Mäklarhuset Arboga

Mäklarhuset Arboga

Mäklare

Brattbergsvägen 14, Brattberget, Arboga kommun

Brattbergsvägen 14

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga

2 175 000 kr

157 m²

5 rum

726 m² tomt

Välkommen till denna rymliga 2-plansvilla med vidbyggt garage på friköpt tomt vid återvändsgatan: Vardagsrum med braskamin, fönster åt 3 väderstreck och högt i taket vilket ger både rymd och ljus. I villan finns idag tre sovrum med det går lätt att göra ett fjärde. Vidbyggt garage och förråd. Trevlig uppväxt tomt med odlingslådor, fruktträd och bärbuskar. På några minuter är man nere på centrum där det finns butiker, restauranger, banker, matvaruaffärer och tågstation. Lätt att ta sig med tåg till större städer såsom Örebro, Västerås, Eskilstuna och Stockholm.

Tullgatan 4E, Nära centrum, Arboga kommun

Tullgatan 4E

Lägenhet
Nära centrum, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga

1 390 000 kr

91,2 m²

4 rum

6 273 kr/mån

15 241 kr/m²

Välkommen till detta fräscha bostadsrätts hus i 2-plan med uteplats, centralt läge! Denna lägenhet är totalrustad 2020. På entréplan inrymmer lägenheten hall, badrum/tvättstuga, kök, matrum och vardagsrum med en fin kakelugn. På ovanvåningen finn en möblerbar hall och två sovrum. Allt i bra skick. I centrum finns butiker, gym, matvaruaffärer, restauranger, banker mm. Mycket bra pendlingsmöjlighet med tåg till större städer såsom Örebro, Västerås, Eskilstuna och Stockholm.

Österled 4 B, Nära centrum, Arboga kommun

Österled 4 B

Lägenhet
Nära centrum, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga

485 000 kr

59 m²

3 rum

4 326 kr/mån

8 220 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade och fräscha till stora delar renoverad 2021, lilla 3:a med balkong! Du kommer in i en hall med plats för hatthylla och skohylla. Till höger i hallen finns ett rymligt sovrum med stor garderob (skjutdörrar). Vidare i hallen ligger badrummet med klinkergolv, helkaklade väggar/mosaik, badkar, toalett och handfat. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Denna lägenhet är omgjord från en 2:a till en 3:a så det andra sovrummet är mot balkongen. Nära till centrum och dess butiker, matvaruaffärer, banker, vårdcentral mm. Dessutom finns tågstation på nära håll där du kan ta dig till större städer såsom Örebro, Västerås, Eskilstuna och Stockholm.

Österled 14 B, Söder, Arboga kommun

Österled 14 B

Lägenhet
Söder, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga

285 000 kr

51 m²

2 rum

3 770 kr/mån

5 588 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 2:a i Arboga med balkong och två förråd som tillhör bostadsrätten. En mysig balkong som ger utsikt över gården mellan husen där man kan sitta och mysa med kaffekoppen. Närhet till centrum där butiker, bibliotek, restauranger, matvaruaffär finns och den vackra å som slingrar sig igenom Arbogas stadskärna. Goda pendlingsmöjligheter till större städer såsom Örebro, Västerås, Stockholm med buss- och tågstation på promenadavstånd.

Vasagatan 32, Nära centrum, Arboga kommun

Vasagatan 32

Lägenhet
Nära centrum, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga

255 000 kr

57 m²

2 rum

4 171 kr/mån

4 474 kr/m²

Välkommen till en trivsam tvåa i riktigt bra skick på Vasagatan 32 här i Arboga. Bostadsrätten har ett delvis renoverat kök och upplevs väldigt skött. Den har en rymlig hall med laminatgolv och klädkammare med målade väggar. Köket är delvis renoverat med nyare bänkskiva, nytt kakel samt spis från 2020 och laminatgolv och tapeter på väggarna. Badrummet är utrustat med helkaklade väggar och klinkergolv och handfat från 2021 och tvättmaskin från 2020 spegel och toalett med duschplats. Bostadsrätten har ett fint sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Vardagsrummet är renoverat 2020 med nytt laminatgolv och målade väggar härifrån är också utgång till balkongen.

