Mäklare Kulling

Mäklare Kulling

Mäklare

Margit Sahlins gata 3, Kapellgärdet/Centrum, Uppsala kommun

Margit Sahlins gata 3

Lägenhet
Kapellgärdet/Centrum, Uppsala kommun
Mäklare Kulling

1 895 000 kr

38 m²

2 rum

2 551 kr/mån

49 868 kr/m²

Välkommen till denna moderna och ljusa lägenhet på våning 6 av 6 i brf Höjdhopparen. Här erbjuds compact living när det är som bäst med både fin balkong, välplanerade kvadratmetrar och dessutom ett separat sovrum. För att underlätta i vardagen har du diskmaskin i köket och badrummet är utrustat med kombimaskin. Standarden är hög med en ljus och sober färgsättning och material som kalkstenskomposit och ekparkett. Externt lägenhetsförråd i källaren. Här bor du högst upp, i byggnad från 2019, med hiss från markplan och bevarad nyproduktionskänsla. Välskött förening med flera gemensamma faciliteter som t ex löparbana, utegym, lekplats, övernattningslägenhet, bilpool samt härlig takterrass. Närhet till rekreation vid friluftsområdet Gamla Uppsalastråket, Tunåsen och Röbo. Cykel- och promenadavstånd till city och galleria Kvarnen med matbutik, Systembolag, apotek m m. Bra pendlarläge med närhet till tåg/buss vid Resecentrum samt påfart till E4:an för den bilburna.

 • Balkong
 • Hiss
Prefektgatan 3, Rosendal, Uppsala kommun

Prefektgatan 3

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Mäklare Kulling

3 490 000 kr

83 m²

4 rum

3 828 kr/mån

42 048 kr/m²

Prisbelönt arkitektur och modern lekfull design genomsyrar denna härliga lägenhet och fastighet. Vardagsrum och kök med utgång till två balkonger. En av balkongerna sträcker sig runt hörnet och nås även från två sovrum. Två helkaklade badrum. Ett med dusch och det andra med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Här bor du i ett av Uppsalas första flerbostadshus med trästomme. Byggt med miljö och hållbarhet i fokus. Förutom den ombonade innergården har de boende i Botanikern tillgång till en 200 kvm stor takterrass med kök och sittgrupper. Här kan du njuta av solen och den strålande utsikten! I husets källare finns garage och platser för laddning av elbilar samt lägenhetsförråd. Hiss. Rosendal erbjuder ett urbant boende där flera restauranger, caféer och butiker öppnat upp. Här finns även yogastudio, gym, padel- & tennisbanor samt Stadsskogens grönska. Snart tillkommer även en ny idrottshall samt bibliotek.

 • Balkong
 • Hiss
Ritargatan 4b, Salabacke, Uppsala kommun
 • Sön 5 feb kl 14:30

Ritargatan 4b

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklare Kulling

2 995 000 kr

96,3 m²

4 rum

4 217 kr/mån

31 101 kr/m²

Synnerligen väldisponerad 4:a i välskötta brf Leoparden med stor inglasad balkong i soligt läge och utsikt över takåsar samt staden. Här ser du solen gå ned över staden med vackra himlaspel. Genomgående ljus bostad som omfattar kök med matplats invid fönster, vardagsrum med utgång till inglasad balkong, 3 sovrum, klädkammare, gästwc samt badrum med uttag för tvättmaskin. Kort promenad till Gränby centrum med all tänkbar service, bra bussförbindelser samt fina cykelvägar till centrum.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Polhemsgatan 8, Rickomberga, Uppsala kommun

Polhemsgatan 8

Lägenhet
Rickomberga, Uppsala kommun
Mäklare Kulling

1 690 000 kr

41 m²

1 rum

2 916 kr/mån

41 220 kr/m²

Nu finns möjligheten att köpa en välplanerad 1:a i brf Rickomberga äng. En bostad med bekvämt cykelavstånd till centrala staden och universitets institutioner men ändå lugnt och naturnära. Bostaden erbjuder generöst rum med plats för säng och soffgrupp, stort badrum med tvättpelare, kök med full maskinell utrustning samt matplats invid fönster. Lägg därtill fin balkong mot skogsbacke. Här bor du i modernt hus byggt 2006 med hiss från markplan. Direkt närhet till rekreation i Stabby backe men också fina promenadstråk genom Luthagen till city.

 • Balkong
 • Hiss
S:t Johannesgatan 36B, Kungsgärdet/Rackarberget/Luthagen, Uppsala kommun

S:t Johannesgatan 36B

Lägenhet
Kungsgärdet/Rackarberget/Luthagen, Uppsala kommun
Mäklare Kulling

1 495 000 kr

33 m²

1 rum

2 430 kr/mån

45 303 kr/m²

Bredband 1000/1000 mbit/s är inkluderat i avgiften. Med lugnt gårdsläge ligger denna välplanerade och ljusa etta med fransk balkong. Bra kök i öppen planlösning mot vardagsrum, rymligt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Här bor du intill de klassiska studentkvarteren vid Rackarberget, med promenad- eller cykelavstånd till flertalet campusområden som Ekonomikum, Blåsenhus, Engelska parken, BMC, Ångström samt till nationer och service i Luthagen och centrum. Närhet till Friskis och Svettis träningsanläggningar i Ekeby och på Dag Hammarskjölds väg. Vid Stabby backe finns fina promenad- och joggingstråk. Fri parkering finns att tillgå för de boende. Närservice med matbutik och restaurang finns i området.

 • Hiss

Visar alla 5