärva denna pärla på Ladustigen 11. Välkomna att boka in er på visning!

Första västralundsgatan 10, Västralund, Västerviks kommun

Första västralundsgatan 10

Villa
Västralund, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 050 000 kr
86 m²
3 rum
666 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa med en härlig mix av klassiskt och modernt! Belägen centralt i det barnvänliga området västralund i Västervik.  På entréplan finns kök med plats för matgrupp, modernt renoverat badrum/tvättstuga, vardagsrum med vacker fungerande kakelugn som ger en mysig atmosfär. Övreplan bjuder på en mindre möblerbar hall med utgång till den stora balkongen och två sovrum varav det ena har en fint bevarad kakelugn. Tomten erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling. Den delvis inglasade altanen under tak ger möjlighet till härliga utomhusstunder oavsett väderförhållanden. En extra bonus är uthuslängan med förråd och inrett rum, perfekt för den som behöver extra utrymme. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hem.

Visar alla 5