Le Grand Propriété

Le Grand Propriété

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sockenvägen 25, Mellösa i Södermanland, Flens kommun
 • Sön 10 dec
Sockenvägen 25, Mellösa i Södermanland, Flens kommun, bild 2
Sockenvägen 25, Mellösa i Södermanland, Flens kommun, bild 3

Sockenvägen 25

Villa
Mellösa i Södermanland, Flens kommun
Le Grand Propriété
3 995 000 kr
310 + 54 m²
12 rum
3 633 m² tomt

Stor och pampig fastighet från ca 1922 med en gammeldags fruktträdgård som omger huset. Ett representativt boende där det finns generöst med 20-talsdetaljer i ett utmärkt skick. En insynsskyddad och stor tomt om 3 633 kvm. Äntligen ett vackert hus med fler än 5 sovrum – detta hus har nämligen upp till 7 sovrum, stora sociala ytor och högt i tak. Det finns även möjlighet att skapa en separat lägenhet med egen entré om ca 50 kvm i suterrängplanet – perfekt som antingen uthyrning eller generationsboende. Munblåsta originalfönster i fint skick är bevarade. Det finns laddbox för elbil. Huset ligger på ett perfekt läge i Södermanland i pittoreska och historierika Mellösa som ligger naturskönt med promenadstigar genom vidsträckt natur. Närhet till inbjudande sjö med bad-, båt och fiskemöjligheter. Här finns allt från pampiga sekelskiftesvillor till anrika Harpsund, böljande åkrar och gamla Mellösa kyrkby som ses från tomten. Rakt över gatan finns en 24 SJU butik med självservice. Endast 10 min till Flen som har tågstation, service och shopping. Drygt 1 timme med bil och tåg till Stockholm.

 • Premium
Tiggeby Södergård, Gillberga i Södermanland, Eskilstuna kommun
 • Ons 6 dec
Tiggeby Södergård, Gillberga i Södermanland, Eskilstuna kommun, bild 2
Tiggeby Södergård, Gillberga i Södermanland, Eskilstuna kommun, bild 3

Tiggeby Södergård

Gård/Skog
Gillberga i Södermanland, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
27 500 000 kr
185 m²
5 rum
131,8 ha tomt

Tiggeby Södergård är en enastående egendom om ca 132 hektar med ca 1,5 km strandlinje i Närsjöfjärden. Gården ligger vid vägens ände med ett privat läge omgivet av de egna markerna. Mangårdsbyggnaden har bl.a. inglasat uterum, pool och utsikt över egna marker och sjöutsikt i söderläge. Gården har en trevlig fördelning mellan bl.a. skog om ca 92 ha och jord om ca 24,5 ha där den välskötta skogen huvudsakligen ligger samlad i gårdens norra del. Perfekt för såväl jaktupplevelser som framgångsrikt skogsbruk. Här finns även eftertraktad åkermark för djurhållning eller växtodling. Utöver åkermarken tillkommer ca 3,5 ha betesmark. Nere vid strand och båtplats står en sjöbod. Här fanns tidigare en lång brygga ut vars stolpar finns kvar. Historiskt har det på gården bedrivits både fiske nere vid stranden och man har tagit upp is om vintrarna. Gårdscentrumet är väl genomtänkt och passar flera olika typer av verksamheter. Här finns gott om grusade uppställningsplatser för maskiner/långtradare/maskintrailers, två rejäla verkstäder för stora maskiner där den ena värms upp med bergvärme, gårdskontor, gästlägenhet, maskinhall/möjligt ridhus etc. Vill du inte driva egen verksamhet på gården finns det fina möjligheter att hyra ut till olika typer av företagare eller andra hyresgäster med goda hyresintäkter. Gården har även en god ekonomi i form av låg driftskostnad tack vare bergvärmeanläggningar & den stora solcellsanläggningen om hela 50 kw på maskinhallen/möjliga ridhuset. Det finns en ridbana med måtten 25*50 som bl.a. har ekstolpar, sjöutsikt, sjövatten till bevattning och förberett för el. Gården ligger strategiskt belägen i det naturliga stråket för Eskilstuna att växa i västlig riktning vilket gör gården till en framtidsinvestering. Här finns flera naturliga tomtlägen som hamnar i utkanten av marken, väl avskilt från gårdscentrum och utan att påverka varken gårdslivet med jakt, skog eller jordbruk nämnvärt. Tiggeby Södergård är framförallt en ljuvlig, privat sörmlandsegendom med såväl vackra arealer som strandlinje i Närsjöfjärden och ett strategiskt läge med bra vägar & drygt en timme till Stockholm. Närsjöfjärden leder dig vidare ut på Hjälmaren.

