Mäklarhuset Falkenberg

Mäklarhuset Falkenberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bobergs Kustväg 7, Grimsholmen, Falkenbergs kommun
Bobergs Kustväg 7, Grimsholmen, Falkenbergs kommun, bild 2
Bobergs Kustväg 7, Grimsholmen, Falkenbergs kommun, bild 3

Bobergs Kustväg 7

Fritidshus
Grimsholmen, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
2 200 000 kr
58 m²
4 rum

Varmt välkomna till detta fritidshus som ligger på ett naturskönt läge med närhet till havet! Nuvarande ägare hälsar att solen står på från lunch till solnedgång som man kan följa på den härliga verandan beläget på husets framsida. Här kan man även höra havet, och blir man sugen på ett kvälls- eller morgondopp så kan man promenera raka vägen ner och på ca 10 min så är man där! Med en härlig trädgård, med gärdsgård och ett växthus. På andra sidan gärdsgården kikar hästarna nyfiket in! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
Krämers Väg 8a, Skrea Stationssamhälle, Falkenbergs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Krämers Väg 8a, Skrea Stationssamhälle, Falkenbergs kommun, bild 2
Krämers Väg 8a, Skrea Stationssamhälle, Falkenbergs kommun, bild 3

Krämers Väg 8a

Lägenhet
Skrea Stationssamhälle, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
2 695 000 kr
108 m²
4 rum
4 475 kr/mån
24 954 kr/m²

Denna parhuslägenhet har en perfekt placering i området omringat av vacker natur och grönska. Med 108 kvm boarea finns gott om utrymme för hela familjen i denna 4-rumslägenhet, vilket gör det lätt att trivas. Lägenheten är ljus, välplanerad och har allt ett modernt boende kan tänkas ha. Trevlig entré där man ser rakt genom lägenheten, fint och stilrent kök i anslutning till vardagsrummet, badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Härlig altan med eftermiddags/kvällssol och en alldeles lagom grästäppa med utsikt över skogen och områdets konstgjorda damm. Här finns också ett extra altandäck som fångar solen tidigare på dagen. Övervåningen bjuder på tre sovrum varav det ena har en fransk balkong, ytterligare ett badrum med dusch samt klädkammare med inredning. Lägenheten har även en carport som ger friheten att alltid ha en egen parkeringsplats för din bil. Du behöver aldrig mer oroa dig för parkeringsmöjligheter eller söka efter lediga platser. Allt detta ger dig en bekväm och önskvärd livsstil med många möjligheter. Ett riktigt fint boende i ett naturskönt område, nära förskolor, skolor, havet, lekplatser, skogen och mycket mer. Vill du uppleva lugnet och trivseln i denna lägenhet? Tveka inte att boka en visning redan idag!

  • Premium
  • Uteplats
Spireastigen 2 D, Kristineslätt, Falkenbergs kommun
  • Tor 16 maj
Spireastigen 2 D, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 2
Spireastigen 2 D, Kristineslätt, Falkenbergs kommun, bild 3

Spireastigen 2 D

Lägenhet
Kristineslätt, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
2 800 000 kr
108 m²
4 rum
5 477 kr/mån
25 926 kr/m²

Varmt välkomna in till detta radhus med 3 sovrum och 2 badrum i 2 plan! Här finns gott om plats för familjen i ett väldigt praktiskt boende nära till allt. Med en trevlig uteplats på baksidan så får man lite villa-känsla men med mindre jobb! Här är det bara att flytta rakt in och börja trivas. Husen byggdes 2012/2013 och har trevliga materialval genomgående. Det är välplanerat med de sociala ytorna på nedre plan och sovrummen på ovan plan. Kristineslätt ligger bra till med både närhet till centrum och ner till stranden. Även närheten till mataffär, apotek, lekplatser, promenadstråk, blomsterbutik, pizzeria, bensinstation mm som ligger på gångavstånd. Flexibelt tillträde!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Solhagavägen 20 B, Falkagård, Falkenbergs kommun
Solhagavägen 20 B, Falkagård, Falkenbergs kommun, bild 2
Solhagavägen 20 B, Falkagård, Falkenbergs kommun, bild 3

