Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karlsarvet 26:1, null, Älvdalens kommun

Karlsarvet 26:1

Gård/Skog
Älvdalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
41 ha tomt

Här kan du kombinera dina intressen och lämpar sig för dig som vill investera i skog eller jaga på riktigt stora marker. Skogsskifte som sträcker sig från byn vidare över Lövåsen och Barkås. Skifte vid Sälberg, fäbodskifte västerut vid Storåsen, samt en mindre markbit vid Österdalälven. Fastigheten omfattar enligt skogsbruksplanen totalt ca 41,6 ha, varav ca 36,1 ha produktiv skogsmark med ett virkesförråd om ca 4 064 m³sk. God växtlighet för området med medelbonitet uppskattad till 4,9 m³sk/ha och år. Skog i alla åldersklasser med tonvikt på skog mellan 40-50 år. Fastigheten har jakträtt i Karlsarvets viltvårdsområde som omfattar ca 2 000 ha. Fastigheten har del i Älvdalens besparingsskog som bland annat ger bidrag för markberedning, plantering och röjning, samt möjlighet till småviltsjakt på besparingens marker om ca 56 000 ha.

  • Plus
Västra Fors 25:16, null, Malung-Sälens kommun

Västra Fors 25:16

Gård/Skog
Malung-Sälens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
93,5 ha tomt

Skogsfastighet beläget norr om Malungsfors med skiften vid Rönnhällsjön, Säljhöarna och Ällingkölen. Till fastigheten hör även ett litet skifte i byn i anslutning till Västra Fors byväg. Fastigheten omfattar ca 96,2 ha, varav ca 62,4 ha är produktiv skogsmark med ett virkesförråd om ca 8 651 m³sk. Stor andel växtlig gallringsskog, men även gott om skog som uppnått slutavverkningsbar ålder. Förutom skoglig avkastning finns här även chans till att bli del av samhällets energiomställning till fossilfritt. Fastigheten omfattas nämligen av ett upplåtet anläggningsarrende för vindkraft med framtida möjlighet till intäkter om det långt gångna projektet av vindkraftsparken blir av.

Öjvasseln 39:1, null, Älvdalens kommun
  • Budgivning pågår

Öjvasseln 39:1

Gård/Skog
Älvdalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 800 000 kr
104,4 ha tomt

Här möts du av två jämnstora samlade skogsskiften belägna på vardera sida om byn Öjvasseln. Totalt ca 112,5 ha, varav ca 75 ha är produktiv skogsmark med ett virkesförråd om ca 8 689 m³sk. Två jakträtter i Särna viltvårdsområde om ca 27 000 ha. Del i Särna-Idre Besparingsskog som bland annat ger bidrag för markberedning, plantering och röjning, samt småviltsjakt på besparingens marker om 43 000 ha. Nära till norra Dalarnas fjällvärd med bl.a. Idre, Himmelfjäll, Fjätervålen, Fulufjället, Njupeskär och Vedungsfjället.

Aspelbovägen 18, null, Orsa kommun

Aspelbovägen 18

Gård/Skog
Orsa kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
22,5 ha tomt

Trevligt fritidshus med gårdskänsla och 23 ha skog. Byggnaderna bildar ett samlat gårdstun i skogskanten av Aspelbo i bortre änden av Hansjö. Fin utsikt över det öppna åkerlandskapet från det öppna allrummet. Bakom husknuten finns en hel skog av möjligheter. Här kan du ströva omkring, plocka bär och svamp, jaga på riktigt stora marker eller gå ner till ån för fiske. Boningshuset har enkel standard utan el och bad/wc, men med både öppen spis, kokspis och indraget sommarvatten. Rymlig gäststuga, härbre och flertalet andra byggnader. Jakträtt i Hansjö VVO om ca 21 600 ha. Andel i Orsa besparingsskog vilket ger möjlighet till vissa bidrag samt även jakt på Orsa besparingsskogs marker om ca 60 000 ha. Till Grönklitts skidanläggningar är det 10 km och till Orsa centrum 6 km.

  • Plus
Skålmo 2:6, null, Malung-Sälens kommun

Skålmo 2:6

Tomt
Malung-Sälens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
550 000 kr
3,1 ha tomt

Här kan du förverkliga din dröm att bygga t.ex en hästgård från skretch på en lantbrukstaxerad tomt med en areal om 3,1 ha i Husom söder om Sälen med åkermark som sträcker sig ner till Västerdalälven. Andel i Lima Besparingsskog som för närvarande lämnar bidrag till bl.a. viss djurhållning, jordbruk, vägar och skogsvård m.m. Jakträtt på både älg- och småvilt inom Lima östra viltvårdsområde, ca 19 000 ha. Fastigheten betingar även småviltsjakt på Lima Besparingsskog omfattande ca 51 000 ha. Nere vid älven finns ett båthus uppfört. Förhandsbesked finns för uppförande av villa och stallbyggnad på tomtens östra del. Det finns även ett servitut som ger ägaren rätt att bygga en väg österut som ansluter till den lugna byvägen. Marken passar även dig som önskar sätta upp en vanlig villa på en riktigt stor tomt. Nära till Sälenfjällens anläggningar och endast 9 km till Kläppen. Tomten kan besökas på egen hand med de kartor som finns för nedladdning.

Bild saknas

Tomter vid Vassgalen

Tomt
Vansbro kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
350 000 kr
2 089 m² tomt

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en eller två tomter med strandläge vid populära sjön Vassgalen mellan Vansbro och Äppelbo. Belägna på en kulle med fast och fin mark med utsikt över sjön. Strandskyddsdispens och förhandsbesked på bygglov finns, vilket har beviljas utifrån kommunens LIS-plan för området. Servitut som ger ägaren rätt att nyttja strandremsan för båt och bad. Tomterna säljes var för sig. Prisidè 350 000 kr/tomt.

Visar alla 6