 • Premium
Sysslomansvägen 12, Strängnäs Näsbyholm, Strängnäs kommun
Sysslomansvägen 12, Strängnäs Näsbyholm, Strängnäs kommun, bild 2
Sysslomansvägen 12, Strängnäs Näsbyholm, Strängnäs kommun, bild 3

Sysslomansvägen 12

Tomt
Strängnäs Näsbyholm, Strängnäs kommun
Le Grand Propriété
1 495 000 kr
981 m² tomt

En av de bästa tomterna i slutsålda etapp 1 är nu till salu. En plan hörntomt längst in på återvändsgata som omges av natur och Sörfjärden i Mälaren. Detta är ett nytt detaljplanerat, kommunalt område. Här växer en ny, trygg stadsdel fram och en förskola om ca 5-6 avdelningar planeras att byggas med planerat färdigställande år 2025. Perfekt för såväl familjeliv som tillflyktsort intill Mälaren. Mycket generös byggrätt. Bra cykel-, bil- och bussmöjligheter till Strängnäs tågstation med ca 50 min till Stockholm C. Närhet till E20-påfart och Södertälje/Stockholm samt Eskilstuna. Härad är en idyllisk ort som erbjuder ett aktivt liv. Här omkring finns stall, militärmuseum, crossbana, fotbollsplan, badplats m.m. Du sparar in 15 års fri fastighetsskatt med ett nybyggt hus och säkrar en låg driftskostnad.

 • Premium
Vingsleör säteri, Södermanland, Eskilstuna kommun
Vingsleör säteri, Södermanland, Eskilstuna kommun, bild 2
Vingsleör säteri, Södermanland, Eskilstuna kommun, bild 3

Vingsleör säteri

Gård/Skog
Södermanland, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
22 500 000 kr
578 + 93 m²
13 rum
5,9 ha tomt

Vingsleör säteri. Ett mycket vackert och välskött herrgårdsresidens med perfekt läge i Södermanland. Representativ herrgård med vackra salar i fil, bevarade 1700-tals-väggmålningar, 7 eldstäder varav 5 kakelugnar, stuckaturer & snickerier. Herrgården ligger på höjden inbäddad i grönska med vidsträckt utsikt över de böljande marker som en gång utgjorde sjön Apalsjön. I syd/väst ligger en terrass med pool och spabad samt en påkostad markis med belysning. Gården omfattar idag ca 6 ha mark och utgör ett välfungerande företag med 3 uthyrda permanentbostäder som genererar en hyresintäkt om ca 400 000 kr/år. Bostadshusen är även de i ett utmärkt skick. Utöver bostäderna på denna gård finns även ett stort magasin med utrymme för företagande, butik, möten eller annan tänkbar verksamhet. Här finns även gamla stallet, ett lusthus, ett orangeri och ett 3-bilsgarage med automatiska portar. Det finns även möjlighet att inreda en 5:e bostad på västra flygelns övre plan där det tidigare varit bostad. På gården har många stora investeringar gjorts i modern tid som exempelvis nya tak, nyputsad fasad, renoverade fönster, ny värmecentral med bergvärme, modernt kök & flertalet nya badrum. Herrgården har totalt 7 st renoverade badrum/wc. Fiber indraget. Strategiskt läge i landet med endast ca 1,5 timme bra vägar till Stockholm. Tänkbar möjlighet att köpa till ytterligare mark kan finnas.

 • Premium
Nyby herrgård - Zetheliusvägen 3, Herrgårdsparken vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun
Nyby herrgård - Zetheliusvägen 3, Herrgårdsparken vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Nyby herrgård - Zetheliusvägen 3, Herrgårdsparken vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Nyby herrgård - Zetheliusvägen 3

Villa
Herrgårdsparken vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
15 900 000 kr
995 m²
22 rum
6 735 m² tomt

