Le Grand Propriété

Le Grand Propriété

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lasätter 1, Södermanland, Nyköpings kommun
  • Tor 18 apr

Lasätter 1

Gård/Skog
Södermanland, Nyköpings kommun
Le Grand Propriété
28 000 000 kr
238 m²
6 rum
43,8 ha tomt

En högklassig hästgård och ridanläggning med ridhus och 2 st ridbanor. Gården omfattar ca 44 ha och har ett genomtänkt hästkoncept i utomordentligt skick på strategiskt läge i landet. Här kan du driva en professionell hästverksamhet där varje steg i den dagliga hanteringen är genomtänkt på detaljnivå. Idag finns 9 hästboxar invändigt (förberett med möjlighet att bygga ut till fler) plus 11 uteboxar. Det finns 2 st ridbanor, en om 20 m * 60 m med fibersand och bevattning underifrån & en om 30 m * 60 m med underlag av sand. Ridhuset har tävlingsnivå med fibersand med bevattning underifrån, dimbar belysning, kompositsarg och smidig hinderförvaring. Ridhusbyggnaden har vackra limträbalkar, bergvärme, lounge, kök godkänt för servering, badrum och gästwc samt 2 rum för personal eller uthyrning. Ridhuset har även showroom/förvaring, garage/verkstad och 2 laddplatser för elbil. Gården har även en skrittmaskin. Allt är utformat så att verksamheten kan skötas både smidigt, trevligt och tryggt samtidigt som du kan bo helt privat och ostört på gården. Gården ligger med ett högt läge i de vackra, lugna miljöerna utanför anrika Nyköping. Det finns även en konferensbyggnad med samlingssal, övernattningsbäddar, omklädningsrum med duschar och bastu samt gårdskontor och produktionslokaler för gårdens fläderdryck. Här finns ca 1,1 ha fläderodling med tillverkning av fläderdryck till restauranger. Konferensbyggnaden utgör en utmärkt möjlighet för ditt företag att hyra och driva gården. Mangårdsbyggnad om ca 238 kvm med pool, ljuvliga vyer och syd-/västläge. Utmärkta kommunikationer med asfalterad väg fram till gården och lagom avstånd till E4 för att ta dig till tävlingar både i landet och på kontinenten. På gården finns en stor solcellsanläggning om ca 300 kvm och byggnaderna värms huvudsakligen av bergvärme. Läget i landet ger också ett bra upptagningsområde för den verksamhet du vill driva på gården. Här finns alla möjligheter från träningar och tävlingar till stallplatser, bröllop, konferenser och övernattningar för olika sällskap. Ridhus och ridbana ligger strategiskt belägna med egen parkering nedanför gårdscentrum. Utöver mangårdsbyggnaden finns ytterligare två bostadshus i flyglarna. Egen skog att njuta av men även för upplevelser i en verksamhet på gården. Det är även nära skärgården i Östersjön. Gården lever upp till Säker hästverksamhet.

  • Plus
Sörmlandsgatan 20, Flens gamla villakvarter, Flens kommun
Sörmlandsgatan 20, Flens gamla villakvarter, Flens kommun, bild 2
Sörmlandsgatan 20, Flens gamla villakvarter, Flens kommun, bild 3

Sörmlandsgatan 20

Villa
Flens gamla villakvarter, Flens kommun
Le Grand Propriété
1 895 000 kr
144 m²
6 rum
666 m² tomt

Ett vackert hus med trevlig arkitektur från tidigt 1900-tal. Representativ adress i Flens gamla villakvarter. Huset är mycket välskött där de nuvarande ägarna utfört flera insatser såsom bl.a. byte av fasadpanel -19, ny takbeläggning -12 samt installation av luft/luftvärmepump. Laddbox för elbil finns i garaget. Huset har ljus och social planlösning där varje våning har öppna ytor. Här finns möjlighet att ha upp till totalt 5-6 sovrum i villa & gästhus vilket gör huset perfekt för dig med en stor familj eller för vänner på besök. Bostaden omges av en idyllisk, tidsenlig trädgård med möjlighet till både odlingar och kanske ett växthus. Från Sörmlandsgatan 20 har du endast några minuters promenad ner till tågstationen med ca 1 timme till Stockholms central. I dessa vackra villakvarter har du även kort promenad till Flens utbud av t.ex. restauranger, matbutiker, apotek, café och annan handel. Det är även bara någon minuts promenad till Stenhammarskolan, Prins Wilhelmsgymnasiet och idrottsplatsen Hammarvallen med bl.a. idrott, bowling och simhall. Du når även lätt naturen med promenadleder längs sjön Orrhammaren eller elljusspåret vid Hammarvallen. Populära Orrhammarbadet är en annan pärla på promenad eller cykelavstånd.

