Mäklare Emma Hansell

Emma Hansell

Om mig

Som Agronom med masterexamen i företagsekonomi, samt utbildad mäklare inom jord och skog förmedlar jag lantbruksfastigheter i västra och mellersta Skåne. Allt från mindre hästgårdar till större produktionslantbruk. Min målsättning som mäklare är att erbjuda en helhetslösning genom kunskap, service och lyhördhet för att göra dig trygg i din fastighetsaffär. Kontakta mig om ni funderar på att sälja hela eller delar av er fastighet, eller funderar över dess värde.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Jordholmsvägen 69, null, Vellinge kommun

Jordholmsvägen 69

Gård/Skog
Vellinge kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
14 500 000 kr
300 m²
2,8 ha tomt

Nu finns den unika chansen att förvärva en imponerande avstyckad gård om ca 2,8 ha i Mellan-Grevie, mitt emellan Malmö och Trelleborg. Här erbjuds en pampig, nyrenoverad mangårdsbyggnad i tegel, ekonomibyggnader, varav en lägenhet om ca 55 kvm i en av dessa. Vidare erbjuds pool med poolhus, uppförd som lägenhet, och välskött trädgård. Till fastigheten finns indraget kommunalt vatten och avlopp. Uppvärmning sker via jordvärme installerad 2023, med en 800 meter lång slinga. Vidare nyttjar fastigheten egenproducerad el från solcellerna placerade på stalltaket. Med fastighetens lantliga belägenhet samt dess insynsskyddade växtlighet mot närmsta väg har du här din egna lilla oas. Samtidigt finns centrala Malmö endast 25 min bort, Trelleborg når vi på 20 min och likaså de vita sandstränderna i Höllviken och Skanör. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats
Lunnarp 305, null, Lunds kommun

Lunnarp 305

Gård/Skog
Lunds kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
160 m²
4 rum
4,1 ha tomt

Har ni drömt om den perfekta lilla gården på landen? Då har ni äntligen funnit den! Med bostad och ekonomibyggnad i U-formation tillsammans med köksträdgården och utsikt i alla väderstreck har ni här en skånska idyllen. Fastigheten är belägen precis söder om Dalby i Lunds kommun. Med endast 1,5 mil till Lund C, och lika nära till centrala Staffanstorp finns möjligheten att bo ostört på landet, samtidigt med närheten in till civilisationen. Till Malmö C är det endast 3 mil. På fastigheten finns ett bostadshus i 1,5 plan samt ekonomibyggnader som erbjuder både goda förvaringsmöjligheter eller varför inte ett litet snickeri? Eller ett häststall? Ni sätter själva begränsingarna. Detta är garanterat en gård som måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Jordbruksarrende i Bara, null, Svedala kommun

Jordbruksarrende i Bara

Gård/Skog
Svedala kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
Pris saknas
138,4 ha tomt

Nu finns möjligheten att arrendera åkermark sydväst om Bara i Svedala kommun. Åkermarken är belägen inom jordklass 8 och är fördelad på 6 skiften inom ett samlat område. Giltigt anbud ska vara inlämnat senast 2024-04-29 Kl. 12:00 Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för prospekt.

Sniberupsvägen 65-27, null, Sjöbo kommun
  • Budgivning pågår

Sniberupsvägen 65-27

Gård/Skog
Sjöbo kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
135 m²
6 rum
9,6 ha tomt

Mitt emellan Hörby och Sjöbo, endast 5 km norr om Vollsjö, finner vi denna trevliga gård om ca 10 ha. Gårdsbilden ger ett charmigt intryck med bostadshus och ekonomibyggnader uppförda i U-formation, med utsikt över fälten i söderläge. Här bor du avskilt på landet, med möjlighet till både odling, djurhållning eller annan verksamhet. Fastigheten utgörs av totalt ca 10 ha mark, varav ca 8,33 ha av dessa är åkermark, klass 6. Bostadshuset är från början uppfört år 1890, och har efter det byggts ut och renoverats i omgångar. Ekonomibyggnaderna som tillsammans med bostadshuset ramar in tomten, utgör stall som tidigare inhyst kor, loge samt förrådsutrymmen. En gård som måste upplevas! Varmt välkomna på visning.

  • Uteplats
Byholmsvägen 59, null, Kristianstads kommun

Byholmsvägen 59

Villa
Kristianstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
211 + 49 m²
5 rum
1,7 ha tomt

Nu finns chans att förvärva denna fastighet om 1,67 ha i Viby, endast 10 min från Kristianstad centrum och 1 km från C4 shoppingcenter. Fastigheten är belägen som en del av Kristianstad stads översiktsplan, där målet är utökad bebyggelse och tätortssamhälle. I dagsläget finns ett bostadshus om 211 kvm boarea som, tillsammans med ekonomibyggnaden i 1,5 plan om 288 kvm, är uppfört i U-formation. Varmt välkomna!

Visar alla 5