Nyby Herrgård är en mycket representativ bruksherrgård med anor från tidigt 1800-tal uppförd av brukspatron Adolf Zethelius. Herrgården är i mycket fint skick och har tagits väl hand om genom åren med stor respekt för stil och atmosfär vilket gör detta till ett alldeles eget herrgårdsresidens vid ån. Egen parkträdgård och helt privat läge vid vägens ände. Vacker representationsvåning med flera salonger. Här finns exempelvis 4 salonger i fil mot parken och vattnet nedanför. Herrgården har en utsökt interiör med allt från vägg- och takmålningar till stuckaturer, väggspeglar och hela 12 eldstäder (varav 8 utsmyckade kakelugnar). Herrgården omfattar en yta om ca 995 kvm som är fördelad på 22 rum och kök samt en suterrängvåning. Här finns även 11 sovrum varav 7 är en-suite. I suterrängplan med utsikt ner mot ån ligger bland annat en inbjudande vinkällare. Därutöver tillkommer ett vindsplan med bl.a. biljardrum, mötesrum och en bastu med relaxavdelning. En lång allé leder fram till herrgården. På gårdsplanen finns en vacker murad fontän och belysta högväxta träd tillsammans med ett berg i bakgrunden. I parken finns även en fristående förrådsbyggnad med snickarglädje och en yta om ca 95 kvm per plan. På Nyby herrgård är du helt privat i en mytomspunnen herrgård som inte tidigare varit ute på öppna marknaden. Fastigheten ägdes under många år av Saab Bofors som använde herrgården för representation. Herrgården ägs idag en lokal entreprenör som har fortsatt i liknande anda med gäst- & konferensverksamhet. Men för herrgården finns stora möjligheter. Här kan du bedriva verksamhet och även bo eller varför inte köpa med företaget som mötesplats och för egna konferenser och utbildningar. Fastigheten överlåtes genom bolagsöverlåtelse och kan ej köpas av fysisk person. Ta chansen att flytta in i en herrgård värd namnet och på en verkligt trivsam plats med representativa salar i en klass helt för sig. Här har du nära till viktiga omgivande städer som bl.a. Västerås och Örebro men även bra vägar till Stockholm endast ca 1,5 timmes restid. Möjlighet finns även att köpa till den gamla vaktmästarbostad om cirka 200 kvm som ligger strax nedanför herrgården, även den längs vattnet. Det är en vacker, putsad fastighet med stora härliga rum och ett bra skick. Vaktmästarbostaden ingår inte i priset man kan köpas till och har egen infart från Nybyvägen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Nybyvägen 2C, Vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun
Nybyvägen 2C, Vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 2
Nybyvägen 2C, Vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun, bild 3

Nybyvägen 2C

Villa
Vid ån i Torshälla, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
6 900 000 kr
191 m²
5 rum
808 m² tomt

Representativ putsad villa från ca 1830 med strandtomt i ån. Tack vare arkitekturen har huset många, höga fönster med vattnet i ån utanför. Huset ligger i ett soligt syd-/västläge och har en uteplats med glasräcke och utespabad precis vid å-kanten. Här bor du helt privat vid vattnet och naturen uppe på berget bakom tomten. Huset ligger sist vid vägens ände och har en lättskött trädgård. Invändigt har huset härligt ljusinsläpp, högt i tak, vackra detaljer som speglade dörrar, plankgolv och snickerier. Huset är i ett fint skick med ett modernt kök i lantlig stil. Två helkaklade badrum, ett per våning. Det stora badrummet på övre plan har vit marmor, stor dusch med glasvägg och ett badkar med utsikt över vattnet nedanför. Rummen är rymliga och härliga i denna pampiga bostad. Huset värms av bergvärme och hela tomten inramas av staket eller plank. Huset är en del av historiearvet efter Nyby bruk och uppfördes av silversmed & brukspatron Adolf Zethelius. Läget är strategiskt med bra vägar & endast ca 1,5 timme till Stockholm. I Torshälla finns allt från populära skolor till butiker & restauranger. I Eskilstuna finns tågstation med ca 1 timme till Stockholm och dit går stadsbussar. Strax norr om fastigheten ligger Mälaren med bl.a. badplatser & golfbana.