  • Premium
Etapp 3 - Nylunds väg 2, Sörfjärden Strängnäs, Strängnäs kommun

Etapp 3 - Nylunds väg 2

Tomt
Sörfjärden Strängnäs, Strängnäs kommun
Le Grand Propriété
995 000 kr
1 317 m² tomt

Nu släpps de sista villatomterna - med kampanjpris - i etapp 3 som är den sista etappen i området. 10 st tomter till salu, 2 st är sålda. Tomterna i etapp 3 har högt läge och bra utsikt mot vattnet i Sörfjärden. Ett nytt detaljplanerat, kommunalt område. Här växer en ny, trygg stadsdel fram och en ny förskola om ca 5-6 avdelningar planeras att byggas med planerat färdigställande år 2025. 23 av totalt 33 tomter i området är redan sålda, nu släpps de sista fina tomterna i etapp 3 som får väg färdigställd under Q2 2024. Till dessa tomter finns ett finansieringserbjudande från Nordea i Strängnäs som kan hjälpa dig som köpare att få ett bra byggnadskreditiv till en bra ränta under byggperioden samt en rådgivare som redan känner till tomterna och området. Du väljer själv vilken husleverantör du vill anlita. Men för etapp 3 kan Hjältevadshus leverera flera fina erbjudanden vid köp av deras hus såsom att solceller ingår och att erbjuda 6 månaders leveranstid från avrop till inflytt. Bygg exempelvis Hjältevadshuset Spira med möjlighet till 6-7 rok för 4 291 300 kr inkl tomt, anslutningar etc (oinredd övervåning). Erbjudandet gäller endast i försäljningen av de tomterna i etapp 3 vilket gör detta till en bra helhetslösning med tomt, banklån och hus. Perfekt för såväl familjeliv som tillflyktsort intill Mälaren. Mycket generös byggrätt. Bra cykel-, bil- och bussmöjligheter till Strängnäs tågstation med ca 50 min till Stockholm C. Närhet till E20-påfart och Södertälje/Stockholm samt Eskilstuna. Härad är en idyllisk ort som erbjuder ett aktivt liv. Här omkring finns stall, militärmuseum, crossbana, fotbollsplan, badplats m.m. Du sparar in 15 år fri fastighetsskatt med ett nybyggt hus och säkrar en låg driftskostnad. Du som köpare väljer såklart själv vilken husleverantör & bank du vill ta hjälp av men Hjältevadshus & Nordea är samarbetspartners i etapp 3. Se mer om erbjudandena och prislista för tomterna under Dokument och länkar här i annonsen.

Nyby herrgård - Zetheliusvägen 3, Herrgårdsparken vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun
Nyby herrgård - Zetheliusvägen 3, Herrgårdsparken vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Nyby herrgård - Zetheliusvägen 3, Herrgårdsparken vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Nyby herrgård - Zetheliusvägen 3

Villa
Herrgårdsparken vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
14 950 000 kr
995 m²
22 rum
6 735 m² tomt

