Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Robin Karlsson

Robin Karlsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lövbergagatan 11, Västralund, Västerviks kommun

Lövbergagatan 11

Villa
Västralund, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
2 275 000 kr
121 m²
5 rum
686 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna trivsamma 1,5-plansvilla i populära Västralund. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skog och natur samt gångavstånd till Västerviks centrum. Bostadens entréplan erbjuder kök, badrum, två sovrum samt rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till stor altan med skärmtak. Vidbyggt garage med el-port och verkstadsdel där du även finner tvättstuga och flera förrådsutrymmen. I det övre planet finns ett allrum med braskamin, WC samt ett sovrum. Bekväm uppvärmning via bergvärme som installerades 2019. Trivsam och insynsskyddad trädgårdstomt med planteringar som gränsar mot skogsparti. Välkommen på visning!

Jättegatan 52C, Ludvigsdal, Västerviks kommun

Jättegatan 52C

Radhus
Ludvigsdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 275 000 kr
72,8 m²
3 rum
vån 1/1
4 283 kr/mån
17 514 kr/m²

På Jättegatan 52C finner du detta trivsamma och fräscha bostadsrätts-radhus i ett plan. Bostadens 73 kvadratmeter fördelas på hall, rymligt kök med skafferi och plats för matgrupp, helkaklat badrum, vardagsrum med utgång till den inglasade altanen i sydväst-läge. Vidare finns en klädkammare samt två sovrum. Trevlig mindre trädgårdstomt på fram- och baksidan med altandäck och gräsmatta. Här bor du i ett lugnt område och en välskött förening med närhet till både skola, förskola, naturen och med en kortare promenad når du Västerviks Resort. Välkommen på visning!

  • Uteplats
Furuvägen 11B, Gamleby, Västerviks kommun

Furuvägen 11B

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
1 200 000 kr
107 + 46 m²
5 rum
1 314 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 20-tals villa i centrala Gamleby. En välplanerad 1 ½ plans villa med källare belägen i populärt villaområde med gångavstånd till både Gamleby centrum, station och skola. Bostadens entréplan erbjuder vardagsrum med eldstad, matplats med eldstad och öppen planlösning in mot det rymliga köket samt badrum. Övre plan med WC samt tre sovrum varav två med egen klädkammare. I källarplanet finner du flera förrådsutrymmen samt tvättstuga med groventré. Stor och lummig trädgårdstomt med flera fruktträd och gott om plats för lek och aktiviteter. Ett trivsamt och välskött boende med bra läge i Gamleby. Varmt välkommen på visning!

Björklundsgatan 5D, Peru, Västerviks kommun

Björklundsgatan 5D

Lägenhet
Peru, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
695 000 kr
60,7 m²
2 rum
vån 2/3
3 465 kr/mån
11 450 kr/m²

På Björklundsgatan 5D finner du denna trivsamma och välplanerade tvårummare om 60 kvm. Bostaden erbjuder rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter med både garderober, klädkammare och ett mindre förråd. Sovrum med utgång till balkong mot innergården. Kök som är renoverat 2011 med plats för mindre matgrupp, badrum samt vardagsrum. Här bor du i en välskött förening och med närhet till både gym, livsmedelsbutik, skola och med gångavstånd till Västerviks centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Johannesbergsvägen 29, Johannesdal, Västerviks kommun

Johannesbergsvägen 29

Lägenhet
Johannesdal, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
350 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/3
2 471 kr/mån
8 974 kr/m²

På Johannesbergsvägen 29 finner du denna fräscha och trivsamma enrummare belägen på andra våningen. Bostadens 39 kvadratmeter fördelas på hall med klinker och goda förvaringsutrymmen, badrum med tvättmaskin, rymligt kök med plats för matgrupp samt vardagsrum med utgång till balkong med många soltimmar. Välskött bostadsrättsförening där allt ingår i månadsavgiften så som värme, vatten, el och bredband/tv. Här bor du i ett trivsamt område med goda kommunikationer och med närhet till både mataffär, skolor och idrottsanläggningar. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
Åsgatan 23, Gamleby, Västerviks kommun

