Mäklare Thomas Nordén

Thomas Nordén

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vånga Hultet 1, null, Norrköpings kommun

Vånga Hultet 1

Gård/Skog
Norrköpings kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
8 200 000 kr
124 m²
41,6 ha tomt

Vånga Hultet omfattar totalt cirka 42 hektar, varav 24 hektar är skogsmark och 15 hektar är åker- och betesmark. Arealen är samlad i ett skifte och gården har gräns mot sjön Mårn. Skogen domineras av tall och har ett bedömt virkesförråd om cirka 4 800 m³sk per hektar. Mangårdsbyggnaden erbjuder en boarea på 124 kvm och har fem rum och kök. Bostaden har ett högt och luftigt läge med inglasad altan och tralldäck, perfekt för att njuta av utsikten över ägorna. Ekonomibyggnaderna inkluderar bland annat ladugård/loge, magasin, dubbelgarage samt en loge med en bostadsdel i närheten av sjön. Fastigheten erbjuder jaktmöjligheter efter bland annat rådjur, dovhjort, älg och vildsvin. Sammantaget är detta en perfekt kombination av skogs- och jordbruksmark med en charmig bostad

  • Plus
Kallsö Ekudden 1, null, Valdemarsviks kommun

Kallsö Ekudden 1

Gård/Skog
Valdemarsviks kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Pris saknas
56 ha tomt

Drömmer du om ett exklusivt boende i Gryts vackra skärgård? Ditt nya paradis väntar på Kallsö, en fantastisk halvö strax utanför Valdemarsvik i Östergötland. Välkomna till en arkitektritad villa som speglar skandinavisk lyx och modern design. Här finns även ett båthus med två båtplatser samt en elegant övervåning, perfekt för middagar och sociala tillställningar. Byggnaden är omsorgsfullt designad för att erbjuda både funktion och estetik. Vidare finns en maskinhall med generösa förvaringsutrymmen och bekvämligheter som duschrum och ett pentry för att göra vistelsen så bekväm som möjligt. Kallsö omfattar en hel halvö med cirka 56 hektar land omgivet av ungefär 300 hektar vatten och flera öar. Detta skapar en idealisk plats för fina jaktupplevelser, antingen efter sjöfågel eller klövvilt, därtill finns rätten att fiska i det egna vattnet med både nät och fasta redskap. Den här hemligheten kan bli ditt nästa hem. En oslagbar kombination av naturupplevelser, design, komfort och avancerad teknologi. Kontakta oss idag för en visning och ta steget in i en värld av oförglömliga stunder på Kallsö – där skärgårdsmiljön och lyxen möter varandra.

Strångsjö Äspenäs, null, Katrineholms kommun

Strångsjö Äspenäs

Gård/Skog
Katrineholms kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 900 000 kr
17,5 ha tomt

Strångsjö Äspenäs är en idyllisk gård som totalt omfattar ca 17,6 ha samlat i ett skifte. Merparten av arealen utgörs av åker- och betesmark. Gårdens byggnader har ett fint läge på en höjd med utblick över det omgivande jordbrukslandskapet. Här finns en stuga med två rum och kök, flera uthus samt en ladugård/loge vilket ger gott om utrymme för förvaring eller möjlighet till djurhållning i mindre skala. Fastigheten ligger ca 10 minuters bilfärd från Katrineholms station.

  • Plus
Sköldingeby 5:2, null, Katrineholms kommun
  • Budgivning pågår

Sköldingeby 5:2

Gård/Skog
Katrineholms kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 600 000 kr
24,8 ha tomt

Fastigheten omfattar ca 25 ha, varav ca 17,6 ha är åker- och betesmark samt ca 7,2 ha växtlig skogsmark. Arealen är samlad i ett skifte som genomkorsas av Flodaån. Jaktmöjligheter finns för köparen från tillträdesdagen. Fastigheten ligger strax norr om Sköldinge, mellan Katrineholm och Flen.

