Magnusson Mäkleri Täby AB

Magnusson Mäkleri Täby AB

Mäklare

Kadettens gata 16, Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun

Kadettens gata 16

Lägenhet
Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB

6 995 000 kr

84 m²

4 rum

5 012 kr/mån

83 274 kr/m²

Äntligen har vi nöjet att presentera en mycket trevlig och välplanerad 4a om 84 kvm i härliga Näsby slottspark. Lägenheten ligger belägen 1tr upp på gaveln med fönster i tre väderstreck i en vacker och förhållandevis nybyggd fastighet och disponeras av rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier samt goda möbleringsmöjligheter, via skjutdörrar nås köket med direktaccess till en tilltagen balkong med kvällssol, stort helkaklat badrum med golvvärme och tvätt/torktumlare, rymligt master bedroom med gott om förvaring i garderobsvägg med tillhörande inredning samt ytterligare två bra sovrum. Lägenheten har genomgående hög standard med 1-stavs golv i vitpigmenterad ek, lyxigt kök från Vedum i en sober ton med bänkskiva i kvartskomposit och väggarna är genomgående målade i en gråton. Detta är Norra Parken 2 i anrika Näsby Slottspark. Här förs tankarna till södra Europa med låga flerfamiljshus med stora balkonger, grönskande innergårdar och vackert putsade fasader. Norra Parken 2 uppföres ett stenkast från slottet och dess vackra barockpark och med sin närhet till vattnet och undersköna promenader såväl som till kommunikationer är detta ett unikt och eftertraktat boende med ett suveränt läge som verkligen sticker ut. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Starvägen 8B, Näsby Park, Täby kommun

Starvägen 8B

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB

9 000 000 kr

159 m²

5 rum

8 979 kr/mån

56 604 kr/m²

Sjönära våning om 159 kvm på ett plan - Villakänsla - Unikt läge - Magisk utsikt över hästhagar - Två terrasser - Mycket ingår i avgiften Ett stenkast från Viggbyholms båthamn och granne med hästhagarna finner du denna unika våning om hela 159 kvm. Huset byggdes 2007 och omges av en parkliknande trädgård med dekorativa växter och stensättningar. Lägenheterna har både gedigna och påkostade material och här finns också hiss från entréplan upp till våningen. Nuvarande ägare har bott här sedan 2009 då lägenheten stod färdig och har trivts ypperligt genom åren. Här bor man mitt i villaidyllen med närhet till såväl grönskande strövområden och havet som bra kommunikationer och affärer. Mycket välskött förening där det mesta ingår i avgiften såsom värme, vatten, bredband/tv, parkeringsplats samt förråd i sutterängsplan. Våningen präglas av ljus och rymd samtidigt som utsikten är bedårande över hästhagarna genom de stora fönsterpartierna och vintertid får man även sjökontakt mot Stora Värtan. De stora fönsterpartierna gör att inne blir ute och man kan med fördel följa de olika årstidernas skiftningar samtidigt som våningen känns privat och insynsskyddad. Här finns stora sociala utrymmen med både rymligt vardagsrum och matsal/bibliotek med braskamin. Trevligt kök med bra arbetsytor och mycket förvaring, köksö och matplats samt utgång till en av de två terrasserna. Tre bra sovrum varav ett extra stort med utgång till den andra terrassen. Badrummet är renoverat 2017 (våtrumsintyg finns) och inrymmer både badkar, duschplats och dubbelhandfat. Här finns också en separat toalett där även tvättmaskin och torktumlare finns installerade. Vidare finns här bra med garderober för optimal förvaring och i sutterängsplan finns ett förråd om ca 4-5 kvm tillhörande lägenheten. Brf Viggby Park är ett exklusivt boende som består av tre stycken hus med villakaraktär, innehållande totalt 10 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Husen stod klara för inflytt 2007 men just denna lägenhet tillträdes först 2009. Golv med vattenburen värme ger extra komfort och behagligt inomhusklimat. Föreningen är mycket välskött och har en vacker trädgård projekterad av Zetas trädgård med många intressanta växter. Trädgårdsskötsel och snöskottning sköts av föreningens medlemmar (idag är det en medlemsfamilj som ombesörjer detta). Gemensam vår- och höststädning anordnas av föreningen. Varmt välkommen till en unika våning mitt i den grönskande villaidyllen! För mer information, kontakta ansvarig mäklare Ulrika Källström 076-760 6866, e-mail: [email protected]

 • Balkong
 • Hiss
Slottsvägen 1, nb, Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun
 • Sön 5 feb kl 12:15

Slottsvägen 1, nb

Lägenhet
Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB

7 200 000 kr

106 m²

3 rum

6 950 kr/mån

67 925 kr/m²

Varmt välkommen till en fantastiskt vacker, ljus och representativ hörnlägenhet i eftertraktade brf Slottssmycket på Näsby Parks attraktiva Sjösida! Bostaden disponeras över 106 rymliga kvm och tre rum samt har en genomgående exklusiv känsla med vackra och gedigna materialval. Här finns kvalitetskök från Kvänum, vardagsrum med tillhörande matsalsdel för den som önskar, två bra sovrum med klädkammare, två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltagen uteplats med sol större delen av dagen. Brf har garage under huset, stor gemensam takterrass med gemensam lounge intill, dam- och herrbastu med två duschrum i källaren finns även att tillgå föreningens medlemmar. Fint läge på attraktiva Sjösidan i Näsby Park med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, affär och Roslagsbanan. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Pontongränd 17, Hägernäs Strand, Täby kommun
 • Sön 5 feb kl 12:00

Pontongränd 17

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB

6 250 000 kr

108 m²

4 rum

5 999 kr/mån

57 870 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 4:a med ett härligt läge i populära Hägernäs Strand. Öppna sociala ytor, bra sovrum samt utsikt ner mot vattnet gör det här till en lägenhet att trivas i. Stilrena färg- och materialval, två balkonger samt två fräscha badrum bidrar ytterligare till trivseln. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. Här bor man ett stenkast från vattnet i en härlig närmiljö med badbryggor och promenadstråk. Välskött förening. Här flyttar man in och trivs, välkommen hem.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 4