Mäklarbyrå Louise L

Mäklarbyrå Louise L

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bredgatan 11, Trossö, Karlskrona kommun
Bredgatan 11, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Bredgatan 11, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Bredgatan 11

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 495 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/3
1 845 kr/mån
42 714 kr/m²

Vacker etta med sekelskiftescharm och hög takhöjd! Toppmodern och exklusiv bostad med stilrena materialval där en anrik historia från början av 1900-talet skapar karaktär. Här är ett boende utöver det vanliga med en fantastisk planlösning som skapar en perfekt minitvåa. Vardagsrum i öppen planlösning mot matplats och kök med fantastiskt fönster åt öster. Intill vardagsrummet ligger sovrummet med gott om plats för både säng och annat möblemang om så önskas. Lägenheten är placerad med bästa läge precis intill Karlskrona shoppinggata men även lugn intill Stumholmen. Fastigheten var tidigare en skola som år 2015 byggdes om till bostäder. Här är en lägenhet som måste upplevas! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Fortifikationsgatan 2, Trossö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 10:45
Fortifikationsgatan 2, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Fortifikationsgatan 2, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Fortifikationsgatan 2

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 090 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 5/5
2 597 kr/mån
29 067 kr/m²

Ljus och härlig etta med fantastisk utsikt över takåsarna! Belägen högst upp i huset med fönster i söder som ger ett fint ljusinsläpp, samt en fransk balkong i allrummet. Inredningen är genomgående ljus med trägolv i både allrum och kök. Det fräscha helkaklade duschrummet och den praktiska klinkern i hallen ger ett stilrent intryck. I anslutning till allrummet finns en rymlig klädkammare, och köket erbjuder bra förvaringsutrymmen. Här bor du bara ett stenkast från allt du behöver, med utmärkta bussförbindelser till BTH. Att bo centralt ger dig direkt närhet till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Du har kort avstånd till shopping, badplats, restauranger och kaféer, vilket gör det enkelt att njuta av ett livligt stadsliv. Dessutom har du snabbt access till kollektivtrafik, vilket underlättar pendling och utflykter. Med kultur- och nöjesaktiviteter runt hörnet kan du alltid hitta något att göra, vilket skapar en dynamisk och inspirerande livsstil.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Prinsgatan 1B, Trossö, Karlskrona kommun
  • Ons 31 jul kl 15:00
Östra Prinsgatan 1B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Östra Prinsgatan 1B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Östra Prinsgatan 1B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
795 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 787 kr/mån
28 909 kr/m²

Stilren enrummare med separat kök och stor balkong i klockrent söderläge! Välkommen till en smart planerad och stilfull lägenhet som erbjuder allt du behöver för ett bekvämt boende. Allrummet har en modern glasvägg som elegant separerar vardagsrummet från sovdelen, vilket skapar en rymlig och ljus känsla. Från vardagsrummet når du den stora balkongen som har gott om plats för loungemöbler eller ett matbord, idealisk för avkoppling och sociala tillfällen. Köket är utrustat med svarta luckor och moderna vitvaror, med plats för ett vikbord och två stolar – perfekt för mysiga middagar. Badrummet är helkaklat och erbjuder en fräsch och lyxig känsla med dusch, wc-stol och handfat. Föreningen är stabil och erbjuder en gemensam innergård, en grön oas mitt i staden. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats – välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Kvarngatan 4A, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Tis 30 jul kl 16:00
Västra Kvarngatan 4A, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Kvarngatan 4A, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Kvarngatan 4A

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
2 350 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2
4 200 kr/mån
37 600 kr/m²

Toppmodern tvårummare i nyproduktion från 2021! Hela lägenheten är genomgående i toppskick med vit stilren inredning och ljusa trägolv. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till fina sällskapsytor och möbleringsmöjligheter. Du möter ljuset redan i hallen från alla fönster, och den generösa inglasade balkongen förlänger vardagsrummet. Trivsamt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och garderob. Det fräscha helkaklade duschrummet har även tvättmaskin och torktumlare, vilket är pricken över i för ett funktionellt boende. Den lugna innergården har trivsamma gemensamma ytor med bland annat inglasat orangeri samt lekplats för de mindre. Dessutom finns det tillgång till en fin gemensam samlingslokal som även kan användas som övernattningslägenhet. Möjlighet till garage (just nu ingen väntetid) med tillgång till lägenheten utan trappor. Läget är verkligen otroligt trivsamt. En promenad längs Pantarholmskajen leder dig till Karlskrona centralstation, följt av Trossö där centrum ligger. Bron mellan Pantarholmen och Långö tar dig till badstränder såväl som trevliga klippor för picknick. Mataffären Willys, med ett gediget utbud och generösa öppettider, finner du i fastigheten bredvid. Här har du även nära till Blekinges tekniska högskola, Blekingesjukhuset, Folktandvården samt apotek.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drottninggatan 36, Trossö, Karlskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 15:00
Drottninggatan 36, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Drottninggatan 36, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Drottninggatan 36

