LIWE Estate AB

LIWE Estate AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lindsdalsgatan 5, Ljungsbro, Linköpings kommun

Lindsdalsgatan 5

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Pris saknas
240 m²
1 036 m² tomt

Fastigheten som har använts som förskola ligger i ett naturnära område i Ljungsbro och erbjuder utrymmen som är idealiska både för en förskola, privatbostad, generationsboende eller där hiss är nödvändig för tillgänglighet. Med rymliga och ljusa rum och ett inhägnat utomhusområden skapar denna fastighet en trygg och naturnära miljö för barnen. Fastigheten kan planlösningsmässigt med fördel göras om till en trevlig bostad i två plan. Denna mångsidiga fastighet har många möjligheter för både kommersiell vilket innebär användning för förskola eller privat användning. Om ändringen innebär att byggnaden helt eller delvis tas i anspråk eller inreds för ett väsentligen annat ändamål än tidigare, krävs bygglov. Ansökan om användningsområde från förskola till bostad ansöker köparen om och beslutas av Linköpings Kommun. Fastigheten är beläget i ett naturnära och trevlig område i Ljungsbro där det finns många möjligheter till alternativa skolor, förskolor, butiker, restauranger och andra bekvämligheter så som vårdcentral och tandvård. Med närhet till grönområden och natur är det en idealisk plats för både barn och vuxna att trivas och växa. Har man golf som intresse så finns Vreta Kloster Golfbana i närheten. Välkommen att kontakta oss för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
Perstorp 5, Bankekind, Linköpings kommun
  • Idag kl 17:30
Perstorp 5, Bankekind, Linköpings kommun, bild 2
Perstorp 5, Bankekind, Linköpings kommun, bild 3

Perstorp 5

Villa
Bankekind, Linköpings kommun
4 575 000 kr
153 m²
5 rum
3 225 m² tomt

Naturskönt område i Perstorp nära Bankekind endast 10 min från Linköping! Finn tryggheten i att köpa ett nybyggt hus inrett och anpassat efter dina önskemål och smak, endast 10 minuter från Linköping. Fördelarna med ett nytt hus: Låga driftskostnader och ingen fastighetsavgift de första 15 åren, inget behov av renoveringar samt minimalt underhåll. Här får du fast pris och kort byggtid. Huset har en boarea 153 m² i ett plan och är välplanerat för både det sociala och privata livet. Huset är uppdelat med en separat sovavdelning med ett allrum, 3 sovrum och en klädkammare. Den andra delen av huset har master bedroom med den lilla extra lyxen med eget badrum och klädkammare, kök och allrum i öppen planlösning samt groventré med tvättstuga. Tomten är 3225 kvm Lada på tomten avses att rivas. Det finns många fördelar med ett nytt hus: låga driftkostnader och du inte behöver oroa dig för oförutsedda kostnader. I detta attraktiva område är du omgiven av fin natur med skogsdungar och öppna landskap. Med endast 3 minuters bilväg ligger Bankekind som erbjuder förskola och skola. Här finns ett aktivt föreningsliv och ett fint bad som ligger vid Svinstadsjöns västra strand, söder om Bankekind. Med bil tar du dig till Saab i Hackefors på ca 10 min, och till Universitetssjukhuset i Linköping på ca 17 min. Huset kan vara inflyttningsklart höst/vinter 2024 Götakronan AB står för hela entreprenaden och uppför ditt hus. www.gotakonan.se Välkommen att kontakta oss och boka ett möte där vi ger dig information om processen.

  • Premium
Skärpängen, Skeda, Linköpings kommun

Skärpängen

Tomt
Skeda, Linköpings kommun
1 300 000 kr
1 885 m² tomt

Drömmer du om att bygga hus i ljuvlig lantlig miljö? Varför välja ett nytt hus? Det ger dig låga driftkostnader, det är fritt från fastighetsavgift de första 15 åren och du slipper renoveringar för en lång tid framöver. Välj bland Smålandsvillans och Myresjöhus stora utbud. Tomten ligger i omgivningar med vacker natur, i området finns idag bebyggelse vilket ger en trevlig bykänsla. I området finna ett internt V/A system som går vidare till det kommunalt V/A systemet. Medgivande från delägarna i det interna V/A systemet finns för att ansluta Linköping Humpetorp 1:3 till detta. Tomterna ger plats för både hus, garage och en härlig trädgård. De ligger fint i lugn landsbygdsmiljö i närområdet finns betesmarker, skogspartier, hästgårdar och annan typ av djurhållning. Tomten är knuten till att man väljer ett hus från Smålandsvillan eller Myresjöhus. Du väljer bland Smålandsvillans stora utbud av husmodeller och en erfaren säljare finns vid din sida med sin kompetens och erfarenhet om hur det är att bygga ett nytt hus, de finns med dig under hela processen. Här kan du välja mellan ett hus från Smålandsvillan och Myresjöhus, båda erbjuder välplanerade och genomtänkta planlösningar. Smålandsvillan har ett trevligt enplanshus om 122 kvm som heter Fredriksdal, pris från Myresjöhus erbjuder många husmodeller och ger här ett förslag på ett enplanshus om kvm Tomtens area:1885 kvm På tomtpriset tillkommer: Anslutningskostnader för: V/A ca: 150 000 .- El ca: 44 000 .- Fiber ca:27 000 .- (via Utsikt) Inträde samt årsavgift i Gemensamhetsanläggningarna tillkommer Kostnad till Tekniska Verken för anslutning tillkommer med 52 000 kr inkl. moms till 70 000 kr inkl. moms (man betalar enligt kvm yta på huset därför är summan ca) Uppgifter lämnade av säljaren. GA 1 Håckerstad: Väg Du står själv för markkostnad i samband med planering av tomten. Anmäl gärna ditt intresse via länk på vår hemsida För mer information om hus, välkommen att kontakta Joakim Oldenburg eller Michael Tegnestål för mer information om husmodeller. Kontakt för försäljningen: Smålandsvillan Linköping Joakim Oldenburg Mobil: 070 600 62 99 och Michael Tegnestål på Myresjöhus i Linköping, Mobil: 072523 88 83