Nyby Herrgård är en mycket representativ bruksherrgård med anor från tidigt 1800-tal uppförd av brukspatron Adolf Zethelius. Herrgården är i mycket fint skick och har tagits väl hand om genom åren med stor respekt för stil och atmosfär vilket gör detta till ett alldeles eget herrgårdsresidens vid ån. Egen parkträdgård och helt privat läge vid vägens ände. Vacker representationsvåning med flera salonger. Här finns exempelvis 4 salonger i fil mot parken och vattnet nedanför. Herrgården har en utsökt interiör med allt från vägg- och takmålningar till stuckaturer, väggspeglar och hela 12 eldstäder (varav 8 utsmyckade kakelugnar). Herrgården omfattar en yta om ca 995 kvm som är fördelad på 22 rum och kök samt en suterrängvåning. Här finns även 11 sovrum varav 7 är en-suite. I suterrängplan med utsikt ner mot ån ligger bland annat en inbjudande vinkällare. Därutöver tillkommer ett vindsplan med bl.a. biljardrum, mötesrum och en bastu med relaxavdelning. En lång allé leder fram till herrgården. På gårdsplanen finns en vacker murad fontän och belysta högväxta träd tillsammans med ett berg i bakgrunden. I parken finns även en fristående förrådsbyggnad med snickarglädje och en yta om ca 95 kvm per plan. På Nyby herrgård är du helt privat i en mytomspunnen herrgård som inte tidigare varit ute på öppna marknaden. Fastigheten ägdes under många år av Saab Bofors som använde herrgården för representation. Herrgården ägs idag en lokal entreprenör som har fortsatt i liknande anda med gäst- & konferensverksamhet. Men för herrgården finns stora möjligheter. Här kan du bedriva verksamhet och även bo eller varför inte köpa med företaget som mötesplats och för egna konferenser och utbildningar. Fastigheten överlåtes genom bolagsöverlåtelse. Ta chansen att flytta in i en herrgård värd namnet och på en verkligt trivsam plats med representativa salar i en klass helt för sig. Här har du nära till viktiga omgivande städer som bl.a. Västerås och Örebro men även bra vägar till Stockholm endast ca 1,5 timmes restid. Möjlighet finns även att köpa till den gamla vaktmästarbostad om cirka 200 kvm som ligger strax nedanför herrgården, även den längs vattnet. Det är en vacker, putsad fastighet med stora härliga rum och ett bra skick. Vaktmästarbostaden ingår inte i priset man kan köpas till och har egen infart från Nybyvägen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Nybyvägen 2C, Vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun
Nybyvägen 2C, Vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Nybyvägen 2C, Vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Nybyvägen 2C

Villa
Vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
6 495 000 kr
191 m²
5 rum
808 m² tomt

Representativ putsad villa från ca 1830 med strandtomt i ån. Tack vare arkitekturen har huset många, höga fönster med vattnet i ån utanför. Huset ligger i ett soligt syd-/västläge och har en uteplats med glasräcke och utespabad precis vid å-kanten. Här bor du helt privat vid vattnet och naturen uppe på berget bakom tomten. Huset ligger sist vid vägens ände och har en lättskött trädgård. Invändigt har huset härligt ljusinsläpp, högt i tak, vackra detaljer som speglade dörrar, plankgolv och snickerier. Huset är i ett fint skick med ett modernt kök i lantlig stil. Två helkaklade badrum, ett per våning. Det stora badrummet på övre plan har vit marmor, stor dusch med glasvägg och ett badkar med utsikt över vattnet nedanför. Rummen är rymliga och härliga i denna pampiga bostad. Huset värms av bergvärme och hela tomten inramas av staket eller plank. Huset är en del av historiearvet efter Nyby bruk och uppfördes av silversmed & brukspatron Adolf Zethelius. Läget är strategiskt med bra vägar & endast ca 1,5 timme till Stockholm. I Torshälla finns allt från populära skolor till butiker & restauranger. I Eskilstuna finns tågstation med ca 1 timme till Stockholm och dit går stadsbussar. Strax norr om fastigheten ligger Mälaren med bl.a. badplatser & golfbana.

  • Premium
Jasminvägen 1B, Mellösa, Flens kommun
Jasminvägen 1B, Mellösa, Flens kommun, bild 2
Jasminvägen 1B, Mellösa, Flens kommun, bild 3

Jasminvägen 1B

Fritidshus
Mellösa, Flens kommun
Le Grand Propriété
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
4 686 kr/mån

