Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brindoset 1:6, null, Vansbro kommun

Brindoset 1:6

Gård/Skog
Vansbro kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
425 000 kr
8,6 ha tomt

Ett samlat lättillgängligt skifte om ca 9 ha i Brindosets bebyggelses närhet som kan besökas året om. Mestadels äldre planterad och naturligt föryngrad ungskog med god tillväxt där en del röjningsarbeten gjorts för några år sedan. Jakträtt inom Äppelbo Östra viltvårdsområde om ca 7 800 ha.

  • Plus
Sörnäs 7:9, null, Malung-Sälens kommun

Sörnäs 7:9

Gård/Skog
Malung-Sälens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 200 000 kr
27,7 ha tomt

Skogsfastighet om 28,1 ha bestående av tre skogsskiften och en inäga. Här kan du jaga på riktigt stora arealer där även en del fjällmark i Sälen ingår. Skogsskifte i anslutning till byn Sörnäs, samt inäga mitt i byn. Skogsskifte i direkt anslutning till fäboden i Övre Tandberget och skogsskifte efter Långbergsvägarna upp mot Torrhön. Enligt den nygjorda skogsbruksplanen är den produktiva skogsmarken 22,5 ha med ett virkesförråd om ca 2758 m³sk. Ungefär 9 ha utgörs av äldre skog medans 8,6 ha är gallringsskog och 4,7 ha är röjningsskog. Jakträtt inom Sörnäs-Hammarsbyns viltvårdsområde om ca 7 600 ha. Andel i Lima besparingsskog, vilket ger bidrag för skogsbruk samt även småviltsjakt på 51 000 ha. Med tanke rådande snöförhållanden i skogen och tjällossning med stängning av vägar bör den som önskar besöka fastigheten i fält göra det i slutet av anbudsperioden. En bit in i maj beräknas vägarna ha torkat upp. För er som inte har tid att vänta tills snön smält bort rekommenderas snöskor eller skidor för på ett tidseffektivt sätt få en bra blick över hela fastigheten och dessutom få njuta av ett vårvintrigt skogslandskap på snösäkra marker.

Gopshus 72:1, null, Mora kommun

Gopshus 72:1

Gård/Skog
Mora kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 900 000 kr
67,1 ha tomt

Här kan du stå på din egen mark och heja på alla Vasaloppsåkare som passerar eller varför inte stanna till för vätskepaus om du själv deltar i något av loppen. Skogsfastighet bestående av två skiften. Det största skiftet sträcker sig mellan Hållanvägen och Gråberget. Det mindre skiftet sträcker sig från Vasaloppsleden över Lövberget. Fastigheten omfattar enligt skogsbruksplanen totalt ca 67,2 ha, varav ca 62,8 ha produktiv skogsmark med ett virkesförråd om ca 7 382 m³sk. Stor del växtliga gallringsskogar med god löpande årlig tillväxt, men även en del äldre skog som uppnått avverkningsbar ålder. Medelboniteten uppskattad till 5,9 m³sk/ha och år. För den jaktintresserade betingar fastigheten jakträtt inom Oxberg-Gopshus viltvårdsområde om ca 6 900 ha. Med tanke rådande snöförhållanden i skogen och tjällossning med stängning av vägar bör den som önskar besöka fastigheten i fält göra det i slutet av anbudsperioden. En bit in i maj beräknas vägarna ha torkat upp.

Tomter vid Vassgalen, null, Vansbro kommun

Tomter vid Vassgalen

Tomt
Vansbro kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
350 000 kr
1 835 m² tomt

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en eller två tomter med strandläge vid populära sjön Vassgalen mellan Vansbro och Äppelbo. Belägna på en kulle med fast och fin mark med utsikt över sjön. Strandskyddsdispens och förhandsbesked på bygglov finns, vilket har beviljas utifrån kommunens LIS-plan för området. Servitut som ger ägaren rätt att nyttja strandremsan för båt och bad. Tomterna säljes var för sig. Prisidè 350 000 kr/tomt. Tomt 1 Uppsälje 26:41 är såld. Tomt 2 Uppsälje 26:42 finns fortfarande till försäljning.

Visar alla 4