Solhagavägen 20 B

Lägenhet
Falkagård, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
575 000 kr
89,5 m²
3 rum
vån 2/2
7 300 kr/mån
6 425 kr/m²

I utkanten av området finner ni denna stora 3:a en trappa upp. Man kommer in i en rymlig hall och har på höger sida två sovrum, som sedan leder fram till vardagsrum med burspråk. Till vänster om vardagsrummet finns köket i svart och vitt med utgång till inglasad balkong med utsikt över lekplatsen. Badrummet erbjuder badkar och egen tvättmaskin samt torktumlare och från hallen når man även förrådet som kan nyttjas som kontor eller gästrum. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Cellovägen 6, Dals Ängar, Falkenbergs kommun
  • Sön 21 apr kl 15:00
Cellovägen 6, Dals Ängar, Falkenbergs kommun, bild 2
Cellovägen 6, Dals Ängar, Falkenbergs kommun, bild 3

Cellovägen 6

Villa
Dals Ängar, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
4 650 000 kr
100 + 7 m²
3 rum

Välkommen till denna 1-plansvilla som är välplanerad av ägaren då hon har ritat planlösningen själv. Hon har försett huset med mycket bra förvaring, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Solceller är installerat för att sänka uppvärmningskostnader samt finns stolpe för elbil. Altanen i syd- och västläge är hela 60 kvadratmeter och ger goda möjligheter att njuta av utomhusmiljön, samt uterum som förlänger sommaren och skapar en ombonad plats. Skjutbara partier i alla väderstreck ger möjlighet att njuta av uterummet. Trädgården är lättskött med fina planteringar inramade av corténplåt, fruktträd och bärbuskar. Det finns en praktiskt och skyddad plats försedd med grus där man kan fixa med olika planteringar. Asfalterad infart, carport med elbilsladdare och förråd. Nära till kommunikationer, du tar dig lätt ut på motorvägen eller tar tåget. Det är bara några kilometer in till Falkenbergs centrum och fem kilometer till havet. Perfekt för den lilla familjen eller den som lämnat sitt stora hus och vill ha ett lättskött boende med mycket låga driftskostnader. Allt på 1 plan i nyskick! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Östervägen 10, Köinge, Falkenbergs kommun

Östervägen 10

Villa
Köinge, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
2 100 000 kr
150 + 202 m²
6 rum
2 272 m² tomt

Har du egen verksamhet eller en hobby som behöver gott om utrymme? Centralt i Köinge med väg 154 som leder till Ullared utanför bostaden ligger denna fastighet som tidigare var bensinstation och bilverkstad. Idag finns det två lägenheter på övre plan samt verkstadsutrymmen i nedervåningen. Stor tomt med gott om parkeringsmöjligheter och gränsande till betesmark. På tomten finns ett äldre uthus som använts som förvaringsutrymme.

Tulpanvägen 49, Skogstorp, Falkenbergs kommun
Tulpanvägen 49, Skogstorp, Falkenbergs kommun, bild 2
Tulpanvägen 49, Skogstorp, Falkenbergs kommun, bild 3

Tulpanvägen 49

Villa
Skogstorp, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
3 950 000 kr
192 + 150 m²
10 rum
942 m² tomt

Välkomna in till denna maxade gedigna villa som ligger i slutet av en återvändsgata i Skogstorp. Drygt en kilometer bort väntar havet och vackra Skomakarhamnen för den som vill ta sig ett morgon eller kvällsdopp! Här finns gott om plats för hela familjen, och även uthyrningsmöjligheter i en avdelad lägenhet med egen ingång i källaren. I huset ryms nämligen hela 10 rum varav 7 är sovrum! Här finns ett stort ljust kök med massor av förvaring och härlig bänkyta och en perfekt samlingsplats för mingel. I källaren finns plats för kontor och ett perfekt rum, "mancave" med en bar! 20/21 bytte man taket och satte Solceller som just nu är så populärt och som ger låga driftskostnader! Enligt energideklarationen år 2020 fick huset energiklass B. Det finns även ett fristående garage med vindsutrymmen och förråd, växthus, lillstuga och stora uteplatser! Restauranger, förskolor och F-9 skolan Skogstorpsskolan ligger på kortare avstånd härifrån och många barnfamiljer bor och trivs i området - och har gjort så i generationer. Skogstorp som område är ett omtyckt samhälle inte långt ifrån vare sig Falkenbergs centrum eller fina badstränder och falnar dessutom aldrig i popularitet, tvärtom. Varmt välkomna att boka visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Axtorna Köinge Lunna 432, Köinge, Falkenbergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Axtorna Köinge Lunna 432