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
890 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 1/4
2 312 kr/mån
21 446 kr/m²

Drömmer du om ett hem som kombinerar bekvämlighet, stil och ett centralt läge? Välkommen till denna charmiga cityetta, här har du gångavstånd till stadens bästa restauranger, caféer, shopping, kultur och nöjen. Perfekt för dig som vill ha stadens puls utanför dörren. Lägenheten är genomgående med naturligt ljus som strömmar in från två väderstreck. Den smakfulla inredningen och de moderna materialen gör detta hem både stilrent och praktiskt. Den öppna planlösningen ger dig frihet att inreda efter eget tycke och smak. Köket är fint med allt du behöver för att laga dina favoritmåltider, och rymligt helkaklat badrum. Förvaringsutrymmen är generösa med en rymlig garderob. Bussen stannar strax utanför och tar dig smidigt till Blekinge Tekniska Högskola (BTH) om du inte önskar cykla. Det gör det enkelt att pendla och ger dig mer tid över till studier och fritid. Fastigheten är trygg och säker med kodlås och porttelefon, vilket ger dig lugn och ro i ditt boende. Här bor du bekvämt med allt du behöver inom räckhåll. Denna cityetta är det perfekta valet för den moderna stadsmänniskan som vill ha närhet till allt. Missa inte chansen att förvärva detta trivsamma hem – ditt nya boende mitt i city väntar på dig. Perfekt övernattningslägenhet eller studentbostad. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Alamedan 25, Trossö, Karlskrona kommun
  • Tis 30 jul kl 15:00
Alamedan 25, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Alamedan 25, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Alamedan 25

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 195 000 kr
37,8 m²
1 rum
vån 4/6
2 163 kr/mån
31 614 kr/m²

Perfekt planerad etta mitt i city! Ljus och stilren lägenhet på tredje våningen med generöst sällskapsrum, stilrent kök med plats för matbord och nyrenoverat badrum. Högt och fritt läge. Genomgående fräscht med gott om förvaring. Hiss. Bra förening och låg avgift. Lägenheten ligger belägen alldeles intill Amiralitetsparken och endast något kvarter från Karlskronas shopping. Nedanför huset ligger busshållsplats som smidigt tar en till Blekinges tekniska högskola.

  • Premium
  • Hiss
Arklimästaregatan 31, Trossö, Karlskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Arklimästaregatan 31, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Arklimästaregatan 31, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Arklimästaregatan 31

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
2 390 000 kr
67 m²
3 rum
vån 4/5
3 281 kr/mån
35 672 kr/m²

Exklusiv gavellägenhet med magiskt läge och balkong i soligt västerläge! Högt upp i huset med enormt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och hiss från bottenplan. Modern planlösning med härliga sällskapsytor där vardagsrummet blir lägenhetens sociala mittpunkt. Köket är otroligt rymligt och modernt utrustat med gott om plats för stort matbord. Lägenheten har även två stora sovrum med praktiska garderober samt en lyxig dusch/WC med tvättmaskin. Lägenheten är renoverad med stil där både färgval och materialval är väl genomtänkta. Här bor du med allt Karlskronas city har att erbjuda direkt utanför porten. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Alamedan 6A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 11:30
Alamedan 6A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Alamedan 6A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Alamedan 6A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 395 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 413 kr/mån
26 571 kr/m²

Modern tvåa med havet som granne! På en lugn återvändsgata, direkt intill havet ligger denna charmiga gaveltvåa endast en halv trappa upp, omgiven av en trivsam innergård. Här möts du av en genomgående och stilren bostad med hög takhöjd (2,70 cm) vilket skapar en känsla av rymd och luftighet genom hela lägenheten. Här erbjuds nyrenoverad ytskikt, badrum och kök! Det stilrena köket med ljusa fronter är utrustat med moderna bekvämligheter, här finns även plats för frukostbordet. Det generösa sovrummet, som vetter mot den lugna innergården, erbjuder gott om plats för en bekväm dubbelsäng och garderob. Vardagsrummet är smakfullt har generösa ytor för soffa och matbord, om det är något du önskar. Här finns även ett stilrent badrum renoverat 2023. Här bor du omgiven av vacker natur med kungsbron runt hörnet. Flertalet parkeringsplatser finns precis utanför dörren, boendeparkering 150 kr/mån. Läget kunde inte bli bättre! Välkommen på visning.

