Mäklare Alexander Nelson

Alexander Nelson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Per Lindeströms Väg 80, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Per Lindeströms Väg 80, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Per Lindeströms Väg 80, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Per Lindeströms Väg 80

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri AB
2 350 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/2
2 257 kr/mån
60 256 kr/m²

Genomgående minitvåa med renoveringschans och balkong i söderläge. Ljus minitvåa om ca 39 kvm högst upp i huset. Nybildad och skuldfri bostadsrättsförening med de stora renoveringarna avklarade. Klockrent läge i Hammarbyhöjden intill Finn Malmgrens Plan. Brf Polarforskaren 1 upplåter nu denna bostadsrätt med möjlighet att modernisera efter eget tycke och smak. Möjlighet till omgående tillträde! Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Per Lindeströms Väg 82, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Per Lindeströms Väg 82, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 2
Per Lindeströms Väg 82, Hammarbyhöjden, Stockholms kommun, bild 3

Per Lindeströms Väg 82

Lägenhet
Hammarbyhöjden, Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri AB
2 375 000 kr
40 m²
2 rum
vån 2/3
2 313 kr/mån
59 375 kr/m²

Klockren minitvåa med renoveringschans och balkong i söderläge. Genomgående och ljus minitvåa om ca 40 kvm högt upp i huset. Nybildad och skuldfri bostadsrättsförening med de stora renoveringarna avklarade.. Klockrent läge i Hammarbyhöjden intill Finn Malmgrens Plan. Brf Polarforskaren 1 upplåter nu denna bostadsrätt med möjlighet att modernisera efter eget tycke och smak. Underbara ljusinsläpp och utsikt mot föreningens tallbeprydda tomt. Generöst vardagsrum med utgång till balkong, bra sovrum, stort badrum och kök med goda förvaringsmöjligheter. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Bred Hamby 6, null, Enköpings kommun
Bred Hamby 6, null, Enköpings kommun, bild 2
Bred Hamby 6, null, Enköpings kommun, bild 3

Bred Hamby 6

Gård/Skog
Enköpings kommun
Magnusson Mäkleri AB
9 000 000 kr
120 m²
2 ha tomt

Varmt välkomna till denna fastighet med ett bostadshus och väl tilltagna verkstadsbyggnader. Friköpt tomt om ca 20 353 kvm med stora möjligheter för uppställning och verksamhetsutövning. Generösa verkstads- och förrådsytor om totalt ca 900 kvm fördelat på 2 verkstadsbyggnader samt ett dubbelgarage. Fastigheten generar idag en hyresintäkt om 40 500 kr/mån för dubbelgaraget samt port 1 - 4. Egendomen utgörs av en avstyckad gård som inkluderar en bostadsbyggnad, tre verkstadsbyggnader och en gäststuga. Omgiven av vacker åkermark och frodiga ängar smälter fastigheten samman harmoniskt med den naturliga omgivningen. Trädgården fungerar som en mångsidig plats för odling, hobbyaktiviteter och lek. Dessutom erbjuder det lantliga läget en fridfull tillflyktsort, samtidigt som du har bekvämt avstånd med cirka 20 minuters bilresa till både Västerås och Enköping. Vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information och visning!

  • Premium

Visar alla 3