Åsgatan 23

Villa
Gamleby, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
895 000 kr
110 + 55 m²
4 rum
1 120 m² tomt

Välkommen till Åsgatan 23 och denna trevliga och högt belägna 1½-plansvilla med källare i centrala Gamleby. Bostadens entréplan erbjuder rymligt kök med plats för matgrupp , två sovrum samt ett härligt inglasat uterum från 2012 med golvvärme och braskamin där du kan njuta året om. Övre plan med duschrum samt två sovrum med klädkammare varav ett med utgång till stor balkong med härlig utsikt över Gamlebyviken. Källarplan med flera förrådsutrymmen. Bekväm uppvärmning via fjärrvärme, 2018 bytte man taket och 2019 installerade man solceller med solcellsbatteri. Trevlig trädgårdstomt med flera planteringar och fruktträd. Varmt välkommen på visning!

Lavstigen 13, Didrikslund, Västerviks kommun

Lavstigen 13

Villa
Didrikslund, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
5 900 000 kr
229 + 54 m²
8 rum
1 038 m² tomt

Välkommen till Lavstigen 13 och denna trevliga tvåplansvilla om hela 229 kvadratmeter uppförd 2016. Bostaden är belägen i slutet av en lugn återvändsgata med skog och natur som närmsta granne. Entréplanet erbjuder rymlig hall med gästtoalett, gästrum/kontor, fullutrustat kök från Marbodal med matplats och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till altandäck. Vidare finns ett sovrum med egen klädkammare och badrum samt tvättstuga med groventré. Övre plan med allrum där det är öppet till nock och utgång till rymlig balkong med eftermiddags/kvällssol. Här finns ytterligare fyra sovrum med egen klädkammare, en gemensam stor klädkammare samt ett helkaklat badrum med badkar. Uppvärmning via frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan. Fristående garage med förrådsutrymmen och el-port. Trevlig trädgårdstomt med bra solläge och många möjligheter som gränsar mot skogsparti. Här bor du i ett trivsamt och barnvänligt område endast ett stenkast från grundskola, förskola och mataffär. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Björnsholm Harg, Björnsholm, Västerviks kommun

Björnsholm Harg

Villa
Björnsholm, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
495 000 kr
100 m²
4 rum
900 m² tomt

Trivsam 1,5-plansvilla i Björnsholm med lättskött trädgårdstomt och närhet till skog och natur. På tomten finns en friggebod och ett uthus där man har bedrivit loppis. I uthuset finns även pannrum med vedpanna. Bostadsbyggnaden erbjuder kök, med plats för matgrupp, vardagsrum, gästtoalett samt tvättstuga med dusch. Övre plan med toalett, och två sovrum varav ett med egen klädkammare. Lättillgängligt läge med goda pendlingsmöjligheter och närhet till både havet och naturen. Med en bilresa på ca 10 minuter når du även Gamleby centrum. Varmt välkommen på visning!

Björklundsgatan 5E, Fimmelstången, Västerviks kommun

Björklundsgatan 5E

Lägenhet
Fimmelstången, Västerviks kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Västervik
325 000 kr
24,2 m²
1 rum
vån 3/3
1 476 kr/mån
13 430 kr/m²

Välkommen till Björklundsgatan 5E och denna ljusa och fräscha enrummare. Här bor du i ett populärt område med låg månadsavgift och med närhet till mataffär, gym, skola och förskola. Till Västerviks centrum har du ca 1 km. Bostaden innehåller hall med pentry, WC/duschrum samt allrum med plats för både soffgrupp och säng. Förråd och tvättstuga i entréplan. Ett perfekt förstaboende, övernattningslägenhet eller för den studerande. Välkommen på visning!

Visar alla 9