Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kårö 1:3 Västervik, null, Västerviks kommun
Kårö 1:3 Västervik, null, Västerviks kommun, bild 2
Kårö 1:3 Västervik, null, Västerviks kommun, bild 3

Kårö 1:3 Västervik

Gård/Skog
Västerviks kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
6 900 000 kr
53,9 ha tomt

Kårö 1:3 ligger fantastiskt belägen ca 4 km öster om Loftahammar och utgörs av en halvö ut i havet. Här har vi nöjet att förmedla en fantastisk skärgårdfastighet om ca 54 ha med möjlighet att bygga din drömbostad eller sommarställe. Kårö 1:3 består av ett större skifte på land om 31 ha med lång strandlinje och bryggplats i Koviken i Kårö by. Till fastigheten hör även öarna Lilla Grindö, Stora Flatholmen, Högholmen och Enskär. Det här är en fastighet med en karaktär som sällan kommer ut på marknaden, välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Vårdslunda Bygget 1, null, Kinda kommun
  • Ons 7 aug kl 16:00
Vårdslunda Bygget 1, null, Kinda kommun, bild 2
Vårdslunda Bygget 1, null, Kinda kommun, bild 3

Vårdslunda Bygget 1

Gård/Skog
Kinda kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 300 000 kr
13,8 ha tomt

Totalareal 13,7 ha fördelat på skog 3 ha, åker 7 ha samt bete 3 ha.

  • Premium
Öknehult Kursgård, null, Kinda kommun
Öknehult Kursgård, null, Kinda kommun, bild 2
Öknehult Kursgård, null, Kinda kommun, bild 3

Öknehult Kursgård

Gård/Skog
Kinda kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
21 000 000 kr
203 m²
182 ha tomt

Mellan Kisa och Ulrika vid Stensjön ligger gården Öknehult. Öknehult har tre registerfastigheter och har en sammanlagd areal om 155 hektar land och 27 hektar vatten i Stensjön. Öknehult 1:1 är en produktionsskogsfastighet om 135 hektar varav 114 hektar produktiv skogsmark och 16 hektar åker och betesmark. Fastighetens virkesförråd är 15 883 m3sk vilket blir ett medeltal per hektar på 139 m3sk. Periodens avverkningsförslag är 4130 m3sk varav 3334 är slutavverkning. Öknehult 1:3 är en hästgård om 18 hektar med mangårdsbyggnad med flyglar, stall och ridhus. På Öknehult 1:6 finns ett vandrarhem med åtta sovrum, tv-rum/kök, duschrum och toalett samt tre sovstugor.

  • Premium
Väversunda Lassagård 505, Vadstena, Vadstena kommun

Väversunda Lassagård 505

Villa
Vadstena, Vadstena kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
120 + 60 m²
2 808 m² tomt

Mitt mellan Vadstena och Ödeshög ligger Lassagården, en vacker fastighet med mäktiga Omberg som kuliss och ett stenkast från Tåkern. Lassagårdens erbjuder två trevliga boenden bestående av en huvudbyggnad som flankeras av en flygel, detta omringas av en stor trädgård med flera olika fruktträd. Lassagården med sina röda hus med vita knutar ligger i ett ostört läge i slättlandskapet och för den djur- och naturintresserade kan man njuta av ett rikt djurliv direkt ifrån tomten. Huvudbyggnadens har en social planlösning med flera umgängesytor. På nedanvåning finns det ett kök i lantlig stil med den gamla järnspisen bevarad i anslutning till ett matrum med kakelugn. Det finns även ett kontor och vardagsrum med tillhörande kakelugnar. Till ovanvåningen leds man genom en charmig S-formad trappa. Här finns ett badrum, tvättstuga samt tre sovrum varav ett av sovrummen har en kakelugn. Flygelbyggnaden har ett eget kök, badrum och två sovrum. I flygeln finns även en rymlig verkstad dit du kommer genom en separat dörr. Lassagården omgärdas med levande landsbygd med flera gårdsbutiker och självplock i närheten. Omgivningen erbjuder även naturupplevelser utöver det vanliga med Tåkern och dess rika fågelliv och Omberg med sin unika natur. Till Skedet där det finns konditori, pub och gårdsbutik är det 2 km och till Borghamn med livsmedelsbutik och bad i Vättern är det 5 km. Till den välrenommerade golfanläggningen Ombergs Golf Resort är det ca 14 km och till Hästholmen med bad, restaurang och känt glasscafé är det 10 km.

  • Plus
Breviksnäs arrendatorsbostaden, lantbruksarrende, null, Valdemarsviks kommun

Breviksnäs arrendatorsbostaden, lantbruksarrende

Gård/Skog
Valdemarsviks kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Pris saknas
180 m²
158,7 ha tomt

I Gryts Skärgård ligger Breviksnäs Säteri som söker ny lantbruksarrendator. Arrendestället ligger synnerligen vackert längs Östersjöns strand i brutet kustlandskap. Arrendet omfattar 85,8 hektar åkermark 72,9 hektar betesmark, arrendatorsbostad, fårstall från 2014 med plats för 500 tackor, foderloge samt verkstad.

  • Plus
ÖDESHÖG DAGSMOSSE 8:31, Svanshals, Ödeshögs kommun

ÖDESHÖG DAGSMOSSE 8:31

Gård/Skog
Svanshals, Ödeshögs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Pris saknas
63,7 ha tomt

Obebyggd jord- och skogsfastighet om 60 hektar mellan Ödeshög och Vadstena. Dagsmosse är en stor mossmark som ligger vid foten av Ombergs södra ände. Området har en lång historia och har varit bebott sen yngre stenåldern. Fastigheten Dagsmosse 8:31 är belägen i södra delen av Dagsmosse. Totalareal är ca 64 hektar enligt fastighetstaxeringen och består av 49 hektar åkermark, 11 hektar skog och 4 hektar övrig mark inklusive pågående avstyckning om ca 3,5 hektar. Åkermarken är fri för köparen vid tillträdet och består av bördig svart mossjord. Skogen har en totalvolym om 1526 m3sk och ett avverkningsförslag på 352 m3sk inom en 10 års-period enligt skogsbruksplanen

Visar alla 6