  • Premium
  • Hiss
Klakebäcksvägen 124, Jämjö, Karlskrona kommun
Klakebäcksvägen 124, Jämjö, Karlskrona kommun, bild 2
Klakebäcksvägen 124, Jämjö, Karlskrona kommun, bild 3

Klakebäcksvägen 124

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 195 000 kr
103 m²
5 rum
2 181 m² tomt

Välkommen till denna idylliska villa där dina framtidsvisioner blir verklighet. Här kan gröna fingrar utforska sin kreativitet på en generös tomt som bjuder in till odling och skapande. Trädgården är inte bara ett grönsaksland och en blomstrande oas, den är en scen för familjens bästa stunder. Med gott om uthus för flexibel användning finns utrymme för spännande projekt. För den som älskar att renovera och skapa något unikt finns här möjlighet till förnyelse. Lite moderniseringsbehov blir en chans att ge hemmet din personliga touch och skapa en modern lantlig pärla. Låt fantasin flöda och skapa ditt eget drömhem över tid. Området är familjärt och bekvämt beläget med kort avstånd till Jämjö med alla dess faciliteter. Följer du Klakebäcksvägen når du den populära Kustvägen som sträcker sig mellan Torhamn och Kristianopel. Här erbjuds vackra badplatser, gårdsbutiker och fantastiska naturområden att utforska. Kontakta oss för en visning!

  • Premium
Drottninggatan 42B, Trossö, Karlskrona kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Drottninggatan 42B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Drottninggatan 42B, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Drottninggatan 42B

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 350 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/4
3 378 kr/mån
28 125 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvårummare, belägen i en av stadens äldsta föreningar. Här erbjuds en bostad som kombinerar charm, funktionalitet och en utmärkt planlösning som inbjuder till socialt umgänge och trivsel. Denna ljusa och rymliga lägenhet med 2,70 m i takhöjd har en väl genomtänkt planlösning som gör den idealisk för både vardag och festliga tillfällen. Köket är utformat för att skapa ett socialt flöde, perfekt för middagar med vänner och familj. Här finns plats för matbord både i köket och i det luftiga vardagsrummet, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet. Från det inbjudande vardagsrummet når du den mysiga balkongen i västerläge. Här kan du njuta av eftermiddagssolen och den vackra utsikten över den närliggande parken. Balkongen är den perfekta platsen för att starta morgonen med en kopp kaffe eller avsluta dagen med en avkopplande stund i solnedgången. Lägenheten är belägen i ett otroligt trevligt område som erbjuder både lugn och bekvämlighet. Med parken precis bredvid och närheten till kajen kan du njuta av vackra promenader året om. En kort promenad tar dig till Stumholmen, där du kan upptäcka historiska miljöer och njuta av havets närhet. Denna lägenhet vill du inte missa, välkommen till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sjuhallavägen 10, Sjuhalla, Karlskrona kommun
Sjuhallavägen 10, Sjuhalla, Karlskrona kommun, bild 2
Sjuhallavägen 10, Sjuhalla, Karlskrona kommun, bild 3

Sjuhallavägen 10

Villa
Sjuhalla, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
8 995 000 kr
270 m²
10 rum
5 830 m² tomt

Känn historiens vingslag när vi nu saluför porten till Sjuhalla! "Just vid själva vägkröken, där efter Vrängö Sjuhallavägen svänger i en 90-graders vinkel, ligger anrika Hjalmarsberg. På något vis får förbipasserande en förnimmelse av att just här börjar Sjuhalla". I varje fall radar husen upp sig på ömse sidor vägen och bildar på så sätt en sällsam entréport så skriver Erik Björnberg - Vandring bland sjöofficerarnas gårdar. Magnifik herrgårdsbyggnad med havsutsikt där det sägs att huset är byggt med timmer som bär kronans stämpel. Vacker byggnad i två plan där många praktiska utrymmen finns på nedervåningen medans den sociala umgängesdelen finns en trappa upp. Varsamt renoverat med känsla för detaljer för att återskapa dess original. Redan i entrén möts man av en pampig träport som avslöjar att fastigheten har anor från långt tillbaka i tiden. En svunnen tid följer genom hela byggnaden med exklusiva detaljer såsom kakelugnar, massiva trägolv, pardörrar mm. Här är det endast fantasin som sätter gränserna, perfekt bostadshus med eventuell uthyrningsdel eller varför inte Bed and Breakfast? Här finns badrum och kök på båda planen samt en tvådelad oinredd vind. Fastigheten erbjuder en underbar parkliknande trädgård där omgivningarna hänger ihop, som om parken är en del av landskapet runt omkring. En gammal amiralsgård som måste upplevas! Varmt välkommen på privatbokade visningar!

