Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Karlsson

Robin Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kanalviksvägen 12, Grantorpet, Västerviks kommun

Kanalviksvägen 12

Villa
Grantorpet, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
6 800 000 kr
135 m²
5 rum
1 290 m² tomt

Välkommen till denna trivsamma villa på Kanalviksvägen 12. Ett smakfullt och omsorgsfullt underhållet hem uppfört 2006 som är beläget i en populär och havsnära miljö. Med sina 135 kvm och fem rum och kök erbjuder detta hus generösa utrymmen för hela familjen att trivas i. Interiören präglas av ljus och rymd, med stora fönster som erbjuder härlig utsikt över vatten och skog. Bostaden ligger på en trevlig och insynsskyddad tomt om 1 290kvm som inbjuder till avkoppling bland plommon, äpple- och körsbärsträd. På tomten finns även carport med förrådsdel samt en friggebod. En brygga med båtplats finns ca 100 meter från dörren, och för golfentusiasten ligger Västerviks golfbana endast ca 200 meter från hemmet. Här bor du även nära Gränsö Slott och dess vackra naturreservat, vilket ger fantastiska möjligheter till naturupplevelser. Med cykelavstånd in till Västerviks centrum kombinerar detta boende det bästa av två världar – närheten till stadens bekvämligheter samtidigt som du kan njuta av den svenska naturen och närheten till havet. Varmt välkommen på visning!

Albert tengers väg 41B, Fimmelstången, Västerviks kommun

Albert tengers väg 41B

Lägenhet
Fimmelstången, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
425 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 405 kr/mån
6 911 kr/m²

Välkommen till Albert Tengers väg 41B och denna trivsamma och rymliga tvåa om hela 61,5 kvm. Bostaden innehåller rymlig hall med goda förvaringsutrymmen, kök och matrum som även går att använda som sovrum, ytterligare ett sovrum finns, vardagsrum med parkett och utgång till balkong samt badrum. Populär förening med bra läge där både värme, vatten, el och bredband ingår i avgiften. Här bor du med närhet till både mataffär, gym och med en kortare promenad når du även Västerviks Centrum som erbjuder allt från shopping restauranger och nöje. Välkommen på visning!

  • Balkong
Vimpelgatan 16, Johannesdal, Västerviks kommun

Vimpelgatan 16

Villa
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 425 000 kr
74 + 74 m²
4 rum
532 m² tomt

På Vimpelgatan 16 i Johannesdal finner du denna trivsamma och fräscha enplansvillan med källare. Bostaden erbjuder hall, rymligt vardagsrum med eldstad, matplats och utgång till altandäck, fullutrustat kök som renoverades 2018, badrum från 2015 samt två sovrum. I källarplanet finns ett allrum, pannrum, hobbyrum och tvättstuga. Vidbyggt garage med vipport och bekväm uppvärmning via fjärrvärme från 2014. Trevlig trädgårdstomt med flera altandäck. Här bor du i ett lugnt villaområde med närhet till mataffär, förskola, skola, idrottsanläggningar och Västerviks Resort. Varmt välkommen på visning!

Kanalviksvägen 24, Grantorpet, Västerviks kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kanalviksvägen 24

Fritidshus
Grantorpet, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
4 700 000 kr
101 + 8 m²
3 rum
882 m² tomt

Möjlighet att förvärva denna pärla med fantastiskt läge vid vattnet. På Kanalviksvägen 24 finner du detta fritidshus med permanent boendestandard, enskilt läge och med fantastisk utsikt över Kanalviken. Huvudbyggnaden är tillbyggd och renoverad 2008 med bland annat nytt tak, nytt kök, badrum och ytskikt. Bostaden innehåller kök, helkaklat badrum med dusch, sovrum samt vardagsrum med eldstad och matplats. På fastigheten finns även ett gästhus med två sovrum, duschrum med separett och en förråd/verkstadsbyggnad. Trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, brygga och gott om plats för planteringar, lek och aktiviteter. Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med havet som närmsta granne och med cykelavstånd till Västerviks centrum. Endast ett stenkast bort finner du även Västerviks golfbana samt Gränsö med dess vackra naturreservat, vandringsleder och badplatser. Ett paradis med fantastiskt läge vid vattnet. Varmt välkommen på visning!

