Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
HÄRJEDALEN ÖVERHOGDAL 12:3, Överhogdal, Härjedalens kommun

HÄRJEDALEN ÖVERHOGDAL 12:3

Gård/Skog
Överhogdal, Härjedalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
12 000 000 kr
281,9 ha tomt

Obebyggd skogsfastighet om 282 ha belägen öster om Överhogdal i Härjedalens kommun. Fastigheten har en produktiv skogsmark om 255 ha med ett virkesförråd om ca 38 700 m3sk. Medelboniteten är uppskattad till 5,3 m3sk/ha och år och fastighetens årliga tillväxt uppgår till hela 1660 m3sk. Här finns alltså en fastighet med hög andel växande skogar med en rejäl årlig tillväxt. Fastigheten har bra arrondering i ett sammanhållet skifte och med ett väl utbyggt vägnät bestående av både samfällda och enskilda vägar. Jakträtt som idag är registrerad inom jaktlag som förfogar över ca 4 000 ha.

Ytterberg 718, null, Härjedalens kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 5 maj kl 15:00
Ytterberg 718, null, Härjedalens kommun, bild 2
Ytterberg 718, null, Härjedalens kommun, bild 3

Ytterberg 718

Gård/Skog
Härjedalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 450 000 kr
15,9 ha tomt

Gårdsfastighet i avskilt läge i byn Ytterberg strax utanför Sveg i Härjedalens kommun. Gården består av nyrenoverat bostadshus med flertalet tillhörande gårdshus såsom garage, stall, förråd, fd. ladugård och lada. Till gården hör 16 ha mark varav 8,5 ha skogsmark med ett virkesförråd om ca 900 m3sk. Fastigheten lämpar sig väl för den som söker permanentboende i avskilt läge, med möjlighet till exempelvis odling eller mindre djurhållning.

  • Premium
Klövsjö 15:29, Klövsjö, Bergs kommun
Klövsjö 15:29, Klövsjö, Bergs kommun, bild 2
Klövsjö 15:29, Klövsjö, Bergs kommun, bild 3

Klövsjö 15:29

Tomt
Klövsjö, Bergs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
800 000 kr
2 017 m² tomt

Vackert belägen tomt i Klövsjö by med utsikt över sjö och fjäll! Tomten har en areal på 2 017 m2 och är högt belägen i skogskanten i ett lugnt område med fantastik utsikt. I Klövsjö kan du bygga ditt boende i en lugn och trevlig by, där du har direkt närhet till alla tänkbara friluftsaktiviteter i vacker fjällvärld.

  • Premium
BERG KLÖVSJÖ 11:26, Klövsjö, Bergs kommun
  • Budgivning pågår

BERG KLÖVSJÖ 11:26

Gård/Skog
Klövsjö, Bergs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
4,6 ha tomt

Varmt välkommen till fäboden Fettjan! Längs vägen in till det populära utflyktsmålet Fettjeåfallet finner du denna pärla till fastighet. Via en mindre skogsväg ner mot Klövsjön tar du dig till denna fint belägna fastighet som består av en stuga med intilliggande mark om 4,6 ha. Fastigheten har direkt anslutning till Klövsjön och en fantastik vy över Klövsjö by som ligger på andra sidan sjön. Fastighetens belägenhet ger dig närhet till aktiviteter året runt, såsom skidåkning, vandring, golf, skoteråkning, bad, fiske, jakt eller helt enkelt en rofylld plats för avkoppling. Till Klövsjös alpina område har du endast tre km och vandringsleden upp mot Fettjeåfallet finner du endast 700 m från stugan. Sommartid finns lösbetande fjällkor i området som förstärker fäbodidyllen ytterligare. Vill du känna lugnet och ha närhet till skidåkning och fjällmiljö är detta något för dig!