  • Premium
Byggmästaregatan 2D, Långö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 10:00
Byggmästaregatan 2D, Långö, Karlskrona kommun, bild 2
Byggmästaregatan 2D, Långö, Karlskrona kommun, bild 3

Byggmästaregatan 2D

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
995 000 kr
34 m²
1 rum
2 387 kr/mån
29 265 kr/m²

Drömlik etta med magisk uteplats på attraktiva Långö! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med en genomtänkt och trevlig planlösning som skapar en harmonisk känsla. Lägenhetens pärla är utan tvekan den magiska uteplatsen i österläge. Här kan du njuta av morgonkaffet med en fantastisk havsglimt som bakgrund, eller koppla av med en bok intill den lummiga grönskan. Uteplatsen är en oas för avkoppling och socialt umgänge – en plats där du verkligen kan njuta av livets goda. Lägenheten erbjuder även ett stort vardagsrum som rymmer soffa, säng och mindre matbord. Intill vardagsrummet finns även en fint träkök. Till sist finns även en otroligt stor entré, dusch/WC samt en stor klädkammare. Föreningen är välskött och har god ekonomi, vilket ger en trygg boendemiljö. Läget är mysigt och lugnt, med närhet till både Trossö och BTH. Ett riktigt guldkort med läget är att det endast är en liten trappa ner till fina Långö badplats! Bra kommunikationer gör det enkelt att ta sig runt, oavsett om du pendlar till jobbet eller vill utforska området. Missar inte chansen att förvärva denna unika och charmiga lägenhet med en uteplats utöver det vanliga. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Östra Prinsgatan 1C, Trossö, Karlskrona kommun
Östra Prinsgatan 1C, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Östra Prinsgatan 1C, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Östra Prinsgatan 1C

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 395 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
4 255 kr/mån
27 900 kr/m²

Stilren tvårummare med bra planlösning och balkong i klockrent söderläge! Bostaden är belägen på lugn och insynsfri våning med föreningens innergård som vy från balkongen. Trevlig planlösningen där vardagsrummet blir lägenhetens mittpunkt medan sovrum och kök ligger för sig ut mot Östra prinsgatan. Vardagsrummet är ljust och luftigt med härlig utsikt från balkongen i klockrent söderläge med sol från tidig morgon till kväll. Lägenheten erbjuder även ett totalrenoverat och stilrent badrum. Läget kunde inte bli bättre! Här bor du på en lugn gata precis vid havet, omgiven av vacker natur med fina promenadstråk på Stumholmen.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Byggmästaregatan 3, Långö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Byggmästaregatan 3, Långö, Karlskrona kommun, bild 2
Byggmästaregatan 3, Långö, Karlskrona kommun, bild 3

Byggmästaregatan 3

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
795 000 kr
41 m²
1 rum
vån 4/8
2 900 kr/mån
19 390 kr/m²

Denna enrummare utstrålar harmoni och smart planering, vilket skapar det perfekta hemmet för dig. Det klassiska 50-talsköket ger en touch av tidlös charm som samtidigt möter moderna behov. Här finns gott om plats för ett matbord, perfekt för trevliga middagar eller lugna frukostar. Det helkaklade badrummet är praktiskt och stilfullt, utrustat med en kombinerad tvätt/torktumlare som gör vardagsrutinerna enkla och bekväma. Det ljusa och harmoniska vardagsrummet, med plats för sovdel, ger dig utrymme att koppla av efter en lång dag och njuta av ditt egna lilla paradis på idylliska Långö. Här erbjuds inte bara komfort utan också närhet till vacker natur och en lugn omgivning.

  • Premium
  • Hiss
Bokströms väg 10, null, Karlskrona kommun
Bokströms väg 10, null, Karlskrona kommun, bild 2
Bokströms väg 10, null, Karlskrona kommun, bild 3

Bokströms väg 10

Villa
Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 995 000 kr
52 + 8 m²
3 rum
2 105 m² tomt