 • Premium
Jasminvägen 1B, Mellösa, Flens kommun
Jasminvägen 1B, Mellösa, Flens kommun, bild 2
Jasminvägen 1B, Mellösa, Flens kommun, bild 3

Jasminvägen 1B

Radhus
Mellösa, Flens kommun
Le Grand Propriété
1 695 000 kr
65 m²
3 rum
4 686 kr/mån
26 077 kr/m²

Ett snyggt designat enplansparhus i bostadsrättsform med egen tomt på första parkett vid Mellösasjön. Sjöutsikt och härlig södersol. Badbrygga endast ca 200 m bort. Bostaden är en komplett permanentbostad men passar även utmärkt som helg- & fritidsbostad. Optimalt designad för att njuta av den vackra sjöutsikten och solen med 6 st stora glaspartier som går från golv och upp varav två stycken glasdörrar till altanen. Den egna tomten runt om bostaden är full av möjligheter att skapa en vacker trädgård. Huset har stora sociala ytor med sammanhängande kök och vardagsrum med högt i tak, upp till 2,70 m. Bostaden skulle kunna göras om till en 4:a om man skulle önska det. Idag har bostaden två sovrum och sammanhängande kök och vardagsrum. Sovrummen ligger lugnt belägna mot baksidan och det ena har en egen glasdörr mot baksidan. Badrummet i bostaden ligger smart placerat i mitten av lägenheten, mellan de två sovrummen. Ett smakfullt inrett, helkaklat badrum med stor dusch och takdusch bakom en glasvägg, egen kombinerad tvätt- & torkmaskin och även här golvvärme. I köket finns diskmaskin. Förvaring finns det gott om i detta hem tack vare generöst med garderober men även ett externt eget förråd vid altanen utanför. Vattenburen golvvärme i hela huset med egen värmepump. Det här är boendet för dig som vill flytta in i ett modernt, lättskött enplansparhus med egen tomt och njuta av sjö och natur precis utanför. En parkeringsplats tillhör vid grusgången fram till entrén. Till parhuset hör egen tomt med bostadsrätt. Hasselbacken ligger med utmärkt läge i pittoreska Mellösa som är rikt på historia och vackra miljöer samtidigt som det ligger endast minuter från Flen med buss, cykel eller bil. I Flen finns all service som exempelvis matbutiker, restauranger, tågstation med ca 60 min till Stockholm, skolor m.m. Även med bil ett perfekt avstånd till Stockholm med bra vägar och ca 1,5 timmes restid.

 • Premium
 • Uteplats
Kriebsensgatan 16A, Unikt townhouse mitt i city, Eskilstuna kommun
Kriebsensgatan 16A, Unikt townhouse mitt i city, Eskilstuna kommun, bild 2
Kriebsensgatan 16A, Unikt townhouse mitt i city, Eskilstuna kommun, bild 3

Kriebsensgatan 16A

Villa
Unikt townhouse mitt i city, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
8 975 000 kr
363 + 250 m²
7 rum
523 m² tomt

Ett exklusivt tillfälle att förvärva ett säreget townhouse, anno 1929, som aldrig tidigare har varit ute på marknaden. Här kan du bo helt privat, tyst och lugnt mitt i city. Förutom generös boyta har du här en egen trädgård med parkering och hel källare. Detta är en dröm för dig som letar ett boende helt i sitt eget slag. Fastigheten har stora möjligheter med sina totalt ca 600 kvm yta fördelade på ca 360 kvm boarea & ca 250 kvm källarplan. Byggnaden har totalt 4 st entréer och ytterligare 3 entréer till källarplan, vilket ger goda möjligheter att inreda t.ex. en gästlägenhet eller företagslokal. Den vackra byggnaden är ritad av stadsarkitekt Frej Klemming, som verkade i Eskilstuna år 1927-1938, och uppfördes ursprungligen för Tempelriddareordens verksamhet. Många intressanta detaljer finns bevarade, och huset är en skatt för den historieintresserade. Innergården inramas av ett falurött staket och utgör ett härligt rum mitt i staden. Här finns genomtänkt växtlighet och stor uteplats. Det finns plats för parkering av bilar & du har utsikt över grönskande parkmark. Huset gränsar mot lugna Kriebsensgatan som är en återvändsgata/gågata och Smedjegatan som är en cykel- & bilgata. Fastigheten är i ett bra skick. Fjärrvärme. Endast 1-2 minuters promenad till tågstationen med ca 1 timme till Stockholm Central.

