Mäklare Anna Lindquist

Anna Lindquist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Kasernvägen 5A, Rindö, Vaxholms kommun
Östra Kasernvägen 5A, Rindö, Vaxholms kommun, bild 2
Östra Kasernvägen 5A, Rindö, Vaxholms kommun, bild 3

Östra Kasernvägen 5A

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Magnusson Mäkleri AB
2 200 000 kr
38 + 12 m²
1 rum
vån 3/3
2 675 kr/mån
57 895 kr/m²

Välkommen till denna trevliga etta som ligger i en av de ombyggda kasernerna i Rindö Hamn. Lägenheten ligger på översta våningen och har fin utsikt mot havet och med balkong i söderläge. Fantastisk takhöjd på över 3 meter ger ett härligt ljus och rymd till bostaden. Ett loft på 12 kvm går att nyttjas till antingen sovrum eller som förvaring samt ett stort förråd finns också som med fördel kan användas som sov- eller arbetsrum. Nästan så att ettan är en trea! Ekparkett på golvet, förutom i hallen där det är granitklinkers. Gråa köksluckor från HTH och vitvaror från Electrolux. De vackra spröjsade fönstren är en detalj som ger karaktär och en exklusiv känsla. Till lägenheten finns ett källarförråd samt ett gemensamt cykelförråd. I fastigheten finns även en gemensam bastu/relax samt 12 stycken kajaker för föreningens medlemmar att nyttja. I Rindö Hamn behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här finns både och - på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara skärgård. Hamnen är den naturliga samlingsplatsen, och möjlighet till egen båtplats finns. Hamnrestaurangen 'Syrran & jag' serverar både lunch och middag, och egentillverkad ost och glass finns hos Ostmakeriet. Service såsom förskola, skola, livsmedelsaffär och gym mm finns också på ön. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet efter en runda i det elljusbelysta motionsspåret, eller spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Kontakta mäklaren för mer information eller visningstid.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Treuddsvägen 27C, Rindö, Vaxholms kommun
Treuddsvägen 27C, Rindö, Vaxholms kommun, bild 2
Treuddsvägen 27C, Rindö, Vaxholms kommun, bild 3

Treuddsvägen 27C

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Magnusson Mäkleri AB
6 975 000 kr
126 m²
4 rum
vån 1/2
7 434 kr/mån
55 357 kr/m²

Välkommen till en helt fantastisk våning i Brf Marketenteriet. Utsökt läge vid vattnet i Rindö Hamn. En vacker, kulturminnesmärkt timmerbyggnad med ett nationalromantiskt formspråk som med varsam hand förvandlats från militär matsal till tio helt unika bostadsrätter. Manskapsmässen var den centrala mötesplatsen i Marketenteriet. Den var helt öppen i sin utformning med undantag för en serveringsdisk i anslutning till kökslokalerna. Här återfinns även de karakteristiska bärande stolparna placerade i rummets mitt, vilket till viss del kommer att synas i lägenheten. I denna mäss har otaliga middagar intagits – och man kan nästan höra musiken och skratten när man kliver över tröskeln. Manskapsmässen är fördelad på två plan med tillhörande loft. Det nedre planet är en del av dåtidens manskapsmäss och övre plan hörde förr till den gamla samlingssalen med en magnifik takhöjd på cirka fem meter. På entréplan finns kök med egen uteplats, matsal/sovrum samt vardagsrum med stora fönster mot vattnet. Det övre planet utgörs av två sovrum samt ett loft som placerats ovanpå badrummet och passagen nedanför.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Dora Lamms gata 16, Näsby Park, Täby kommun
Dora Lamms gata 16, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Dora Lamms gata 16, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Dora Lamms gata 16

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Magnusson Mäkleri AB
5 975 000 kr
75 m²
2 rum
4 921 kr/mån
79 667 kr/m²

Välkommen till en mycket rymlig 2:a om 75 kvm med 3 meter i takhöjd och stenlagd uteplats i söderläge. Öppen planlösning med varmgrått kök från Vedum, bänkskiva i kalksten och vitvaror från Siemens. Rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymmen. Sobert badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. Välkomnande entré med stengolv och gott om förvaringsutrymmen i arkitektritat förvaringssystem anpassat till takhöjden. Till lägenheten hör ett förråd med access via hiss och man har även möjlighet till garageplats. Observera att detta är ett sk 55+ boende.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lupinvägen 26, Rindö, Vaxholms kommun

Lupinvägen 26

Radhus
Rindö, Vaxholms kommun
Magnusson Mäkleri AB
3 750 000 kr
108 + 10 m²
4 rum
236 m² tomt

Ett trevligt radhus med perfekt skyddat läge finns nu till salu för den som önskar ett mysigt och praktiskt boende i ett barnvänligt område, nära havsbad och natur. Vid den välkomnande entrén är det nylagd trätrall och en liten gräsplätt, ett perfekt ställe för morgonkaffet. Inne i huset på nedervåningen är det ett kök med matplats, en separat tvättstuga och ett rymligt vardagsrum, varifrån du kommer ut på den södervända altanen och gräsmattan (en av de största i området). På övervåningen finns hall, badrum samt tre sovrum. Via en taklucka når man vindsutrymmet, som är stort och ger mycket bra förvaring. Appstyrt ljussystem från Malmbergs. Gångavstånd till både servicebutik, förskola och busshållplats, samt härliga bad och naturområden. Låga driftskostnader gör denna bostad till ett mycket attraktivt boendealternativ. Kontakta gärna mäklaren för mer information eller visningstid.

