Mäklargården

Mäklargården

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strede 35, Lönhults sommarby, Tomelilla kommun
  • Sön 27 okt
Strede 35, Lönhults sommarby, Tomelilla kommun, bild 2
Strede 35, Lönhults sommarby, Tomelilla kommun, bild 3

Strede 35

Fritidshus
Lönhults sommarby, Tomelilla kommun
Mäklargården
2 850 000 kr
72 + 13 m²
2 rum
983 m² tomt

Om intresse finns för djur, natur och utomhusaktiviteter är detta platsen för dig. Villa Myrbacka - ett stort tinyhouse mitt i vackraste natur! Med hög mysfaktor, lugn och harmoni lever du här i samklang med naturen. Ett ljust och trivsamt hus med härlig rymd, det är nog 5 m till tak i storstugan, där varje fönster blir till en naturskön tavla. Oavsett årstid. Trägolv och rejäla träbalkar. Värmande spisar. Spröjsade fönster. En god och rofylld känsla infinner sig. Både inne och ute. Många sköna stunder bjuds på trädäcket i bästa solläge; ogenerat, tyst och med vilsamma vyer. Bara några minuters bilväg bort ligger Brösarp med all god service du kan tänkas behöva. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul då det är ett dödsbo som säljer.

  • Premium
  • Uteplats
Jonebergsvägen 13, Simrishamn - Joneberg, Simrishamns kommun

Jonebergsvägen 13

Villa
Simrishamn - Joneberg, Simrishamns kommun
Mäklargården
2 990 000 kr
96 + 64 m²
4 rum
1 001 m² tomt

I populärt villakvarter ligger detta hus anno 1946, gediget byggt av byggmästare Harry Håkansson. På hörntomt med högt och lite ståtligt läge mellan två vackra parker, Jonebergs- och Brunnsparken. Skyddad trädgård i bästa söderläge med sol hela dagen, härligt omsluten av grönska och lummighet. Vilsam vy över trädgården från den överbyggda terrassen. Ljus och trivsam bostad med både gammalt och nytt; tidstypiska detaljer är till viss del bevarade och möter nytt i bl a yttertak, fönster, fjärrvärme och fiber. Två garage är ett plus. Här råder lugn och ro samtidigt som stans förtjänster, vacker natur, strand och hav finns bara några kvarter bort. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul.

Killebergsvägen 12, Bästekille, Simrishamns kommun
Killebergsvägen 12, Bästekille, Simrishamns kommun, bild 2
Killebergsvägen 12, Bästekille, Simrishamns kommun, bild 3

Killebergsvägen 12

Gård/Skog
Bästekille, Simrishamns kommun
Mäklargården
6 475 000 kr
160 m²
6 rum

Gården ligger 110 meter över havet med en underbar vy över Hanöbukten. 7,5 ha mark, 1 ½-plans bostad Borohus i trä om ca 160 kvm i nyskick, byggd 2008 och en ekonomibyggnad på ca 300 kvm byggd 1975. Idag drivs marken som fruktodling med 5 ha äpplen och 2 ha päron.

  • Premium
Västergatan 45, null, Tomelilla kommun

Västergatan 45

Lägenhet
Tomelilla kommun
Mäklargården
320 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 522 kr/mån
8 767 kr/m²

Rymlig 1:a på plan två av tre. Huset är byggt i suterräng där lägenheten ligger på plan 1 mot baksidan/ingången och plan 2 mot gatan där balkongen är. Nära till Tomelilla centrum och alldeles invid Kastanjeskolan och Folkhögskolan. 36,5 kvm med stort ljust rum, kök med matplats, nyrenoverat badrum samt stor balkong i söder.. Bostadsrättsföreningen HSB Bläckfisken med två byggnader på Västergatan 41-51. Husen byggdes 1957-58. Välskött förening och låga avgifter.

Fredsdalsgatan 2A, 1 vån, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
Fredsdalsgatan 2A, 1 vån, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun, bild 2
Fredsdalsgatan 2A, 1 vån, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun, bild 3

Fredsdalsgatan 2A, 1 vån

Lägenhet
Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
Mäklargården
595 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/2
2 841 kr/mån
22 037 kr/m²

Smakfullt och stilrent renoverad lägenhet på första våningen, det är bara en halvtrappa upp! Ljus och trivsam med fönster i söderläge och fin utsikt över lummighet och stans mölla. Helkaklat duschrum, nyare köksinredning och vitvaror, målning samt golv; allt utfört under 2018 - det är bara att flytta in, börja bo och leva! Kvarteret är lugnt, mittemellan två vackra parker, och föreningen trygg och stabil, populära brf Anden. Till torget och centrum, ca 700 m, sjukhus, apotek och mataffär ca 500 m, stranden och havet max en kilometer - i Simrishamn är det nära till allt.