 • Premium
Etapp 2 - Borgportsvägen 21, Sörfjärden Strängnäs, Strängnäs kommun
Etapp 2 - Borgportsvägen 21, Sörfjärden Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 2
Etapp 2 - Borgportsvägen 21, Sörfjärden Strängnäs, Strängnäs kommun, bild 3

Etapp 2 - Borgportsvägen 21

Tomt
Sörfjärden Strängnäs, Strängnäs kommun
Le Grand Propriété
1 150 000 kr
1 037 m² tomt

3 av 4 tomter redan sålda i etapp 2. Här ingår kommunalt VA! Till dessa tomter finns även ett finansieringserbjudande från Nordea i Strängnäs som kan hjälpa dig som köpare att få ett bra byggnadskreditiv till en bra ränta under byggperioden samt en rådgivare som redan känner till tomterna och området. För etapp 2 kan även Hjältevadshus leverera både flera fantastiskt fina erbjudanden vid köp av deras hus såsom att solceller ingår och att lova 8 månaders leveranstid på hus till dessa tomter. Bygg exempelvis Hjältevadshuset Glänta (4 rok) för 4 155 100kr inkl tomt, anslutningar etc. Erbjudandena gäller endast i försäljningen av de 4 st tomterna i etapp 2 vilket gör detta till en bra helhetslösning med tomt, banklån och hus. Tomterna har ett högt och fritt läge med utsikt mot vattnet i Sörfjärden i Mälaren. Ett nytt detaljplanerat, kommunalt område. Här växer en ny, trygg stadsdel fram och en ny förskola om ca 5-6 avdelningar planeras att byggas med planerat färdigställande år 2025. Etapp 1 är redan slutsåld (19 st tomter) och 1 tomt kvar i etapp 2. Perfekt för såväl familjeliv som tillflyktsort intill Mälaren. Mycket generös byggrätt. Bra cykel-, bil- och bussmöjligheter till Strängnäs tågstation med ca 50 min till Stockholm C. Närhet till E20-påfart och Södertälje/Stockholm samt Eskilstuna. Härad är en idyllisk ort som erbjuder ett aktivt liv. Här omkring finns stall, militärmuseum, crossbana, fotbollsplan, badplats m.m. Du sparar in 15 år fri fastighetsskatt med ett nybyggt hus och säkrar en låg driftskostnad. Du som köpare väljer såklart själv vilken husleverantör & bank du vill ta hjälp av men Hjältevadshus & Nordea är samarbetspartners i etapp 2. Se mer om erbjudandena och prislista för tomterna under Dokument och länkar här i annonsen.

 • Premium
Ostravägen 47, Ostra, Eskilstuna kommun
Ostravägen 47, Ostra, Eskilstuna kommun, bild 2
Ostravägen 47, Ostra, Eskilstuna kommun, bild 3

Ostravägen 47

Villa
Ostra, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
4 490 000 kr
171 + 241 m²
5.5 rum
2 172 m² tomt

Härliga Lindesberg utgör en av de ursprungliga gårdarna vid Mälaren i Ostra/Sundbyholm. Här får du en vackert genomarbetad villa med pool på en upphöjd solig terrass med hela ca 170 kvm marksten och inramning av häckar. Detta i perfekt kombination med gamla äppelträd, stora ytor gräsmatta och gårdsbebyggelse i form av en lada, ett magasin/garage och ett uthus perfekt för bastu eller t.ex. som blivande gästvilla. Poolområdet och husets framsida har ett trevligt läge med soliga dagar och härlig kvällssol. Vid köksingången finns en altan med morgonsol. Huset har luft/vattenvärmepump med vattenburen golvvärme i entréplanet. I huset finns även en braskamin med trevlig placering mellan kök och vardagsrum. Den här fastigheten är perfekt för olika inriktningar som t.ex. odling, förvaring, garage/verkstad, butik etc. Kort avstånd till Mälaren med kort kö till båtplats. Även nära till Sundbyholm som erbjuder allt från slott till bad, gästhamn med restaurang och travbana. Kort promenad till busshållplats och i närheten finns bland annat idylliska Vallby skola.

 • Premium
Hornssund 3, Hornssund / Borgåsund i Mälaren, Västerås kommun
Hornssund 3, Hornssund / Borgåsund i Mälaren, Västerås kommun, bild 2
Hornssund 3, Hornssund / Borgåsund i Mälaren, Västerås kommun, bild 3

Hornssund 3

Villa
Hornssund / Borgåsund i Mälaren, Västerås kommun
Le Grand Propriété
14 995 000 kr
300 m²
10 rum
6 215 m² tomt

