Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björby, Stöllet, Torsby kommun

Björby

Gård/Skog
Stöllet, Torsby kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
7 500 000 kr
115,7 ha tomt

Torsby Björby 1:39 & 1:42 säljes nu tillsammans med sammanlagd areal på 115 ha varav 103 ha är produktiv skogsmark med ett virkesförråd på 19 405 m3sk. Fastigheterna är uppdelade i flera skiften. Jakträtt ingår.

Gylterud, Gylterud, Arvika kommun
Gylterud, Gylterud, Arvika kommun, bild 2
Gylterud, Gylterud, Arvika kommun, bild 3

Gylterud

Gård/Skog
Gylterud, Arvika kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 000 000 kr
18,8 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet om 19 ha i Gylterud, Arvika. Fastigheten omfattar 19 ha produktiv skogsmark med bra bonitet på 7,6. Sammanlagt virkesförråd om ca 4 737m3sk. Bra arronderat i ett skifte med bra vägnät. Jakträtt ingår.

  • Premium
Öjerud, Öjerud, Arvika kommun

Öjerud

Gård/Skog
Öjerud, Arvika kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 300 000 kr
28,1 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet belägen i Öjerud strax norr om Arvika. Fastigheten består av 29,2 ha varav 28.6 ha produktiv skogsmark och 0,5 ha betesmark. Fastigheten har ett virkesförråd om 7 798 m3sk och mycket bra tillväxt med 9,6 i bonitet! En äldre lada finns belägen på fastigheten. Jakträtt ingår!

Drögsforsen 315, Drögsforsen, Karlstads kommun
Drögsforsen 315, Drögsforsen, Karlstads kommun, bild 2
Drögsforsen 315, Drögsforsen, Karlstads kommun, bild 3

Drögsforsen 315

Gård/Skog
Drögsforsen, Karlstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
190 + 96 m²
7 rum
2,4 ha tomt

I fint och rofyllt läge invid Glumman, mitt i ett levande och aktivt jordbrukslandskap. Här säljs nu en avstyckad gård som förutom ett stort och rymligt bostadshus även innefattar en verkstadslokal som med sina mått är tilltagen för att rymma entreprenad eller åkeriverksamhet. Därtill en stor lada med gjutet golv och flera portar. Totalt omfattar fastigheten drygt två hektar och är därmed även lämplig för exempelvis häst eller annan djurhållning i mindre skala. I verkstaden bedrivs idag verksamhet med fordonsservice, däckverkstad mm. För den som eventuellt vill finns möjlighet att ta över inventarier och kundregister, annars är det bara en fantastisk möjlighet att få utrymme för sin egen hobby eller verksamhet. Välkommen på visning av Drögsforsen.

  • Premium
  • Energieffektiv
Fågelviks-Berg 228, Skattkärr, Karlstads kommun

Fågelviks-Berg 228

Villa
Skattkärr, Karlstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
93 + 70 m²
5 rum
6 110 m² tomt

Lantligt belägen villa strax utanför Skattkärr i 1 ½ plan med källare och stor tomt. Bostadshuset är bra iordning med 4 sovrum, vardagsrum, kök, badrum och källare. Uppvärmning sker via pelletspanna. Eget vatten och avlopp. Stor skogstomt med möjlighet till mindre djurhållning. Skolbussen stannar utanför huset!

  • Balkong
Snårbotten Vännemyren, Snårbotten, Storfors kommun

Snårbotten Vännemyren

Gård/Skog
Snårbotten, Storfors kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 900 000 kr
39 ha tomt

Delförsäljning från jordbruksfastighet om totalt 39 hektar mellan Nyed och Storfors . Åker- och betesmark om 31 ha och därtill skogsmark om knappt 6 ha. Ett sammanhängande markområde med landsvägen genom. Samtidigt med denna försäljning säljs även ett närliggande skifte om 15 hektar på samma sätt. Se separat annons.

Snårbotten Lämås, Snårbotten, Storfors kommun

Snårbotten Lämås

Gård/Skog
Snårbotten, Storfors kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
700 000 kr
14,9 ha tomt

Delförsäljning från jordbruksfastighet om knappt 15 hektar mellan Nyed och Storfors. Åkermark om 13 ha med väg genom skiftet. Samtidigt med denna försäljning säljs även ett närliggande skifte om 39 hektar på samma sätt. Se separat annons.

Grava-Rud 537, Grava-Rud, Karlstads kommun

Grava-Rud 537

Tomt
Grava-Rud, Karlstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
1 805 m² tomt

Tomt i högt och ljust västerläge med utsikt över landsbygden. Här bor ni lugnt och lantligt med skogen inpå husknuten, men bara en kort resa till såväl Karlstad som övriga tätorter. Positivt förhandsbesked för bygglov finns, avstyckning är klar och väg fram till tomtgräns är anlagd. Välkommen att på egen hand besöka tomten, gränsmarkeringar finns i terrängen. Tillträde enligt överenskommelse.

  • Plus
Segerstadsby, Segerstad, Karlstads kommun

Segerstadsby

Tomt
Segerstad, Karlstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
2 500 m² tomt

Nu finns tre tomter med ett mycket tilltalande läge till försäljning på Segerstad. Tomterna som ligger i skogsbrynet har utsikt mot söder och väster över landsbygden på Segerstadslätten. Några hundra meter bort finns busshållplats för länsbussarna, 10 minuters bilresa till Bergviks köpcentrum och ca 1,5 mil in till centrala Karlstad. De tre tomterna kommer ha anslutning till kommunalt vatten via en gemensamhetsanläggning där även en avloppsanläggning är under uppförande. Anläggningen som ingår i tomtköpet kommer ha anslutningspunkter för vatten och avlopp vid tomtgräns. Fastigheterna utgör en samfällighet för anläggningens drift. Positivt förhandsbesked för bygglov finns, avstyckning är klar och väg fram till tomtgräns är på plats. Välkommen att på egen hand besöka tomterna, gränsmarkeringar finns i terrängen. Tillträde enligt överenskommelse. **Tomt nr. 2, Edsberg 2:14 är SÅLD**

Visar alla 9