Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Romberg 9, Romberg, Ljusdals kommun

Romberg 9

Gård/Skog
Romberg, Ljusdals kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 900 000 kr
5 rum
66,4 ha tomt

Varmt välkommen till en välskött gård med högt och naturskönt läge som har ca 3 hektar åker och 42 hektar skogsmark belägen i Romberg vid Los. Här erbjuds ett boende med trivsam atmosfär inrett med omsorg och stil fördelat på fem rum och kök med vedspis. Gården som ligger väl samlad på vallen har en praktisk ekonomibyggnad med gott om utrymme för verksamhet och förvaring, en gäststuga, jordkällare, lada och ett pumphus. Fastigheten ingår i jaktklubb som jagar på 3 800 hektar. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett naturnära boende med möjlighet till jakt och fiske.

Sjöbacksvägen 17, null, Sandvikens kommun

Sjöbacksvägen 17

Gård/Skog
Sandvikens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
11 000 000 kr
70 m²
3 rum
153,5 ha tomt

Välkommen till denna unika och natursköna gård med sjöläge och hela 150 hektar välarronderad skogsmark ca 15 km norr om Sandviken. Här erbjuds inte bara en idyllisk bostadsmiljö med enastående utsikt över den närliggande sjön, utan också ett välskött skogsbruk med bra vägnät och stora utvecklingsmöjligheter. Skogsmarkens totala virkesvolym om 23022 m³sk domineras av tallskog där stor andel utgörs av äldre gallringsskog men även ca 7600 m³sk som har nått slutavverkningsmogen ålder. Fastigheten ingår i Sävärenge jaktklubb som jagar på en areal om ca 1300 hektar. En verklig pärla för dig som söker lugn, avskildhet och en bra investering.

  • Uteplats
Skog & Vind, Järbo, Sandvikens kommun

Skog & Vind

Gård/Skog
Järbo, Sandvikens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 700 000 kr
72,4 ha tomt

Välarronderad skogsfastighet med bra vägar och årlig intäkt från vindkraft belägen ca 2 mil norr om Sandviken. Fastigheten har ca 71,5 hektar produktiv skogsmark som domineras av välskött tallskog med ett virkesförråd om ca 12 100 m³sk varav 2 200 m³sk nått slutavverkningsmogen ålder. Här har du en fastighet med årliga intäkter och stor andel äldre gallringsskog som inom 5-10 år kommer växa in och bli slutavverkningsbar. Fastigheten ingår i Vettåsens viltvårdsområde som jagar på en areal om ca 2 000 hektar.

Skogsfastighet, null, Sandvikens kommun
  • Budgivning pågår

Skogsfastighet

Gård/Skog
Sandvikens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
900 000 kr
12,1 ha tomt

Liten skogsfastighet med gedigen timmerstuga och garage belägen vid Lövåker ca 2 ,5 mil väster om Sandviken. Fastigheten är fördelad på fyra skiften varav ett med byggnader och tre skogsskiften. Total areal är ca 12,6 hektar varav 11,9 hektar är produktiv skogsmark med ett uppskatta virkesförråd om ca 1 600 m³sk som domineras av tallskog. Skogsbeståndet består till stor del av gallringsskog men även ca 500 m³sk som har nått slutavverkningsmogen ålder. Här har du en fastighet för dig som är intresserad av skog och jakt med möjlighet till övernattning. Fastigheten ingår i Borrsjöåns viltvårdsområde som jagar på en areal om ca 3 100 hektar.

  • Plus
Skogsfastighet, Vallsbo, Ockelbo kommun
  • Budgivning pågår

Skogsfastighet

Gård/Skog
Vallsbo, Ockelbo kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
33,1 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet i naturskönt område ca 12 km öster om Ockelbo. Fastigheten är fördelad på tre skiften varav ett med 300 meter strand mot Testeboån. Total areal är ca 33,6 hektar varav 30,7 hektar är produktiv skogsmark som domineras av tall- och granskog med ett virkesförråd om ca 5 600 m³sk. Här har du en fastighet med möjlighet att gallra fram fina skogsbestånd i olika åldrar. Fastigheten ingår i Bobygdens viltvårdsområde som jagar på en areal om 3 545 hektar..

  • Plus
Överhärdevägen 3, null, Gävle kommun

Överhärdevägen 3

Gård/Skog
Gävle kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
159 + 40 m²
4 rum
21,1 ha tomt

Nu har du möjlighet att förvärva en gård lämplig för hästhållning med åker och skogsmark endast 3 km från Valbo köpcentrum. Bostadshuset med sitt charmiga läge är fördelat på två plan med fyra rum, två kök och ett inglasat uterum i söderläge. Gårdscentrum omges av vård-och fruktträd, och är väl sammanhållet med en ladugårdsbyggnad som har stora utrymmen, boxplatser och en uthyrningsbostad som ger möjligheter till hyresintäkter, en öppen vagnhall och en tvättstuga som ligger nere vid den porlande bäcken. Detta är en gård för dig som söker en lantlig oas med bekvämt avstånd till allt du behöver. Fastigheten ingår i Överhärde viltvårdsområde som jagar på en areal om ca 1 930 hektar.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Skogsskifte, Skärplinge, Tierps kommun
  • Budgivning pågår

Skogsskifte

Gård/Skog
Skärplinge, Tierps kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
28,4 ha tomt

Lättillgängligt och obebyggt skogsskifte i Sund ca 3 km norr om Skärplinge. Totalt 28,4 ha varav ca 18,5 ha är produktiv skogsmark med ett uppskattat virkesförrådet om ca 4 520 m³sk som domineras av tallskog varav 3 550 m³sk är skog som har nått slutavverkningsmogen ålder. Fastigheten ingår i Sunds jaktklubb som jagar på en areal om ca 800 hektar.

Skogsskifte, null, Gävle kommun

Skogsskifte

Gård/Skog
Gävle kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
62,2 ha tomt

Välarronderat skogsskifte med produktiva gallringskogar och bra vägar beläget i Åbyn strax norr om Gävle. Totalt 62,2 hektar mark varav 53,5 hektar är produktiv skogsmark, uppskattat virkesförråd om 6 120 m³sk som domineras av medelålders tallskog som har god tillväxt och där en stor andel kommer växa in i slutavverkningsmogen ålder inom kort. Fastigheten ingår i Åbyns Viltvårdsområde som jagar på en areal om ca 4 300 hektar.

  • Plus
Skogsfastighet, null, Hofors kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Hofors kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
41,8 ha tomt

Obebyggt skogsskifte med produktiva gallringsskogar beläget i Torsåker. Totalt 41,8 hektar mark varav 40,7 hektar är produktiv skogsmark med ett virkesförråd om ca 3 700 m³sk som domineras av tallskog varav 384 m³sk nått slutavverkningsmogen ålder. Skiftet kan bilda egen fastighet men är också lämpligt som tillköpsmark. Med skogsskiftet följer jakträtt på viltrika marker.

Visar alla 9