Mäklare Jennie Bråthén

Jennie Bråthén

Om mig

Som fastighetsmäklare helt nischad på jord- och skogsfastigheter förmedlar jag lantbruksfastigheter i Bohuslän och Dalsland. Allt från mindre hästgårdar till stora obebyggda skogsfastigheter. Med mer än 10 år inom företaget och ett helt liv på landsbygden har jag den kunskap och erfarenhet som krävs för en lyckad försäljning av din gård.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Blivande Kampetorp 1:8, null, Strömstads kommun

Blivande Kampetorp 1:8

Gård/Skog
Strömstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 500 000 kr
54 ha tomt

I Strömstad, strax öster om Skee, ligger en obebyggd skogsfastighet om ca 54 ha varav ca 34 ha är produktiv skogsmark. Virkesvolymen bedöms vara ca 5 350 m³sk fördelat på 58% tall, 34% gran och 8% löv. Merparten av skogsmarken är gallringsskog men ca 700 m³sk är i avverkningsbara huggningsklasser. Fastighetens medelbonitet är beräknad till 6,4 m³sk/ha/år. Fastigheten ingår i älg- och kronskötselområde samt har egen småviltsjakt. Jakträtten övergår till köparen från tillträdesdagen. Fastigheten berörs av en lantmäteriförrättning. Tillträde kan ske först när den vunnit laga kraft.

Lyse-Hogen 120, null, Lysekils kommun
Lyse-Hogen 120, null, Lysekils kommun, bild 2
Lyse-Hogen 120, null, Lysekils kommun, bild 3

Lyse-Hogen 120

Gård/Skog
Lysekils kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 750 000 kr
126 m²
5 rum
22,9 ha tomt

En bohuslänsk pärla om drygt 24 ha med renoverat bostadshus, stall och maskingarage. Nu erbjuds möjligheten att förvärva en genuin bohuslänsk gård med närhet till både hav och stad, endast tio minuter från centrala Lysekil och än kortare till hav, bad och den vackraste skärgården. Fastigheten omfattar såväl skogs- som jordbruksmark, ingår i en älgjaktlag samt har egen småviltsjakt. Det vackra boningshuset har anor från 1800-talets slut och har attributen för ett klassiskt gårdshus på västkusten. Huset har genomgått omfattande renoveringar, både exteriört och interiört, med fokus på för huset tidsenliga material och hög kvalitet. Marken består av åker-, hag- och skogsmark, ca 8 ha produktiv skogsmark och 2 ha jordbruksmark. Stallet har upp till 5 boxplatser, gott om förvaring i förrådsutrymmen och loge med full ståhöjd. Vidbyggt är maskingarage och carport för bilar, traktorer mm. Trädgården är vacker och har flera uteplatser; grusbelagda med intilliggande rabatter och stora granitblock inramade av cortenstål. I trädgården växer rosor och andra perenner. Äppleträd, fläder, lind, björk och kastanj står för grönskan. För den odlingsintresserade finns goda möjligheter och plats finns för växthus/ orangeri och pool för den som önskar. Bostaden är idag en vacker 1½-plans villa med stora sociala ytor såväl inom- som utomhus. Fyra rymliga sovrum, två öppna allrum samt stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matslasdel. Det lantliga köket, renoverat för ett par år sedan, är ett vitt klassiskt kök från exklusiva Kvänum med handmålade luckor och många vackra detaljer. Med lantlig design, påkostad bänkskiva av kalksten från Kinnekulle, extra bred gasspis med dubbla ugnar från italienska Ilve, tallrikshylla och kryddhyllor i glas är köket både charmigt och kvalitativt på samma gång. Ett platsbyggt serveringsskåp förbinder köket och matsalen. På nedre plan finns ett sovrum, övriga är belägna på övreplan. Alla sovrum är rymliga, ljusa och fint inredda. Källarplan har mycket goda förvaringsutrymmen men har också en inredd och möblerad vinkällare med klinkergolv med golvvärme, tjocka granitväggar och meterdjupa fönsternischer. Den helkaklad tvättstugan är ljus och rymlig och har även den underliggande golvvärme.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ryr Myrarna 4, null, Melleruds kommun
  • Budgivning pågår

Ryr Myrarna 4

Gård/Skog
Melleruds kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 000 000 kr
45 + 4 m²
3 rum
5,9 ha tomt

Sommarstugeidyll mitt i björkskogen i Köpmannebro. Fastigheten är belägen mellan sjöarna Östebosjön och Ånimmen på den natursköna Ryr-halvön och är bebyggd med en enkel timmerstuga samt några uthus. Den produktiva skogsmarksarealen uppgår till ca 6 ha och den totala volymen uppgår till ca 1 100 m³sk. Småviltsjakt och fiskerätt från tillträdesdagen. Fiberanslutning finns.

  • Plus
  • Uteplats
Järn Bön 3, null, Melleruds kommun
  • Tor 15 aug kl 16:30

Järn Bön 3

Gård/Skog
Melleruds kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
7 250 000 kr
3 + 5 m²
5 rum
44,8 ha tomt

Vänernära gård belägen strax söder om Mellerud. Bostadshus om 114 m² fördelat på 5 rum och kök samt stall med upp till 7 boxplatser, paddock, verkstad, magasin mm. Ca 10 ha jordbruksmark och 33 ha produktiv skogsmark. Virkesförråd om ca 4 800 m³sk och medelbonitet om 7,7 m³sk/ha/år. Egen kalv- och småviltsjakt från tillträdesdagen. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
Bolagsskog i Lilla Edet, Västerlanda, Lilla Edets kommun

Bolagsskog i Lilla Edet

Gård/Skog
Västerlanda, Lilla Edets kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
13,2 ha tomt

I Västerlanda, i direkt anslutning till sjön Stendammen och i närheten av Thorskogs slott, ligger en skogsfastighet i bolagsform ägd av Furåsen AB. Fastigheten omfattar ca 14,6 ha varav 14 ha är produktiv skogsmark. Blandskog med 28% gran, 38% tall och 32% löv. Virkesvolymen bedöms vara ca 1 900 m³sk och merparten är i växande huggningsklass (G1). Fastighetens medelbonitet är beräknad till 6,3 m³sk/ha/år.

Visar alla 5