Liwing Mäklarbyrå

Liwing Mäklarbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Amiralitetsgatan 6A, Trossö, Karlskrona kommun
 • Imorgon kl 13:00

Amiralitetsgatan 6A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
2 150 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/5
3 746 kr/mån
29 054 kr/m²

Välskött lägenhet om tre rum och kök med genomgående planlösning, låg avgift, balkong i söderläge och hiss. Två stora sovrum, fint kök och två toaletter. Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, nära butiker, restauranger och nöjesliv och utanför huset går stadsbussar som trafikerar bl.a. högskolan och Blekingesjukhuset. Till Marinbasen har du knappt 500 meter och högskolan når du med cykel på 10 minuter.

 • Plus
Hantverkaregatan 18B, Trossö, Karlskrona kommun
 • Tis 26 sep kl 12:00

Hantverkaregatan 18B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
1 895 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/5
3 323 kr/mån
24 295 kr/m²

För dig som har ett öga för renoveringsprojekt, är detta den ultimata chansen att säkra en bostadsrättslägenhet i en av Karlskronas mest eftertraktade föreningar! Här har du möjligheten att skapa ditt drömhem precis enligt dina egna önskemål. Badrummet är redan i utmärkt skick, tack vare en renovering vid stambytet 2010, vilket ger dig en bra start. I vardagsrummet finns ett vackert parkettgolv i klassiskt fiskbensmönster och lägenheten pryds av vackra fönsterbänkar i öländsk kalksten, en charm som är värd att bevara. Från både köket och det ena sovrummet har du utsikt över föreningens innergård och Borgmästarefjärden. Här bor du med perfekt centrumläge och bekvämt gångavstånd till såväl Wachtmeister galleria som till Borgmästarekajen där du kan njuta av kvällssolen från strandpromenaden. Föreningen är välskött och erbjuder utmärkta gemensamhetsutrymmen. Här finns en gästlägenhet och samlingslokal, perfekta för att välkomna gäster eller arrangera privata sammankomster, samt även ett gym. Den gemensamma innergården med utemöbler ger dig också möjlighet att umgås med grannar och njuta av den vackra vyn ner mot Borgmästarefjärden.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Örtvägen 14, Gullberna, Karlskrona kommun
 • Borttagen före visning

Örtvägen 14

Lägenhet
Gullberna, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
2 700 000 kr
107 m²
4 rum
vån 1
3 700 kr/mån
25 234 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
Långängsvägen 5A, Lyckeby/Lösen, Karlskrona kommun
 • Sön 24 sep kl 14:00
Långängsvägen 5A, Lyckeby/Lösen, Karlskrona kommun, bild 2
Långängsvägen 5A, Lyckeby/Lösen, Karlskrona kommun, bild 3

Långängsvägen 5A

Villa
Lyckeby/Lösen, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
5 250 000 kr
155 + 12 m²
6 rum
1 193 m² tomt

Denna moderna och lantliga villa, uppförd 2018, erbjuder det bästa av två världar - lugnet och närheten till sköna naturupplevelser, och bekvämligheten av centrala Lyckeby på endast tre kilometers avstånd. Här bor du omgiven av vackra ängar och skog, med betande hästar som granne och gångavstånd till en lokal gårdsbutik där du kan kan handla närproducerade ekologiska grönsaker, ägg och annat smått och gott. Villan har en optimal planlösning för barnfamiljen med fyra sovrum på övre plan och generösa sällskapsytor på entréplan. I anslutning till sovrummen finns ett allrum samt ett badrum. Det rymliga köket är utrustat med köksö och angränsar till den stora altanen i söder- och västerläge. Här kan du njuta av solnedgången över de vackra omgivningarna från både poolen och spabadet. Trädgården är rymlig och erbjuder gott om plats för lek och spel samt odling för den trädgårdsintresserade. Huset är energieffektivt med ett vattenburet värmesystem och en mysig braskamin. På tomten finns även ett garage med intilliggande kontor, perfekt för dig som arbetar hemifrån, för besökande gäster eller för tonåringen. Och för dig som vill utveckla ditt odlingsintresse med ett orangeri eller skapa något annat, finns dessutom en färdiggjuten betongplatta intill uteplatsen och poolen på södra sidan av trädgården. För barnfamiljen ligger Östra Torpskolan endast 2 km bort och för de yngre barnen går det skolbuss direkt till skolan. Detta hus är en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet, där vardagen förenas med möjligheten till avkoppling och arbete i en harmonisk miljö. Välkommen på visning!