Ringvägen 39, Överum, Västerviks kommun

Ringvägen 39

Villa
Överum, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
850 000 kr
127 + 46 m²
6 rum
1 020 m² tomt

På Ringvägen 39 i Överum finner du denna trivsamma 1,5 - plansvilla med källare. Bostadens entréplan erbjuder hall, kök med plats för matgrupp, vardagsrum med eldstad och utgång till rymlig altan med skärmtak. Vidare finns duschrum samt två sovrum. På övre plan finner du ett stort allrum samt ett sovrum. Källarplan med ett mindre allrum med eldstad och pentry, sovrum, duschrum, tvättstuga samt garage. Trivsam trädgårdstomt som vetter mot skogsparti. Här bor du i ett lugnt och trivsamt villaområde med skog och naturen som närmsta granne. I Överum finns även bra förbindelser, förkola, skola och mataffär. Välkommen att boka in er på visning!

Östersjövägen 38A, Karstorp, Västerviks kommun

Östersjövägen 38A

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
785 000 kr
65 m²
2 rum
vån 3/3
4 335 kr/mån
12 077 kr/m²

Välkommen till Östersjövägen 38A och denna ljusa och fräscha genomgångslägenhet om 2 rum och kök. Bostaden är belägen högst upp i huset i populärt område och välskött förening. De 65 kvadratmeterna fördelas på hall, rymligt kök med plats för matgrupp och utgång till balkong i sydöst-läge. Vidare finns ett vardagsrum med parkettgolv, sovrum, klädkammare och badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här bor du endast ett stenkast från både Västerviks Gymnasium, Campus, livsmedelsbutik, idrottsanläggningar, ishall och gym. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Fridsborgsgatan 27A, Stenhagen, Västerviks kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Fridsborgsgatan 27A, Stenhagen, Västerviks kommun, bild 2
Fridsborgsgatan 27A, Stenhagen, Västerviks kommun, bild 3

Fridsborgsgatan 27A

Villa
Stenhagen, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 600 000 kr
180 + 22 m²
7 rum
466 m² tomt

På Fridsborgsgatan 27A finner du denna rymliga och centrala villa om hela 180 kvm. Ett perfekt boende för barnfamiljen på lugn återvändsgata med närhet till både skola och förskola, eller varför inte ett generationsboende. Bostadens entréplan erbjuder hall, tv-rum och kontor som lätt går att göra om till två sovrum. Badrum, kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum samt ett sovrum med garderober. Övre plan med en inbyggd balkong, sovrum, kök, badrum samt ett allrum. Mindre källardel med tvättstuga och förråd. Trevlig trädgårdstomt med flera planteringar och uteplatser. På tomten finns även ett friliggande garage med flera förrådsutrymmen. Här bor du i ett trivsamt och centralt område med närhet till det mesta. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Hagnäsvägen 11 & 13, Gamleby, Västerviks kommun

Hagnäsvägen 11 & 13

Tomt
Gamleby, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
450 000 kr
1 393 m² tomt

Möjlighet att förvärva två tomter om 753 kvm respektive 640 kvm. Tomterna är belägna på Hagnäsvägen 11 & 13 i ett trivsamt och barnvänligt villaområde i centrala Gamleby. Tomterna säljes i par.

  • Plus
Lavendelvägen 12 & 14, Gamleby, Västerviks kommun

Lavendelvägen 12 & 14

Tomt
Gamleby, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
650 000 kr
1 779 m² tomt

Möjlighet att förvärva två tomter om 1 010 kvm respektive 769 kvm. Tomterna är belägna på Lavendelvägen 12 & 14 i ett trivsamt och barnvänligt villaområde i centrala Gamleby. Tomterna säljes i par.

  • Plus
Stora Trädgårdsgatan 2C, Marieborg, Västerviks kommun

Stora Trädgårdsgatan 2C

Lägenhet
Marieborg, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
950 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 294 kr/mån
16 814 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och centralt belägna genomgångslägenhet om 56,5 kvm. Här bor du endast ett stenkast från Stadsparken och Västervik centrum som erbjuder allt från livsmedelsbutik, shopping, gym och restauranger. Bostaden fördelas på hall med goda förvaringsutrymmen, rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord samt utgång till den inglasade balkongen i västläge. Vidare finns ett sovrum med garderober, kök som är renoverat 2016 samt badrum med tvättmaskin. Välskött och populär förening som erbjuder både hiss och trevlig uteplats med pergola på innergården. Ett trivsamt och välskött boende där det bara är att flytta rakt in. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Markörgatan 36A, Karstorp, Västerviks kommun