Villa
Köinge, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
995 000 kr
100 m²
5 rum
9 018 m² tomt

Med ett naturnära läge, med en omgivning bestående av åkermark, ängar och skog ligger denna fastighet på vägen mellan Falkenberg och Ullared. Bussförbindelserna mellan Falkenberg och Ullared är goda och går precis utanför huset. Det lilla boningshuset på ca 100m² är pittoreskt och har stora möjligheter att bli ett väldigt härligt hem. Invändigt finns i entréplan hall, tre rum samt kök. På övervåningen finns ett allrum samt ett sovrum där renovering är påbörjad. Enskilt vatten och avlopp, det enskilda avloppet är nygjort 2016. Uthusen bjuder på fina ytor och möjligheterna är oändliga. Vill man driva någon form av verksamhet här så ligger 154:an väldigt strategiskt på vägen mot Gekås och har man en hobby som kräver stora lokaler är ladan perfekt. Här finns även gamla djurstallar och garageytor och gott om mark för odling eller djurhållning. Ägaren har påbörjat renoverings- och rivningsarbeten, detta är dock inte färdigställt. Varmt välkommen på visning!

Glumstensvägen 30, Glommen, Falkenbergs kommun
Glumstensvägen 30, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 2
Glumstensvägen 30, Glommen, Falkenbergs kommun, bild 3

Glumstensvägen 30

Villa
Glommen, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
2 495 000 kr
140 + 100 m²
6 rum
856 m² tomt

Välkomna in denna villa med inredd övervåning och källare byggt -65! Här finns tre sovrum idag men möjlighet till fler finns om man behöver för den större familjen. Här satte man in bergvärme 2007 och ny varmvattenberedare så sent som 2022-23. Det hemtrevliga köket består av originalstommar och ekluckor. In till vardagsrummet i huset tar man sig via dubbeldörrar i glas och i allrummet finns en vacker kakelugn som sattes in 1980. Ett mysigt inglasat uterum i anslutning till allrummet är perfekt när man vill njuta av höstens kallare väder. När man kommer upp på övervåningen finns här 2 sovrum och en balkong där man kan skymta havet och Glommens vackra fyr! Smidigt med ett garage under huset, och här nere finns matkällare, bra förrådsutrymmen och tvättstuga. Glommen är ett tryggt och ostört pittoreskt fiskesamhälle och här finns det mesta man kan behöva såsom butiker, vårdcentral och skola. Glommens hamn och stränderna är väl värt att besöka, här är vackert året om och om detta blir ert framtida boende är det bara en cykeltur ner! Varmt välkomna på visning

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ernsta väg 6, Glommen, Falkenbergs kommun

Ernsta väg 6

Fritidshus
Glommen, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
4 250 000 kr
70 m²
3 rum
663 m² tomt

Här är ett fantastiskt boende i Glommen som passar både som åretrunt- och fritidsbostad. Med sina 70 kvm är bostaden välplanerad och genomtänkt med hela 6 sovplatser. Med en altan i bästa solläge, pergola, flera uteplatser, utedusch, lättskött trädgård med snygga stensättningar och odlingslådor i cortenplåt märker man att utemiljön är lika genomtänkt som inomhusmiljön. För den som gärna bjuder hem vänner och familj finns det ytterligare sovplatser i attefallshuset som är lika smakfullt inrett. Med den vackra glasverandan finns det dessutom gott om plats för många vid festliga tillfällen! Ta chansen att bo på en lugn återvändsgata med endast några minuters promenad till havet! Varmt välkomna!

