Mäklarbyrån i Ockelbo AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bladmursvägen 69, Norrbo, Ockelbo kommun

Bladmursvägen 69

Fritidshus
Norrbo, Ockelbo kommun
850 000 kr
44 + 9 m²
3 rum
2 176 m² tomt

Liten charmig stuga med fantastisk utsikt över öppna landskap i vackra Norrbo. Endast några hundra meter till Norrbotjärn med bryggor för båt och fiske. Stugan är i gott bruksskick och kan även användas vintertid med wc samt dusch i badrummet. Fiber finns indraget i stugan och en rejäl braskamin finns i vardagsrummet. Friggebod med el som gäststuga samt förrådsbyggnader finns på tomten.

  • Plus
Svartsbo 46, Svartsbo, Ockelbo kommun

Svartsbo 46

Fritidshus
Svartsbo, Ockelbo kommun
1 100 000 kr
45 m²
2 rum
1 736 m² tomt

Trivsamt nybyggt och charmigt litet fritidshus med enskilt läge med stor och barnvänlig gräsmatta för alla dess sommaraktiviteter. Smakfull och rejäl altan med sommarkök där allt finns som man behöver för att grilla. Fristående däck med pool med härlig utsikt över skog och åkrar. Sommartid finns gott om sjöar för fiske samt skogsmark för bär och svamp. Vintertid finns gott om skoterleder samt närhet till Kungsbergets skidanläggning.

Ekbo fäbodar 271, Ekbo Fäbodar, Ockelbo kommun

Ekbo fäbodar 271

Fritidshus
Ekbo Fäbodar, Ockelbo kommun
2 175 000 kr
110 m²
4 rum
1 006 m² tomt

Ett nybyggt charmigt hus med modern och smakfull interiör som är ihopbyggt med en äldre stuga. Totalt 110 kvm på ett plan med gott om gästutrymmen samt ett sovloft i nya delen.Vattenburen golvvärme och ett imponerande allrum med full takhöjd och magnifik utsikt över sjön Ekaren med brygga och båt bara ett stenkast från tomten.

Visar alla 3