  • Premium
Yngve Östbergs väg 10, Simrishamn - Gamla stan, Simrishamns kommun

Yngve Östbergs väg 10

Villa
Simrishamn - Gamla stan, Simrishamns kommun
Mäklargården
4 900 000 kr
188 m²
742 m² tomt

Ett vackert och ståtligt litet hyreshus anno 1912. Idag inryms tre lägenheter i huset; 2 st 2:or på vardera sida om den magnifika gatuentrén, ljusa och med rymd samt 1 st 4:a som spänner över hela övre plan. 4:an och en av 2:orna är lediga och kan disponeras av köparen. Fasaden av handslagen tegel, det runda trapphuset, de fina flaggfönstren tillverkade av ägaren själv, ger karaktär och charm. Så även trägolv, spegeldörrar och murad öppen spis. En gammeldags, skyddad trädgård med buskar, fruktträd och massor av vackra blommor i regnbågens alla färger. Alltid är det något som blommar. Prunkande och lite vild. Dessutom med trevligt läge mitt i den kanske mest attraktiva delen av Simrishamn - Gamla stan! I ett kvarter med stans förtjänster och puls runt hörnet. Brunnsparken och stadskärnan med dess goda service finns bara några minuter bort. Kort promenad är det även till småbåtshamnen, vår solgula sandstrand, ett dopp i havet och vår vackra Lilleskog och Åbackarna. Ja, det mesta finns runt knuten - i Simrishamn är det nära till allt! Den vilsamma vyn över vår vackra kyrka får du på köpet. Carport, brygghus inrett till mysigt sommarrum med tegelgolv och kamin, redskapsförråd samt växthus.

  • Uteplats
Backgatan 23G, 3 vån, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun

Backgatan 23G, 3 vån

Lägenhet
Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
Mäklargården
765 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 417 kr/mån
12 541 kr/m²

Trivsam tvåa på tredje våningen med balkong i västerläge, här njuter du av solen eftermiddag och kväll. I horisonten syns backarna mot Gröstorp. Kök med matplats och utgång till balkongen, kaklat duschrum, ljust vardagsrum med fint parkettgolv samt sovrum med trägolv. Välskött och populär förening granne med vackra och lummiga Jonebergsparken och ankedammen. Över gatan finns bl a förskola/skola, sporthall och badhus. På kort promenad nås mataffär, apotek och sjukhus. Nära även till stans centrum och goda utbud av service, hamn, strand & hav samt buss- och tågstation. Ett plus är den rimliga avgiften, dessutom ingår värmen!

  • Plus
  • Balkong
Backgatan 23B, 2 vån, Simrishamn - Jonebergsparken, Simrishamns kommun

Backgatan 23B, 2 vån

Lägenhet
Simrishamn - Jonebergsparken, Simrishamns kommun
Mäklargården
1 150 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 473 kr/mån
19 492 kr/m²

Smakfullt renoverad lägenhet med genomgående planlösning, du ser både öster- och västerut; det uppskattas av många! En lägenhet som ger en fin känsla, välkomnande och inbjudande, det känns direkt du kommer in i den rymliga hallen. Det är bara till att flytta rakt in, börja leva och bo. Snyggt kök med fräck inredning. Kaklat duschrum. Ljust vardagsrum med parkett samt sobert sovrum med utgång till balkong. Vacker utsikt över den grönskande Jonebergsparken. Vilsamt med ankedammens porlande i bakgrunden. Föreningen är stabil och fastigheten är väl omhändertagen. Ett extra plus är den rimliga månadskostnaden, inkl värme. Centrum, hamn, strand, hav och buss- och tågstation finns på promenadavstånd; härifrån är det nära till allt!

  • Balkong
Peder Mörcks väg 9, Centrala Simrishamn, Simrishamns kommun

Peder Mörcks väg 9

Villa
Centrala Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklargården
2 295 000 kr
108 + 82 m²
4 rum
656 m² tomt

Enplanshus med källare gediget byggt 1939. Ett nätt hus för den lilla familjen med två sovrum, arbetskök, matrum samt ljust, vackert sällskapsrum med fiskbensmönstrad parkett. I etage, där den öppna spisen fungerar som avdelare och marmorskivan ovanpå blir en perfekt plats för buffén. Utgång till skyddad uteplats och lummig trädgård i solläge. Tiden är högst mogen för modernisering och renovering! Fjärrvärme och fiber samt två garage; ett i källaren och ett friliggande. Uppfart med plats för flera bilar. Läget är centralt och du når både sjukhuset, stationen och stans centrum med all god service på bara 5 minuters promenad. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul!

Smedstorp 4701, Smedstorp - strax utanför byn, Tomelilla kommun

Smedstorp 4701

Villa
Smedstorp - strax utanför byn, Tomelilla kommun
Mäklargården
800 000 kr
1,4 ha tomt

Strax öster om det så kallade Smedstorpkorset, invid Riksväg 11, ligger den här fastigheten. Ett bra kommersiellt läge. Det är 13.390 kvm mark, nästan 1 ½ ha, utgörande bete, tomt och odlingsmark. På fastigheten finns en äldre byggnad i behov av renovering. OBS! Säljes med friskrivningsklausul!

