Mäklare Robin Lindh

Robin Lindh

Om mig

Robin har arbetat som Fastighetsmäklare sedan 2015 och har under tiden hjälpt hundratals köpare och säljare i processen att byta bostad. Robin är driven, resultatinriktad och lägger stor vikt vid nöjda kunder. Han anser att Mäklarhuset ger honom de bästa förutsättningarna till att skapa lyckade affärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kapplandsgatan 70, 1 tr, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Kapplandsgatan 70, 1 tr

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Mäklarhuset Göteborg Väster
3 395 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/3
5 494 kr/mån
37 308 kr/m²

Eftertraktad fyrarummare i populära BRF Täppan belägen på första våning! Här erbjuds luftiga välplanerade rum samt två toaletter och en stor möblerbar balkong . En perfekt bostad för hela familjen! Omgivningarna är välskötta och innergårdarna karaktäriseras av fina lekplatser och ytor för social samvaro. Kapplandsgatan ligger i ett lugnt och barnvänligt område med service såsom skola, dagis affärer och kommunikationer inom gångavstånd. Cykelbanor leder in till city och ut till havet om man blir sugen på ett dopp. Endast 7 minuter med spårvagn till Linnéstaden med hela dess nöjesutbud. Man har dessutom nära till Göteborgs mest besökta smultronställen; Botaniska Trädgården, Slottsskogen och Änggårdsbergen.

  • Plus
Famngatan 10, Flatås, Göteborgs kommun

Famngatan 10

Lägenhet
Flatås, Göteborgs kommun
Mäklarhuset Göteborg Väster
1 650 000 kr
29 m²
1 rum
vån 2/6
2 495 kr/mån
56 897 kr/m²

Yteffektiv bostad med en stor balkong i Brf Flatås Alléer som stod färdig 2022. Bostaden har en genomgående hög standard där fokus har lagts på detaljer och materialval. Alldeles intill huset ligger spårvagnshållplatsen Nymilsgatan där tre olika linjer med täta avgångar tar dig in eller ut från city alla tider på dygnet. Med cykel tar det ca 10 minuter in till Linnéplatsen Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Robin Lindh tel: 0766287312

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 2