Orrevalla Fridhem 1, null, Norrköpings kommun
Orrevalla Fridhem 1, null, Norrköpings kommun, bild 2
Orrevalla Fridhem 1, null, Norrköpings kommun, bild 3

Orrevalla Fridhem 1

Gård/Skog
Norrköpings kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
29 500 000 kr
122,8 ha tomt

Orrevalla Fridhem är en elegant gård som kombinerar stilfulla byggnader med ett avskilt läge vid vägens slut. Exklusivt stall från 2017 med alla bekvämligheter, noggrant utformat för att kombinera funktionalitet och estetik. Gården omfattar totalt cirka 123 ha väl samlat i ett skifte och fördelat på cirka 73 ha skogsmark samt cirka 42 ha åker- och beten. Gården ligger ca 3 mil öster om Norrköping och ca 15 mil från Stockholm. Det finns möjlighet att lägga bud ca 10 ha mark med byggnader och stall vid Fridhem separat (fastigheten Orrevalla 1:7) alternativt bud på lantbruksdelen (Orrevalla 1:2 och 1:4)

  • Premium
Bocksätter 2, null, Söderköpings kommun

Bocksätter 2

Gård/Skog
Söderköpings kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
6 000 000 kr
6,2 ha tomt

Bocksätter Gård omfattar cirka 6,2 ha mark och erbjuder ett bekvämt boende endast 15 minuters bilresa från Söderköping. Mangårdsbyggnaden har 206 kvm boarea fördelat på sex rum och kök, bostaden har till stor del renoverats sedan 2014 och framåt. Flygeln, vars historia sträcker sig tillbaka till 1700-talet, ger ytterligare 85 kvm boarea för gäster eller separat boende. Gården kompletteras av flera ekonomibyggnader. Bland annat en stor loge som tidigare har använts för förvaring av båtar och husvagnar, byggnaden har även ett före detta stall och flera vagnslider. Väster om mangårdsbyggnaden finns ytterligare ekonomibyggnader som även dessa har använts för bland annat båt- och husvagnsförvaring. Den totala arealen är cirka 6,2 ha varav 2,6 ha åkermark som lämpar sig väl för bete såväl som för vall. Lövdominerad skogsmark med en areal om cirka 2,3 ha. Bocksätter Gård erbjuder en charmig atmosfär i natursköna omgivningar. Välkommen på visning.

Skogen, null, Vingåkers kommun

Skogen

Gård/Skog
Vingåkers kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
17 000 000 kr
166,7 ha tomt

Lantbruksfastighet om totalt 164 ha varav cirka 123 ha produktiv skogsmark och cirka 33 ha åker- och betesmark. Fastigheten är obebyggd sånär som på några enklare ekonomibyggnader. Skogen domineras av växtliga ungskogar och virkesförrådet bedöms till cirka 16 000 m³sk med en beräknad medelbonitet på 8,3 m³sk/ha. Området erbjuder goda möjligheter till jakt efter bland annat kron- och dovvilt, vildsvin och älg. Fastigheten har strand i sjön Låttern såväl som i Öljaren.

Leverstorpsvägen 2A, null, Finspångs kommun

Leverstorpsvägen 2A

Övrigt
Finspångs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
1 729 m² tomt

Industrifastighet med ett bra och expansivt läge i Hårstorp vid riksväg 51/Norrköpingsvägen. I fastigheten finns idag en restaurang & pizzeria samt lager- och verkstadslokaler. På taket finns en solcellsanläggning med en årsproduktion på ca 45 000 kWh.

  • Plus
null, null, Kungsörs kommun

Gård/Skog
Kungsörs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 000 000 kr
29,8 ha tomt

Obebyggd fastighet med en sammanhållen ägofigur belägen cirka 7 km sydöst om Kungsör. Total areal om 29,7 ha som fördelar sig på ungefär 19 ha skogsmark och 12 ha inägomark.

Gärdsnäs Slottet, null, Åtvidabergs kommun
Gärdsnäs Slottet, null, Åtvidabergs kommun, bild 2
Gärdsnäs Slottet, null, Åtvidabergs kommun, bild 3

Gärdsnäs Slottet

Gård/Skog
Åtvidabergs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
12 500 000 kr
48,8 ha tomt

Gården Slottet ligger vid sjön Yxningen i den nordöstra delen av Åtvidabergs kommun, cirka 20 km väster om Valdemarsvik. Fastigheten omfattar totalt cirka 90 ha varav cirka 49 ha är land och 42 ha är vatten. Ägandet har mer än 900 m strandlinje mot Yxningen och med det även en egen sandstrand. Gårdens bostäder ligger nära vattnet och utgörs av två bostadshus och tre stugor. En bit bort finns nyare maskinhall och vagnslider. .

  • Premium

Visar alla 10