Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ånhultsvägen 94, null, Örkelljunga kommun

Ånhultsvägen 94

Gård/Skog
Örkelljunga kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 400 000 kr
175 m²
3,8 ha tomt

I de natursköna omgivningarna mellan Örkelljunga och Åsljunga ligger Ånaltsgården med anor från mitten av 1800-talet. Gården och dess charm har bevarats med omsorg genom åren och erbjuder en helt unik känsla där du kan känna historiens vingslag. Gården var ursprungligen trelängad och utgörs idag av boningshus samt annexbyggnad. Gården ligger helt avskilt, omgärdad av den egna marken och skogen.

Vallåkravägen 484, null, Landskrona kommun

Vallåkravägen 484

Gård/Skog
Landskrona kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
11 500 000 kr
250 m²
11,3 ha tomt

Vackra Brorstorps gård, belägen öster om Glumslöv, erbjuder ett boende utöver det vanliga, rationella och moderna ekonomibyggnader och en totalareal på ca 11 ha. Här kan du bo och bedriva verksamhet i en uppvuxen och lummig oas på privat läge på Landskronaslätten. Med cirka 3 km till E6 har du här ett strategiskt bra läge med närhet till det mesta och bron till kontinenten ca 45 minuter bort. Den karaktärsfulla mangårdsbyggnaden är uppförd år 1911 och stoltserar med rymliga 250 kvm boyta. Ekonomibyggnaderna är rationella med moderna lösningar anpassningsbara för olika verksamhetsområden. Ca 8,5 ha åkermark omgärdar gårdscentra.

Diligensvägen 466, null, Ängelholms kommun

Diligensvägen 466

Gård/Skog
Ängelholms kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
75 m²
27,4 ha tomt

Högst upp på Hallandsåsen, precis vid gränsen mellan Ängelholm och Båstad ligger denna charmiga gård. Den trelängade gården med anor från början av 1900-talet ligger helt fritt och ostört omgiven av betesmark och skog. Fastighetens areal uppgår till ca 27 ha med fina möjligheter till djurhållning, jakt och rekreation. Fastigheten ramas in av vattendrag i både syd, väst och norr.

null, Jonstorp, Höganäs kommun

Gård/Skog
Jonstorp, Höganäs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Pris saknas
26,8 ha tomt

Obebyggd lantbruksfastighet belägen precis väster om Jonstorp. 26,78 ha åkermark inom jordklass 7 och 8, idag bevuxen med julgranar. Fastigheten utgörs av ett skifte, lättillgängligt från väg.

Gånarps ängaväg 55, null, Ängelholms kommun

Gånarps ängaväg 55

Gård/Skog
Ängelholms kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 800 000 kr
4,8 ha tomt

Som sista fastighet längs den lilla grusvägen ligger Nygård på ett fritt, avskilt och naturskönt läge. Här kan du njuta av naturens skiftningar och fria vyer i alla väderstreck. Gediget boningshus uppfört 1874, rejäla ekonomibyggnader som erbjuder många kvadratmeter under tak samt tillhörande 4,7 ha gör gården lämplig både till djurhållning eller annan utrymmeskrävande verksamhet. Attraktivt belägen strax norr om Ängelholms stadskärna når du stan på knappa 10 minuter, och hav och strand i Skälderviken likaså.

Lönnhässlevägen 116, null, Ängelholms kommun

Lönnhässlevägen 116

Gård/Skog
Ängelholms kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 800 000 kr
8,3 ha tomt

På fritt läge strax utanför Lönnshässle ligger denna trivsamma gård. Med ett boningshus som totalrenoverats, hästboxar och ca 7 ha tillhörande mark finns här alla möjligheter för den som önskar ett bekvämt och lantligt boende. Gårdscentra utgörs av rejält boningshus och stallbyggnad i anslutning. Marken utgörs av betesmark med inslag av skog och ett sammanhållet skogsskifte i norr. Vindskydd, ridbana och stort trädäck med utebad förhöjer livskvaliteten ytterligare!

Djurhagshusvägen 419, null, Helsingborgs kommun

Djurhagshusvägen 419

Gård/Skog
Helsingborgs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
15 000 000 kr
388 + 56 m²
1,9 ha tomt

På strategiskt men avskilt läge strax utanför Fleninge ligger denna herrgårdsliknande gård med stora möjligheter! Gården består i dagsläget av mangårdsbyggnad om 388 m2 fördelat på tre högklassiga boenden, parkliknande trädgård med orangeri och nästan 2 ha mark. Hela mangårdsbyggnaden renoverades under 2022 med stilsäkra och högkvalitativa materialval, med husets känsla och karaktär väl bevarat. Med ca 10 minuter till Helsingborg, knappa timmen till Malmö och bara några minuter till både E4 och E6 är här ett förträffligt läge för verksamhet om man så önskar. Till gården har det tidigare funnits ekonomibyggnader som inrymde fler lägenheter, vilket säkert går att återskapa.

  • Plus
Örkelljungavägen, null, Ängelholms kommun

Örkelljungavägen

Tomt
Ängelholms kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
1,7 ha tomt

Strax utanför Munka-Ljungby ges nu möjligheten att bygga på väl tilltagen tomt om ca 17 000 kvm. Tomten erbjuder byggnation på högt läge. Förhandsbesked finns för uppförande av boningshus med garage och stallbyggnad. Ca 15 minuters bilfärd till Ängelholm och ca 3 minuter till Munka-Ljungby med skolor och närservice! Här finns stora möjligheter för dig som vill bedriva verksamhet eller för mindre djurhållning!

Visar alla 8