Mäklare Helene Gustafsson

Helene Gustafsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Södra Kedum Kocklanna 3, null, Vara kommun

Södra Kedum Kocklanna 3

Villa
Vara kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
750 000 kr
4 rum
4 201 m² tomt

Välkommen till ett trevligt boende på lummig tomt med vidsträkt utsikt över åkerlandskapet ca 8 km väster om Vara. Här erbjuds ett äldre bostadshus med flera bevarade, tidstypiska detaljer och då renoveringsbehov föreligger finns möjlighet att forma boendet efter eget tycke och smak. Här finns också ladugård, garage och snickarbod m fl byggnader.

Slåttorna Nygården 1, null, Mariestads kommun

Slåttorna Nygården 1

Gård/Skog
Mariestads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
6 000 000 kr
126 + 32 m²
6 rum
42,3 ha tomt

Välkommen till Slåttorna Nygården 1 som är belägen 2 mil sydväst om Mariestad. Gården har en fin boplats med anlagd damm och ostört läge där byggnadsbeståndet utgörs av 1½-plans bostadshus med renoveringsbehov samt ekonomibyggnader av enklare beskaffenhet. Arealen fördelar sig över 22 ha skogsmark med ett virkesförråd om 3 000 m³sk, 18 ha åkermark samt övrig mark. Avstånd till Vänern med bad och småbåtshamnar är ca 10 km och till Götene ca 12 km.

  • Plus
Örslösa Östentorp 5, null, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Örslösa Östentorp 5

Gård/Skog
Lidköpings kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 775 000 kr
138 m²
6 rum
8 300 m² tomt

Lantligt boende med vidsträckt utsikt över åkerlandskapet. Bostadshus om 6 rum och kök som har bekväm uppvärmning med jordvärme samt kommunal vatten och avlopp. Därutöver finns en maskinhall med isolerad verkstadsdel, ladugård, fd. svinhus mfl. byggnader. Avstyckning pågår och tomten beräknas bli c:a 8 300 m². Fastigheten är belägen i Örslösa ca 9 km väster om Lidköping och det är ca 9 km till Svalnäs fina badplats.

Råda Björkbacken 1, null, Lidköpings kommun
  • Budgivning pågår

Råda Björkbacken 1

Gård/Skog
Lidköpings kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 950 000 kr
130 + 20 m²
7 rum
2 ha tomt

Välskött fastighet med trevlig gårdsmiljö och lättillgängligt läge, strax utanför Lidköping. 1½-plans bostadshus om sju rum och kök med kommunalt VA och uppvärmning via jordvärme. Därutöver finns flera funktionella ekonomibyggnader såsom maskinhall med isolerad verkstad och ladugård med isolerade lagringsutrymmen mfl. byggnader. Gården passar för den som önskar bedriva verksamhet, ha mindre djurhållning eller för hobbyodling.

Visar alla 4