Föreställ dig att vakna till ljudet av fågelkvitter på vackra Tjurkö och njuta av morgonkaffet med havsbrisen från den solfyllda altanen. Denna drömstuga erbjuder en stor tomt med möjlighet till arrende av en egen brygga och vackra vyer som skapar en idyllisk miljö för avkoppling och fritid. Stugan har fått ett modernt kök, renoverat 2022, samt ett fräscht duschrum från 2010. Ytskikten är renoverade 2021/2022, vilket kombinerar stugcharm med bekvämlighet. Du kan tillbringa avkopplande stunder i badtunnan och bastun, perfekt efter en lång dag och för att komma ner i varv. När kvällarna blir svalare finns en mysig eldstad. För dem som älskar utomhusaktiviteter erbjuder bryggan möjlighet till fiske, bad eller bara att sitta och njuta. Trädgården är tillräckligt stor för både lek och avkoppling, med gott om utrymme för sommaraktiviteter såsom grillning eller bara att luta sig tillbaka och läsa en bok i solen. Denna stuga är inte bara ett sommarparadis utan en plats att skapa minnen året runt. Föreställ dig julfirande vid eldstaden eller höstpromenader längs stranden. Det är en perfekt plats för lata sommardagar, mysiga kvällar vid vattnet och allt däremellan. Tjurkö är en idealisk plats för dem som söker en kombination av naturskönhet, rik historia och ett aktivt friluftsliv. Oavsett om du letar efter ett sommarparadis eller en plats för året-runt-boende, erbjuder Tjurkö en unik möjlighet att njuta av skärgårdslivet på sitt bästa. Missa inte chansen att förvärva detta smultronställe och skapa ditt eget paradis på Tjurkö!

  • Premium
Västra Prinsgatan 14 A, Trossö, Karlskrona kommun
Västra Prinsgatan 14 A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Prinsgatan 14 A, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Prinsgatan 14 A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 750 000 kr
46 m²
2 rum
vån 5/5
2 680 kr/mån
38 043 kr/m²

En vindsvåningsdröm i en vacker sekelskiftesfastighet kan nu bli din. Här har du en riktigt fin tvårummare med en hisnande utsikt över stadens takåsar! Det höga läget och balkongen ger soliga eftermiddagsstunder och fantastiska vyer. Takfönstret och exponerade takbjälkar ger lägenheten en modern touch med rustika detaljer, vilket ger den en unik karaktär. Lägenheten har genomgått en fullständig renovering under 2022 och erbjuder snygga inredningsdetaljer som ger en känsla av lyx och modernitet. Det trendiga köket och badrummet är noggrant utformat med stilfulla val. Beläget i ett klanderfritt och centralt område mitt på Trossö ger detta hem närhet till stadens puls och bekvämligheter. Det är svårt att hitta en lägenhet med så många "VILLHÖVER-faktorer". Denna vill du inte missa!

  • Premium
  • Balkong
Sjövik 5 -13, null, Karlskrona kommun

Sjövik 5 -13

Tomt
Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
990 000 kr
1 081 m² tomt

Drömmer du om att vakna upp till ljudet av vågorna och njuta av en spektakulär havsutsikt? Nu har du chansen att förverkliga den drömmen! I pittoreska Sjövik, nära den historiska staden Kristianopel, finns nu sex byggklara tomter till salu. Dessa tomter erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt eget paradis. Här omfamnas du av naturens lugn och den friska havsluften. Med storlekar från 716 till 1081 kvm (möjlighet till sammanslagning finns, då tomtstorlek till ca 1200kvm) och priser från 990 000 kr till 1 290 000 kr, finns det en tomt för varje dröm. Samtliga tomter har en underbar havsutsikt och är redo för byggnation med förhandsbesked att bygga upp till tvåplanshus på de västra tomterna. Du har friheten att välja din egen husleverantör, vilket ger dig flexibiliteten att skapa ett hem som verkligen speglar din personliga stil. I priset ingår allt du behöver för en smidig byggprocess: markberedning, det vill säga makadambädden ingår, dessutom ingår anslutningsavgiften för kommunalt vatten, avlopp och el. Fiber finns också tillgängligt vid tomtgränsen för den som önskar en modern, uppkopplad livsstil. Bara en kilometer söderut ligger Kristianopel, en charmig ort med livsmedelsbutik, restaurang, campingplats och en historisk kyrka. För barnfamiljer finns närmaste skola och förskola i Fågelmara, cirka 7 km västerut. Ytterligare samhällsservice hittar du i Jämjö, 17 km bort, med vårdcentral, högstadieskola och ett flertal butiker. För större shoppingturer eller stadsliv ligger Karlskrona 3,5 mil bort och Torsås 2,5 mil bort. Det pågående vägarbetet på E22 mellan Karlskrona och Fågelmara (avslutas vintern 2024) markerar början på en ny era av förbättrad infrastruktur och ökad bekvämlighet för alla pendlare. Det blir en smidigare, säkrare och mer effektiv resväg som kommer att gynna både nuvarande och framtida trafikanter. Detta är mer än bara en plats att bo på – det är en plats att leva. Här kan du bygga ditt drömhus och skapa minnen för livet i en harmonisk miljö där natur och hav möts. Tveka inte att anmäla ditt intresse och ta steget mot ett liv vid havet. Tomterna är inte begränsade till någon byggherre, mäklaren har däremot tagit fram förslag på ett nyckelfärdigt hus från Eksjöhus som passar in på gällande detaljplan. Det finns även förslag/offert på lösvirke från lokal entreprenör. Se på fastighetskartan angående nummer/placering: Sjövik 6 - HÄLLEVIKSÄNG 1:18. – ca 871 m2 -1 290 000 Sjövik 8 - HÄLLEVIKSÄNG 1:19 – ca 816 m2 - 1 290 000 Sjövik 10 - HÄLLEVIKSÄNG 1:20 – ca 803 m2 - 1 290 000 Sjövik 5 - HÄLLEVIKSÄNG 1:27 – ca 1081 m2 - 1 190 000 Sjövik 11 - HÄLLEVIKSÄNG 1:24 – ca 716 m2 - 990 000 Sjövik 13 - HÄLLEVIKSÄNG 1:23 – ca 904 m2- 990 000 Detta är INKL anslutningsavgifterna för vatten, avlopp, el & markberedning till och med makadambädden. Det ingår dessutom asfalterad tillfartsväg samt markdränering till alla tomter. Välkommen att förverkliga din dröm i Sjövik!