  • Uteplats
Mejeriet 9-32, Praktiska förråd med inredningsmöjligheter, Falkenbergs kommun
  • 11 lediga bostäder

Mejeriet 9-32

Villa
Praktiska förråd med inredningsmöjligheter, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
fr. 1 180 000 kr
57-70 m²
72 m² tomt

Välkomna på öppen visning 29/4 kl 16.30-17.00! Ingen anmälan krävs. Längst in på Tryckerivägen kan vi nu erbjuda 70 kvm stora förråd med inredningsmöjligheter! Perfekt för dig som har egen verksamhet eller är i behov av utrymme! Med en högsta takhöjd på 7,46 m. finns här många möjligheter att anpassa utrymmet helt efter dina egna önskemål och behov. Anslutningskostnad för el samt VA ingår i priset. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning! Ca 70 kvm golvyta (förråd nr 1. är 57 kvm) 7,46 m högsta punkten, 6,22 m lägsta punkten. Ca 5,8 m bredd, ca 11,7 m djup. Gjuten stålslipad isolerad betongplatta. 100 mm isolering. Portväggar i pir sandwich (plåt). 120mm isolering. Övriga väggar isolerade träväggar med OSB/gips (omålad). 145 mm isolering (förråd 2-4 har även bakre väggen i pir sandwich, och förråd 1, 14, 15 och 24 har sin yttervägg i pir sandwich) . Isolerat papptak som ligger på högprofilerad plåt. 280 mm isolering. Innertaket kommer vara silverfärgad högprofilerad plåt. En gipsremsa på 60 cm kommer sitta i taket mot de väggar som gränsar till andra förråd, som flamskydd eftersom varje förråd är en egen brandcell. Portar 4delad vikport med gångdörrar. Höjd 4,5 m, bredd 4 m.

  • Nybyggnadsprojekt
Valthornsvägen 16a, Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Valthornsvägen 16a

Radhus
Tröinge Ängar, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
2 950 000 kr
112,5 m²
5 rum
6 000 kr/mån
26 222 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostadsrätt som har precis allt man eftersöker! Otroligt välplanerade ytor på två plan, ljust och fräscht! Fina spröjsade fönster som ger ett vackert intryck och prägel. I entréplan har vi ett rymligt helkaklat badrum med dusch, tvättstuga, snyggt kök i grått med matplats och ett stort vardagsrum. Utanför breder trädgården ut sig och det finns plats för både barn med spring i benen och odlingslådor. I trapphuset på väg upp till andra våning gör fönstret sig väl och släpper in ljuset fint. Till vänster uppför trappan ligger det ett rymligt allrum som man antingen kan använda som tv-rum, eller varför inte ett lekrum till barnen? Master bedroom har en skjutdörrsgarderob för förvaring med praktisk spegeldörr. Mittemot ligger de två andra sovrummen, alla lika ljusa och fräscha med samma genomgående parkettgolv. Även här finns ett helkaklat badrum, detta med badkar. Varje bostad har parkering framför ingången, nära och smidigt. Bredvid parkeringen finns även ett eget förråd. Lägenheten har också solpaneler på taket! Vi måste ju även tala om hur bra läget är här! Det är precis lagom nära centrum och även pendlingsmöjligheter bara en bit bort i form av att snabbt komma ut på E6 och järnvägsstationen. Området har också två stycken förskolor i närheten, matbutik och Tånga handelsplats med flertalet butiker, gym och restauranger. Varmt välkomna på visning till Valthornsvägen 16A!

  • Plus
  • Energieffektiv
Bermansgatan 11C, Västra Gärdet, Falkenbergs kommun

Bermansgatan 11C

Radhus
Västra Gärdet, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
5 700 kr/mån
18 688 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade bostad i två plan på Västra Gärdet som byggdes 2012. På nedre plan så ryms kök och vardagsrum och ett badrum. Härnere finns stor yta för att umgås och sällskapa om man så önskar! På övre plan så har vi två sovrum, varav det ena har klädkammare och det andra har balkong, och ett badrum där även tvättmaskin och torktumlare finns. Varje lägenhet har sin egen parkering på framsidan av bostaden, vilket är väldigt smidigt. Föreningen är liten med endast tre boenden, här får man huskänsla även om man bor i en bostadsrätt! Familjära och centrumnära Västra Gärdet är ett tyst och lugnt område, nära till förskolor, F-6 skola, livsmedelsbutik och bageri. Du har en knapp halvtimmes promenad längs Ätran till Skrea Strand.

