Mäklargården

Mäklargården

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gärsnäsvägen 96, Tågarp, Simrishamns kommun
Gärsnäsvägen 96, Tågarp, Simrishamns kommun, bild 2
Gärsnäsvägen 96, Tågarp, Simrishamns kommun, bild 3

Gärsnäsvägen 96

Radhus
Tågarp, Simrishamns kommun
Mäklargården

2 745 000 kr

110 m²

3 rum

559 m² tomt

Parhuset i skånelängan från slutet av 1800-talet har genomgått en nästintill total omvandling och är så gott som nytt - det är bara att flytta in! För den lilla familjen. För året runt eller fritid. Trivsam och personligt inredd bostad med öppen planlösning. Klinkergolv, putsade innerväggar, helkaklat duschrum, kök inbyggt med tegel, bänkskivor i betong. Det generösa trädäcket i väster/norr bjuder på vilsamma vyer över det österlenska landskapet. Hur fint är det inte när rapsen står i full blom! Dubbelgarage är ett plus. Lantligt läge längs elvan, mitt emellan Gärsnäs och Tommarp.

  • Premium
  • Uteplats
Vinkelgatan 7, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
  • Budgivning pågår

Vinkelgatan 7

Villa
Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
Mäklargården

2 150 000 kr

77 m²

4 rum

673 m² tomt

Med lugnt och barnvänligt läge i populärt villakvarter finns nätt familjevilla i ett plan med källare. Huset har sedan byggåret endast haft två ägare, vilket tyder på god trivsel. Det har dessutom vårdats med noggrann hand, det både syns och känns, även om det må vara tid för en modernisering. Vissa kanske väljer att bara göra smärre förändringar. Gröna häckar omsluter den härliga trädgården; oavsett om du önskar gassande sol, lite skugga, vindskydd eller en svalkande bris finns med hjälp av det ombonade uterummet och verandan vid entrén möjlighet till olika ”rum” i trädgården. Sovrum finns på båda plan och extra dusch samt tvättställ i källaren - den är ljus och fräsch där det större rummet passar fint som tv-rum, ungdomshäng, gästrum eller kanske för dig som jobbar hemifrån? Ny luft-vattenvärmepump är ett plus. Liksom närheten du har till stadens utbud, naturen i Lilleskog och Bäckhalladalen samt till stranden och ett dopp i havet!

Marknadsvägen 2, Vitemölla - på höjden, Simrishamns kommun

Marknadsvägen 2

Villa
Vitemölla - på höjden, Simrishamns kommun
Mäklargården

5 500 000 kr

122 m²

4 rum

1 153 m² tomt

30-talsvillan ligger på övre kanten av ett av Österlens vackraste fiskelägen. Fin utsikt över Östersjön med milsvida sandstränder och över kuperat landskap med ängar och skogar - från soluppgång över havet till solnedgång bakom det böljande landskapet i väster. En komfortabel villa som passar såväl för fritid som året runt boende. Lummig trädgård på hörntomt omsluten av tallar och buskar och inhägnad med nät. Närmaste större ort med service är Kivik som bjuder skola, äldreboende, affärer, kaféer, restauranger mm och finns på bekvämt gångavstånd längs Tittutvägen vid strandkanten. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul!

Vikingavägen 13, Simrislund, Simrishamns kommun

Vikingavägen 13

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklargården

3 295 000 kr

90 m²

6 rum

773 m² tomt

Exteriört ett gediget byggt 60-talshus; byggmästarens privata bostad då det begav sig. Interiört ett smakfullt och stilrent renoverat hus, avskalat och sobert. Med havsutsikt dessutom! Alltigenom goda materialval; vit ask, svart klinker och valnöt. Med inslag av rött. Genomtänkt med fina finesser för förvaring och teknik. För ett lättskött och praktiskt hem. För gemenskap. För en stund för sig själv. Ett välkomnande och ljust hus som passar både den lilla och den något större familjen; i källaren finns som en extra lgh. Inglasat uterum och trädäck med spabad är ett plus! Ett lugnt kvarter med lekplats runt knuten och med gångavstånd till förskola/skola och fritids. Så också till havet. Stans centrum och dess goda service ligger endast några kilometer bort.