  • Plus
Östergatan 10B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
Östergatan 10B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Östergatan 10B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Östergatan 10B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
995 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 677 kr/mån
29 701 kr/m²

Ljus och karaktärsfull etta belägen i ett charmigt 1930-talshus med ett fantastiskt läge och en rad unika detaljer som gör den till ett riktigt drömboende. Utsikten från balkongen över hamnen ger en avkopplande och pittoresk vy som kan avnjutas varje dag. Köket är en riktig pärla i 50-talsstil och platsbyggda skåp vilket ger en autentisk intryck samtidigt som det är moderna kulörer. Fönsterbrädorna i sten och det vackra brädgolvet i allrummet bidrar till hemmets karaktär och charm. Här strömmar morgonljuset in genom fönstren och fyller lägenheten med ett vackert ljus. Den generösa takhöjden ger en känsla av rymd och lyx, vilket förstärker boendets unika karaktär. Det välskötta duschutrymmet är både funktionellt och stilfullt, med praktiska lösningar som passar perfekt till lägenhetens behov. Förvaringsmöjligheter finns det gott om, inne i lägenheten finns en klädkammare i tillägg till förråd i både källaren och på vinden. Läget är oslagbart med närhet till allt från shopping, restauranger till härliga grönområden och kommunikationer. Trots att den ligger på första våningen så har lägenheten ett högt och luftigt läge. Här bor du i en av Karlskronas äldsta föreningar med gångavstånd till BTH, Trossö och Långö. Närhet till både havet, naturen och det du behöver i vardagen. Denna bostad är perfekt som en studentbostad, första boende eller varför inte en övernattningslägenhet. Fiber finns via stadsnätet. Denna etta är perfekt för den som söker ett riktigt trivsamt boende, med mycket lägenhet på välplanerade kvadratmeter. Kontakta mäklaren för visning eller onlinevisning! Här finns det möjlighet till kort tillträde.

  • Premium
  • Balkong
Skepparegatan 9, Väster Udd, Karlskrona kommun
Skepparegatan 9, Väster Udd, Karlskrona kommun, bild 2
Skepparegatan 9, Väster Udd, Karlskrona kommun, bild 3

Skepparegatan 9

Lägenhet
Väster Udd, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 395 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/5
2 354 kr/mån
34 024 kr/m²

Nyproducerad enrummare från 2018 för dig som ställer höga krav på livsstil och boende! I de nybyggda och alltid lika populära husen på Väster Udd erbjuds nu denna toppmoderna bostad med egna tvättmöjligheter och fullutrustat kök. Förutom en noggrant utformad planlösning, möts du också av en genomtänkt inredning från ledande leverantörer, bland annat med vitvaror från Bosch och kök från Ballingslöv. Bostaden har ett stilrent och öppet kök med stilren, vit maskinell utrustning (bl. a diskmaskin, inbyggd micro och ugn) samt ett rejält och luftigt allrum med sovalkov (120-säng). Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, värmegolv, och spotlights i taket. En lägenhet där ni kan flytta rakt in utan att bekymra er för att renovera! I föreningen finns tillgång till många faciliteter såsom tillgång till gemensam takterass med milsvid utsikt, ett välutrustat gym med bastu. Har du långväga gäster kan de använda gästlägenheten som också finns i markplan. Här finns allt på gångavstånd. Shopping, nöjen, service, skolor och badplatser. Dessutom bara ett stenkast från Fisktorget och skärgårdstrafiken. Busstrafiken är väl utbyggd med täta avgångar. Området ligger skyddat och lugnt, strax intill huvudstråken. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Amiralitetsgatan 2, Trossö, Karlskrona kommun

