Mäklare Gunilla Zaar

Gunilla Zaar

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Drottninggatan 254, Helsingborg norr, Vikingstrand, Pålsjö, Helsingborgs kommun

Drottninggatan 254

Villa
Helsingborg norr, Vikingstrand, Pålsjö, Helsingborgs kommun
Mäklar 1 Fastighetsförmedling Sverige AB
11 500 000 kr
164 m²
7 rum
515 m² tomt

Möjligheter att skapa ett unikt boende på bästa läge invid Öresunds strand. Här bor du med natursköna Pålsjö skog alldeles runt hörnet, Vikingstrand med badbryggor och sandstrand tvärs över gatan och en betagande utsikt över Öresund, Danmark och Kronborgs slott. På fastigheten finns ett äldre gatuhus som sannolikt är uppfört på 1850 -60-talen. Fram till 1896 var huset ett torp som lydde under Pålsjö. 1925 byggdes huset till och fick namnet Villa Strandgården. Arkitekt för detta arbete var Mauritz S:son Claes, en i Helsingborg välkänd arkitekt som har ritat många av Helsingborgs vackraste villor. År 1976 genomfördes en renovering då bl.a. samtliga fönster byttes ut och huset isolerades och kläddes med gult fasadtegel. Huset är i idag i behov av ett ansiktslyft. Till huset hör ett delvis inrett garage, ett uterum som ligger i slänten ovanför huset med en fantastiskt havsutsikt och en liten terrasserad trädgård med stensatt innergård. Fastigheten delar infart med ovanliggande tomt, se karta. Möjlighet finns även att köpa till denna tomt på 641 kvm. Välkommen att kontakta registrerad fastighetsmäklare Gunilla Zaar för mer information och en visning.

Drottninggatan, null, Helsingborgs kommun

Drottninggatan

Tomt
Helsingborgs kommun
Mäklar 1 Fastighetsförmedling Sverige AB
11 600 000 kr
641 m² tomt

Unik tomt med betagande havsutsikt! Tack var sitt höga läge och angränsande Pålsjö skog på baksidan utgör tomten en grön oas endast tre kilometer från Helsingborgs centrum. Rakt nedanför tomten, tvärs över gatan, ligger en av Helsingborgs finaste stränder; Vikingsberg, med badbryggor och härliga sandklitter. Tomten har gemensam infart via nedanför liggande fastighet med adressen Drottninggatan 254 och kan även förvärvas tillsammans med denna. Lite längre norrut övergår Drottninggatan i Sofierovägen som så småningom leder fram till Sofiero slott och Pålsjö naturområde, ett av Helsingborgs finaste platser för friluftsliv och rekreation. Här kan du promenera och jogga på slingrande stigar, längs bäckar och raviner i bok- och ekskogar som är flera hundra år gamla. Området är fullt av härliga cykelvägar som också tar dig in till centrum på några minuter. Välkommen att kontakta registrerad fastighetsmäklare Gunilla Zaar för mer information och visning.

Wisseltofta Gård, Vesljungavägen 7, Visseltofta, null, Osby kommun

Wisseltofta Gård, Vesljungavägen 7, Visseltofta

Villa
Osby kommun
Mäklar 1 Fastighetsförmedling Sverige AB
6 750 000 kr
461 + 176 m²
15 rum
4 784 m² tomt

För den som önskar bo naturnära i vacker träfastighet med alla möjligheter finns nu chansen att bli ny ägare till Wisseltofta Gård i Skåne. Wisseltofta gård, som varit i samma familjs ägo i 40 år, byggdes redan 1856 av byns store man med förhoppningen att järnvägen skulle förlängas hit – men så blev det aldrig. Järnväg eller ej, Wisseltofta Gård är verkligen något alldeles extra. Huvudbyggnaden, eller träslottet förlåt, består av 20 rum fyllda med vackra detaljer och tidsenlig charm. Vad sägs om exempelvis timmerstockar, öppna spisar, kakelugnar, vedspisar och sättugn. Men byggnaderna tar inte slut här, på gårdsmarken finns även ett kombinerat stall, café/butik, sovsal och en sadelkammare – alla med sina små överraskningar för den som besöker eller budar och blir ny ägare till Wisseltofta Gård. I stenbelagt uthus med växtlighet på taket återfinns bastu som fått entusiaster att vallfärda hit och sovsalen är inredd som ett gammalt långhus. För den som önskar byta bransch och öppna verksamhet erbjuds även ett kombinerat butik/café, möjligheterna är minst sagt många här i Visseltofta! Om inte byggnaderna är nog så utgör skogarna runt fastigheten norra Europas närmaste vildmark med ett stort utbud av naturupplevelser i form av exempelvis vandring samt svamp-och bärplockning.

Visar alla 3