  • Balkong
  • Uteplats
Brunekullevägen 5A, Skrea, Falkenbergs kommun

Brunekullevägen 5A

Lägenhet
Skrea, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
1 495 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/2
5 682 kr/mån
22 313 kr/m²

Välplanerad lägenhet på 67 m² byggd 2017/2018. Med entré och uteplats i markplan i anslutning till sin egna parkeringsplats är det här verkligen ett bekvämt boende! Ljust och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrummet, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare och två sovrum varav ett med utgång till uteplatsen! Lägenheten är belägen vid foten av Brune Kulle i närheten av Skrea Kyrka. Här finns närhet till naturen och utsikt mot havet och man tar sig enkelt och snabbt ut på E6. Närhet till busshållplats som tar en in till Falkenbergs stadskärna och vill man hellre ta bilen tar det mindre än 10 min! F-6 skolan Thorén Framtid samt förskola ligger på gångavstånd och lekplats finns i området. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

  • Uteplats
Ormvråksvägen 13D, Falkagård, Falkenbergs kommun

Ormvråksvägen 13D

Lägenhet
Falkagård, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
525 000 kr
113 m²
4 rum
8 518 kr/mån
4 646 kr/m²

Välkomna till denna 4:a i två plan med uteplats. På nedervåningen ryms vardagsrum, kök och badrum/tvättstuga och på ovanvåningen finns 3 sovrum, klädkammare och badrum med dusch. Här är välplanerade ytor på 113 kvm! Trevligt med en uteplats med trall med utgång ifrån vardagsrummet. Köket blir man glad av med sina röda blanka luckor, här finns gott om yta för matlagning och mingel! Barnvänligt med ingen trafik utanför samt närhet till lekplats och grönområde. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Tullgränd 8C, Centrum, Falkenbergs kommun
  • Mån 22 apr kl 16:30

Tullgränd 8C

Radhus
Centrum, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
3 200 000 kr
105 + 70 m²
5 rum
140 m² tomt

Varmt välkomna till detta cityradhus! Tullgränd 8C ligger på en gavel vilket gör att man har lite mer avskild uteplats och ett fint ljusinsläpp från fönster på gaveln. I entréplan så har vi kök, vardagsrum och matrum, badrum med jacuzzi, på ovanvåningen ryms 2 sovrum, allrum med balkong och ett badrum med dusch, och i källarplan ett stort allrum, tvättstuga, verkstadsrum och förrådsrum! Perfekt för dig som behöver utrymme till förvaring eller har en hobby som kräver plats, kan ju även bli perfekt till extra gästrum! Man har även en egen parkering i ett gemensamt garage. En kort promenad bort så kommer man ner till Ätran och dess fantastiska omgivningar. Perfekt om man vill ha nära till det mesta, centrum erbjuder allt ifrån matbutik, klädbutiker, apotek mm till bra kommunikationer med buss. Välkomna på visning

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tegvägen 6/Majes väg 8, Rosendal, Falkenbergs kommun

Tegvägen 6/Majes väg 8

Tomt
Rosendal, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
2 500 000 kr
1 889 m² tomt

Norr om Glommen, ett av västkustens mest populära fiskesamhällen, ligger denna fina tomt på ett kort avstånd från havet. Förutom det havsnära läget blir man även bortskämd med de fantastiska lantliga vidderna som finns i området. Här blandas året-runt-boenden med fritidshus och förutsättningarna är otroliga för att skapa ert alldeles egna drömboende på badrocksavstånd från Kattegatt och salta bad. (Kommunal anslutning för avlopp är betalt på 80-talet) Välkommen med din intresseanmälan!

Haranäsvägen 14, Näset, Falkenbergs kommun

Haranäsvägen 14

Villa
Näset, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
6 850 000 kr
204 + 84 m²
7 rum
1 027 m² tomt

Varmt välkomna till denna rejäla villa med gångavstånd till havet och stranden nedanför! Utsikten ifrån huset är slående med bukten och bastuholmen i blickfånget. Denna villa ligger perfekt placerat på slutet på en återvändsgata vilket gör att här är lugnt och fridfullt. Stora sällskapsutrymmen, här finns hela fyra sovrum och med plats för fler då det finns en uthyrningsbar del med ingång via garaget med ett rum med pentry samt badrum! Här finns en luft-luft värmepump från 2022 och ny varmvattenberedare 2023. Dubbelgarage och fina extrautrymmen. Lyxigt hus när det byggdes och den varma känslan finns kvar i huset, här kan man bo i sitt alldeles egna sommarparadis, men även vintertid så finns det mycket att njuta av här. Välkomna att boka visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Västgötavägen 21 B, Östra Gärdet, Falkenbergs kommun

