Mäklarhuset Bollebygd

Mäklarhuset Bollebygd

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kråkvägen 20, Bollebygd, Bollebygds kommun

Kråkvägen 20

Radhus
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 195 000 kr
104 + 11 m²
4 rum
509 m² tomt

Parhuset ligger i ett lugnt, barnvänligt område med gångavstånd till förskola, skola F-9, gym och till centrum med dess utbud. På dessa välplanerade 104 kvm ryms vardagsrum i öppen planlösning med det moderna köket, tre sovrum, två badrum och praktisk tvättstuga i anslutning till köket. I anslutning till entrén finns carport och varmförråd om ca 11 kvm. Låga driftskostnader med nyare frånluftsvärmepump, luft-luftvärmepump och braskamin. Lättskött trädgård med fin gräsmatta, insynsskyddat altandäck på framsidan och generöst altandäck på baksidan med plats för både mat- och soffgrupp. Härifrån är det nära natur, fina bad i badsjöar, Hulta GK, Bollekollen och pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås. Tveka inte att höra av er till mäklaren vid intresse!

Krokdalsvägen 22, Bollebygd, Bollebygds kommun

Krokdalsvägen 22

Radhus
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 495 000 kr
100 m²
4 rum
151 m² tomt

Här har du en fantastisk möjlighet att förvärva ett modernt radhus i hjärtat av Bollebygd. Detta radhus erbjuder en perfekt kombination av komfort, bekvämlighet och läge. Radhuset är beläget på en bilfri innergård där du kan du njuta av en lugn och trygg miljö för hela familjen. Barnen kan leka fritt på den angränsande lekplatsen, medan du kan koppla av och umgås med grannar och vänner. Dessutom har du ett mycket bekvämt gångavstånd till förskolor, skolor från förskoleklass till årskurs 9, allmänna kommunikationer och det livfulla centrumet där du hittar alla bekvämligheter du behöver. För pendlare är detta radhus en dröm. Med bara en kort resa når du Landvetter flygplats, Göteborg och Borås. Du kan enkelt komma åt allt som dessa städer har att erbjuda, samtidigt som du kan njuta av fördelarna med att bo i en lugn och naturskön ort som Bollebygd. Välkomna att boka visningstid!

Kyrkvägen 3, Olsfors, Bollebygds kommun

Kyrkvägen 3

Villa
Olsfors, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 475 000 kr
198 + 51 m²
9 rum
1 280 m² tomt

Välkomna till denna högt och fint belägna villa belägen mitt i Olsfors, med närhet till förskola, skola F-6 och allmän kommunikation. Den generösa villan ger utrymme till stor familj, hemmakontor eller generationsboende och är belägen på en fin sluttningstomt med goda odlingsmöjligheter. Huset har b la ett arbetskök med utgång till trädgård med odlingsmöjligheter, matplats i rummet bredvid, generöst vardagsrum med öppen spis och fin utsikt, 5-6 sovrum, 2 badrum, tvättstuga samt bra förråds och förvaringsmöjligheter. Villan är belägen på en sluttningstomt. På fastigheten finns ett enkelt garage med plats för 1 bil. Fastigheten säljes med friskrivning. Varmt välkomna att boka visningstid!

Odens Väg 36 K, null, Bollebygds kommun

Odens Väg 36 K

Lägenhet
Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 095 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2
5 501 kr/mån
25 549 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet belägen på andra våningen, perfekt för dig som söker ett modernt och bekvämt boende. Med två underbara balkonger erbjuder denna bostad inte bara extra utrymme, utan också en möjlighet att njuta av sol och vacker utsikt. Lägenheten har två mysiga sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller för att skapa ett eget arbetsrum eller hobbyrum. Dessutom har klädkammaren omvandlats till ett extra sovrum, vilket ger dig ännu fler möjligheter att anpassa boendet efter dina behov. Badrum med b la duschkabin och tvättmaskin. Det ljusa köket bjuder in till härlig matlagning och trevliga middagar med vänner och familj. Detta barnvänliga område är idealiskt för familjer med lekplatser i närheten, där barnen kan leka och ha kul i en trygg och skyddad miljö. Dessutom finns det närliggande grönområden och parker för avkoppling och rekreation. Välkomna att boka visningstid!

Vinkelvägen 6, Bollebygd, Bollebygds kommun
  • Mån 4 mar kl 17:00

Vinkelvägen 6

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
3 450 000 kr
101 m²
4 rum
1 076 m² tomt

Välkommen till denna enplansvilla, perfekt belägen i ett eftertraktat område med närhet till alla bekvämligheter! Här erbjuds du ett fantastiskt hem med en mängd fördelar som kommer att göra din vardag bekväm. Den här bostaden är idealisk för barnfamiljer, med närhet och gångavstånd till förskola och skola F-9. Du behöver inte oroa dig för långa avstånd till centrum eller allmänna kommunikationer – allt finns inom bekvämt räckhåll. Altandäcket i västerläge ger en fin utsikt och möjlighet att njuta av solnedgången och skapa minnen med familj och vänner under ljumma sommarkvällar. Trädgården är lättskött och erbjuder en harmonisk miljö för avkoppling och lek. Här kan du skapa din egen lilla oas och njuta av grönskan runt omkring. Fastigheten säljes med friskrivning. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Hedebergs parkväg 10, Bollebygd, Bollebygds kommun

