Mäklare Martina Brink

Martina Brink

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Fålhagsleden 3 B, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 13:15
Fålhagsleden 3 B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Fålhagsleden 3 B, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Fålhagsleden 3 B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 595 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 2/4
1 906 kr/mån
65 102 kr/m²

Välkomna till denna charmiga och ljusa lägenhet från 1930-talet, perfekt belägen i den mysiga stadsdelen Fålhagen med ett utmärkt läge för både studenter, förstagångsköpare eller pendlare, bara fem minuters promenad till tågperrongen och citykärnan. Lägenheten präglas av ljus och tidstypisk atmosfär med högt i tak och djupa fönsterbrädor i sten. Den välplanerade bostaden inkluderar en hall med avhängningsmöjligheter och förvaring i en inbyggd klädkammare, ett fint arbetskök utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter, samt ett lättmöblerat vardagsrum med utrymme för både säng, soffa och mat-/arbetsplats. Från vardagsrummet når man även lägenhetens andra klädkammare för extra förvaring. Ett badrum med badkar kompletterar bostaden. För ytterligare förvaring finns två förråd tillgängliga, ett på vinden och ett i källaren. Denna stabila och fiberanslutna HSB-förening tar väl hand om fastigheten och de stora renoveringarna är redan utförda. Här finns också två tvättstugor, övernattningsrum, cykelförråd, hobbyrum samt vackra innergårdar med utemöbler. Bostaden har ett centralt läge i lugna Fålhagen med närhet till resecentrum, stadskärnan och konserthuset vid Vaksala torg. Som boende i detta läge kan du gå från dörren till tåget på bara några minuter. I närområdet finns också en livsmedelsbutik, restauranger och trevliga parker med grönska. Kontakta mäklaren vid intresse, och välkommen på visning!

  • Premium
Viktor Rydbergsgatan 20, Nyby, Uppsala kommun

Viktor Rydbergsgatan 20

Lägenhet
Nyby, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1/3
3 634 kr/mån
29 426 kr/m²

Denna ljusa och inbjudande markplanslägenhet är både välplanerad och rymlig med en planlösning som är mycket tilltalande. Lugnt beläget med stor altan in mot föreningens gröna gård får du ett ombonat hem med fina ytskikt och vältilltagna rum. Bostadsrättsinnehavaren har tillgång till ett förråd i trapphuset, vilket är praktiskt beläget precis intill lägenheten i trapphuset. Planlösningen välkomnar med en hall med förvaring för ytterkläder, ett ljust och stilrent kök med mycket generös förvaring och fina arbetsbänkar. Vidare en rymlig matplats, ett sovrum med flertalet garderober, vardagsrum med gott om plats för önskad möblering och utgång till bostadens härliga uteplats samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Föreningen är välskött och omtyckt, med generösa gårdar och faciliteter såsom samlingslokal, bastu, solarium, övernattningsrum och motionsrum/träningslokal. För närvarande är det kort kö till parkeringsplats. Pågående stamrenovnering genomförs av bostadsrättsföreningen och enligt tidsplan sker renoveringen för denna bostad från 19/5. Vilket innebär att den som flyttar in här får ett totalrenoverat, fint och fräscht badrum. Klinkergolv (grått), helkaklade väggar (vitt), dusch med vikbara väg gar, wc, handfat med kommod och spegel samt tvättmaskin. Läs mer på hemsidan: https://www.vivallastambyte.se/ Området Nyby är lugnt och barnvänligt, med trevliga och soliga innergårdar. På kort gång- och cykelavstånd ligger Gränbystaden med sitt breda utbud av shopping, service och restauranger. Närområdet erbjuder även en välsorterad Willys butik samt en busshållsplats inom några minuters gångavstånd. För bilpendlare finns smidig påfart till E4:an, och för dem som uppskattar natur och motion finns bland annat Gamla Uppsala och Röbo med fina motionsspår i vacker omgivning.