Markörgatan 36A

Lägenhet
Karstorp, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
295 000 kr
44,5 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 847 kr/mån
6 629 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma och välplanerade enrummare om 44,5 kvm. Bostaden erbjuder rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter med både garderober och klädkammare. Duschrum med tvättmaskin, vardagsrum med utgång till den rymliga balkongen, kök med plats för mindre matgrupp samt ett förråd/sovrum. Här bor du med närhet till naturen och VO-torpet med motionsspår, gym, mataffär, Västerviks gymnasium, Campus och sportanläggningar. Ett perfekt förstaboende eller för den studerande. Välkommen på visning!

  • Balkong
Fågelsångsvägen 27, Loftahammar, Västerviks kommun

Fågelsångsvägen 27

Villa
Loftahammar, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 350 000 kr
130 + 26 m²
5 rum
1 060 m² tomt

Välkomna till Fågelsångsvägen 27 och denna välplanerade 1-plans villa i sutteräng som antingen nyttjas som permanentbostad eller fritidsboende. Entréplan består av hall, sovrum, förråd, hobbyrum, tvättstuga och badrum. Övreplan rymmer matrum och vardagsrum i öppen planlösning, kök, badrum och två sovrum. Från matsalen tar du dig till balkongen där du avnjuter kvällssol och från vardagsrummet når du altanen på baksidan av huset som är fri från insyn och skogen att beskåda. Det föreligger ett visst renoveringsbehov, därav finns möjligheter att skapa ett hem efter dina egna önskemål. Här bor du i ett lugnt område i centrala Loftahammar med gångavstånd till både ICA-butiken, restaurang och badplats.

Abborrgränd 1D, Skogshaga, Västerviks kommun

Abborrgränd 1D

Radhus
Skogshaga, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 175 000 kr
113 m²
4 rum
188 m² tomt

På Abborrgränd 1D finner du detta trivsamma radhus i två plan. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till skola, förskola och naturen med motionsspår. Med en kortare promenad når du Ljunghedens handelscentrum. Bostadens entréplan erbjuder hall, WC, sovrum, vardagsrum samt kök med matplats och utgång till den inglasade altanen. Övre plan innehåller allrum som lätt går att dela av och få till två sovrum, badrum med tvättstuga som är renoverat 2015, klädkammare samt ett sovrum. Trevlig trädgårdstomt med gräsmatta och planteringar på baksidan av huset. Här finns också redskapsbod/förråd. Garage i länga samt parkeringsplats ingår. Välkommen på visning!

Björnsholm Harg, Björnsholm, Västerviks kommun

Björnsholm Harg

Villa
Björnsholm, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
495 000 kr
100 m²
4 rum
900 m² tomt

Trivsam 1,5-plansvilla i Björnsholm med lättskött trädgårdstomt och närhet till skog och natur. På tomten finns en friggebod och ett uthus där man har bedrivit loppis. I uthuset finns även pannrum med vedpanna. Bostadsbyggnaden erbjuder kök, med plats för matgrupp, vardagsrum, gästtoalett samt tvättstuga med dusch. Övre plan med toalett, och två sovrum varav ett med egen klädkammare. Lättillgängligt läge med goda pendlingsmöjligheter och närhet till både havet och naturen. Med en bilresa på ca 10 minuter når du även Gamleby centrum. Varmt välkommen på visning!

Björklundsgatan 5E, Fimmelstången, Västerviks kommun

Björklundsgatan 5E

Lägenhet
Fimmelstången, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
325 000 kr
24,2 m²
1 rum
vån 3/3
1 476 kr/mån
13 430 kr/m²

Välkommen till Björklundsgatan 5E och denna ljusa och fräscha enrummare. Här bor du i ett populärt område med låg månadsavgift och med närhet till mataffär, gym, skola och förskola. Till Västerviks centrum har du ca 1 km. Bostaden innehåller hall med pentry, WC/duschrum samt allrum med plats för både soffgrupp och säng. Förråd och tvättstuga i entréplan. Ett perfekt förstaboende, övernattningslägenhet eller för den studerande. Välkommen på visning!

Visar alla 15