Låsfjädersgatan 1, Hackefors Industriområde, Linköpings kommun
  • Tis 7 maj kl 11:30

Låsfjädersgatan 1

Övrigt
Hackefors Industriområde, Linköpings kommun
1 495 000 kr
190 m²
2 rum
5 578 kr/mån

Nyproducerade och inflyttningsklara verksamhetslokaler. Det finns endast några lokaler kvar, det är först till kvarn som gäller! Anpassa din verksamhetslokal efter just dina behov. Att äga sin verksamhetslokal är förmånligt och kostnadseffektivt. Mainstay Fastigheter har byggt 20 st nya bostadsrättslokaler i Hackefors Industriområde . Byggnaden ligger med närhet till Åtvidabergsvägen (V 35) och Motorstadion. Lokalerna är uppförda i två plan med butik/lager/verksamhetsdel. Lokalerna har vikport om 4 x 4,5 m samt separat entrédörr. Gemensam trevlig entré med trapphus till plan 2, fastigheten är utrustad med hiss. På plan 2 finns fina möjligheter att inreda kontor eller liknande med egen ingång. Samtliga lokaler på plan 2 är utrustade med parkettgolv, pentry, WC handfat och dusch samt fiber. Vill du själv anpassa lokalen till just dina behov och om större utrymme behövs så finns möjlighet att förvärva och slå ihop flera lokaler, både på bredden och längden. 2-3 bilplatser ingår till varje lokal. Man kan också parkera utanför sin port med 1-2 bilar. Det finns endast några lokaler kvar, det är först till kvarnen som gäller! Varmt välkommen med ditt intresse!

  • Plus
  • Hiss
Arkitekturgränd 11 A, Vallastaden, Linköpings kommun

Arkitekturgränd 11 A

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Pris saknas
62 m²
2 rum
vån 0/4
5 178 kr/mån

Möjlighet finns att köpa din bostad i aktiebolagsform! Radhuskänsla med ingång i gatuplan. Hallen bjuder in till en öppen härlig känsla och den tilltalande takhöjden i allrumsdelen är ca 4 m vilket ger en fin rymd. Lägenheten har en väl genomtänkt planlösning med en trevlig interiör och ljuset flödar via sin generösa fönstersättning. Lägenheten har genomgående en bra materiell standard. Här ryms allt du behöver med en köksavdelning, matplats, allrum, badrum. En trappa leder dig upp till en entresol med full takhöjd, vilket ger ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderob och skrivbord. Brf Arkitekten står för hållbarhet och energieffektivitet och huset har en tilltalande arkitektur med sin fasad som har solceller som utsmyckning. I Vallastaden bor ni i ett av Linköpings mest innovativa bostadsområden med närhet till Linköpings Universitet, Mjärdevi Science Park, Garnisonsområdet, Universitetssjukhuset. I närområdet finns det mesta ni behöver så som restauranger, servicebutik och i Djurgårdens centrum finns mataffär, apotek, gym mm. Goda buss- och cykelförbindelser med övriga staden. Området gränsar mot Vallaskogen i norr och Tinnerö Eklandskap i öster där flertalet promenadstigar och löpspår finns för dig som uppskattar friluftslivet. Mycket inbjudande och välplanerad bostad i ett modernt område med härliga byggnadsstilar och mycket grönska. Perfekt för eller studenten eller dig som arbetar på Universitetsområdet, Mjärdevi eller Universitetssjukhuset. Varmt välkommen till denna inbjudande 2:a.

  • Hiss
Önavägen, Karlsby, Motala kommun

Önavägen

Tomt
Karlsby, Motala kommun
350 000 kr
2 206 m² tomt

Endast en tomt kvar! Det är mångas dröm att få flytta in i ett nybyggt hus i vackra omgivningar! Att bygga ett nytt hus gör att ni får en bra boendekostnad med låga driftkostnader och framför att får tid över till annat än renoveringar. Tomten ligger med omgivningar av vacker natur och sjön Salstern. I området finns idag bebyggelse vilket ger en trevlig bykänsla. Det ligger fint i lugn landsbygdsmiljö och i närområdet finns skogspartier. Tomten ger plats för både hus, garage och en härlig trädgård, området försörjs av kommunalt V/A och fiber går att ansluta. Du väljer bland Myresjöhus och Smålandsvillans stora utbud av husmodeller. Det finns alltid en säljare från respektive husleverantör vid din sida som är med under hela processen. De ger dig trygghet med sin kompetens och erfarenhet om hur det är att bygga ett nytt hus. Tomt area: 2 206 kvm Området försörjs av kommunalt V/A och fiber går att ansluta. Anslutning till vatten och avlopp ingår i priset. På tomtpriset tillkommer: Bostadsenhetsavgift till Motala kommun tillkommer. Anslutning till El och Fiber Du står själv för markkostnad i samband med planering av tomten. Anmäl gärna ditt intresse via länk på vår hemsida För information om hus och processen: Kontakt för försäljningen är: Smålandsvillan Joakim Oldenburg Mobil: 070 600 62 99 Myresjöhus Michael Tegnestål Mobil: 072523 88 83 Välkommen att kontakta Michael eller Joakim för mer information om husmodeller. För information om försäljning av tomt är ni välkomna att kontakta mig Micka Hagve 0720505036

Visar alla 6