Exceptionellt påkostad strandtomt i perfekt syd/västläge med en ordentlig hamnkaj spontad av skeppsplåt för riktigt stora båtar i Borgåsund/Hornssund i Mälaren. Här strålar kvällssolen in till och med solnedgången. Huset är i ett otroligt fint skick med två flygeltillbyggnader och en glasveranda mot vattnet. Framför huset ligger en overflowpool inramad av en gjuten terrass med bland annat utespabad och grillplats. Från poolterrassen leder en belyst gångväg ner till kajen som även den är belyst och har stora ytor. Invid kajen finns en inbjudande sandstrand för bad framför bastubyggnaden. På fastigheten finns två gästbostäder - dels ett gästhus med indraget VA och egen altan, dels en gästlägenhet ovanpå garaget om ca 77 kvm. Huvudbyggnaden är totalt ca 300 kvm och i ett oklanderligt skick med bl.a. ny el, nya stammar, nya fönster, tak, värme - som ett nybyggt hus med charmiga och fina detaljer. Hela tomten är inramad av staket, perfekt för t.ex. barn och husdjur. Nybyggd garagebyggnad om ca 108 kvm i ett plan med 3 st automatiska portar och solceller på taket. Vid uppfarten sitter en eldriven grind och fastigheten har ett avancerat övervaknings- & larmsystem. På tomten finns även en hundgård med uppvärmt hus, en fristående förrådsbyggnad och en lyxig lekstuga med altan runt hela huset samt en inbyggd sandlåda. Uppfarten rymmer allt från bilar till båtar eller andra maskiner. Rejäl bergvärmeanläggning & godkänt avlopp. Fastigheten utgör den gamla Vågmästarbostaden och har anor från 1800-talet. Det här är strandtomt av rang där du kan bo med ordentlig båt hemma och med alla kvaliteter som en strandtomt i Mälaren ska ha - allt på bästa läge. Lagom avstånd till såväl Stockholm som Västerås, Eskilstuna och Örebro. Strömsholms slott med ridanläggning ligger i direkt närhet. Se lista med urval av genomförda renoveringar under Dokument & länkar.

 • Premium
Södra Vinön 725, Vinön Örebro, Örebro kommun

Södra Vinön 725

Tomt
Vinön Örebro, Örebro kommun
Le Grand Propriété
995 000 kr
1,3 ha tomt

Strandnära stor fastighet på populära Vinön, Hjälmarens pärla, endast 2,5 timme till färjeläget från Stockholm. Vidsträckta möjligheter att skapa ett drömboende med blivande servitut som ger fastigheten tillgång ned till Hjälmarens glittrande blå vatten. En stor fastighet som öppnar upp dörrarna för vilken typ av bostad som kan byggas. Privat läge med åkrar och naturens sköna som grannar åt flera av fastighetens riktningar. Belägen på mycket populära Vinön, också kallad Hjälmarens pärla. En mycket aktiv ö mitt i Hjälmaren med bland annat värdshus, vandrarhem och café. Verksamheterna på ön arrangerar mycket aktiviteter på ön som till exempel konserter och räkaftnar. Läs gärna mer om Vinön och dess aktiviteter och information på Vinöns hemsida under fliken "Dokument och länkar". Tomtgränser och detaljer finns i förrättningskartan och förrättningsbeslutet i annonsen.

 • Plus
Björkvägen 9, Mellösa i Södermanland, Flens kommun
 • Budgivning pågår

Björkvägen 9

Villa
Mellösa i Södermanland, Flens kommun
Le Grand Propriété
1 595 000 kr
146 + 38 m²
6 rum
1 040 m² tomt

I Mellösa finns nu detta påkostade suterränghus med mycket stora sociala ytor på båda våningar, putsad öppen spis med insatskamin och två altaner samt en terrass. Påkostade genomförda renoveringar och förbättringar så som bland annat installation av bergvärme, ny dränering och indragning av fiber. Perfekt utförande om fyra sovrum, stor tvättstuga och en tomt som bjuder in till lek och aktivitet. Finns även ett garage som öppnar dörren till flera möjligheter, bland annat om behov finns för hobbyrum av större storlek. Moderna faciliteter då bostaden genomgått smakfulla förbättringar som bland annat mycket stilrena och moderna badrum och kök. Goda pendlingsmöjligheter finns från Flen tågstation där du tar dig till Stockholm på en timme. Till Flen tar du dig med bil på ca 9 minuter med bil och under kvarten med buss. Den lantliga Kyrkskolan i Mellösa bedriver verksamheter i förskoleklass, åk 1- 6 samt fritidshem/fritidsklubb. Förskolan Tomtebo tar emot barn från 1-5 år. I Flen finns Stenhammarskolan (F-9) och Kulturskolan (åk F-9). I Malmköping finns friskolan Europaskolan (åk 4-9) och Malmaskolan (åk F-6). För gymnasieelever finns Prins Wilhelm-gymnasiet med ett uppskattat lärlingsprogram.