Ett modernt enplansboende med sjöutsikt, härlig södersol och egen liten trädgård. Lättskött parhus i bostadsrättsform med egen tomt på första parkett vid Mellösasjön. Badbrygga endast ca 200 m bort. Bostaden är en komplett permanentbostad men passar även utmärkt som helg- & fritidsbostad. Här kan du bo i ett nybyggt, smidigt enplansboende vid vattnet till ett bra pris. Optimalt designad för att njuta av den vackra sjöutsikten och solen med 6 st stora glaspartier som går från golv och upp varav två stycken glasdörrar till altanen. Den egna tomten runt om bostaden är full av möjligheter att skapa en vacker trädgård. Huset har stora sociala ytor med sammanhängande kök och vardagsrum med högt i tak, upp till 2,70 m. Bostaden skulle kunna göras om till en 4:a om man skulle önska det. Idag har bostaden två sovrum och sammanhängande kök och vardagsrum. Sovrummen ligger lugnt belägna mot baksidan och det ena har en egen glasdörr mot baksidan. Badrummet i bostaden ligger smart placerat i mitten av lägenheten, mellan de två sovrummen. Ett smakfullt inrett, helkaklat badrum med stor dusch och takdusch bakom en glasvägg, egen kombinerad tvätt- & torkmaskin och även här golvvärme. I köket finns diskmaskin. Förvaring finns det gott om i detta hem tack vare generöst med garderober men även ett externt eget förråd vid altanen utanför. Vattenburen golvvärme i hela huset med egen värmepump. Det här är boendet för dig som vill flytta in i ett modernt, lättskött enplansparhus med egen tomt och njuta av sjö och natur precis utanför. Här finns grannar samtidig som du bor avskilt med hörntomt. En parkeringsplats tillhör vid grusgången fram till entrén. Till parhuset hör egen tomt med bostadsrätt. Kort promenad till busshållplats. Hasselbacken ligger med utmärkt läge i pittoreska Mellösa som är rikt på historia och vackra miljöer samtidigt som det ligger endast minuter från Flen med buss, cykel eller bil. I Flen finns all service som exempelvis matbutiker, restauranger, tågstation med ca 60 min till Stockholm, skolor m.m. Även med bil ett perfekt avstånd till Stockholm med bra vägar och ca 1,5 timmes restid.

  • Premium
  • Uteplats
Kriebsensgatan 16A, Unikt townhouse mitt i city, Eskilstuna kommun
Kriebsensgatan 16A, Unikt townhouse mitt i city, Eskilstuna kommun, bild 2
Kriebsensgatan 16A, Unikt townhouse mitt i city, Eskilstuna kommun, bild 3

Kriebsensgatan 16A

Villa
Unikt townhouse mitt i city, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
8 975 000 kr
363 + 250 m²
7 rum
523 m² tomt

Ett exklusivt tillfälle att förvärva ett säreget townhouse, anno 1929, som aldrig tidigare har varit ute på marknaden. Här kan du bo helt privat, tyst och lugnt mitt i city. Förutom generös boyta har du här en egen trädgård med parkering och hel källare. Detta är en dröm för dig som letar ett boende helt i sitt eget slag. Fastigheten har stora möjligheter med sina totalt ca 600 kvm yta fördelade på ca 360 kvm boarea & ca 250 kvm källarplan. Byggnaden har totalt 4 st entréer och ytterligare 3 entréer till källarplan, vilket ger goda möjligheter att inreda t.ex. en gästlägenhet eller företagslokal. Den vackra byggnaden är ritad av stadsarkitekt Frej Klemming, som verkade i Eskilstuna år 1927-1938, och uppfördes ursprungligen för Tempelriddareordens verksamhet. Många intressanta detaljer finns bevarade, och huset är en skatt för den historieintresserade. Innergården inramas av ett falurött staket och utgör ett härligt rum mitt i staden. Här finns genomtänkt växtlighet och stor uteplats. Det finns plats för parkering av bilar & du har utsikt över grönskande parkmark. Huset gränsar mot lugna Kriebsensgatan som är en återvändsgata/gågata och Smedjegatan som är en cykel- & bilgata. Fastigheten är i ett bra skick. Fjärrvärme. Endast 1-2 minuters promenad till tågstationen med ca 1 timme till Stockholm Central.

  • Premium
  • Energieffektiv
Södra Vinön 725, Vinön Örebro, Örebro kommun

Södra Vinön 725

Tomt
Vinön Örebro, Örebro kommun
Le Grand Propriété
995 000 kr
1,3 ha tomt

Strandnära, stor fastighet med färdigt förhandsbesked på populära Vinön, Hjälmarens pärla. Endast ca 2 timmar från Stockholm till färjeläget. Här finns fina möjligheter att skapa ett drömboende med blivande servitut som ger fastigheten tillgång ned till Hjälmarens glittrande vatten för bad och rekreation. En stor fastighet med möjlighet att bygga sitt eget drömboende nära vattnet i Hjälmaren. Privat läge med åkrar och naturen som granne. Vinön är en aktiv ö mitt i Hjälmaren med bland annat värdshus, vandrarhem och café. Verksamheterna på ön arrangerar mycket aktiviteter på ön som till exempel konserter och räkaftnar. Läs gärna mer om Vinön och dess aktiviteter och information på Vinöns hemsida. Tomtgränser, detaljer och det positiva förhandsbeskedet från kommunen att bygga hus och garage på tomten finns läsbara under "Dokument och länkar" här i annonsen. Tanken i förhandsbeskedet är egen lösning för vatten och avlopp inom den stora tomten. Kommunalt VA har diskuterats fram till Vinön men är inte klart ännu.

