Mäklare Eddie Källner

Eddie Källner

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Magersjö 1, Magersjö, Tranås kommun

Magersjö 1

Villa
Magersjö, Tranås kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 975 000 kr
123 + 38 m²
7 rum
5 950 m² tomt

Grusvägen mot Magersjö slingrar sig hit och dit, lite upp, lite ner. Riktigt på landet, men ändå bara 10 minuter från Tranås centrum. Med ett fantastiskt fint läge intill Högstorpasjön möter ni denna villa med anor från 1800-talets mitt. Ett hus i gammal stil där fina listverk möter vackra trägolv. Uppvärmning via bergvärme och med solceller installerade. Den charmiga farstukvisten möter dig en bit in på den grusade gången. Härifrån når du ett entréplan vars utrymmen fördelas i en hall, som sträcker sig mot ett stort och rymligt vardagsrum med eldstad. En uppskattad plats är vinterträdgården som bjuder in till en härlig miljö med mycket fönster och plats för stort matbord. Med rankorna klättrande längs väggar och tak och med dörr mot den fantastiska trädgården ger detta rum stora möjligheter åt gemenskap och trivsel. Vidare i husets entréplan finns ett ljust och fint kök, renoverat 2018. Här värms ytan upp av den vattenburna golvvärmen. Köket har både skafferi och vedspis. Från köket nås duschrum med tvättmaskin och torktumlare. I entréplan finns ett möjligt sovrum/allrum. En trappa upp möter ni en hall med utgång till balkong. Från hallen når du våningens alla sovrum. Här finns möjlighet till fyra sovrum samt två sovalkover. På övervåningen är delvis fönster samt balkongdörr utbytta. Badrummet är renoverat 2018 av fackmän. Stilfullt med kakel och klinker i tidlöst vitt och grått. Utvändigt möter ni härlig miljö i den stora trädgården med fruktträd som plommon, äpplen och päron. En mängd olika bärbuskar som krusbär, svarta/röda vinbär, krusbär, blåbärstry, aronia och mispel. Rosor, pioner och magnolia gör att trädgården blommar från tidig vår in till höst. Odlingsbäddar och kryddland samt mycket växter för pollinerare. Trädgårdens rumslighet skapar platser för både enskildhet, lugn och samvaro. Ner mot sjön finns brygga, sandstrand samt ett gästhus om 30m². En uppskattad plats att spendera i kring de varma sommardagarna. Här finns altan och uteplats under tak, invändigt ett allrum, kök och sovloft. Perfekt för barnen eller de tillresta gästerna! På tomten finns också drängstuga/garage som idag utgör förvaring och snickarbod.

  • Balkong
  • Uteplats
Torpön - Saxabäcken, Stora Saxabäcken 1, Ydre kommun
Torpön - Saxabäcken, Stora Saxabäcken 1, Ydre kommun, bild 2
Torpön - Saxabäcken, Stora Saxabäcken 1, Ydre kommun, bild 3

Torpön - Saxabäcken

Tomt
Stora Saxabäcken 1, Ydre kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 190 000 kr
1 169 m² tomt

