Liwing Mäklarbyrå

Liwing Mäklarbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Högabergsgatan 40, Trossö, Karlskrona kommun
  • Tor 25 apr kl 16:30
Högabergsgatan 40, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Högabergsgatan 40, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Högabergsgatan 40

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
2 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/4
4 622 kr/mån
26 768 kr/m²

Renoverad trea i populära Brf Cederström med genomgående planlösning, stor inglasad balkong med havsutsikt och vardagsrum med öppen spis som är godkänd för att elda i. Här finns två stora sovrum och badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Stabil förening med flertalet stora arbeten utförda och god ekonomi. På Högabergsgatan bor du avskilt men ändå med absolut närhet till stadskärnan med dess fulla utbud av restauranger, nöjesliv och handel. Brf Cederström är en av stans mest välskötta och populära föreningar och här finns förutom tre olika tvättstugor, ett hobbyrum, cykelförråd och en gästlägenhet.

  • Premium
  • Balkong
Muraregatan 23B, Långö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår

Muraregatan 23B

Radhus
Långö, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
4 500 000 kr
142 m²
5 rum
132 m² tomt

Välkommen till detta fina radhus på Långö, ett bekvämt och lättskött boende nära både hav och natur och med gångavstånd till centrum. Till huset hör en mysig trädgård i västerläge, med pergola, altan och en liten grästäppa. Från balkongen på övre plan kan du njuta av de vackra solnedgångarna och utsikten mot Ekholmen, Saltö och Dragsö. Huset har tre sovrum, två generösa sällskapsrum, kök med rymlig matplats samt två duschrum. På två av planen finns även utrymme för arbetsplats och på entréplan finns en liten tvättstuga. Större delen av huset är renoverad från 2002 och framåt, med nya 3-glasfönster och braskamin 2017 samt nya badrum, kök och ytskikt. Huset är energisnålt med en årsförbrukning på under 9000 kWh. Till huset hör en separat parkeringsplats.

Hornuddavägen 12, Drottningskär, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår

Hornuddavägen 12

Tomt
Drottningskär, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
895 000 kr
2 190 m² tomt

Drömmer du om ett fritids- eller permanentboende i skärgården men har svårt att hitta något som uppfyller dina behov och önskemål? Nu finns möjlighet att skapa ditt eget drömboende, på en havsnära tomt med en fridfull och idyllisk placering på pittoreska Aspö i Karlskronas skärgård. Här kan du njuta av bruset från havet och den vackra omgivningen med fina stenmurar och lövträd. En kort promenad på endast 200 meter tar dig ner till havet. På gångavstånd finns även gästhamnen och den lokala livsmedelsaffären. Till färjeläget har du 1,5 km vilket gör att du lätt kan ta dig dit både till fots, på cykel och med bil.

  • Plus
Järnvägstorget 10A, Pottholmen, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår

Järnvägstorget 10A

Lägenhet
Pottholmen, Karlskrona kommun
Liwing Mäklarbyrå
6 500 000 kr
125 m²
4 rum
vån 2/6
6 791 kr/mån
52 000 kr/m²

Drömmer du om att få vakna med havet utanför fönstret, att bo med öppen och modern planlösning med fri havsutsikt helt utan insyn och med en balkong med vidsträckt havskontakt och oändliga solnedgångar? Då har du hamnat helt rätt. Här finns en sällsynt möjlighet att få förvärva en av de välplanerade bostadsrätterna med balkong mot vattensidan och fina strandpromenaden. Tre stora sovrum med havsutsikt, kök med köksö där både vitvaror och material andas kvalitet, två stora balkonger varav den ena mäter hela 20 kvadratmeter. Två helkaklade badrum och separat tvättavdelning. Här bor du på expansiva och exklusiva Pottholmen, med en slående havskontakt och ändå närhet till stadens puls och centrumkärna. I huset finns hiss från markplan, en uppskattad spaavdelning, övernattningsrum och en blomstrande innergård.

  • Plus

Visar alla 4