  • Plus
Novembervägen 5, Brogetorp, Flens kommun

Novembervägen 5

Tomt
Brogetorp, Flens kommun
Le Grand Propriété
236 000 kr
901 m² tomt

På populära Brogetorp finns nu 15 st (varav 3 st redan sålda) detaljplanerade tomter till salu. Trevligt, skyddat läge längst upp i området mot naturen. Endast ca 350 m naturskön promenad till bad i fina Taljasjön med sitt klara vatten. Spara in 15 års fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Bygg förslagsvis enplanshuset Älvsbyhus Eva för totalpris ca 3 354 000 kr inkl tomt och anslutningsavgifter. Du väljer dock själv vilken husleverantör du vill ta hjälp av för dessa tomter. Kommunalt VA finns att ansluta sig till, se länk till Sörmlands vatten för pris. Se de 3 st olika detaljplanerna för byggrätt. Huvudsakligen gäller 1-plans eller 1,5-planshus med max byggarea om 200 kvm varav (på vissa tomter) max 50 kvm uthus. Brogetorp är ett familjevänligt område med förskola och lekparker, allt omgivet av natur och sjö. I Flen finns all service som exempelvis skola till och med gymnasiet, matbutiker, restauranger, tågstation med ca 60 min till Stockholm, skolor m.m. Även med bil ett perfekt avstånd till Stockholm med bra vägar och ca 1,5 timmes restid. Även nära till pittoreska Malmköping som har exempelvis Europaskolan med mellan- och högstadie. Flens kommun har ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser genom alla kommunens olika orter som alla samspelar med varandra. Därtill ett mycket vackert landskap med en mosaik av sjöar, ängar och natur.

Malmgatan, Nybble, Flens kommun

Malmgatan

Tomt
Nybble, Flens kommun
Le Grand Propriété
375 000 kr
787 m² tomt

3 st nya tomter till salu i Nybble. Ett detaljplanerat och kommunalt område där du själv får forma ditt hem! Tomterna ligger högst upp vid vägens ände på Malmgatan och är omgivna av skog och natur. Det är även nära till sjö och bad. Detta är det perfekta området för familjeliv med endast 3 minuters bilfärd till Stenhammarskolan och tågstationen. Ett centralt, populärt villaområde med högt läge och fin kontakt med naturen. Det finns många fördelar med att bygga nytt. Här får man möjligheten att själv anpassa sitt hem utefter sina behov och önskemål men det finns även ekonomiska fördelar med ett nybyggt hus. Det är t.ex låga driftskostnader i och med att nya hus har en lägre energiförbrukning, nybyggda hus är dessutom underhållsfritt i många år. Du sparar både tid och pengar. Spara in 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. På tomterna kan byggas antingen 1-planshus och då är byggarean max 220 kvm eller även tomter som medger upp till 2-planshus och då är byggarean max 200 kvm. Flen är en idyllisk ort som erbjuder ett aktivt liv med nära in till centrum eller njut av Flens många sevärdigheter som Hedenlunda slott, Turebergsgrottan eller Thuleparken.

Ektorpsvägen, Hälleforsnäs Flen, Flens kommun

Ektorpsvägen

Tomt
Hälleforsnäs Flen, Flens kommun
Le Grand Propriété
160 000 kr
916 m² tomt

Nu finns det 14 detaljplanerade tomter i den historiska bruksorten Hälleforsnäs i området Rosenholm. Tomterna är detaljplanerade med stor byggrätt, se detaljplanen i annonsen. Här finns den perfekta blandningen mellan natur och närhet till vardaglig service så som mataffär och tågstation. Från Hälleforsnäs tar du dig till Stockholm med en tågresa på ungefär 1,5 timme. Närmare ligger Eskilstuna som du når på ungefär 20 minuter eller Katrineholm på ungefär 25 minuter. Pendlingstiden med bil till Stockholm är ungefär 1,4 timme. Spara in 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Du väljer själv vilken husleverantör du vill ta hjälp av. I Hälleforsnäs finns daglig service så som matbutik, restauranger, bibliotek, låg- & mellanstadieskola m.m. Hälleforsnäs är en gammal bruksort med en gedigen historia. Idag hittar man en rad företag i bruksområdet, bla den populära restaurangen Axellent & lokala ostproducenten Jurss mejeri. Här finns även Kolhusteatern som har sedan 1996 producerat musikaler.

