Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Korndal 1:18, skifte 2, Hallås, Kungsbacka kommun

Korndal 1:18, skifte 2

Gård/Skog
Hallås, Kungsbacka kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
500 000 kr

Här finner du ett mindre välskött skogsskifte om ca 3,4 hektar belägen 15 km nordost om Kungsbacka. Skiftes skog består till stora delar av gallringsskog med ett bedömt virkesförråd om ca. 375 m³sk. Skiftet som i fastighetskartan benämns som Korndal 1:18, skifte 2 kan ej bilda egen fastighet och måste därmed överföras till annan fastighet.

Sätilavägen 832, Sundstorp, Kungsbacka kommun

Sätilavägen 832

Gård/Skog
Sundstorp, Kungsbacka kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
8 400 000 kr

Med endast 20 minuters bilväg från Kungsbacka finner du denna gård med fina möjligheter till salu. Gården är om ca. 43 ha och marken fördelas på ca. 11 ha jordbruksmark och ca. 30 ha skogsmark. Gården som är bebyggd med en mangårdsbyggnad, ett oinrett gårdshus, en ladugård och ett garage är perfekt för dig som vill bo stadsnära och ändå kunna ha möjlighet till häst- eller annan djurhållning. Gårdens inägomark finns på hemskiftet och på ett skifte som finns i nära anslutning till gårdscentrum. Fastigheterna är indelade i fyra skiften och möjlighet finns att förvärva hela eller delar av fastigheterna.

Obebyggd skogsfastighet, Kungsäter, Varbergs kommun

Obebyggd skogsfastighet

Gård/Skog
Kungsäter, Varbergs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
8 500 000 kr

De obebyggda skiftena av fastigheten Torp 1:1 är belägna ca. 1,5 km nordnordväst om Kungsäters samhälle i Varbergs kommun. Delarna av fastigheten som ska avstyckas och försäljas är fördelad på två skiften om totalt ca. 46 hektar varav ca. 42 ha är produktiv skogsmark. Virkesförrådet beräknas uppgå till ca. 10 250 m³sk och skiftena har en medelbonitet om 8,9 m³sk/ha. Ansökan om en lantmäteriförrättning är inlämnad och skiftena kan sannolikt bilda egen fastighet.

Visar alla 3