Hedebergs parkväg 10

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
5 200 000 kr
159 m²
6 rum
887 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade 1 1/2-plansvilla med ett centralt och bekvämt läge. Det här är ett hem som erbjuder det bästa av två världar: en lugn och avkopplande atmosfär samtidigt som du har gångavstånd till centrum, skolor från förskola till årskurs 9 och allmänna kommunikationer. Huset välkomnar dig med en öppen och ljus planlösning som ger en känsla av rymd och gemenskap. De generösa fönsterytorna släpper in naturligt ljus och skapar en trivsam atmosfär. Köket är modernt och välutrustat, perfekt för den som älskar att laga mat och umgås med familj och vänner. Ett av husets framträdande drag är det fristående varmgaraget om cirka 35 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för fordon och förvaring. Här finns också gott om parkeringsmöjligheter, vilket gör det enkelt och bekvämt för hela familjen och eventuella gäster. Utomhusytan är omsorgsfullt planerad och kräver minimalt underhåll. Den lättskötta trädgården är en fröjd för ögat och erbjuder en trevlig plats att koppla av och med roboten Otto sköts gräsmattan lätt. Altandäcket under tak skapar en möjlighet att njuta av utomhuslivet året runt, oavsett väder. Härifrån har man fin utsikt över skogen och skidbacken. För de dagar du vill varva ner och njuta av en stunds avkoppling finns ett utespa där du kan skämma bort dig själv och dina nära och kära. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av en stjärnklar himmel eller ett härligt sommarregn. Denna villa är helt enkelt en perfekt kombination av bekvämlighet, stil och funktion. Ett hem där du kan skapa minnen och trivas i varje rum. Missa inte chansen att få ett hem med både ett centralt läge och alla de bekvämligheter som en modern familj behöver!

Odens Väg 38 A, Bollebygd, Bollebygds kommun
Odens Väg 38 A, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 2
Odens Väg 38 A, Bollebygd, Bollebygds kommun, bild 3

Odens Väg 38 A

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 675 000 kr
133 m²
5 rum
vån 1/2
8 258 kr/mån
20 113 kr/m²

Denna gavellägenhet, en 5:a finns i ett lugnt område med bilfri innergård och med flera fina lekplatser i området. Från lägenheten är det gångavstånd till Bollebygds centrum, förskolor, skola F-9 och allmän kommunikation. Lägenheten är disponerad i två plan med sutterängvåning. På övre plan finns kök, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin. I sutterängvåningen finns hall, två sovrum med utgång till uteplatsen på baksidan, helkaklat badrum samt förråd. Denna lägenhet har inte bara en, utan två underbara uteplatser och en balkong! Du kan njuta av morgonsolen på den ena uteplatsen och koppla av med en kvällsdrink på den andra. Perfekt för att ta in den friska luften och njuta av utomhuslivet. Balkongen är i västerläge och här njuter man på varma dagar och av solnedgången. Med boende i Bollebygd är finns det goda pendlingsmöjligheter till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås. Välkommen att boka visningstid!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Odinslundsvägen 11 G, Bollebygd, Bollebygds kommun

Odinslundsvägen 11 G

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 395 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 804 kr/mån
22 919 kr/m²

Välkomna till denna attraktiva 4:a på övre plan med två fina balkonger, perfekt för dig som söker ett modernt och bekvämt boende. Lägenheten erbjuder fina sociala ytor med vardagsrum, renoverat och trevligt kök med gott om plats för matgrupp vilket inbjuder till matlagning och trevliga middagar. Det finns två moderna och helkaklade badrum, varav ett med tvättmaskin och golvvärme. Lägenheten består av tre sovrum och idag används ett som hemmakontor. Njut av sol och relax på två härliga balkonger som ger extra utrymme under den varma årstiden. Här bor man i ett lugnt, trevligt och barnvänligt område med flera lekplatser alldeles i närheten, i en stabil förening och med gångavstånd till Bollebygds centrum, förskola, skola F-9 och allmän kommunikation. I närheten finns fina grönområden och promenadstråk. Pendlingsavstånd till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås. Varmt välkomna att boka tid för visning!

  • Balkong
Odens Väg 38 B, Bollebygd, Bollebygds kommun

Odens Väg 38 B

Lägenhet
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
2 775 000 kr
133 m²
5 rum
vån 1/2
8 258 kr/mån
20 865 kr/m²

Denna attraktiva femrumslägenhet ligger längst in i ett lugnt område med bilfri innergård och med flera fina lekplatser i området. Från lägenheten är det gångavstånd till Bollebygds centrum, förskolor, skola F-9 och allmän kommunikation. Lägenheten är disponerad i två plan med sutterängvåning. På övre plan finns kök, vardagsrum med utgång till balkong, två sovrum och helkaklat badrum. I sutterängvåningen finns hall, två sovrum med utgång till uteplatsen på baksidan, badrum med tvättmaskin samt klädkammare. Denna lägenhet har inte bara en, utan två underbara uteplatser och en balkong! Du kan njuta av morgonsolen på den ena uteplatsen och koppla av med en kvällsdrink på den andra. Perfekt för att ta in den friska luften och njuta av utomhuslivet. Balkongen är i västerläge och här njuter man på varma dagar och av solnedgången. Med boende i Bollebygd är finns det goda pendlingsmöjligheter till Landvetter flygplats, Göteborg och Borås.