Höstgatan 8, Simrislund, Simrishamns kommun

Höstgatan 8

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklargården

3 100 000 kr

95 m²

4 rum

660 m² tomt

Ombonad, ljus och trevlig familjevilla i ett plan med källare. Öppen sällskapsyta med vardagsrum, matplats och nytt fint arbetskök i ett. Via matplatsen nås trädäck och insynsskyddad trädgård i söder/västerläge. Under senare år har även fönster, elcentral, garageport och gavlar bl a bytts. Allmän uppfräschning av ytskikten likaså. Källarens gillestuga och generösa sovrum passar fint för både ungdomshäng, övernattande gäster som för hemmakontor. Populärt och lugnt kvarter ett stenkast från Simrislundsskolan. En glimt av havet får du på köpet.

Vårgatan 9, Simrislund, Simrishamns kommun

Vårgatan 9

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklargården

3 575 000 kr

135 m²

6 rum

712 m² tomt

Smakfullt. Ljust. Öppet och luftigt. Med havsutsikt dessutom! Och större än man tror; ett socialt hus med plats för många. I det vinterbonade och helt ljuvliga uterummet vistas man mer än gärna; det ger tillsammans med kök, matplats och vardagsrum härliga och inbjudande sällskapsytor! Med fyra sovrum (två på den inredda ovanvåningen) passar huset både liten som stor familj. Kvarteret är populärt och läget på återvändsgatan både lugnt och barnvänligt. Runt hörnet finns fin lekplats, förskola, skola och fritids. Havet med sköna promenader nås på gångavstånd. Till Stortorget i stans centrum och all dess goda utbud av service är det knappt ett par kilometer.

Bergstrands Väg 1B, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun

Bergstrands Väg 1B

Lägenhet
Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
Mäklargården

795 000 kr

58,5 m²

2 rum

4 423 kr/mån

13 590 kr/m²

Ljus och trivsam tvåa, på tredje våningen, med fin utsikt! Smakfullt renoverad med fräscht helkaklat duschrum, ombonat kök med nyare luckor, ljusa, varma färger och fina trägolv. Mysig, inglasad balkong i härligt sydostläge; vilsam vy över föreningens välskötta grönytor och uteplatser. Stans centrum och hamnen är bara en skön promenad på en dryg kilometer bort. Stor välsorterad mataffär, apotek, sjukhus, skola/förskola och simhall finns på närmare håll.

  • Balkong
Lilla Rådmansgatan 2, Simrishamn - Centrum, Simrishamns kommun

Lilla Rådmansgatan 2

Övrigt
Simrishamn - Centrum, Simrishamns kommun
Mäklargården

14 500 000 kr

Vacker och välskött hyresfastighet i bra skick. Mitt i stadens kärna och bara ett stenkast från Stortorget. Samtidigt med lugnt läge i Gamla stan. Husets södergavel med bra skyltmöjligheter vetter mot torget och syns bra därifrån. Idag är fastigheten fullt uthyrd som kontor. I detaljplanen står att läsa att det i huvudsak ska vara bostadsändamål men även handel och hantverk kan godkännas på fastigheten.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Björkebogatan 8D, Tomelilla - Björkebo, Tomelilla kommun

Björkebogatan 8D

Lägenhet
Tomelilla - Björkebo, Tomelilla kommun
Mäklargården

425 000 kr

45 m²

1 rum

3 244 kr/mån

9 444 kr/m²

Här en rymlig och smakfullt renoverad etta på markplan - bekvämt! Trivsamt med avdelad sovplats/alkov i rummet, renoverat kök med matplats samt kaklat duschrum - det är bara att flytta in och börja bo och leva. I ett av Tomelillas populäraste bostadsområden, Björkebo, och i familjär och stabil förening. Läget är lugnt, samtidigt har du väldigt nära till bred och god service samt kommunikationer; det är bara en kort promenad bort.

Backgatan 52A, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun

Backgatan 52A

Lägenhet
Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
Mäklargården

895 000 kr

73,5 m²

3 rum

5 296 kr/mån

12 177 kr/m²

En trevligt planerad trea i en populär och trygg bostadsrättsförening, Riksbyggen. Dessutom på första våningen med endast en halvtrappa upp till lgh. Lägenheten är genomgående och ljus med utsikt både i öster och väster. Tiden kan vara mogen för en modernisering. Balkongen är inglasad och ligger i skönt sydvästläge, med fin utsikt över föreningens välskötta innergård och grönytor. I kvarteren runt lgh finns bl a stor mataffär, apotek, sjukhus, skolor och simhall. I Simrishamn är avstånden korta. Det är promenad- och cykelavstånd till såväl stans centrum, som hamnen och havet!

  • Balkong

Visar alla 10