Mäklare Ann Lorentsson

Ann Lorentsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kilbergsstigen 10, Vemdalen, Härjedalens kommun

Kilbergsstigen 10

Tomt
Vemdalen, Härjedalens kommun
1 200 000 kr
1 905 m² tomt

En fantastisk möjlighet att förvärva en tomt i Vemdalen med magisk utsikt och stor byggrätt. Byggklar tomt där nybyggnadskarta, anslutningsavgift för vatten, avlopp och el ingår för ett boende. Största byggnadsarea 220kvm i två våningar (max ca 400kvm boarea) för max 2 lägenheter. Utöver får 50kvm uthus/balkong byggas. Högt läge, passar såväl åretruntboende som fritidshus. 5minuter ner till Vemdalen by. Vemdalen en by med skola, butiker, bio och mycket mer. Ett expansivt område med skidanläggningar som Björnrike och Vemdalsskalet mindre än 15minuter bort. Välpreparerade skoterleder, vandring, fiske och mycket mer. Läs mer om området på Vemdalen.se Besök gärna tomten - för mer frågor eller personlig visning ring direkt till mäklaren.

Storhallen 701, Storhallen, Åsarna, Bergs kommun

Storhallen 701

Villa
Storhallen, Åsarna, Bergs kommun
750 000 kr
108 + 60 m²
4 rum
3 927 m² tomt

Storhallen - strax utanför Åsarna, hittar vi denna lilla vita villa med gårdskänsla. Bostadshus med ny fasad (2013), jordvärme och en varm och välkomnande känsla. Huset i en och en halv plan med källare rymmer stora gemensamma ytor med sovrummen på övervåningen Tvättstuga i källaren. Huset är mycket välskött. Stora gräsytor och grusad gång. Installerad tråd för robotgräsklippare. Garaget och uthuset har oändliga möjligheter för förvaring och gästutrymmen. Storhallen en levande by ca 5-8km från Åsarna längs vägen mot Ljungdalen. Vandringsleder, ca 1km nordöst om huset dras ÅsarnaIKs längdspår. Åsarna har bla idrottsgymnasium. Cirka 3mil till Klövsjö med alpina skidbackar, 2,4mil till Svenstavik och ca 8,5mil till Östersund Åsarna är en del av destination Vemdalen. Visningar bokas via mäklaren!

Byvägen 3, Klövsjö, Klövsjö, Bergs kommun

Byvägen 3, Klövsjö

Gård/Skog
Klövsjö, Bergs kommun
3 850 000 kr
139 + 70 m²
6 rum
2 ha tomt

Unikt tillfälle i Klövsjö by - nu med större areal efter lantmäteriets avstyckning. Tomten går nu ända ner till dammen, måste ses. En liten gård med bostad, carport/förråd, två små hölador och med ca 2ha tomt. Huset helrenoverades och byggdes ut 2011-2013. En och en halvplans hus med källare 3-4 sovrum, två allrum kök med öppen planlösning. Värmepump med luft/vatten (radiatorer) som kombineras med vedpanna och en el-patron. Källare med tvättstuga och förvaring. Carport med plats för två bilar samt förråd. Björkallé vid infarten och gärdesgård längs del av byvägen. Gräsmatta, gott om parkeringsmöjligheter, ängsmark och gammal granskog. Fastigheten är under avstyckning - se karta. Gångavstånd till skola och butiker Direkt anslutning till skoterled Klövsjö en del av destination Vemdalen med skidområdena Storhogna/Klövsjö, Vemdalsskalet och Björnrike.

  • Uteplats
Karlsbergsvägen 2, Hede, Härjedalens kommun

Karlsbergsvägen 2

Villa
Hede, Härjedalens kommun
575 000 kr
107 + 107 m²
4 rum
1 308 m² tomt

Enplansvilla med källare i Hede med plats för många. Tre sovrum och stort allrum med utgång till inglasat uterum Källare med duschrum, tvättstuga med massor av förråd. Ett förråd som varit butik - framtida gästhus eller ny butik. Huset ligger i Norr- Hede Huset är besiktigat, se Besiktninsprotokoll Energideklarerat, se Energideklaration Renoveringsbehov finns Huset säljs i befintligt skick, utgångspris eller bud.

Remmet 213, Sveg, Härjedalens kommun

Remmet 213

Fritidshus
Sveg, Härjedalens kommun
475 000 kr
32 + 20 m²
2 rum
1 416 m² tomt

Med minst tre skidanläggningar inom 45minuter. 10-15 minuter till Sveg. Vinterisolerad stuga med plats för 4-6 personer. Storstuga med hall/entré, avhängning och matplats. Fönster i öst, väst och söderläge - ett ljust rum med ryggåstak. Allrum med plats för två bäddsoffor, TV, platsbyggd våningssäng. Vedeldad kamin Kök med spis, ugn, fläkt, gott om arbetsytor. Ryggåstak med ett mindre sovloft. El. Mobilt bredband fungerar utmärkt. En förbränningstoalett finns i det timrade förrådet. Skogstomt som är inhängnad med gärdesgård. Stugan passar att användas både sommar och vinter. Idag finns inget rinnande vatten. Det finns badhus i Sveg (10-15min), i Vemhån (20min) finns både tvättstuga och dusch för allmänheten. Även i Linsell (15min) finns duschmöjligheter. Stugan kallställs när den inte nyttjas vilket ger mycket billiga driftkostnader.

Visar alla 5