Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norrhoga 52, Hudiksvall, Hudiksvalls kommun

Norrhoga 52

Gård/Skog
Hudiksvall, Hudiksvalls kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
196 m²
6 rum
60,1 ha tomt

I hjärtat av den pittoreska byn Norrhoga, strategiskt belägen mellan Forsa och Näsviken, finner ni denna välskötta och charmerande gård. Bostadshuset, uppfört på 1930-talet, genomgick en omfattande totalrenovering 1989 och erbjuder idag ett bekvämt och stilfullt boende. Omgiven av frodiga åkrar som sträcker sig ner mot den vackra Rolfstaån, ger denna fastighet en naturskön och fridfull miljö. Skogen ligger nära gården och bjuder på fantastiska möjligheter till ekonomiska uttag till egen vedpanna och till avverkningsuppdrag/leveransrotförsäljningar. Fastigheten inkluderar även flera praktiska ekonomibyggnader, vilket gör den idealisk för den som söker en komplett och funktionell gård. Här erbjuds en unik kombination av historia, natur och modern komfort – en perfekt plats att skapa ert drömboende på landet.

Backmo 9, Backmo, Hudiksvalls kommun

Backmo 9

Gård/Skog
Backmo, Hudiksvalls kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
265 m²
2,8 ha tomt

En gård med fina möjligheter till lantligt boende, dvs med mark och byggnader som man direkt kan använda till odling och hästhållning. Gården är lämplig för mindre djurhållning och egen odling. Marken omfattar 28 000 kvm inkl tomtmarken. Bostadshuset har för närvarande 2 lägenheter, ett på vardera plan med 4 rum och kök. Den sammanlagda boytan är ca 265 kvm. Promenadavstånd ner till mycket fin badstrand i Södra Dellen.

Västerrå 57, Västerrå, Hudiksvalls kommun

Västerrå 57

Gård/Skog
Västerrå, Hudiksvalls kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 200 000 kr
190 + 40 m²
10 rum
1,3 ha tomt

Möjligheten finns att förvärva fin gård strax utanför centrala Hudiksvall. Gården har fin öppen utsikt och ogenerat läge. Stora byggnader som möjliggör olika verksamheter på plats. Möjlighet att få arrendera mark till häst mm Bostadsbyggnaden är varsamt renoverad och har hög standard överlag. Uppvärmning sker med värmepump installerad år 2005 kompressorn i värmepumpen är bytt år 2022, i stort sett alla rum på bottenplanet har golvvärme och endast rummet som idag fungerar som dressing room saknar golvvärme och har uppvärmning med element. Uppvärmningen på övervåningen uppvärms med element. Badrummet renoverat år 2008. Tvättstuga renoverat år 2000. Övriga rum på nedre plan inkl köket är renoverat år 2014. Vatten tas från samfällighet gemensamt med 2 andra fastigheter. Avloppet är miljögodkänt och omgjort år 2010. Det finns flera ekonomibyggnader på fastigheten med olika möjligheter till användning. En plansilo, en maskinhall, ett äldre djurstall för uppbunda mjölkkor samt en loge och ett större foderutrymme. Nästan alla ekonomibyggnader har platta på mark och samtliga byggnader är i godtagbart skick.

  • Balkong
  • Uteplats

Visar alla 3