 • Premium
Mäster Roberts väg 1, Hästö, Karlskrona kommun

Mäster Roberts väg 1

Villa
Hästö, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
3 600 000 kr
259 m²
9 rum
970 m² tomt

På Hästö fanns en gång i tiden sju butiker samtidigt, varav den ena fanns på Mäster Roberts väg 1. På 70-talet avvecklades verksamheten och då blev huset en bostad fullt ut. Fördelat på två plan finns här idag två lägenheter med stor potential. Ett omfattande renoveringsbehov föreligger och för den hantverkskunnige och renoveringsintresserade borde detta vara en dröm att sätta tänderna i. Här finns oändliga möjligheter att forma huset efter eget tycke och smak - är det fortsatt tvåfamiljshus som önskas eller ska planlösningen ändras till ett enfamiljshus? Allt ska ändå renoveras så varför inte flytta funktioner och fördela planlösningen till vad som passar just dig som köpare? På Hästö bor du endast 3,5 km från centrala Karlskrona med bra bussförbindelser och cykelvägar. Du har nära till förskola och skola, badplatser, båtplatser och naturområden. Alldeles nedanför huset, där gatan slutar, ligger den fina Styrmansviken med badmöjlighet och en bit bort finns ångbåtsbryggan.

 • Plus
Kyrkogatan 9A, Trossö, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår

Kyrkogatan 9A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
2 150 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/5
3 928 kr/mån
29 054 kr/m²

Med ett centralt läge jämte stortorget finns denna väldisponerade trea i mycket fint skick! Här bor du på ljusa ytor med fönster i flera väderstreck, genomgående golv och en smakfull tilltalande interiör. Lägenheten har under de senaste två åren helrenoverats och fräschats upp i kök, nytt helkaklat badrum och nya ytskikt på golv samt vägg. Från vardagsrummet nås en generös balkong i soligt söderläge! I Hsb Brf Fenix bor du mitt i Karlskrona centrumkärna med all form utav service bara runt husknuten. Populär förening med god välskött ekonomi, låg skuldsättning, låga avgifter och bekvämligheter som både hiss och garage.

Landsvägsgatan 13, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Landsvägsgatan 13

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
1 450 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/6
4 019 kr/mån
22 308 kr/m²

Med högt läge, utan någon insyn, ligger denna inflyttningsklara trea med yteffektiv planlösning. Här finns två bra sovrum, ett rymligt vardagsrum och kök med plats för matbord. Balkongen som ligger i västerläge har fri sikt över gården och ett soligt läge i sydväst. Här bor du med gång- och cykelavstånd till såväl centrum som centralstationen, sjukhuset och högskolan. Bra läge, precis intill expansiva Pottholmen, och med fina promenadstråk längs med vattnet både in mot stan och mot Långö. På Pantarholmen finns bl.a. mataffärer, pizzeria och konditori. Välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Låg månadsavgift där bredbandet ingår!

 • Balkong
 • Hiss
Blåportshöjden 6B, null, Karlskrona kommun

Blåportshöjden 6B

Lägenhet
Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
2 250 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/4
5 284 kr/mån
31 250 kr/m²

Här bor du bekvämt och lättskött, med närhet till hav och natur, i en välplanerad 3:a med stor balkong i soligt söderläge. Lägenheten, som byggdes 2018, har en öppen och social planlösning med plats för familj och vänner samt två uteplatser, en härlig balkong med fri sikt och en möblerbar loftgång. På balkongen har man sol från tidig förmiddag till en bit in på kvällen och på loftgången kan man njuta av morgonsolen. På gångavstånd finns flera träningsanläggningar, mataffärer, restauranger samt tåg- och busstation som trafikerar bl.a. Kalmar, Malmö och Köpenhamn. Parkeringsplats finns att tillgå i området för 150 kr/månad.

 • Plus
Drottninggatan 21C, Trossö, Karlskrona kommun

Drottninggatan 21C

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
1 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/5
4 609 kr/mån
25 267 kr/m²

Välkommen till denna välskötta hörnlägenhet med 3 rok, hiss från markplan och balkong i söderläge! Här bor du med perfekt centrumläge och nära till det mesta. Lägenheten har en trivsam atmosfär och vackra detaljer. Här har det ursprungliga parkettgolvet bevarats och tillsammans med den murade öppna spisen i vardagsrummet ger det lägenheten extra karaktär. Här finns även två rymliga sovrum, ett nyrenoverat kök samt ett helkaklat badrum från 2008 med tvättmaskin. Entrén till lägenheten är belägen mot Drottninggatan, men samtliga av lägenhetens rum vetter mot Fortifikationsgatan och föreningens innergård.

Alebrunnsvägen 39, Hästö, Karlskrona kommun
 • Budgivning pågår
 • Tis 26 sep kl 16:00

Alebrunnsvägen 39

Villa
Hästö, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
4 950 000 kr
182 m²
5 rum
911 m² tomt

På populära Hästö med närhet till förskola, skola, badplats och fina naturområden, ligger denna putsade 50-talsvilla som under senare år har genomgått stora renoveringar. På entréplan finns ett rymligt kök med matplats, ett sovrum, en stor tvättstuga samt ett duschrum. På övre plan finns tre sovrum, ett stort vardagsrum och ytterligare ett duschrum. Huset har ett vattenburet värmesystem med luft/vattenvärmepump samt två eldstäder. Från övre plan har du fin utsikt över havet i söder och in mot Trossö i väster. På baksidan finns en stor uteplats med pool och gott om plats för flera möbelgrupper. Här bor du endast 3,5 km från centrala Karlskrona med bra bussförbindelser och cykelvägar.

 • Plus

Visar alla 10