  • Uteplats
Amanuensgatan 5, Rosendal, Uppsala kommun
  • Tor 9 maj kl 16:00
Amanuensgatan 5, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Amanuensgatan 5, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Amanuensgatan 5

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/7
5 608 kr/mån
39 699 kr/m²

Här bor ni nästan granne med Stadsskogen i en ljus, inbjudande lägenhet i populära Rosendal. Välkomnande öppen planlösning bjuder in till både matlagning och gemenskap vilket gör denna bostad mycket enkel att trivas i. Genomgående ljusa ytskikt och tidlösa mattlackerade ekparkettgolv ger en genuin känsla. Lägenheten erbjuder två bra sovrum. Det ena är stort och har egen stor klädkammare samt utgång till lägenhetens ena balkong. Här kan ni njuta av solen från lunchtid till kvällen och blicka ut över den grönskande innergården. I rummet finns även en skjutdörrsgarderob för ännu mer förvaring. Fint kök från Ballinglöv med energisnåla vitvaror såsom induktionshäll, rostfri hel kyl och frys och integrerad diskmaskin. Rymligt vardagsrum med platsbyggd hylla med plats för bl.a. tv. Rummets utformning ger generös plats för matbord och soffgrupp. Rummet är i öppen planlösning mot matplatsen. Härifrån finns den andra balkongen med morgon och förmiddagssol, utmärkt plats för er att njuta av frukost och förmiddagskoppen med avkopplande utsikt mot skogens gröna natur. Rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Badrummet är intrett med klinkergolv i grå färgtoner kombinerat med vita väggplattor. Välkomnande hall med förvaring i skjutdörrsgarderob. Här bor ni nära till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Nästan precis utanför dörren har ni grönskande natur med fina promenadstråk och löparrundor. I närområdet finns Hemköp, ICA-butik, populära Bageri Lejon, Ost och Chark, Fruktaffär, möbelaffären Kvarteret och en vinbar. Rosendals torg växer fram och Systembolaget öppnar snart. Området bjuder utöver det rika matutbudet även på flera bra lekplatser, gym, tennis- och padelbanor. Ett stenkast bort ligger BMC och Uppsala Science Park. Tio minuter från Uppsala centrum med centralstationen. Bra kommunikationer med buss, cykel och bil gör att Rosendal passar i alla generationer. Bostadsrättshavaren nyttjar ett källarförråd. Bilgarage och cykelförråd finns också i källaren och nås enkelt med hissen. Välkommen att kontakta mäklaren med ert intresse.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Norrlandsgatan 44 A, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Norrlandsgatan 44 A

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 995 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2
3 932 kr/mån
34 696 kr/m²

Välkomna till denna mysiga tvårummare med en härlig balkong som vetter mot föreningens fridfulla innergård i soligt läge. Belägen i det lugna och natursköna området Luthagen, är detta ett perfekt hem för er som uppskattar en balans mellan stadsliv och natur. Lägenhetens entré välkomnar med gott om förvaringsutrymme, fint renoverat kök med matplats, ett rymligt vardagsrum med tillgång till balkongen, ett stort sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Två tillhörande förråd. Områdets attraktiva läge ger både ro och närhet till Ekonomikum, universitetets nationsliv, flera matbutiker och natursköna Stabbyskogen med sina motionsspår. Innergården bjuder in till avkoppling med en grön gräsmatta och trevliga platser för grillning och lek. Föreningen har genomfört flera större renoveringar såsom fönsterrenovering 2010, stamrenovering 2014 och tak- samt fasadrenovering 2022, samt installerat solceller. För närvarande är inga större renoveringsprojekt planerade. Boende på Norrlandsgatan 44 A har tillgång till föreningens gym, tvättstugor (närmaste belägna i källaren på adressen Norrlandsgatan 44), cykelförråd, utemöbler, grillar, samlingslokal och hobbyrum. Som boende på Norrlandsgatan 44 A har ni tillgång till föreningens gym, tvättstugor (närmaste belägna i källaren på adressen Norrlandsgatan 44), cykelförråd, utemöbler, grillar, samlingslokal och hobbyrum. I närområdet finner ni även Mimmi Ekholms plats med en ICA-butik, en mysig kvartersrestaurang, apotek, bageri/konditori och gym. För er som föredrar cykel- eller promenadavstånd till arbete eller studier finns här perfekta förutsättningar. Denna lägenhet är definitivt värd att besöka för er som önskar ett bekvämt och harmoniskt boende där vardagen flyter på smidigt.