 • Plus
Novembervägen 5, Brogetorp, Flens kommun

Novembervägen 5

Tomt
Brogetorp, Flens kommun
Le Grand Propriété
236 000 kr
901 m² tomt

På populära Brogetorp finns nu 15 st (varav 3 st redan sålda) detaljplanerade tomter till salu. Trevligt, skyddat läge längst upp i området mot naturen. Endast ca 350 m naturskön promenad till bad i fina Taljasjön med sitt klara vatten. Spara in 15 års fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Bygg förslagsvis enplanshuset Älvsbyhus Eva för totalpris ca 3 354 000 kr inkl tomt och anslutningsavgifter. Du väljer dock själv vilken husleverantör du vill ta hjälp av för dessa tomter. Kommunalt VA finns att ansluta sig till, se länk till Sörmlands vatten för pris. Se de 3 st olika detaljplanerna för byggrätt. Huvudsakligen gäller 1-plans eller 1,5-planshus med max byggarea om 200 kvm varav (på vissa tomter) max 50 kvm uthus. Brogetorp är ett familjevänligt område med förskola och lekparker, allt omgivet av natur och sjö. I Flen finns all service som exempelvis skola till och med gymnasiet, matbutiker, restauranger, tågstation med ca 60 min till Stockholm, skolor m.m. Även med bil ett perfekt avstånd till Stockholm med bra vägar och ca 1,5 timmes restid. Även nära till pittoreska Malmköping som har exempelvis Europaskolan med mellan- och högstadie. Flens kommun har ett rikt utbud av aktiviteter och upplevelser genom alla kommunens olika orter som alla samspelar med varandra. Därtill ett mycket vackert landskap med en mosaik av sjöar, ängar och natur.

Högst upp på Malmgatan, Nybble, Flens kommun

Högst upp på Malmgatan

Tomt
Nybble, Flens kommun
Le Grand Propriété
375 000 kr
787 m² tomt

3 st nya tomter till salu i Nybble. Ett detaljplanerat och kommunalt område där du själv får forma ditt hem! Tomterna ligger högst upp vid vägens ände på Malmgatan och är omgivna av skog och natur. Det är även nära till sjö och bad. Detta är det perfekta området för familjeliv med endast 3 minuters bilfärd till Stenhammarskolan och tågstationen. Ett centralt, populärt villaområde med högt läge och fin kontakt med naturen. Det finns många fördelar med att bygga nytt. Här får man möjligheten att själv anpassa sitt hem utefter sina behov och önskemål men det finns även ekonomiska fördelar med ett nybyggt hus. Det är t.ex låga driftskostnader i och med att nya hus har en lägre energiförbrukning, nybyggda hus är dessutom underhållsfritt i många år. Du sparar både tid och pengar. Spara in 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. På tomterna kan byggas antingen 1-planshus och då är byggarean max 220 kvm eller även tomter som medger upp till 2-planshus och då är byggarean max 200 kvm. Flen är en idyllisk ort som erbjuder ett aktivt liv med nära in till centrum eller njut av Flens många sevärdigheter som Hedenlunda slott, Turebergsgrottan eller Thuleparken.

Ektorpsvägen, Hälleforsnäs Flen, Flens kommun

Ektorpsvägen

Tomt
Hälleforsnäs Flen, Flens kommun
Le Grand Propriété
160 000 kr
916 m² tomt

Nu finns det 14 detaljplanerade tomter i den historiska bruksorten Hälleforsnäs i området Rosenholm. Tomterna är detaljplanerade med stor byggrätt, se detaljplanen i annonsen. Här finns den perfekta blandningen mellan natur och närhet till vardaglig service så som mataffär och tågstation. Från Hälleforsnäs tar du dig till Stockholm med en tågresa på ungefär 1,5 timme. Närmare ligger Eskilstuna som du når på ungefär 20 minuter eller Katrineholm på ungefär 25 minuter. Pendlingstiden med bil till Stockholm är ungefär 1,4 timme. Spara in 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Du väljer själv vilken husleverantör du vill ta hjälp av. I Hälleforsnäs finns daglig service så som matbutik, restauranger, bibliotek, låg- & mellanstadieskola m.m. Hälleforsnäs är en gammal bruksort med en gedigen historia. Idag hittar man en rad företag i bruksområdet, bla den populära restaurangen Axellent & lokala ostproducenten Jurss mejeri. Här finns även Kolhusteatern som har sedan 1996 producerat musikaler.