Östra Kasernvägen 8, Rindö, Vaxholms kommun

Östra Kasernvägen 8

Lägenhet
Rindö, Vaxholms kommun
Magnusson Mäkleri AB
2 075 000 kr
34 m²
1 rum
2 632 kr/mån
61 029 kr/m²

Välkommen till en tilltalande 1:a om 34 kvm med stor uteplats och perfekt solläge! Lägenheten består av ett välplanerat rum med sovalkov och modernt kök och den stora uteplatsen på 20 kvm blir ett extra vardagsrum på sommaren. Fint kaklat badrum i vitt med svart klinker på golvet. Kombinerad tvätt/torktumlare och bra förvaring. Lägenheten ligger i Brf Dykaren som består av 91 st lägenheter och ligger med bästa läge precis i hamnen. Mellan föreningens hus finns en trevlig trädgård med gräsmatta och boulebana. Föreningen har gott om p-platser, både utomhus och i garage. Till lägenheten hör ett förråd. Cykelförråd finns. Om du förvärvar en lägenhet i Brf Dykaren behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här finns både och - på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård. Från Rindö Hamn är det bara sex kilometer till Vaxholm, ”skärgårdens huvudstad”. Hamnen är den naturliga samlingsplatsen och här sjuder det av liv, särskilt sommartid. Ett stenkast från din bostad finns hamnrestaurangen 'Syrran & jag’ där man både kan äta gott och handla något från deras butik. Utöver basservice såsom förskola, skola, livsmedelsaffär mm finns mycket annat som förgyller vardagen. Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet efter en runda i motionsspåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Sedan kan det smaka gott med något från Ostmakeriet - café och försäljning av egentillverkad ost och glass. Välkommen att kontakta mäklaren för frågor eller visningstid.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Östra Kasernvägen 6A, null, Vaxholms kommun

Östra Kasernvägen 6A

Lägenhet
Vaxholms kommun
Magnusson Mäkleri AB
2 900 000 kr
55,4 m²
2 rum
vån 3/6
3 381 kr/mån
52 347 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a om 55 kvm med härlig balkong i söder. Lägenheten består av kök och vardagsrum med öppen planlösning och ett sovrum med bra förvaring. En härlig balkong om ca 12 kvm vetter mot söder och har fin sjöutsikt. Markisen gör att du kan nyttja den även regniga dagar. Stora fönster och generös takhöjd gör tillsammans med utsikten att denna lägenhet är en skärgårdspärla! Under huset finns garage, så hissen kan man ta rakt ner till bilen. Ett förråd i källaren tillhör också lägenheten. Föreningens gård ligger mysigt mellan husen och har både boulebana och liten lekplats för barn. Om du förvärvar en lägenhet i Brf Dykaren behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här finns både och - på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård. Från Rindö Hamn är det bara sex kilometer till Vaxholm, ”skärgårdens huvudstad”. Hamnen är den naturliga samlingsplatsen och här finns både restaurant Syrran & jag, Ostmakeriet med egentillverkad ost och glass. Utöver basservice såsom förskola, skola, livsmedelsaffär mm finns mycket annat som förgyller vardagen. Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer naturnära träning? Testa utegymmet efter en runda i motionsspåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Båtlinjen mellan Rindö och Stockholm avgår dagligen från Grenadjärbryggan, som ligger ett stenkast från bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Trappvägen 3, Stocksund, Danderyds kommun

Trappvägen 3

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
5 575 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
1 519 kr/mån
101 364 kr/m²

SKULDFRI FÖRENING! LÅGA AVGIFTER! Välkommen till Ståthållaren i Stocksund och detta unika tillfälle att förvärva en nyproducerad lägenhet i skuldfri förening. I attraktiva lugna villakvarter har Wåhlin fastigheter uppfört 14 nya bostadsrätter med hög interiör standard, stora balkonger och uteplatser. Till varje lägenhet hör ett eget förråd och man tar hissen ner till sin egna garageplats. 8 laddplatser för elbil finns. Bostäderna är färdiga för inflyttning och bostadsrättsföreningen är helt skuldfri. Området erbjuder närhet till både kommunikationer och service vid Stocksunds torg såväl som grönområden med badmöjligheter vid bland annat Svanholmsbadets strand. Här får du något väldigt ovanligt. En exklusiv nyproducerad bostad i ett uppväxt villaområde och det i en Bostadsrättsförening utan skulder med mycket låga månadsavgifter. Välkommen till denna 2:a med stor balkong och öppen planlösning

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Trappvägen 3, Stocksund, Danderyds kommun

Trappvägen 3

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
4 675 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/4
1 489 kr/mån
85 000 kr/m²

SKULDFRI FÖRENING! LÅGA AVGIFTER! Välkommen till Ståthållaren i Stocksund och detta unika tillfälle att förvärva en nyproducerad lägenhet i skuldfri förening. I attraktiva lugna villakvarter har Wåhlin fastigheter uppfört 14 nya bostadsrätter med hög interiör standard, stora balkonger och uteplatser. Till varje lägenhet hör ett eget förråd och man tar hissen ner till sin egna garageplats. 8 laddplatser för elbil finns. Bostäderna är färdiga för inflyttning och bostadsrättsföreningen är helt skuldfri. Området erbjuder närhet till både kommunikationer och service vid Stocksunds torg såväl som grönområden med badmöjligheter vid bland annat Svanholmsbadets strand. Här får du något väldigt ovanligt. En exklusiv nyproducerad bostad i ett uppväxt villaområde och det i en Bostadsrättsförening utan skulder och mycket låga månadsavgifter. Välkommen till denna tilltalande 2:a med stor balkong i västerläge. Öppen planlösning.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 8