  • Plus
  • Balkong
Torgny Segerstedts allé 89, Rosendal, Uppsala kommun
  • Budgivning pågår
Torgny Segerstedts allé 89, Rosendal, Uppsala kommun, bild 2
Torgny Segerstedts allé 89, Rosendal, Uppsala kommun, bild 3

Torgny Segerstedts allé 89

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 275 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/7
5 513 kr/mån
38 081 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade trea i Trähuset Botanikern, där stilren design och nordisk elegans möts. Med två badrum, kontorsdel och klädkammare finns det gott om utrymme och förvaring för hela familjen. Här får ni bo i ett hem med ett vackert lergrått kök och trägolv i exklusiv ask. Planlösningen är optimal med praktisk avhängning i hallen, öppet kök som smälter samman med vardagsrummet och skapar fina sociala ytor för både soffgrupp och stor matplats för familj och vänner. Två rymliga sovrum varav det ena med tillgång till en klädkammare och eget badrum med dusch. Det stora badrummet är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Balkongen i västerläge är det perfekta stället att njuta av solnedgångar. Förråd om ca 5 kvm i källaren. I källaren har ni ert förråd som ingår. Här hittar ni även föreningens garageplatser, cykelförråd och barnvagnsförråd. Med hissen når ni enkelt föreningens ombonade takterrass med vidsträckt utsikt över Uppsalas siluett. Här uppe finns ett fint kök, flera sittplatser och vackra planteringar. En utmärkt plats för bjudningar eller en avkopplade stund i solen. Här bor ni nära till det mesta som Uppsala har att erbjuda. Nästan precis utanför dörren har ni grönskande natur med fina promenadstråk och löparrundor. I närområdet finns Hemköp, ICA-butik, populära Bageri Lejon, Ost och Chark, Fruktaffär, möbelaffären Kvarteret och vinbar. Rosendals torg växer fram och Systembolaget öppnar också snart. Området bjuder utöver det rika matutbudet även på flera bra lekplatser, gym, tennis- och padelbanor. Ett stenkast bort ligger BMC och Uppsala Science Park. Tio minuter från Uppsala centrum med centralstationen. Bra kommunikationer med buss, cykel och bil gör att Rosendal passar i alla generationer. Flera omtyckta förskolor och många boenden flyttar inom Rosendalsområdet då de trivs så bra här. Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fålhagsleden 99, Årsta, Uppsala kommun

Fålhagsleden 99

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
1 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 6/6
3 555 kr/mån
29 537 kr/m²

Välkomna till denna härliga lägenhet som har det lilla extra! Du får bo högst upp i en ljus tvåa med vidsträckt utsikt och total integritet. Beläget högst upp i byggnaden med hiss från markplan, har denna lägenhet generösa fönsterpartier som ger en härlig utsikt utan insyn. I hallen finns gott om plats för förvaring och det fina köket öppnar upp mot vardagsrummet, vilket gör det perfekt för trevliga sammankomster. Vardagsrummet har gott om plats för både soffgrupp och matbord, medan det rymliga sovrummet har fina förvaringsutrymme för kläder och andra saker. Badrummet är utrustat med ett skönt badkar för avkoppling. Låg avgift som dessutom inkluderar bredband och IP-telefoni från Telenor (100/100 Mb/s). Föreningen har allt du behöver: tvättstuga, cykelförråd och en chill uteplats med grill. Parkering finns att hyra och du får även tillgång till ett källarförråd. Det optimala läget på Fålhagsleden 99 erbjuder närhet till Årsta Centrum med ett brett utbud av tjänster såsom livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek och restauranger. Gränby Centrum ligger också inom bekvämt avstånd och erbjuder ytterligare shoppingalternativ och service. Tack vare goda kommunikationsmöjligheter med bussar till Uppsala city och välutbyggda cykelvägar är det enkelt att ta sig runt. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att anmäla ditt intresse, vi ses på visning!

  • Hiss

Visar alla 6