Hult Bredhem, Ärla Eskilstuna, Eskilstuna kommun

Hult Bredhem

Tomt
Ärla Eskilstuna, Eskilstuna kommun
Le Grand Propriété
695 000 kr
3 161 m² tomt

Här får du möjlighet att planera och bygga ditt drömhus på en stor tomt om ca 3 161 kvm som omges av härlig natur. Utsikt över fält och vackra skogar med ett ostört läge. Idag står det blandskog på tomten som förslagsvis kan avverkas eller t.ex. göras till ved. Fastigheten är relativt plan blandat med delvist kuperade partier. Du väljer själv vilket hus du vill bygga och vilken husleverantör du vill ta hjälp av. Kostnader för bl.a. enskilt VA och elanslutning tillkommer. Här bor man i en lantlig och lugn miljö men har samtidigt nära till service. Ca 5 min till Ärla som erbjuder en trevlig badplats och även Coop, pizzeria, förskola, skola åk F-6, friidrottsklubb, fotbollskull, stall m.m. Från tomten är det ca 300m till busshållsplats som tar dig mot Ärla/Eskilstuna. Ca 10 min till Eklångens badplats som har både brygga och sandstrand. Byggrätt enligt bygglovsansökan till kommunen. Spara 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Endast ca 1 timme till Stockholm. Fiber planeras i området.

Skjutbanevägen 8, Malmköping, Flens kommun

Skjutbanevägen 8

Tomt
Malmköping, Flens kommun
Le Grand Propriété
259 000 kr
950 m² tomt

Detaljplanerade tomter finns just nu till salu i pittoreska Malmköping med fantastisk närhet till naturen. Fasta priser. Enligt detaljplanen har Gitarren 1 byggrätt om 220 kvm och Mandolinen 1 byggrätt om 200 kvm byggarea. För samtliga tomter gäller 1-plan. Spara in 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Malmköping erbjuder ett brett urval av aktiviteter. Här finns skidanläggning, en populär camping med badplats och restaurang, fotbollsplaner och sporthall. Bra utbud av utbildning med Malmaskolan som har förskola till mellanstadie och Europaskolan som har mellan- och högstadie. Till Flen som bland annat har tågstation är det endast ca 10 min. Det går även bussar till Eskilstuna, Nyköping, Strängnäs och Flen. Till Eskilstuna är det ca 30 min med bil. Ca 35 min med bil till Strängnäs. Ca 40 min med bil till Nyköping. Du väljer själv vilken husleverantör du vill ta hjälp av.

Östmarksvägen 8, Hälleforsnäs Flen, Flens kommun

Östmarksvägen 8

Tomt
Hälleforsnäs Flen, Flens kommun
Le Grand Propriété
150 000 kr
1 420 m² tomt

2 tomter sålda, 3 detaljplanerade tomter finns just nu kvar i den historiska bruksorten Hälleforsnäs. Fasta priser. Bygg exempelvis Älvsbyhus Lasse (3-4 rok) från totalpris ca 2 600 000 kr inkl. tomt och anslutningar. Se produktionskalkyl här i annonsen. Tomterna är detaljplanerade med stor byggrätt om max 200 kvm i byggarea i 1-plan eller 1,5-plan. Härlig natur med närhet till tågstation, badplats, service och idrottsplats. 3 min till tågstation som går exempelvis till Eskilstuna C på 20 min eller Katrineholm C på 25 min. Spara in 15 år fri fastighetsskatt med nybyggt hus. Du väljer själv vilken husleverantör du vill ta hjälp av. I Hälleforsnäs finns daglig service så som matbutik, restauranger, bibliotek, låg- & mellanstadieskola m.m. Hälleforsnäs är en gammal bruksort med en gedigen historia. Idag hittar man en rad företag i bruksområdet, bla den populära restaurangen Axellent & lokala ostproducenten Jurss mejeri. Här finns även Kolhusteatern som har sedan 1996 producerat musikaler.

Visar alla 19