Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karstorpsvägen 245, null, Båstads kommun
  • Fre 19 jul

Karstorpsvägen 245

Gård/Skog
Båstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
7 800 000 kr
13 ha tomt

På högt och helt fritt läge strax utanför Båstad ligger denna charmiga och välskötta gård. Gårdscentra med boningshus och väldimensionerade ekonomibyggnader med häststall. Med egen infartsväg bor du här helt ostört med fantastiska vyer i alla väderstreck! Uppvuxen trädgård med mindre gäststuga och härliga uteplatser under dagens alla timmar. Tillhörande ca 13 ha öppnar möjligheter till både djurhållning och odling i mindre skala.

  • Plus
Djurhagshusvägen 419, null, Helsingborgs kommun

Djurhagshusvägen 419

Gård/Skog
Helsingborgs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
15 000 000 kr
388 + 56 m²
1,9 ha tomt

På strategiskt men avskilt läge strax utanför Fleninge ligger denna herrgårdsliknande gård med stora möjligheter! Gården består i dagsläget av mangårdsbyggnad om 388 m2 fördelat på tre högklassiga boenden, parkliknande trädgård med orangeri och nästan 2 ha mark. Hela mangårdsbyggnaden renoverades under 2022 med stilsäkra och högkvalitativa materialval, med husets känsla och karaktär väl bevarat. Med ca 10 minuter till Helsingborg, knappa timmen till Malmö och bara några minuter till både E4 och E6 är här ett förträffligt läge för verksamhet om man så önskar. Till gården har det tidigare funnits ekonomibyggnader som inrymde fler lägenheter, vilket säkert går att återskapa.

  • Plus
Mandelgrensvägen 233, null, Höganäs kommun
  • Tor 18 jul

Mandelgrensvägen 233

Gård/Skog
Höganäs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 700 000 kr
231 m²
5 ha tomt

På fritt läge strax utanför Mjöhult ligger denna vackra gård. Rejält boningshus uppfört 1903 med mycket karaktär och känsla bevarad. omgiven av parkliknande och lummig trädgård. Ekonomibyggnaderna erbjuder många möjligheter för dig som vill bedriva någon form av verksamhet eller hålla djur. Fastigheten är under avstyckning och kommer efter lantmäteriförrättning att ha en areal på ca 5 ha. Förutom åkermark finns områden med fruktodling med både äpple- och päronträd att njuta av. Med ett läge i hjärtat av Kullabygden finns här allt man kan önska, det böljande landskapet, salta bad och knappa halvtimmen till Helsingborg.

  • Plus
ÖRKELLJUNGA SONNARP 5:9, null, Örkelljunga kommun

ÖRKELLJUNGA SONNARP 5:9

Gård/Skog
Örkelljunga kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
25,4 ha tomt

Skogsfastighet i ett skifte om ca 25 ha. Med tillhörande ekonomibyggnader i gott skick finns här fina möjligheter både för dig som ny skogsägare och för dig som vill utöka ditt skogsinnehav. Fastigheten är välskött med välanlagda vägar. Nyligen upprättad skogsbruksplan visar ett virkesförråd på 2882 m3sk, varav mer än hälften utgörs av gran. Hög bonitet på 9,9 m3sk/ha.

Örkelljungavägen, null, Ängelholms kommun

Örkelljungavägen

Tomt
Ängelholms kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 500 000 kr
1,2 ha tomt

Strax utanför Munka-Ljungby ges nu möjligheten att bygga på väl tilltagen tomt om ca 12 000 kvm. Tomten erbjuder byggnation på högt läge. Förhandsbesked finns för uppförande av boningshus med garage och stallbyggnad. Ca 15 minuters bilfärd till Ängelholm och ca 3 minuter till Munka-Ljungby med skolor och närservice! Här finns stora möjligheter för dig som vill bedriva verksamhet eller för mindre djurhållning!

Visar alla 5