Västra Ladubacksgatan 15, Hällbacken, Arboga kommun

Västra Ladubacksgatan 15

Villa
Hällbacken, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga

995 000 kr

78 m²

3 rum

1 024 m² tomt

Välkomna till detta lilla 1,5-plansvilla beläget på friköpt hörntomt i populärt område. På entréplan finns kök med spispanna, vardagsrum med luft-luft värmepump och badrum. På ovanvåningen finns hall och två sovrum. Ytterligare byggnader finns lekstuga, förråd och garage.

Österled 4 B, Nära centrum, Arboga kommun

Österled 4 B

Lägenhet
Nära centrum, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga

195 000 kr

37 m²

1 rum

2 708 kr/mån

5 270 kr/m²

Välkomna till denna rymliga 1:a med stor balkong! Här kan du skapa ditt eget boende med bra förvaring. Vindsförråd på samma plan. Ljust badrum med klinkergolv, helkaklade väggar, fönster. Närhet till centrum där du lätt kan ta tåget till större städer såsom Örebro, Västerås, Eskilstuna och Stockholm som bara tar 1,5 timme till.

Ullersätter 175, null, Lindesbergs kommun

Ullersätter 175

Villa
Lindesbergs kommun
Mäklarhuset Arboga

2 490 000 kr

130 m²

5 rum

1 269 m² tomt

Välkommen till denna rymliga nyproduktion på landet med stor friköp tomt! I Ullersätter en charmig lantlig by ca 4 kilometer söder om Frövi ligger denna fastighet. Här kan du flytta in och njuta av stora sällskapsytor och en stor altan i sydväst. Genomgående vattenburen golvvärme som ger härlig komfort på bägge planen som drivs med NIBES frånluft värmepump som ger mycket god värme och ekonomi. Vatten och avlopp är kommunalt. Övrig byggnad förråd. Tomten får man själv iordningsställa till sitt. Närmaste tätort är Frövi med matvaruaffär, förskola, skola, restauranger, vårdcentral mm. Närmsta större ort är i Lindesberg där det finns matvaruaffärer, butiker, vårdcentraler, lasarett, skolor mm.

Hovgårdsvägen 7, Nannberga, Arboga kommun

Hovgårdsvägen 7

Fritidshus
Nannberga, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga

1 775 000 kr

75 m²

4 rum

1 231 m² tomt

Välkommen till denna 1-plansvilla i populärt område nära sjön Hjälmaren! Här finns möjlighet till fler sovrum. I separat byggnad finns förråd/verkstad en vedeldad bastu och ett oisolerat garage. På tomten finns mycket plats för lek och här finns också bärbuskar såsom svarta vinbär och krusbär. Bara några minuter gångväg finns båt- och badplats. Närmsta ort är Arboga där det finns restauranger, matvaruaffärer, vårdcentral, butiker mm. I Arboga finns även en järnvägsstation.

Ålhammarsvägen 20, Hällarna, Arboga kommun

Ålhammarsvägen 20

Villa
Hällarna, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga

1 875 000 kr

42 m²

2 rum

582 m² tomt

Välkommen till ett året runt fritidshus högt beläget med fantastisk utsikt över Hjälmaren i två väderstreck! Huset består av ett stort allrum med öppen spis och fönster åt alla väderstreck vilket gör att det är ljust. Badrum med dusch och ett arbetskök som vetter mot vardagsrummet. Tomten är friköpt och fiber är indraget. Här finns bad och båtplats och i området finns en sommarkiosk. På vintern när isen har lagt sig så är det fint att åka långfärdsskridskor på Hjälmaren och är man fiskeintresserad finns möjlighet till att pimpla. Endast 50 minuter till Örebro och drygt en timme till Västerås och till Stockholm drygt två timmar.

Visar alla 10