Västgötavägen 21 B

Lägenhet
Östra Gärdet, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
1 095 000 kr
41 m²
2 rum
vån 1/3
2 226 kr/mån
26 707 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga 2:a i markplan på Östra Gärdet. Här kommer man in till en trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter för kläder då det finns en stor skjutdörrsgarderob. Köket är fräscht renoverat 2011 . Bredvid köket så har nuvarande säljare sitt sovrum, alternativt kan man ha matplats här. Det stora vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp och rymligt nog både för matsalsbord och soffa. Den fina uteplatsen består av ett rejält altandäck och en mysig trädgårdstäppa där det t.o.m. finns pallkragar redo för odling! Perfekt som en första-lägenhet eller för den som vill bo lite mindre och även ha tillgång till stor uteplats! Härifrån har man närhet till både mataffär och tågförbindelser. Inte långt ifrån stan och busshållplatser finns också i närheten. Snabbt tillträde för den som önskar, boka visning!

  • Uteplats
Sandgatan 46, Centrum, Falkenbergs kommun

Sandgatan 46

Tomt
Centrum, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
3 400 000 kr
1 132 m² tomt

Med hörnläge på Sandgatan ligger denna tomt med möjlighet att bygga flerfamiljshus. Attraktivt läge med närheten till stadskärnan, området kring Lokstallarna med bland annat ICA Kvantum, apotek och systembolag. Bra bussförbindelser och cykelavstånd till tågstationen. Välkommen med din intresseanmälan!

Hedvägen 8, Vinbergs kyrkby, Falkenbergs kommun

Hedvägen 8

Villa
Vinbergs kyrkby, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
3 250 000 kr
188 + 40 m²
7 rum
1 002 m² tomt

Välkomna till denna 1,5 plansvilla med hela 5 sovrum! De nuvarande ägarna har gjort omfattade renoveringar under flera års tid vilket gör att det är genomgående fina materialval samtidigt som huset har sin charm kvar. Med sobra färgval på väggarna och trevliga golv så ger villan ett ljust och härligt intryck. På nedervåningen ryms bland annat sovrum, vardagsrum, kök, stort badrum och tvättstuga med hunddusch! Det måste väl vara smidigt för alla hundägare? Ovanvåningen har hela 4:a sovrum och ifrån ett utav dessa kommer man ut på den härliga solterrassen. Allrum med utgång till ytterligare en balkong samt badrum med dusch. På tomten finns en gäststuga byggt 2012 och kan fungera perfekt som kontor om man hade önskat det. Denna villa har rejält med utrymmen för en stor familj! Närheten till F-6 Vinbergskolan är gångavstånd och längs Vessigevägen ligger busshållplats för smidigt pendlande. Välkommen att boka visning!

  • Uteplats
Viljansvägen 17A, Arvidstorp, Falkenbergs kommun

Viljansvägen 17A

Radhus
Arvidstorp, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
2 095 000 kr
97 m²
4 rum
342 m² tomt

Välkommen till detta parhus i två plan på 97 kvm och garage! I entréplan finns vardagsrum med utgång till altan, kök med matplats, tvättstuga och gästtoalett. På övervåningen finns 3 sovrum samt ett badrum med dusch. Det finns möjlighet att köpa två likadana bostäder förutom denna, så det kan vara ett ypperligt tillfälle för den som vill renovera upp och hyra ut. Runtom huset finns en lummig trädgård och det är lättskött för den som vill ha ett alternativ mellan lägenhet och villa. Arvidstorp är ett centralt nära område, bara nerför backen så är man i centrum. Här finns bensinmack, matbutik, närhet till förskolor och skolor såsom högstadieskola och montessoriskola.