  • Balkong
  • Uteplats
Ljungåsen 16, Hindås, Bollebygds kommun

Ljungåsen 16

Villa
Hindås, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
4 150 000 kr
107 + 56 m²
4 rum
1 253 m² tomt

Modern villa byggd 2023 som erbjuder allt som barnfamiljen efterfrågar. Här bor man med på ett plan med tre sovrum och en fin, öppen social yta mellan kök och vardagsrum. Ovanvåningen är dessutom förberedd för den som i framtiden vill ha mer yta och/eller fler sovrum. Intill huset finns ett fristående garage med en carport. Fiber finns till tomtgräns. Detta är ett perfekt boende för den som vill bo nytt, modernt men med naturen som uppskattad granne. I närområdet kan man bada i vackra Västra Nedsjön och Nedflo badplats. Huset bredvid, Ljungåsen 18 är också till försäljning. Pendlingsavstånd endast ca 10 min till Hindås, ca 15 min till Bollebygd, ca 40 min till Göteborg och ca 30 min till Borås. Varmt välkomna att boka in er till visningen!

Karlsdalsvägen 7, Bollebygd, Bollebygds kommun

Karlsdalsvägen 7

Villa
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
4 250 000 kr
139 m²
6 rum
552 m² tomt

Modern villa med centralt och attraktivt läge samt med närhet till Bollebygds centrum med dess utbud. Här har du allt inom bekvämt räckhåll, det är promenadavstånd till centrum, förskolor, skola F-9, kollektivtrafik och idrottsföreningar. Villan är uppförd 2018 med en välplanerad planlösning där det ryms b la två fina allrum, varav ett med härlig braskamin i centrum för både värme och mys, rymligt kök med bra arbetsbänkar, två moderna och helkaklade badrum och fyra sovrum. I friggeboden, intill carporten som finns alldeles utanför entrédörren finns ett inrett extrarum för den som behöver till tonåringen, till hemmakontor, till gästrum eller till förvaringsutrymme. Modernt värmesystem och solpaneler ger en låg driftskostnad. Utemiljön består till stor del av det generösa altandäcket som inbjuder till härligt stunder utomhus. är finns gott om plats för flera sittplatser och ett utmärkt område för grillning och socialt umgänge. Denna moderna villa har verkligen allt du kan önska dig - från sin centralt läge till sina generösa utrymmen och moderna bekvämligheter. Missa inte chansen att göra detta till ditt drömhem! Varmt välkomna att boka visningstid.

Ringvägen 18A, Bollebygd, Bollebygds kommun

Ringvägen 18A

Tomt
Bollebygd, Bollebygds kommun
Mäklarhuset Bollebygd
1 690 000 kr
1 234 m² tomt

Bygg ditt drömboende på en av Bollebygds mest centrala tomter! Nu finns möjlighet att köpa en av Bollebygds mest centrala tomt utan krav på husleverantör. Villan kommer att byggas på en sluttningstomt i västläge och med fin utsikt över dalgången. Härifrån har man gångavstånd till "allt" - till Bollebygds centrum och dess utbud, till allmän kommunikation, till förskola och skola F-9, till fritidsaktiviteter såsom fotboll, handboll, cykling och skidor i Bollekollen och endast kort bilväg till Hulta GK och ridskola. Härifrån nås R40 snabbt för pendling till Landvetter, Göteborg och Borås. Bygglov finns för en enplansvilla med sutterängvåning, boarea om 153,5 kvm och byggarea om 90 kvm, se bilaga. Tveka inte att höra av er för mer info! Anneli Göransdotter

  • Plus
Svartsjö 2, Sjötofta, Tranemo kommun

Svartsjö 2

Gård/Skog
Sjötofta, Tranemo kommun
Mäklarhuset Bollebygd
750 000 kr

Projektet för nytänkaren, visionären och den händige. I detta "projekt" ingår ett i grunden charmigt hus i två plan med tidstypisk veranda med b la spröjsade fönster, vedspis, två kakelugnar, spegeldörrar, sneda väggar och ett gäng knarrande golv. Huset har stått tomt under många år och behöver kärlek för att blomstra upp igen. Här finns också ett äldre hus som man antigen ger fantastiskt mycket kärlek till eller river till förmån för att bygga upp nytt hus eller garage. El (finns i området), vatten och avlopp anläggs av ny ägare. Fastigheten kommer att styckas av vid försäljning och det kommer finnas möjlighet att vara med och utforma fastigheten till ca 3 000 kvm. För att se mer av denna charmiga pärla så tveka inte att höra av dig till mäklaren för visning.

Visar alla 13