Amiralitetsgatan 2

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
3 495 000 kr
154,5 m²
5 rum
vån 3/4
6 654 kr/mån
22 621 kr/m²

Representationsvåning mitt på centrala Trossö! Med sina generösa 154,5 kvadratmeter bjuder denna gavelvåning inte bara på rikligt med utrymme utan också på en unik möjlighet att skapa ditt eget drömhem. Här finns även möjligheten att skapa en uthyrningslägenhet! Denna imponerande femrummare på tredje våningen erbjuder en planlösning med fönster i tre väderstreck som omfattar kök med fönster i västerläge, två rymliga sovrum, två storslagna vardagsrum och ett inbjudande matsalsrum - gott om plats för såväl vardagsliv som storslagna middagar och sociala tillställningar. De två balkongerna erbjuder en härlig utsikt – den ena mot den lummiga Amiralitetsparken i öster och den andra mot en klockstapeln och klockrent söderläge, perfekt för morgonkaffen i österläge soluppgången och soldyrkaren i söderläge. Bostaden är även praktiskt planerad med två badrum, varav ett inkluderar en egen tvättstuga, vilket underlättar vardagslogistiken för en större familj eller för dem som ofta har gäster. Här finns även möjligheten att skapa en separat uthyrningsdel där du både kan bo i en trea med öppen planlösning samtidigt som du har en uthyrningsdel. En perfekt möjlighet att öka kassan med extra inkomster. Här erbjuds du en sällsynt möjlighet att förvärva en bostad i en stabil förening med låga lån! Här bor du med närhet till Marinbasen och goda kommunikationer genom stadsbussarna som går precis utanför dörren. Kontakta mäklaren för privat visning!

  • Balkong
  • Hiss
Landsvägsgatan 1B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
Landsvägsgatan 1B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Landsvägsgatan 1B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Landsvägsgatan 1B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
995 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/5
2 705 kr/mån
30 152 kr/m²

INFLYTTNINGSKLART! Perfekt läge mellan city och BTH! Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Renoverad och yteffektiv etta, med sovalkov och högt i tak på Pantarholmen! Här har kvadratmeterna placerats exakt där man vill ha dem. Ett ljust och stilrent renoverat kök från 2019, med integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Vita luckor i högglans som kombineras fint med en ljusgrå bänkskiva, i köket plats för matbord (4-6 personer). Helkaklat badrum med dusch och WC samt ett stort allrum med plats för dubbelsäng (160cm) i sovalkov. Lägenheten erbjuder generös takhöjd, nylagt, mörkgrått golv i hall och kök, laminatgolv i allrum och ljusa väggar. Här bor du i en välskött och stabil förening med god ekonomi. Dessutom erbjuder föreningen en stor övernattningslägenhet för flera gäster med kök, badrum, WC, matsal och vardagsrum. Pantarholmen ligger centralt med bra kommunikationer till såväl centrum som BTH.

  • Premium
  • Hiss
Anna Fischerströms gata 11, Pottholmen, Karlskrona kommun

Anna Fischerströms gata 11

Lägenhet
Pottholmen, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
3 695 000 kr
80 m²
3 rum
vån 7/7
6 187 kr/mån
46 188 kr/m²