Klövsjövägen 65, Klövsjö, Bergs kommun

Klövsjövägen 65

Gård/Skog
Klövsjö, Bergs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
16,6 ha tomt

Gården Frans-Svens är välkänd i bygden med sin kulturhistoriska prägel samt ett läge vid infarten till Klövsjö by. Klövsjö som kallas för Sveriges vackraste by, erbjuder likväl fjällutsikt, skidåkning, vandring och golf såsom genuin bymiljö med gårdsbutiker och restauranger. Gården var till för några år sedan en levande gård med skogs- och ängsmark som brukades. Idag är byggnaderna i behov av renovering men ett ypperligt tillfälle för den som vill etablera sig i området och driva hästgård eller annan verksamhet. För den skidintresserade ligger Klövsjös alpina anläggning ett stenkast bort. Förutom befintliga gårdsbyggnader med tillhörande mark, finns förhandsbesked på tre byggrätter av enbostadshus. Fastigheten har en total areal om 16,6 ha där ca 14,5 ha mark är belägen runt gården och ca 2 ha mark är beläget 500 m från gården i riktning mot Klövsjön. Se digital gårdskarta och bilagda kartor för vidare lokalisering. Marken består i huvudsak av betesmark och därtill 5 ha skogsmark. Skogsmarken har ett virkesförråd om ca 1 160 m3sk av främst äldre skog. För ytterligare uppgifter kring fastighetens skog och mark, se bilagd skogsbruksplan.

HÄRJEDALEN HÅN 1:10, Vemhån, Vemdalen, Härjedalens kommun

HÄRJEDALEN HÅN 1:10

Gård/Skog
Vemhån, Vemdalen, Härjedalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
25 000 000 kr
786 ha tomt

Större skogsfastighet i Härjedalen med möjlighet till förvärv av juridisk person! Välarronderad skogsfastighet i ett skifte om 786 ha, belägen i Vemhån strax söder om Vemdalen. Fastigheten sträcker sig från byn Vemhån och upp mot Olåsflöten. Den produktiva skogsmarken uppgår till 647 ha och håller ett virkesförråd om ca 56 400 m3sk. Virkesförrådet består av skog i alla åldrar där ca 20 200 m3sk återfinns i huggningsklass S1 och S2. Skiftets mer låglänta delar har en fin tillväxt med gott om växande skog och fastighetens årliga tillväxten beräknas till hela 1 842 m3sk per år. På de mer höglänta områdena finns äldre naturskog med fjällkaraktär och fina jaktmarker. Fastigheten har jakträtt och ingår i Vemhåns Viltvårdsområde på 10 000 ha.

HÄRJEDALEN HEDEVIKEN 25:7, Hede, Vemdalen, Härjedalens kommun

HÄRJEDALEN HEDEVIKEN 25:7

Gård/Skog
Hede, Vemdalen, Härjedalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
12 000 000 kr
333,9 ha tomt

334 ha obebyggd skogsfastighet i Härjedalen, belägen ca 10 km söder om Hedeviken. Denna skogsfastighet erbjuder fin tillväxt, jaktmöjligheter och ett mycket naturskönt läge invid Ljusnans strand! Fastigheten består av två till varandra närliggande skiften med ca 276 ha produktiv skogsmark som håller ett virkesförråd om ca 31 200 m3sk. Virkesförrådet består av skog i alla åldrar där ca 14 700 m3sk återfinns i huggningsklass S1 och S2. Fastigheten har även gott om växande skog och den årliga tillväxten beräknas till 1 148 m3sk per år. Det dominerade trädslaget är tall som utgör 77 % av fastighetens virkesförråd. Fastighetens höga andel tillväxtskogar passar dig som söker en långsiktig investering samtidigt som möjlighet finns till direktavkastning i form av avverkningsmogen skog. Fastigheten har jakträtt och är idag registrerad i jaktlag inom Vemhåns Älgskötselområde.

Messlingen 4:37, Messlingen, Härjedalens kommun

Messlingen 4:37

Tomt
Messlingen, Härjedalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
750 000 kr
2 718 m² tomt

Drömmer du om att bygga eget fjällboende så finns nu chansen att förvärva sjönära tomt med fjällutsikt i den genuina fjällbyn Messlingen. Rymlig tomt i södersluttning endast 75 m från Messlingssjön. Fastigheten har beviljat förhandsbesked på bygglov. Försäljning av fastigheten sker via öppen budgivning till ett utgångspris om 750 000 SEK.

Visar alla 8