Välkomna till Torpön och denna natursköna, sjönära tomt med utsikt över sjön Sommen! Med adress Saxabäcken presenterar vi nu försäljningen av denna tomt med en härlig sjöutsikt, ett tillfälle för dig att förvärva en tomt med ett högt och fint läge. Just nu erbjuds två tomter till försäljning, se illustrerad bild för tomternas placering. Tomt 1 kommer ha en storlek om 1169 kvm där detaljplan tillåter en byggnation i enplan med en byggnadsarea om 200 kvm. Denna tomt är ej bunden till någon specifik husleverantör. Vatten- och avloppsanläggning anläggs och bekostas av köpare. Förslagsvis anläggs detta tillsammans grannfastigheten. Andel i båtbrygga nedanför fastigheten kommer att erbjudas i gemensam brygga, detta till självkostnadspris. Anslutningskostnad/avgifter för avlopp, el, fiber och andel i kommande båtbrygga uppskattas till ca 250 000 kr. Tomten och den tillfälliga utsiktsstigen bör upplevas på plats! Platsvisning kan ske av mäklare/markägare, anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu! Detta är ett läge och en fastighet för dig som söker en skärgårdslik miljö! I Sjön Sommen finns hundratals småöar som ger dig möjligheten att kasta ankar och njuta av sommarens varma dagar med både sol och bad. Sjön Sommen är känd för sitt klara vatten, i vilket man vid goda förhållanden har ett siktdjup på 8-10 meter. Från Saxabäcken bor du med endast 5km till Torpöns färjeläge och du tar dig enkelt med båt eller bil till Torpöns populära restaurang för att kombinera en god matbit och en svalkande glass till deras sommarunderhållning. Från Saxabäcken har du 26km till Tranås med bil men möjlighet till minskat avstånd om du tar båten. Du lägger till smidigt med båten i Tranås hamn på någon av de tio gästplatserna. Tranås erbjuder populär golfbana, allmänna badplatser och en trevlig stadskärna. I närheten av Saxabäcken finns också Stebbarps gård med egen gårdsbutik, känd för sin blåbärsglögg och goda marmelader. I gårdens café kan man njuta av den prisbelönta glassen och äta matiga våfflor.

  • Premium
Torpön - Saxabäcken, Stora Saxabäcken 1, Ydre kommun
Torpön - Saxabäcken, Stora Saxabäcken 1, Ydre kommun, bild 2
Torpön - Saxabäcken, Stora Saxabäcken 1, Ydre kommun, bild 3

Torpön - Saxabäcken

Tomt
Stora Saxabäcken 1, Ydre kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
990 000 kr
800 m² tomt

Välkomna till Torpön och denna natursköna, sjönära tomt med utsikt över sjön Sommen! Med adress Saxabäcken presenterar vi nu försäljningen av denna tomt med en härlig sjöutsikt, ett tillfälle för dig att förvärva en tomt med ett högt och fint läge. Just nu erbjuds två tomter till försäljning, se illustrerad bild för tomternas placering. Tomt 2 kommer ha en storlek om 800 kvm där detaljplan tillåter en byggnation i enplan med en byggnadsarea om 200 kvm. Denna tomt är ej bunden till någon specifik husleverantör. Vatten- och avloppsanläggning anläggs och bekostas av köpare. Förslagsvis anläggs detta tillsammans grannfastigheten. Andel i båtbrygga nedanför fastigheten kommer att erbjudas i gemensam brygga, detta till självkostnadspris. Anslutningskostnad/avgifter för avlopp, el, fiber och andel i kommande båtbrygga uppskattas till ca 250 000 kr. Tomten och den tillfälliga utsiktsstigen bör upplevas på plats! Platsvisning kan ske av mäklare/markägare, anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan nu! Detta är ett läge och en fastighet för dig som söker en skärgårdslik miljö! I Sjön Sommen finns hundratals småöar som ger dig möjligheten att kasta ankar och njuta av sommarens varma dagar med både sol och bad. Sjön Sommen är känd för sitt klara vatten, i vilket man vid goda förhållanden har ett siktdjup på 8-10 meter. Från Saxabäcken bor du med endast 5km till Torpöns färjeläge och du tar dig enkelt med båt eller bil till Torpöns populära restaurang för att kombinera en god matbit och en svalkande glass till deras sommarunderhållning. Från Saxabäcken har du 26km till Tranås med bil men möjlighet till minskat avstånd om du tar båten. Du lägger till smidigt med båten i Tranås hamn på någon av de tio gästplatserna. Tranås erbjuder populär golfbana, allmänna badplatser och en trevlig stadskärna. I närheten av Saxabäcken finns också Stebbarps gård med egen gårdsbutik, känd för sin blåbärsglögg och goda marmelader. I gårdens café kan man njuta av den prisbelönta glassen och äta matiga våfflor.

  • Premium

Visar alla 3