Exklusiv penthousevåning som inte går att jämföra med något annat i huset! Tack vare att vi är högst upp i byggnaden har denna våningen extra stora fönsterpartier och extra takhöjd, sedan till höjdpunkten - 17 kvadratmeter terrass med morgonsol och kvällssol. Längs den lugna kajpromenaden ligger denna pärla, oslagbar sjöutsikt åt två väderstreck som kommer ta andan ur dig. Starta varje morgon med att njuta av den fantastiska utsikten med morgonsol över borgmästarefjärden och Pantarholmen genom de generösa fönsterpartierna i sovrummet. Ta med dig morgonkoppen kaffe och stig direkt ut på den stora terrassen och njut av avskildheten högst upp i huset på sjunde våningen. Vill du hellre njuta av vindskydd och sol från tidig morgon till sen eftermiddag kan du istället välja att gå ut på den inglasade balkongen med fri utsikt över takåsarna med fantastisk sjöutsikt över borgmästarefjärden bort mot Scandic. Denna nyproducerade pärla, endast ett år gammal, erbjuder en imponerande trea som tar boendet till nya höjder. Belägen högst upp i byggnaden välkomnar den dig med en takhöjd på 2,7 meter och stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus. Det imponerande köket från HTH är en perfekt kombination av stil och funktionalitet och inbjuder till sociala stunder med vänner och familj. Här finns även ett master bedroom med bedårande havsutsikt och ett trivsamt extra sovrum med utsikt mot innegården. Utöver detta finns ett stort och smakfullt badrum med bekvämligheter som egen tvättutrustning. Vardagsrummet är välplanerat och öppnar upp mot bostadens höjdpunkt - terrassen! Brf Styrmannen är ett U-format flerbostadshus på sju våningar. Föreningen erbjuder en mysig innergård med uteplatser, träd, buskar och planteringar. Utöver detta finns det flera gemensamma utrymmen, såsom cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd, miljörum. Dessutom finns här två lådcyklar som boende kan boka utan kostnad och även tillgång till bilpool med eldrivna bilar som kan bokas mot kostnad. Här bor du med havet ett par steg utanför dörren. Det havsnära läget är perfekt för den som uppskattar ett spontandopp eller avkopplande promenader längs kajkanten. Kontakta mäklaren för privat visning!

  • Balkong
  • Hiss
Annebovägen 7, Annebo, Karlskrona kommun

Annebovägen 7

Lägenhet
Annebo, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
850 000 kr
102 m²
4 rum
vån 3/3
7 704 kr/mån
8 333 kr/m²

Sällan till salu! Imponerande fyrarummare om 102 kvadratmeter, belägen högst upp i huset. Här möts du av genomgående vackra parkettgolv och moderna tapeter, ett fräscht kök med gott om plats för matbordet, renoverat badrum och WC och tre rymliga sovrum som ger möjlighet till personlig utformning och trivsel. Lägenheten är belägen i klockrent söderläge där solen skiner in genom fönster och balkongen, perfekt varma sommardagar! Denna lägenheten är belägen i en välskött bostadsrättsförening med en stabil ekonomi. De imponerar med solceller på taket vilket gör att föreningen även kan inkludera hushållselen i månadsavgiften – en miljövänlig och ekonomisk lösning! Föreningens medlemmar har även tillgång till den parkliknande trädgården med bekväma stolar och bord. Läget är optimalt med endast tre minuters gångavstånd till busshållplatsen och cirka fem minuter till Bergåsa tågstation. Närheten till restauranger, pizzerior och mataffärer gör vardagen smidig och bekväm. För studenter är närheten till Blekinge Tekniska Högskola oslagbar, och för naturälskare finns västra mark, vackra promenadstråk och havet inom bekvämt räckhåll.

  • Balkong
Landsvägsgatan 12B, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Landsvägsgatan 12B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 695 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 262 kr/mån
27 120 kr/m²

Totalrenoverad och exklusiv genomgångstvåa med balkong i sydvästligt läge! Här erbjuds en modern och rymlig tvårummare om hela 62 kvadrat med enhetliga golv, trendiga kulörer, egna tvättmöjligheter och badrum och sovrum med hotellkänsla! Bostaden är välplanerad med ett stort och trevligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från det vackra burspråket, härifrån nås även balkongen i soligt läge. Det ljusa och fräscha köket ligger i öppen planlösning till hemmets matplats vilket blir en naturlig mittpunkt att umgås! Vidare ligger sovrum med fönster mot gården, exklusivt badrum från 2021 med hotellkänsla! Här bor du i en stabil förening med låg skuldsättning som registrerades år 1944. På Pantarholmen bor du med närhet till centrum, högskola och livsmedelsbutik. Här bor du även nära Långö med möjlighet till badplats, minigolf och beachvolleyboll. Du vill inte missa denna lägenheten!

  • Balkong
Skönstavik stuga nummer 21, null, Karlskrona kommun

Skönstavik stuga nummer 21

Fritidshus
Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
425 000 kr
16 m²
1 rum

Smultronställe med idyllisk omgivning på omtyckta Skönstavik! Något avskilt uppe på kullen ligger denna mysiga stuga med grönskande läge. På arrendetomten finns idag två stugor som idag används till boningshus samt förråd. Helt magiskt läge med badmöjligheter, promenadstråk och avkoppling. Ett extra plus med denna stuga är att du kan ta bilen ända fram. Precis intill campingen med möjlighet till dusch, toalett, kök, tvättmöjlighet mm via campingens servicebyggnad. Helt underbar stugby med strax över 20 stugor. Goda kommunikationer med buss in till Karlskrona city.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 26