Haranäsvägen 5, Näset, Falkenbergs kommun

Haranäsvägen 5

Villa
Näset, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
5 995 000 kr
225 m²
8 rum
802 m² tomt

På Haranäsvägen med närheten till Näsets strandängar ligger denna stora familjevilla med gott om rum där ägarna genom åren skapat sitt drömboende. Med 4 sovrum, stort vardagsrum med gott om ljusinsläpp, bastu och spabad, två balkonger och stor altan som rymmer både loungemöbler, solstolar och matbord, allrum på övervåningen, två badrum och ett duschrum, hemmakontor samt gott om förvaringsutrymmen finns här plats för hela familjen. Ägaren berättar - "Vi får ofta höra att det är något speciellt med känslan och ljuset här på Näset och i vårt hus. Det är lätt att njuta av livet här. Vi har så fina grannar på gatan och stämningen i området är mysig och avslappnad. Nära till havet, stranden och naturen. Huset är stort, rymligt och ljust med utsikt över havet och altaner där man både kan njuta av morgonsol och kvällssol och även möta tidig vår. Trädgården har potential, men den har inte varit vårt stora intresse. Vi har under våra 20 år som ägare gjort om allt invändigt, i olika etapper, och anpassat huset det efter den livsfas vi varit i, ifrån småbarnstid till tonårstid. Men nu känner vi att huset blivit lite väl stort för våra behov. Vi hoppas att nästa ägare ska älska huset lika mycket som vi." Varmt välkomna!

Tryckerivägen 6B, Skrea, Falkenbergs kommun

Tryckerivägen 6B

Övrigt
Skrea, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
1 180 000 kr
72 m² tomt

Välkomna på öppen visning 29/4 kl 16.30-17.00! Ingen anmälan krävs. Längst in på Tryckerivägen kan vi nu erbjuda 70 kvm stora förråd med inredningsmöjligheter! Perfekt för dig som har egen verksamhet eller är i behov av utrymme! Med en högsta takhöjd på 7,46 m. finns här många möjligheter att anpassa utrymmet helt efter dina egna önskemål och behov. Anslutningskostnad för el samt VA ingår i priset. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information och visning! Ca 70 kvm golvyta (förråd nr 1. är 57 kvm) 7,46 m högsta punkten, 6,22 m lägsta punkten. Ca 5,8 m bredd, ca 11,7 m djup. Gjuten stålslipad isolerad betongplatta. 100 mm isolering. Portväggar i pir sandwich (plåt). 120mm isolering. Övriga väggar isolerade träväggar med OSB/gips (omålad). 145 mm isolering (förråd 2-4 har även bakre väggen i pir sandwich, och förråd 1, 14, 15 och 24 har sin yttervägg i pir sandwich) . Isolerat papptak som ligger på högprofilerad plåt. 280 mm isolering. Innertaket kommer vara silverfärgad högprofilerad plåt. En gipsremsa på 60 cm kommer sitta i taket mot de väggar som gränsar till andra förråd, som flamskydd eftersom varje förråd är en egen brandcell. Portar 4delad vikport med gångdörrar. Höjd 4,5 m, bredd 4 m.

  • Plus
  • Nyproduktion
Drällslingan 17, Skrea, Falkenbergs kommun

Drällslingan 17

Villa
Skrea, Falkenbergs kommun
Mäklarhuset Falkenberg
6 795 000 kr
190 + 41 m²
5 rum

Välkomna in till detta nybyggda suterränghus med magisk utsikt och en balkong som går längst med hela övre planet! Trevlig planlösning med stora sällskapsytor vid kök och vardagsrum. Master bedroom har eget badrum med dusch och egen klädkammare. Utgångar från sovrummen. Här finns vattenburen golvvärme i båda planen , dubbelgarage i suterrängplanet och egen lägenhet för tonåren eller att hyra ut. Här finns även hela 3 badrum med dusch - perfekt för den lite större familjen. Egen entré genom lägenheten på markplan, via garaget eller på baksidan av huset som nås genom en stentrappa längst med gaveln. Lättskött tomt med stenbeläggningar och berg i dagen. Solceller på taket! Här har man närhet till både skog, förskola, skola, vårdcentral, idrottsplats, golfbana med restaurang, Skrea Ost, Prostens pizza, Skrea Matbruk och Laxbutiken i Heberg. Man tar sig lätt ut på motorvägen för den som pendlar. Bara att flytta in , välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 31