Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Falkenberg Ullared 2:152, null, Falkenbergs kommun

Falkenberg Ullared 2:152

Gård/Skog
Falkenbergs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 350 000 kr
31,4 ha tomt

Falkenberg Ullared 2:152 är en renodlad skogsfastighet utan byggnader endast ett stenkast från Ullared med alla dess bekvämligheter. Fastigheten är skogsdominerad där gran utgör den största delen om ca 65% följt av tall 19%. Fastigheten är delvis väldigt kuperad vilket bjuder på vacker miljö samt goda förutsättningar för bra växtlighet, vilket också boniteten om 9,2 m³sk/ha vittnar om. Här finns skog i huggningsklasser från K2 till S3 där en stor andel är angivet som G1, men självklart finns här även skog i huggningsklasserna S1, S2 och S3 som tillsammans utgör ca 28%.

Havraryd 1:2 m.fl. , null, Halmstads kommun

Havraryd 1:2 m.fl.

Gård/Skog
Halmstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Pris saknas
569 ha tomt

Total areal om 569 hektar varav 521 hektar mycket välskött skog. Uppskattat virkesförråd om cirka 86 000 m³sk. Bra arrondering och bra vägar och fina jaktmöjligheter. Gräns i flera sjöar och bra fiskevatten. Enklare byggnadsbestånd. Bud på helheten alternativt i delar. Johan Herrlin, Ansvarig fastighetsmäklare Philip Ling, Fastighetsmäklare Sophie Eklund, Fastighetsmäklare

Hylte Glasshult 1:2, null, Hylte kommun

Hylte Glasshult 1:2

Gård/Skog
Hylte kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Pris saknas
77,2 ha tomt

Glasshult 1:2 är en renodlad skogsfastighet med bra bonitet om 9,6 m³sk/ha, högt virkesförråd och med vägar av bästa klass. Här återfinns skog i alla åldrar och huggningsklasser och har ett beräknat uttag om ca 3 000 m³sk under planperioden. Välkommen att höra av dig!

  • Plus
Hylte Rangalsnäs 1:6, null, Hylte kommun

Hylte Rangalsnäs 1:6

Gård/Skog
Hylte kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 300 000 kr
20,2 ha tomt

Välkommen till denna unika skogsfastighet i Hylte kommun. Med en yta på ca 20 hektar erbjuder denna renodlade skogsfastighet en bra möjlighet för dig som söker en värdefull investering och en plats att förverkliga dina drömmar. Fastigheten har en hög andel ungskog och en bra tillväxt. Här har du möjligheten att ta del av en välmående skog som utgör en stabil och framtidsinriktad tillgång. Den naturliga skönheten i området skapar en idyllisk miljö som lägger grunden för dina visioner. Närheten till sjön Yasjön, där du har fiskerättigheter, gör denna fastighet ännu mer attraktiv. Här kan du njuta av avkopplande stunder vid vattnet och skapa minnen som varar livet ut. Med den vackra omgivningen kan detta bli en plats att trivas på året om. Det finns också en byggnadstomt på fastigheten som står redo att bli platsen för ditt framtida hem eller fritidshus. Med redan beviljat bygglov och godkända planer för en avloppsanläggning från kommunen, är detta en dröm för den som vill bo nära naturen och samtidigt ha alla moderna bekvämligheter. Dessutom övergår jakträtten till köparen, vilket ger möjlighet till spännande jakter och naturupplevelser på din egen mark. Här kan du följa årstidernas skiftningar och vara en del av den rika biologiska mångfalden som omger dig. Sammanfattningsvis erbjuder denna skogsfastighet i Hylte kommun en unik chans att investera i en blomstrande skogsbrukstillgång och skapa ditt eget paradis mitt i naturen. Kontakta oss för mer information. Välkommen att förverkliga din dröm!

Visar alla 4