Gärsnäsvägen 126, Strax utanför Gärsnäs, Simrishamns kommun

Gärsnäsvägen 126

Villa
Strax utanför Gärsnäs, Simrishamns kommun
Mäklargården
1 995 000 kr
96 + 76 m²
4 rum
2 644 m² tomt

Liten avstyckad gård med bostad och ekonomibyggnad i vacker tegel, båda byggda på 20-talet! Fritt och lantligt läge, samtidigt väldigt nära till all god service Gärsnäs har att erbjuda. Dessutom finns bra kommunikationer såväl med tåg som buss, både österut till Simrishamn och västerut till Malmö/Lund och vidare till Köpenhamn. Hemtrevlig och ombonad bostad med finrum, tv-rum, kök med matplats och duschrum på entréplan och två sovrum samt toalett uppe. Vissa äldre detaljer som trägolv, spegeldörrar och gamla dörr- och golvfoder är bevarade. Uppvuxen och lummig trädgård omsluten av häckar som skyddar mot vägen. På markbiten finns möjlighet att odla! Garage finns samt gedigen ekonomibyggnad, ca 187 kvm, med stall, loge och förråd - perfekt för dig som behöver extra utrymme eller vill ha någon form av verksamhet?

Gamla Grevlundavägen 34 och 36, Grevlunda, Simrishamns kommun

Gamla Grevlundavägen 34 och 36

Tomt
Grevlunda, Simrishamns kommun
Mäklargården
850 000 kr
2 555 m² tomt

Drömmer du om att bygga ett nytt eget hus och få det nästan precis som du önskar? Här har du möjlighet att förverkliga din dröm; två tomter, 1 396 kvm resp 1 159 kvm, är till salu i populära Grevlunda backar, strax söder om byn Vitaby. Naturskönt och högt belägna i ett kuperat landskap och med vacker utsikt över dalgången och upp mot Bästelkille Backar. I horisonten, lite norrpå, kan också en glimt av havet förnimmas. Fina pilträd finns på tomten. Vacker natur har du runtom dig. Närmaste byn är Vitaby, dit är det knappa 2 km. God service finns i både St Olof och Kivik, ca 5-7 km. Inom det avståndet når du också havet och Vitemöllas kritvita sandstrand.

Marknadsvägen 2, Vitemölla - på höjden, Simrishamns kommun

Marknadsvägen 2

Villa
Vitemölla - på höjden, Simrishamns kommun
Mäklargården
4 500 000 kr
122 + 65 m²
4 rum
1 153 m² tomt

30-talsvillan ligger på övre kanten av ett av Österlens vackraste fiskelägen. Fin utsikt över Östersjön med milsvida sandstränder och över kuperat landskap med ängar och skogar - från soluppgång över havet till solnedgång bakom det böljande landskapet i väster. En komfortabel villa som passar såväl för fritid som året runt boende. Lummig trädgård på hörntomt omsluten av tallar och buskar och inhägnad med nät. Närmaste större ort med service är Kivik som bjuder skola, äldreboende, affärer, kaféer, restauranger mm och finns på bekvämt gångavstånd längs Tittutvägen vid strandkanten. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul!

Höstgatan 8, Simrislund, Simrishamns kommun

Höstgatan 8

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklargården
2 895 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
660 m² tomt

Ombonad, ljus och trevlig familjevilla i ett plan med källare. Öppen sällskapsyta med vardagsrum, matplats och nytt fint arbetskök i ett. Via matplatsen nås trädäck och insynsskyddad trädgård i söder/västerläge. Under senare år har även fönster, elcentral, garageport och gavlar bl a bytts. Allmän uppfräschning av ytskikten likaså. Källarens gillestuga och generösa sovrum passar fint för både ungdomshäng, övernattande gäster som för hemmakontor. Populärt och lugnt kvarter ett stenkast från Simrislundsskolan. En glimt av havet får du på köpet.

Lilla Rådmansgatan 2, Simrishamn - Centrum, Simrishamns kommun

Lilla Rådmansgatan 2

Övrigt
Simrishamn - Centrum, Simrishamns kommun
Mäklargården
14 500 000 kr

Vacker och välskött hyresfastighet i bra skick. Mitt i stadens kärna och bara ett stenkast från Stortorget. Samtidigt med lugnt läge i Gamla stan. Husets södergavel med bra skyltmöjligheter vetter mot torget och syns bra därifrån. Idag är fastigheten fullt uthyrd som kontor. I detaljplanen står att läsa att det i huvudsak ska vara bostadsändamål men även handel och hantverk kan godkännas på fastigheten.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 15