Hult Bredhem, Ärla Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Hult Bredhem

Tomt
Ärla Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
695 000 kr
3 161 m² tomt

Här får du möjlighet att planera och bygga ditt drömhus på en stor tomt om ca 3 161 kvm som omges av härlig natur. Utsikt över fält och vackra skogar med ett ostört läge. Idag står det blandskog på tomten som förslagsvis kan avverkas eller t.ex. göras till ved. Fastigheten är relativt plan blandat med delvist kuperade partier. Du väljer själv vilket hus du vill bygga och vilken husleverantör du vill ta hjälp av. Kostnader för bl.a. enskilt VA och elanslutning tillkommer. Här bor man i en lantlig och lugn miljö men har samtidigt nära till service. Ca 5 min till Ärla som erbjuder en trevlig badplats och även Coop, pizzeria, förskola, skola åk F-6, friidrottsklubb, fotbollskull, stall m.m. Från tomten är det ca 300m till busshållsplats som tar dig mot Ärla/Eskilstuna. Ca 10 min till Eklångens badplats som har både brygga och sandstrand. Byggrätt enligt bygglovsansökan till kommunen. Spara 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Endast ca 1 timme till Stockholm. Fiber planeras i området.

Skjutbanevägen 8, Malmköping, Flens kommun

Skjutbanevägen 8

Tomt
Malmköping, Flens kommun
Le Grand Propriété
259 000 kr
950 m² tomt

Detaljplanerade tomter finns just nu till salu i pittoreska Malmköping med fantastisk närhet till naturen. Fasta priser. Enligt detaljplanen har Gitarren 1 byggrätt om 220 kvm och Mandolinen 1 byggrätt om 200 kvm byggarea. För samtliga tomter gäller 1-plan. Spara in 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Malmköping erbjuder ett brett urval av aktiviteter. Här finns skidanläggning, en populär camping med badplats och restaurang, fotbollsplaner och sporthall. Bra utbud av utbildning med Malmaskolan som har förskola till mellanstadie och Europaskolan som har mellan- och högstadie. Till Flen som bland annat har tågstation är det endast ca 10 min. Det går även bussar till Eskilstuna, Nyköping, Strängnäs och Flen. Till Eskilstuna är det ca 30 min med bil. Ca 35 min med bil till Strängnäs. Ca 40 min med bil till Nyköping. Du väljer själv vilken husleverantör du vill ta hjälp av.

Östmarksvägen 8, Hälleforsnäs Flen, Flens kommun

Östmarksvägen 8

Tomt
Hälleforsnäs Flen, Flens kommun
Le Grand Propriété
150 000 kr
1 420 m² tomt

2 tomter sålda, 3 detaljplanerade tomter finns just nu kvar i den historiska bruksorten Hälleforsnäs. Fasta priser. Bygg exempelvis Älvsbyhus Lasse (3-4 rok) från totalpris ca 2 600 000 kr inkl. tomt och anslutningar. Se produktionskalkyl här i annonsen. Tomterna är detaljplanerade med stor byggrätt om max 200 kvm i byggarea i 1-plan eller 1,5-plan. Härlig natur med närhet till tågstation, badplats, service och idrottsplats. 3 min till tågstation som går exempelvis till Eskilstuna C på 20 min eller Katrineholm C på 25 min. Spara in 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Du väljer själv vilken husleverantör du vill ta hjälp av. I Hälleforsnäs finns daglig service så som matbutik, restauranger, bibliotek, låg- & mellanstadieskola m.m. Hälleforsnäs är en gammal bruksort med en gedigen historia. Idag hittar man en rad företag i bruksområdet, bla den populära restaurangen Axellent & lokala ostproducenten Jurss mejeri. Här finns även Kolhusteatern som har sedan 1996 producerat musikaler.

Visar alla 14